Česko vs. Izrael živě na HokejkaTV! Kladno uvidí také hrdiny z Nagana

21. listopadu 2017, 13:45

Adam Bagar

Na kladenském ČEZ stadionu se dnes představí hokejové hvězdy včetně olympijských vítězů z Nagana. Jiří Šlégr, Libor Procházka, Josef Beránek a další borci se postaví Izraeli. Souboj veteránů vypukne už v 17:30 a sledovat ho můžete živě na HokejkaTV!

Iniciátorem akce je legendární Milan Nový, který po konci kariéry dovážel z Izraele kosmetiku a dodnes tam drží výborné kontakty. Už loni dovezl české veterány do Cholonu, tentokrát Asiaté navštíví Česko. Kladno a také Plzeň. "Možná, že hrají nějakou třetí skupinu mistrovství světa, ale je to obrovsky prestižní věc," pokyvuje Nový v rozhovoru pro Kladenský deník.

"Na exhibici se moc těším. Je to pro skvělé kladenské fanoušky, proto jsem to slíbil."

Dnes už šestašedesátiletý bývalý útočník na led pravděpodobně nevyjede, i když nevyloučil, že by nějaké to střídání absolvoval. Ale bude minimálně na střídačce, veterány povede s Janem Gustou Havlem a Františkem Pospíšilem. "Jsem přesvědčený, že to bude pro kladenské fanoušky pohodová a pěkná podívaná," hlásí Nový, který má v kádru řadu hvězd.

Mezi českými veterány nechybějí olympijští vítězové z Nagana Jiří Šlégr, Libor Procházka nebo Josef Beránek. Kladenské příznivce jistě potěší premiérová spolupráce Jiřího Tlustého s Petrem Tonem, kteří si zahrají v elitním útoku společně se Zdeňkem Eichenmannem. "Těším se moc," přiznává Tlustý, jenž v létě kvůli zranění ruky dokonce zvažoval konec kariéry.

Česko – Izrael sledujte živě na HokejkaTV

"Ale mám novou léčbu a docela funguje, tak uvidíme. Teď se zatím těším na exhibici. Je to pro skvělé kladenské fanoušky, proto jsem to slíbil. A uvidí mě rodina i přátelé," doplňuje Tlustý. Fanoušci nejen jej mohou vidět zdarma. "Vstup nevybíráme, ale když někdo bude chtít pomoci nějakou korunou speciální škole Korálek Kladno, budu rád já i oni," říká Nový.

Mezi tyčemi se představí Martin Altrichter s Marcelem Kučerou. "Vždy se na tyhle akce těším, protože potkám lidi, které mám rád," hlásí Kučera, který si zachytal už před rokem v Izraeli. "Tam bylo naše mužstvo o dost silnější, teď navíc Izraelci podle Milana přivezou mnohem lepší tým," zakončuje. Souboj českých veteránů s exotickým soupeřem startuje v 17:30.

V jaké sestavě nastoupí čeští veteráni?

Brankáři:
Martin Altrichter, Marcel Kučera.

Obránci:
Jiří Šlégr, Libor Procházka, Bedřich Ščerban, František Ptáček, Miroslav Dvořák, František Mrázek.

Útočníci:
Petr Ton, Jiří Tlustý, Zdeněk Eichenmann – Josef Beránek, Tomáš Kucharčík, Richard Žemlička – Filip Turek, Václav Král, Radek Ťoupal.

Trenéři:
Jan „Gusta“ Havel, Milan Nový, František Pospíšil.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz