Bitva nejhorších pro Zlín, derby rozhodl Petružálek. Kometa padla na Hané

Foto: Karolina Martinková, hc-olomouc.cz

Základní část Tipsport extraligy je v polovině, po čtvrteční výhře Liberce nad Mladou Boleslaví uzavírala program 26. kola šestice zajímavých dnešních duelů. Bitvu dosud nejhorších týmů soutěže určila trefa Lotyše Bukartse, hokejisté Zlína proti Energii ukončili sérii osmi porážek a v průběžném pořadí přeskočili Pardubice. 100. ocelářské derby rozhodovalo až prodloužení, výhru a bodík navíc zařídil domácímu Třinci pohotový Petružálek. Strhující finiš předvedli Piráti, kteří obrali Mountfield, brněnská Kometa padla v Olomouci. Pardubice před svým publikem neuspěly s Litvínovem, který předběhl Kometu, Sparta srazila Plzeň a slaví šestou výhru za sebou i posun na páté místo.

Jubilejní ocelářské derby pro Oceláře. Rozhodl Petružálek

První vzájemný duel sezony ovládli jasným poměrem 5:0 Oceláři, ovšem tentokrát byla bitva Třince s vítkovickými rivaly velmi vyrovnaná. Jubilejní sté ocelářské derby začali lépe domácí: na trefu Adamského odpověděl vzápětí Kucsera, v šesté minutě se pak prosadil Hrňa. Ovšem během druhé třetiny srovnal Výtisk a nerozhodný stav vydržel až do konce normální hrací doby. Následovalo prodloužení, ovšem hrálo se jen 36 vteřin. Po akci Marosze s Rothem překonal brankáře Dolejše pohotový Jakub Petružálek a jubilejní duel překlopil na stranu Ocelářů. Třinec se díky dvěma bodům přiblížil vedoucímu Liberci a po třech porážkách slaví vítězství, Vítkovice zůstávají deváté.

René Mucha (asistent trenéra Třince): “Byl to pěkný zápas. Utkání možná trošičku ovlivnil úvod, kdy padly tři rychlé branky. Pak to chvíli vypadalo, že se oba mančafty budou soustředit na obranu. Poté ale přišly přesilovky a byl to krásný zápas nahoru, dolů. Možná jsme měli více šancí, ovšem i hosté si vytvořili dost pokusů. Oba gólmani, tedy ten vítkovický po výměně, podali výborné výkony. Jsme rádi, že prodloužení dopadlo šťastněji pro nás.“

Jakub Petr (trenér Vítkovic): “Byl to velký zážitek, vyprodaná hala. Všechny věci, co se kolem toho děly, tomu i napovídaly. Konečně jsme lehce doplnili sestavu o hráče, kteří nám chyběli celou čtvrtinu. Jsou zápasy, které vyhrajete, trenérsky to ale není ono. Dnes jsem hráčům poděkoval, myslím, že jsme nebyli jen sparing-partnerem Třince, ale svátečnímu derby jsme přispěli výborným výkonem. Nebudu to detailněji hodnotit, byl to zážitek pro trenéra, pro hráče. Domácí byli šťastnější v prodloužení. Tenhle hokej se musel líbit.“

HC OCELÁŘI TŘINEC – HC VÍTKOVICE RIDERA 3:2 po prodloužení (2:1, 0:1, 0:0 – 1:0)

Branky a nahrávky: 2. Adamský (Kane, Krajíček), 6. Hrňa (Roth), 61. Petružálek (Roth) – 3. Kucsera (Tybor, Hrbas), 26. Výtisk (Olesz, Stastny).
Rozhodčí: Hradil, Šír – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 3:3.
Bez využití.
Střely na branku: 33:30.
Diváci: 5200 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Lukáš Krajíček – Daniel Dolejš.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Roth, Linhart, Krajíček, Kania, Nosek, M. Doudera – Petružálek, Marosz, Hrňa – Irgl, Kane, Adamský – Polanský, Kreps, Rákos – Martin Růžička, Špirko, Dravecký. Trenéři: Kýhos, Mucha a Kopřiva.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák (6. Dolejš) – Sloboda, Klok, Hrbas, Baranka, Urbanec, Výtisk – Tybor, Roman, Kucsera – Hudeček, Stastny, Olesz – Vandas, Kolouch, Květoň – Tomi, E. Němec, Zdráhal. Trenéři: Petr a Trnka. 

Po osmi prohrách vítězství! Zlínu stačil gól Bukartse

Šlo o hodně, význam střetnutí tentokrát převážil nad krásnými akcemi i brankami. Ve Zlíně se utkaly nejhorší týmy soutěže. Domácí hráči věděli, že pokud uspěje soupeř, v tabulce se na ně bodově dotáhne. Svěřenci trenérů Svobody a Hamrlíka nicméně náročný úkol zvládli, úspěch jim zajistila branka Lotyše Bukartse z 25. minuty. Zlínská defenziva v čele s Liborem Kašíkem jinak pracovala spolehlivě, Energie ani jednou neskórovala a promarnila příležitost umazat ztrátu na konci extraligového pelotonu. Hokejisté PSG po osmi prohrách v řadě konečně slaví vítězství, Západočeši nenavázali na zisky z utkání v Litvínově, Mladé Boleslavi nebo doma s Pardubicemi a Spartou.

Martin Hamrlík (trenér Zlína): "Věděli jsme, že Vary hrají celoplošný tvrdý hokej, a že se nám asi nepovede dát moc gólů. Hosté nás sice zatlačili ve třetí třetině, ale konečně jsme probudili bojovnost a dokázali jsme zblokovat mnoho střel. Podařilo se nám i ubránit oslabení aktivním přístupem, za což chci hráčům poděkovat.“

Jan Tlačil (trenér K. Varů): "Zápas byl více bojovný než hokejový. Udělali jsme hrubou chybu, kterou soupeř dokázal potrestat. Navíc se nám v žádné z mnoha přesilovek nepodařilo vytvořit šanci, z níž bychom mohli soupeře ohrozit. Pořád hledáme ideální typ hráče do přesilovky. Chybí nám někdo, kdo by dokázal vzít situaci do svých rukou. Chválím hráče za nasazení, ale příležitosti při hře pět na pět jsme využít nedokázali."

PSG ZLÍN – HC ENERGIE KARLOVY VARY 1:0 (0:0, 1:0, 0:0)

Branka a nahrávka: 25. Bukarts (Honejsek)
Rozhodčí: Čech, Pražák – Flegl, Polonyi.
Vyloučení: 11:8.
Bez využití.
Střely na branku: 27:25.
Diváci: 3358.
Nejlepší hráči: Antonín Honejsek – David Honzík.
PSG Zlín: Kašík – Marušák, Kotvan, Matějíček, Blaťák, Bořuta, Žižka – Šťastný, Holík, Říčka – Ondráček, Vlach, Veselý – Bukarts, Honejsek, Kubiš – Šlahař, Popelka, Gago. Trenéři: Svoboda a M. Hamrlík.
HC Energie Karlovy Vary: Honzík – Dujsík, Harant, Sičák, M. Rohan, Benák, T. Dvořák – Mikulík, Tuominen, T. Rachůnek – Gorčík, Skuhravý, Vachovec – Stloukal, Mullane, Kindl – Flek, Gríger, Harkabus. Trenéři: Tlačil a Antonik.

Strhující finiš Pirátů korunoval Kämpf, hosté mají jen bod

V nejvyšší soutěži patří k expertům na nerozhodná klání a prodloužení, hokejisté Chomutova a Mountfieldu to potvrdili i ve vzájemném souboji. Start vyšel lépe Pirátům, nicméně v prostředním dějství obrátili skóre hradečtí Červený se Šimánkem. V 55. minutě vyrovnal Poletín, pak pro změnu Lotyš Džerinš přiblížil radost Hradci. Strhující finiš byl pro silné povahy, domácí nakonec zaplašili hrozící chmury a v čase 59:20 poslali duel do nastavení – přesnou koncovkou se o to postaral Koblasa. A to nebylo všechno. Východočeši původně sahali po všech bodech, ovšem mají jen jeden. Prodloužení totiž lépe zvládli Piráti, velký obrat domácích dokonal z přesilovky David Kämpf. Svěřenci kouče Růžičky tudíž ukončili sérii dvou proher, naopak hosté nenavázali na tři předchozí vítězství.

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): "Připravili jsme se na výbornou hru Mountfieldu ve středním pásmu. Začátek se nám nepovedl, nehráli jsme dobře a nebyli jsme na puku, ale díky Jánkovi Lacovi stav zůstával 0:0. Potom bylo důležité, že jsme se z toho dostali, sehráli jsme parádní akci, ve které nás uklidnil Kämpf. Celý průběh utkání ovlivnil závěr první třetiny, kdy jsme si špatně rozebrali hráče. Ve druhé třetině se nám podařilo jít do vedení, pak Hradec ukázal obrovskou sílu a utkání otočil. Do třetí třetiny jsme chtěli jít aktivně a nutit soupeře k chybám, což se nám povedlo - srovnali jsme. Když jsme inkasovali čtvrtý gól, už jsme moc nevěřili, ale mužstvo ukázalo obrovskou sílu. Jsme vděčný za dva body, když se k nám v prodloužení naklonilo štěstí."

Václav Sýkora (trenér Mountfieldu): "Vstoupili jsme do zápasu dobře, hráli jsme hodně na puku a vytvořili si hodně gólových šancí. Bohužel se nám je nepodařili zúročit a naopak domácí vstřelili branku, která nás zmrazila. Povzbuzující byl gól v závěru první třetiny, kdy jsme v posledních vteřinách dokázali srovnat. I když jsme pak dvakrát vedli, tak jsme to nedokázali dotáhnout do vítězného konce. Hodně jsme dostali domácí do hry vyloučeními v poslední třetině a prodloužení, protože byla zbytečná. Upozorňovali jsme hráče, že má Chomutov výbornou produktivitu v přesilových hrách, což potvrdil. Vyrovnávací gól na 4:4 dal soupeř po tlaku do brány, když my jsme ani ve třech nedokázali zabránit dorážce. Tohle všechno rozhodlo o tom, že jsme ztratili dva body."

PIRÁTI CHOMUTOV – MOUNTFIELD HK 5:4 po prodloužení (1:1, 1:2, 2:1 – 1:0)

Branky a nahrávky: 9. Kämpf (Sklenář), 25. Huml (Flemming, Vondrka), 55. Poletín (Valach, Koblasa), 60. Koblasa (Kämpf), 64. Kämpf (Skinner, Koblasa) – 20. Džerinš (Dietz), 26. Červený (Dragoun, Newton), 29. Šimánek (T. Knotek, Jarůšek), 58. Džerinš (Šimánek)
Rozhodčí: Polák, Svoboda – Jelínek, Pešek.
Vyloučení: 3:6.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 34:26.
Diváci: 3977.
Nejlepší hráči: Ivan Huml – Jiří Šimánek.
Piráti Chomutov: Laco – Flemming, Dlapa, Valach, Chalupa, Mrázek, Skinner, Buchtela, Havel – Vondrka, Huml, Tomica – Skokan, Kämpf, Sklenář – Lauko, D. Kaše, Poletín – Koblasa, Chlouba, Šťovíček. Trenéři: Růžička, Martínek a Šťastný.
Mountfield HK: Rybár – Pláněk, Vydarený, Gregorc, Dietz, Štajnoch, Newton, Čáp – Červený, Džerinš, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Köhler – Jarůšek, Dragoun, T. Knotek – Beránek, Picard, R. Pavlík. Trenéři: Sýkora, Hynek a T. Martinec. 

Nabuzení Hanáci přejeli Kometu. Mat dali ve druhé třetině

V listopadu předváděli kolísavé výkony a sbírali spíš porážky než sladká vítězství, ale hokejisté Olomouce teď částečně vykoupili hříchy. Hanáci na svém ledě překonali brněnskou Kometu, přičemž jí nasázeli pět branek, což se týmu trenérů Venery a Tomajka povedlo teprve podruhé v sezoně. Po vyrovnané první třetině následovala olomoucká smršť tří zásahů v prostřední dvacetiminutovce, Juraj Mikúš, Skladaný a Herman nasměrovali svůj tým k plnému zisku. Kometa sice už měla k dispozici Martina Erata a Ondřeje Němce, ovšem po úterní porážce na Spartě znovu vyšla naprázdno a promarnila tudíž možnost přiblížit se vedoucímu Liberci. Z posledních osmi utkání brali Brňané jenom osm bodů.

Zdeněk Venera (trenér Olomouce): "Zápas nám vyšel po všech stránkách, nejvíc asi druhá třetina. Tu první jsme sice hráli aktivně, měli jsme několik šancí, ale důležité poté bylo, že nás nijak moc nezlomil vyrovnávací gól na 1:1. Ukázalo to vnitřní sílu týmu. Pro nás je každý vstřelený gól vzpruha, tudíž ve druhé třetině jsme dostali mnoho impulsů k uklidnění a zápas se nám nakonec podařilo dovést do vítězného konce."

Petr Haken (asistent trenéra Komety Brno): "Olomouc si vítězství jednoznačně zasloužila, byla určitě lepším týmem. O výsledku rozhodla druhá třetina, ve které jsme se dostali pod tlak, a soupeře v ní jednoznačně nakopla branka na 3:1. Třetí třetinu jsme odehráli se ctí, nic jsme nevypustili. Musím poděkovat fanouškům za jejich podporu i při nepříznivém stavu, bohužel k výhře nás to nedotlačilo."

HC OLOMOUC – HC KOMETA BRNO 5:2 (1:1, 3:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 17. Strapáč (Ondrušek, Eberle), 23. J. Mikúš (Holec, T. Mikúš), 26. Skladaný (J. Mikúš, Vyrůbalík), 36. Herman (Burian), 59. Vyrůbalík – 18. M. Erat (Štencel, O. Němec), 42. Čermák (Gulaši, Trška)
Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Hlavatý, Tošenovjan.
Vyloučení: 6:6.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 27:13.
Diváci: 5500 (vyprodáno)
Nejlepší hráči: Juraj Mikúš – Ondřej Němec.
HC Olomouc: Konrád – Vyrůbalík, Škůrek, Ondrušek, Jaroměřský, Rašner, Houdek, J. Galvas – Laš, J. Knotek, Skladaný – Holec, T. Mikúš, J. Mikúš – Strapáč, Ostřížek, Eberle – Burian, Herman, Fořt. Trenéři: Venera a Tomajko.
HC Kometa Brno: Vejmelka – O. Němec, Štencel, Kováčik, Gulaši, Trška, Malec, F. Král – M. Erat, Nečas, Kvapil – Miklík, V. Němec, Zaťovič – Vincour, Čermák, J. Káňa – Dostálek, Dvořák, Dočekal. Trenéři: Zábranský, Pešout, Pokorný a Haken. 

Verva jede naplno, Dynamu nedovolila třetí vítěznou radost

Posílily je výhry s Vítkovicemi a v Plzni, hokejisté Pardubic chtěli zlepšenou formu potvrdit také proti Litvínovu. Jenomže Dynamo proti Litvínovu selhalo. Verva letos jede znovu na plné obrátky, svým způsobem podobně jako v mistrovské sezoně 2014-15, Krušnohorci si teď připsali další důležitý skalp. Hodně jim pomohla vedoucí trefa Hořavy ze šesté minuty. Počátkem třetí třetiny sice srovnal Klimenta, ovšem dramatický závěr patřil znovu hostům. Vítězný zářez si připsal reprezentant Robert Hanzl, razítko na radost Vervy dal posléze Lukeš. Domácí následně 12 vteřin před třetí sirénou snížili díky zakončení Nahodila, víc už ale Pardubičtí nestihli.

Pavel Rohlík (trenér Pardubic): "S kolegy trenéry nechápeme naši první třetinu, která byla absolutně špatná. Možná dvě tři střídání byla dobrá, ale pak jsme vypadli z role a nechápali jsme, čím to je. Po bouřce v kabině se to ve druhé třetině trošičku zvedlo a ve třetí třetině jsme dokázali vyrovnat. Tak, jako jsme hráli posledních šest minut po druhém gólu soupeře, jsme chtěli hrát celý zápas. Měli jsme málo střel, soupeř nás po dvě třetiny přestřílel. Chceme střílet ze všech pozic jako Litvínov, ale my si v nebezpečných situacích ještě přihráváme. Zápas jsme si prohráli v první třetině, kdy jsme měli být mnohem aktivnější.“

Radim Rulík (trenér Litvínova): "Neodehráli jsme vůbec špatně dvě třetiny, jen nás mrzelo, že jsme nedali víc gólů. Samozřejmě jsme věděli, že ten zápas je pořád otevřený, což se ve třetí části potvrdilo. Hra se srovnala a Pardubice daly gól na 1:1. Naštěstí jsme zase dokázali odskočit a ubojovali to až do konce, za což jsme rádi.“

HC DYNAMO PARDUBICE – HC VERVA LITVÍNOV 2:3 (0:1, 0:0, 2:2)

Branky a nahrávky: 42. Klimenta (M. Kaut), 60. Nahodil (Schaus) – 6. M. Hořava (Reichel), 53. R. Hanzl (M. Hanzl), 59. Lukeš (T. Pavelka)
Rozhodčí: Horák, Pešina – Bláha, Špůr.
Vyloučení: 4:5.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 25:40.
Diváci: 7424.
Nejlepší hráči: Tomáš Klimenta – Miloslav Hořava.
HC Dynamo Pardubice: Kacetl – Schaus, Ščotka, Nedbal, Ovčačík, Leduc, Bokroš, Havlík – P. Sýkora, Tomášek, Hubáček – Klimenta, Nahodil, M. Kaut – Panna, Redenbach, Mallet – Poulíček, T. Kaut, Zadina. Trenéři: Rohlík, Mikeska a Martinec. 
HC VERVA Litvínov: Janus – Gula, Kubát, T. Pavelka, Sörvik, F. Pavlík, Sklenička – Gerhát, V. Hübl, Lukeš – M. Hanzl, R. Hanzl, J. Černý – M. Hořava, Reichel, Trávníček – Jurčík, Válek, J. Doležal. Trenéři: Rulík, D. Stránský a Šlégr. 

Sparta si poradila s Plzní a navlékla šestý vítězný korálek

Prožili drobný útlum, teď už ale sparťané zase vítězí. Svěřenci trenérů Kalouse, Motáka a Vebra navlékli v utkání proti Plzni šestý korálek vítězné šňůry, těsný skalp Škody zajistila domácím především lepší efektivita. A také obranná práce. Gólman Pöpperle inkasoval jen jednou, když se v 54. minutě prosadil Svoboda, předtím ale rozhodující údery zasadili na opačné straně Klimek s Vránou. Sparta potvrdila úterní výhru nad Kometou a na páté příčce tabulky vystřídala Mountfield, Plzeň znovu poněkud ztrácí dech. Z pěti posledních zápasů si Západočeši připsali čtyři porážky.

Zdeněk Moták (asistent trenéra Sparty Praha): "Bylo to vyrovnané utkání. V úvodních dvou třetinách jsme měli lehce navrch, ale v závěrečném dějství jsme ztráceli aktivitu. Nebyli jsme aktivní směrem dopředu, hodně jsme ustupovali a z toho pak pramenilo, že jsme inkasovali gól na 2:1. Jsme rádi, že jsme nakonec zápas dovedli do vítězného konce."

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): "Sparta byla lepší a zasloužila si vyhrát. Do půlky zápasu proměnila některé šance a odskočila nám. My jsme měli dobré jen určité pasáže hry a závěr. Nevydržíme u těch správných věcí. Když se podívám na ročníky narození našich hráčů, tak mi vadí úsilí v soubojích, v bruslení. Když to porovnám se čtyřicetiletým Jardou Hlinkou, tak jsou sparťané prostě za úsilí odměněni. Starší hráči tam jdou příkladem v základních věcech, které nejsou otázkou talentu. Dělají věci, které do hokeje patří, bolí a jsou nepopulární, ale někteří naši hráči to dělat nechtějí. Proto nejsme odměněni výsledkem."

HC SPARTA PRAHA – HC ŠKODA PLZEŇ 2:1 (1:0, 1:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 11. Klimek (Mikuš, P. Vrána), 25. P. Vrána (Klimek, Barinka) – 54. T. Svoboda (Kracík, Kratěna).
Rozhodčí: Hribik, Pavlovič – Komárek, Ondráček.
Vyloučení: 4:4.
Bez využití:
Střely na branku: 28:25.
Diváci: 7036.
Nejlepší hráči: Petr Vrána – Matěj Machovský.
HC Sparta Praha: Pöpperle – Mikuš, Piskáček, Kalina, Švrček, Nedomlel, Gernát, Barinka – Hlinka, Vrána, Klimek – Kudrna, Cingel, Uher – Kumstát, Pech, Forman – O. Procházka, Černoch, M. Procházka. Trenéři: Kalous, Moták a Veber.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Čerešňák, Kvasnička, Kadlec, Moravčík, Sklenička, Pulpán – Kratěna, Kracík, T. Svoboda – Indrák, Stach, D. Kubalík – Lev, Preisinger, Johnson – Vondráček, Koreis, Hrnka. Trenéři: Martin Straka, Vlasák, Hanzlík a Čihák. 

Výsledek předehrávky 26. kola TELH:

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – BK MLADÁ BOLESLAV 2:1 po prodloužení (12:1, 0:0, 0:0 – 1:0)

Branky a nahrávky: 13. Bartovič (Pyrochta, Derner), 64. Vitásek (Radivojevič) – 12. Hyka (Štich).
Rozhodčí: Pešina, Hejduk – Gerát, Rozlílek.
Vyloučení: 2:6.
Bez využití.
Střely na branku: 42:24.
Diváci: 5027.
Nejlepší hráči: Milan Bartovič – Tomáš Hyka.
Bílí Tygři Liberec: Will – R. Šimek, Ševc, Jánošík, Vitásek, Derner, Pyrochta – L. Krenželok, P. Jelínek, Lakatoš – Radivojevič, Bulíř, Svačina – Bartovič, Vantuch, J. Stránský – J. Vlach, Mikyska, D. Špaček – Hrabík. Trenéři: Pešán a Mlejnek.
BK Mladá Boleslav: Lukáš – Holub, Stříteský, Hanzlík, Kurka, Pastor, Štich, T. Voráček – Jonák, Žejdl, Orsava – Lenc, Musil, Hyka – Klepiš, Vampola, Látal – Pabiška, Urban. Trenéři: Výborný a Jelínek.

Tabulka Tipsport extraligy po 26. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 26 16 2 4 4 71:40 56
2. HC Oceláři Třinec 26 13 4 6 3 90:52 53
3 HC VERVA Litvínov 27 12 8 0 7 69:59 52
4. HC Kometa Brno 26 14 2 5 5 99:67 51
5. HC Sparta Praha 25 13 1 4 7 79:62 45
6. Mountfield HK 28 10 4 6 8 78:71 44
7. Piráti Chomutov 26 8 7 2 9 80:81 40
8. BK Mladá Boleslav 26 11 1 3 11 66:76 38
9. HC VÍTKOVICE RIDERA 26 9 4 1 12 53:59 36
10. HC Olomouc 25 8 2 3 12 56:67 31
11. HC Škoda Plzeň 27 8 2 2 15 65:85 30
12. PSG Zlín 26 7 2 2 15 57:88 27
13. HC Dynamo Pardubice 26 6 3 1 16 65:82 25
14. HC Energie Karlovy Vary 26 5 1 4 16 49:88 21

Další program Tipsport extraligy

Neděle 4. prosince – 27. kolo:
14:00 HC Sparta Praha – HC VÍTKOVICE RIDERA (ČT sport)
15:00 HC Oceláři Třinec – HC Dynamo Pardubice
15:30 HC Energie Karlovy Vary – Piráti Chomutov
15:30 PSG Zlín – HC Kometa Brno
16:30 HC Škoda Plzeň – Bílí Tygři Liberec
17:00 HC Olomouc – HC VERVA Litvínov
17:00 Mountfield HK – BK Mladá Boleslav

Čtvrtek 8. prosince – předehrávka 28. kola:
17:00 HC Škoda Plzeň – HC Oceláři Třinec

Pátek 9. prosince – 28. kolo:
17:00 HC VÍTKOVICE RIDERA – Piráti Chomutov
17:20 HC Kometa Brno – Mountfield HK (ČT sport)
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Olomouc
17:30 HC VERVA Litvínov – PSG Zlín
18:00 HC Dynamo Pardubice – HC Sparta Praha
18:00 HC Energie Karlovy Vary – Bílí Tygři Liberec

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz