Sparta je v play off, Piráti s Bruslaři smutní. Mora zničila Brno, Dynamo dál šesté

Foto: Jan Beneš, hcsparta.cz

2. března 2018, 19:40

Jan Šimek

Tipsport extraliga má za sebou předposlední kolo, které odpovědělo na řadu otazníků. Hokejisté pražské Sparty doma srazili Mladou Boleslav a zajistili si účast v předkole play off. Šance Bruslařů a Pirátů tak definitivně zhasla, oba celky čeká play out. V nabušené tabulce ovšem stále není jasno, kdo postoupí do čtvrtfinále. Šesté místo drží Pardubice s náskokem jediného bodu na Olomouc s Libercem. Třetím v závěru je pak Zlín, který je zpět o dva body.

Mora se tlačí do šestky, Kometu zasypala sedmi góly

V Olomouci bylo na programu moravské derby. Kometa na dálku bojuje s Vítkovicemi o čtvrté místo, Hanáci se touží procpat do šestky. Mora měla do utkání přímo raketový nástup. V čase 2:28 už vedla 2:0 po trefě Holece, půlminutu před ním totiž skóre otevřel Káňa. Třetí gól přidal těsně před koncem první třetiny Burian a Knotek v polovině zápasu zvýšil na hrozivých 4:0. Na startu třetího dějství sice snížili Krejčík se Štenclem, jenže na závěr si Hanáci schovali ještě tři góly a zvítězili jednoznačně 7:2.

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): „Nakopl nás začátek, kdy jsme dali dva rychlé góly a naštěstí jsme i ubránili i čtyřminutovou přesilovku, to bylo velmi důležité. Trošku jsme znervózněli při snížení Komety, ale hráči se po dalších gólech uklidnili. Jedinou výtkou je množství vyloučených na naší straně. Postup do šestky není v našich rukou, ale uděláme pro něj všechno.“

Kamil Pokorný (asistent trenéra Komety): „Nemám moc co hodnotit. Obrovská motivace domácích rozhodla tento zápas a domácí naprosto zaslouženě dokráčeli k vítězství. My jsme k zápasu přistoupili jako k přípravě, což na této úrovni nelze. To, že jsme přišli o možnost čtvrtého místa, nevnímám jako velký problém.“

HC OLOMOUC – HC KOMETA BRNO 7:2 (3:0, 1:0, 3:2)

Branky a nahrávky: 2. J. Káňa (Skladaný), 3. Holec (Vyrůbalík, Mráz), 20. Burian (Strapáč), 31. J. Knotek (Eberle), 50. J. Knotek (Škůrek, Laš), 56. J. Galvas (J. Knotek, Laš), 57. Škůrek (Burian, Strapáč) – 41. J. Krejčík (Zaťovič, P. Holík), 49. Štencel (P. Holík).
Rozhodčí: R. Svoboda, Kubičík – Pešek, J. Svoboda.
Vyloučení: 6:3, navíc L. Galvas (Olomouc) 10 minut.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 41:23.
Diváci: 5 500 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Jan Knotek – Petr Holík.
HC Olomouc: Konrád – Vyrůbalík, Škůrek, Ondrušek, Jaroměřský, L. Galvas, J. Galvas – Laš, J. Knotek, Eberle – Burian, Strapáč, Irgl – J. Káňa, Ostřížek, Skladaný – Holec, Mráz, Jergl. Trenéři: Venera, Moták a Tomajko.
HC Kometa Brno: Čiliak – Barinka, O. Němec, Gulaši, J. Krejčík, Malec, Bartejs, Štencel – Zaťovič, P. Holík, M. Erat – R. Zohorna, Hruška, Haščák – Mallet, Nečas, H. Zohorna – Dočekal, L. Čermák, Vincour. Trenéři: Zábranský, Pokorný a Horáček.

Dynamo drží šesté místo. Kaut se blýskl hattrickem

Oceláři mohou být v závěru základní část bez stresu. Ví, že nejhůře skončí čtvrtí. Zato Pardubice, které doma naposledy přemohly Litvínov, pokukují po šestém místě a ve Slezsku začali aktivně. Neuběhlo ani šest minut a bývalý třinecký obránce Hrabal poslal Dynamo do vedení. Krátce nato se trefil i Kaut a Pardubičtí drželi dvoubrankové vedení. Z hostujícího náskoku sice ukrojil Cienciala, ovšem Tomášek třetím gólem uklidnil svůj tým. Navíc se pak trefil Poulíček, Kaut zkompletoval hattrick a domácí Marcinko už jen snížil na konečných 2:6.

Marek Zadina (asistent trenéra Ocelářů): „Rozhodla první třetina. Byli jsme v ní lepší, ale neproměnili jsme šance, které jsme měli, a prohráli ji 0:2. Pardubice se potom zatáhly a dobře bránily ve středním pásmu. Přehustily ho, jednoduše vyhazovaly kotouče ven ze své třetiny. Soupeř byl také efektivní v brejcích. Kluci chtěli moc hrát dopředu, a když jsme otevřeli hru, měli jsme díry v obraně. Hosté nám z toho ujeli a dávali góly.“

Miloš Holaň (trenér Dynama): „Přijeli jsme s respektem a pokorou, ale i se zdravým sebevědomím. Začátek zápasu nám vůbec nevyšel, jako bychom ještě zůstali v autobuse. Paradoxně jsme třetinu vyhráli 2:0, ale Třinec měl několik vyložených šancí, při kterých nás podržel Ondra Kacetl. Od druhé třetiny jsme upravili pár detailů v systému a neslo to ovoce. Hráči podali neskutečně obětavý a týmový výkon až do konce. I tak ale musím vyzdvihnout jednu trojku a tou je naše třetí pětka. Zvláště Martin Kaut, byl to vyloženě jeho večer. Závěr byl z hlediska herního systému a obranné hry fantastický.“

HC OCELÁŘI TŘINEC – HC DYNAMO PARDUBICE 2:6 (0:2, 1:1, 1:3)

Branky a nahrávky: 1. Cienciala (Marcinko), 60. Marcinko (Dravecký) – 6. Hrabal (Marosz, Mojžíš), 12. M. Kaut, 34. Tomášek (Ščotka), 49. M. Kaut (Poulíček, Perret), 55. Poulíček (M. Kaut), 58. M. Kaut (Perret)
Rozhodčí: Hejduk, Pražák – Zíka, Jindra.
Vyloučení: 1:5, navíc Marcinko (Třinec) 10 minut.
Bez využití.
Střely na branku: 18:20.
Diváci: 4 421.
Nejlepší hráči: David Cienciala – Martin Kaut.
HC Oceláři Třinec: Hrubec (34. Hamerlík) – D. Musil, M. Doudera, Linhart, Roth, Jank, L. Kovář – Rákos, R. Vlach, Martin Růžička – Dravecký, Marcinko, Cienciala – Adamský, Polanský, Petružálek – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík. Trenéři: Varaďa, Zadina a Raszka.
HC Dynamo Pardubice: Kacetl – Čáslava, Trončinský, Wishart, Ščotka, Mojžíš, Hrabal – Rolinek, Marosz, T. Svoboda – Treille, Tomášek, Beran – Perret, Poulíček, M. Kaut – Machala, Dušek, Bojko. Trenéři: Holaň, Marek a Janecký.

Dukla vyhrála pod Bílou věží. Hradec končí druhý

Poté, co hokejisté Hradce Králové padli v Ostravě, neuspěli ani v domácím utkání s Jihlavou. Dukla totiž pod Bílou věží začala výtečně a po dvou slepených trefách Straky šla do dvoubrankového trháku. V závěru první třetiny navíc Stříteský zvýšil na 3:0 a bylo hotovo. Domácí zásluhou Cingela snížili, pak se trefil Hamill. V čase 59:21 Cingel svou druhou trefou upravil skóre na konečných 2:4 z pohledu Mountfieldu. Ten tak zůstane po konci základní části na druhém místě.

Pavel Hynek (asistent trenéra Hradce Králové): „Chtěl bych Jihlavě pogratulovat k vítězství a výbornému výkonu. Byla lepší a zaslouženě vyhrála. Do zápasu jsme paradoxně vstoupili dobře, prvních deset minut jsme měli tlak, střely a šance, jenže vždycky to skončilo na gólmanovi. A pak jsme třetinu po ztečovaných střelách Jihlavy bohužel prohráli 0:3, což určilo ráz utkání. Za celý realizační tým bych chtěl klukům poděkovat za druhé místo po základní části, i když jsme si ho dneska neuhráli sami a výkon se nám nepovedl. Ještě před sebou máme derby.“

František Zeman (asistent trenéra Jihlavy): „Do utkání jsme nevstoupili vůbec dobře, co se týče herní stránky, nicméně první třetinu jsme vyhráli 3:0. To si myslím, že nás hodně uklidnilo. Hráče jsme nabádali, aby nešetřili střelbou. Potvrdilo se, že góly padají ne z krásných střel, ale z těch hloupých. Ve druhé třetině jsme chtěli zopakovat výkon z první, bohužel jsme padesát vteřin před koncem dostali hloupý gól, kdy jsme špatně vystřídali, nepokryli hráče domácích a ten to prostřelil. Zaplať pánbůh, že to domácí nenakoplo tolik, jak jsme si mysleli. Myslím, že si tři body odvážíme zaslouženě.“

MOUNTFIELD HK – HC DUKLA JIHLAVA 2:4 (0:3, 1:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 40. Cingel (Graňák, J. Pavelka), 60. Cingel (F. Pavlík, Graňák) – 11. Straka (Stříteský, Skořepa), 13. Straka (Jiránek), 20. Stříteský (Straka, Suchánek), 51. Hamill (Diviš, Skořepa).
Rozhodčí: Hribik, Petružálek – Hynek, Špůr.
Vyloučení: 3:1
Využití: 0:2.
Střely na branku: 40:29.
Diváci: 4 166.
Nejlepší hráči: Lukáš Cingel – Matěj Stříteský.
Mountfield HK: Rybár (21. Pavelka) – Zámorský, Gregorc, Pláněk, Cibulskis, F. Pavlík, Graňák, Vydarený – Jaroslav Bednář, Kukumberg, Cingel – Látal, Koukal, Červený – Köhler, Berger, Šimánek – Vopelka, Zigo, R. Pavlík. Trenéři: Sýkora, Hynek a Martinec.
HC Dukla Jihlava: Škarek – Šidlík, Stříteský, D. Váňa, Suchánek, Bryhnisveen, J. Zdráhal, Půža – Čachotský, Zeman, F. Seman – Straka, Skořepa, Jiránek – Rabbit, Hamill, Anděl – Žálčík, R. Hubáček, Diviš. Trenéři: Vlk a Zeman.

Bílí Tygři si poradili s lídrem, Plzni nedovolili ani gól

Liberec vyhrál dvakrát v řadě a doma si to rozdal s jistým vítězem Prezidentského poháru z Plzně. Na úvodní gól se pod Ještědem čekalo až do závěru druhé dvacetiminutovky, kdy Bílým Tygrům zařídil náskok Bakoš. Domácí trpělivou hrou směřovali k úspěchu, v půlce třetí třetiny totiž přidal druhou branku Redenbach. Domácí se dostali do pohody a přidali další dva góly, o které se postarali Derner s Ordošem. Plzeň nedala ani gól a na severu Čech prohrála 0:4.

Filip Pešán (trenér Liberce): „Plzeň ukázala, že hraje ve velké pohodě. Zápas byl dvě třetiny vyrovnaný. Jsem rád, že jsme byli trpěliví. I když si myslím, že jsme byli dvě třetiny trochu horším týmem, zápas jsme v závěru otočili na naši stranu. Jsem rád, že jsme vyhráli.“

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): „Liberec vyhrál zaslouženě, protože proměnil některé své šance. Naopak my jsme si nevytvořili skoro žádné šance. Neodehráli jsme tady dobré utkání.“  

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – HC ŠKODA PLZEŇ 4:0 (0:0, 1:0, 3:0)

Branky a nahrávky: 39. Bakoš (Ordoš, Redenbach), 49. Redenbach (Ševc, L. Krenželok), 54. Derner (Jánošík, Bakoš), 57. Ordoš (Filippi, Bulíř).
Rozhodčí: Lacina, Úlehla – Kajínek, Zavřel.
Vyloučení: 6:5
Bez využití.
Střely na branku: 25:26.
Diváci: 5 353.
Nejlepší hráči: Tyler Redenbach – Petr Kodýtek.
Bílí Tygři Liberec: Will – Pyrochta, Ševc, Maier, Šmíd, Jánošík, Derner – Jašek, P. Jelínek, L. Krenželok – Bulíř, Redenbach, M. Kvapil – Bakoš, Filippi, Ordoš – J. Vlach, Bližňák, Lakatoš. Trenéři: Pešán a Mlejnek.
HC Škoda Plzeň: Král (48. Svoboda) – P. Kadlec, Moravčík, Čerešňák, J. Kindl, Jones, D. Sklenička, L. Kaňák – Indrák, Kratěna, D. Kindl – Schleiss, Mertl, Kantner – M. Chalupa, Kracík, Stach – Hollweg, Kodýtek, Vracovský.Trenéři: Straka, Vlasák, Čihák a Hanzlík.

Chemici udolali Vítkovice, duel rozhodl Hübl

Poslední Litvínov podlehl Pardubicím a doma chtěl překvapit proti vítkovickému celku, který trápí rozsáhlá marodka. Chemici začali slibně a vedli po trefě Hanzla, ovšem v závěru druhé dvacetiminutovky vyrovnal Bartovič. Vyrovnaná bitva nakonec dospěla až do prodloužení, které ale netrvalo dlouho. Stačilo 32 sekund a po trefě domácího veterána Hübla zůstaly dva body na severu Čech. Vítkovicím se bod hodí, stále totiž mohou pomýšlet i na třetí místo tabulky.

Radim Skuhrovec (asistent trenéra Litvínova): „V první třetině jsme si vytvořili pár gólových šancí, které jsme bohužel neproměnili. Postupem zápasu Vítkovice přidaly na důrazu a potrestaly naši chybu. Za vítězství jsme rádi, které je pro nás alfou a omegou. V této fázi sezony potřebujeme, aby si hráči začali věřit. Střední a obranné pásmo se zlepšilo. Tentokrát jsme dobře pracovali také v útočném pásmu, hlavně v první třetině. Cítíme malé zlepšení, ale je před námi hodně práce. Sezona pro nás bude ještě těžká.“

Pavel Trnka (asistent trenéra Vítkovic): „Nebudu si brát servítky. Nejprve nám nebyl uznán regulérní gól, pak faul v prodloužení. V zápase, kdy o nic nejde, mi to přijde jako strašný cirkus. Přišlo mi to zkrátka směšné. Je úplně jedno, jak zápas skončí, ani jednomu týmu o výsledky nejde. Je to jen příprava k dalšímu průběhu sezony.“

HC VERVA LITVÍNOV – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:1 po prodl. (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)

Branky a nahrávky: 8. M. Hanzl (Vandas), 61. V. Hübl (F. Lukeš) – 36. Bartovič (Szturc, T. Jáchym).
Rozhodčí: Kika, Bejček – Frodl, Komárek.
Vyloučení: 5:2, navíc Lev 10 minut a trenér Petr (oba Vítkovice) do konce utkání.
Bez využití.
Střely na branku: 36:24.
Nejlepší hráči: Martin Hanzl – Milan Bartovič.
Diváci: 2 108.
HC VERVA Litvínov: Petrásek – Iberer, Sörvik, Šesták, Čutta, Baránek, Gula – J. Černý, J. Mikúš, Marek Růžička – Trávníček, Gerhát, M. Hanzl – F. Lukeš, V. Hübl, Jánský – Válek, Vandas, Jurčík. Trenéři: Šlégr, Stránský, Skuhrovec a Weissmann.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák – Klok, Sloboda, Hrbas, Baranka, Výtisk, Trška – P. Zdráhal, Lev, Olesz – Š. Stránský, Kurovský, Dej – Szturc, T. Jáchym, Bartovič – Toman, Baláž. Trenéři: Petr a Trnka.

Sparta otočila bitvu s Bruslaři a má jisté play off

Desátá Sparta si mohla definitivně zajistit účast v předkole odstřihnout Mladou Boleslav, která naposledy ztratila vyhraný zápas s Olomoucí. Bruslaři sice vedli po trefě Lence, brzy ale srovnal Vrána, a pak Pražané rozjeli naplno svůj brankostroj. Řepík v přesilovce otočil skóre, následně se trefil Buchtele a čtvrtý gól zařídil Klimek – 4:1. Němec sice v početní výhodě snížil, ale pak Řepík dalšíma dvěma zásahy završil svůj hattrick a Sparta má jistou účast v předkole.

Radim Rulík (trenér Sparty Praha): „Nezačali jsme dobře. Prohrávali jsme, Boleslav nás překonávala delšími přihrávkami ve středním pásmu. Ze strany soupeře tam byly protečovávané puky a rychlé protiútoky. My tyhle situace špatně sehráli, museli jsme to trošku změnit. Hodně pomohl vyrovnávací gól, ten nás povzbudil. Myslím, že zápas rozhodla druhá třetina, která gólově skončila pro nás. Pak bylo jasné, že Boleslav půjde do třetí třetiny na hraně rizika, že budou napadat ve třech nebo i ve čtyřech. A že budeme mít šance na brejkové situace, což se potvrdilo.“

Viktor Ujčík (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „Tento zápas byl vyústěním celé naší sezony. Není nám přáno. První třetinu jsme byli lepší, ale bohužel – jedna chyba vedla k vyrovnání, které Spartě dodalo klid. Domácí od té doby začali být silní na puku a přidali další góly, my se do toho nebyli schopni dostat. Uděláme chybu a hned inkasujeme. Kluci zápas odbojovali, odmakali. Spousta dřiny, ale žádná radost.“

HC SPARTA PRAHA – BK MLADÁ BOLESLAV 6:2 (1:1, 3:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 14. P. Vrána, 24. Řepík (Jarůšek), 28. Pech (Forman, Buchtele), 31. Klimek (T. Pavelka, Z. Michálek), 49. Řepík, 57. Řepík (Z. Michálek, P. Vrána) – 11. Lenc (Němeček), 36. V. Němec (Pacovský, Lenc).
Rozhodčí: Hradil, Šír – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 5:3.
Využití: 1:1.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 27:30.
Diváci: 7 934.
Nejlepší hráči: Michal Řepík – Radan Lenc.
HC Sparta Praha: Aittokallio – Z. Michálek, T. Pavelka, Kalina, Mikuš, A. Kulda, Ďaloga, Piskáček – J. Hlinka, P. Vrána, Řepík – Buchtele, Pech, Forman – Kudrna, Klimek, Jarůšek – Říčka, Pšenička, Kumstát. Trenéři: Výborný, Janeček, Rulík a Nedvěd.
BK Mladá Boleslav: J. Růžička (51. Maxwell) – Hanzlík, Kurka, Němeček, Eminger, Dlapa, Kotvan, Nedomlel – Orsava, Žejdl, Valský – Pacovský, Nahodil, Klepiš – Pabiška, P. Musil, Lenc – V. Němec, Urban, P. Kousal. Trenéři: Kýhos, Ujčík a Žabka.

Berani přehráli Piráty, urvou postup do čtvrtfinále?

Další důležitý souboj se odehrál ve Zlíně. Tamní Berani by rádi proklouzli rovnou od čtvrtfinále, Piráti pro změnu potřebovali vyhrát, aby ještě mohli pomýšlet na předkolo. Ve Zlíně ovšem začali zle nedobře. Ferenc s Popelkou totiž zařídili domácímu výběru ideální start, Berani vedli po dvou střelách 2:0 a Lukeš šel z branky. V přesilovce snížil Sklenář, stejnou mincí oplácel Nosek. V závěru druhé části sice zadělal na drama Slovák, který snížil na 3:2. V závěru utkání se ovšem trefili už jen domácí Popelka s Fořtem. Berani tak stále mohou pomýšlet na šesté místo.

Martin Hamrlík (asistent trenéra Zlína): „Hráčům patří dík, že utkání zvládli, protože nebylo vůbec lehké. Kdybychom dostali první gól, hrálo by se nám hůř. Na začátku jsme ale dali dvě branky, a když se soupeř přiblížil, odskočili jsme mu. Za stavu 3:1 to bylo drama. Nakonec jsme ale spokojeni, i když nevíme, kolikátí budeme po základní části. Musíme zabrat v Plzni, pokud chceme začínat play off na domácím ledě.“

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): „Jsme zklamaní. Už poněkolikáté v sezoně jsme nezachytili začátek. Inkasovali jsme dvě rychlé branky, což je špatně. Snažili jsme se s tím něco udělat, ale v přesilovce jsme inkasovali gól na 1:3. Znovu jsme dali kontaktní branku. Šli jsme do toho buď – anebo, ale otočit nepříznivý stav se nám bohužel nepodařilo. Náš zmar pak vrcholil v přesilovce šest na tři, nebyli jsme schopni dát gól.“

AUKRO BERANI ZLÍN – PIRÁTI CHOMUTOV 5:2 (3:1, 0:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 3. Ferenc (Klhůfek, Freibergs), 6. Popelka (P. Sedláček, Klhůfek), 17. Nosek (Fořt, Honejsek), 51. Popelka (Sedláček), 57. Fořt – 12. Sklenář (V. Růžička, Valach), 36. Slovák.
Rozhodčí: Mrkva, Hodek – Lederer, Gebauer.
Vyloučení: 12:8, navíc Ferenc do konce utkání, Okál 10 minut a 5 minut a do konce utkání – Knot 10 minut, Skokan 10 minut a do konce utkání.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 24:35.
Diváci: 3 354.
Aukro Berani Zlín: Kašík – Ferenc, Freibergs, Nosek, Valenta, Žižka, Řezníček, Matějíček – Okál, Šťastný, Bukarts – J. Ondráček, Fořt, Honejsek – Kubiš, Fryšara, O. Veselý – Klhůfek, Popelka, P. Sedláček. Trenéři: Svoboda a Hamrlík.
Piráti Chomutov: Lukeš (6. Dvořák) – Knot, Valach, Dietz, Flemming, Szathmáry, Slovák, Mrázek – Koblasa, Smejkal, Skokan – Sklenář, V. Růžička, Vondrka – Poletín, Huml, Vantuch – Lauko, Šťovíček, Hlava. Trenéři: Růžička starší, Martínek a Šťastný.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Škoda Plzeň 51 27 7 9 8 169:121 104
2. Mountfield HK 51 25 7 7 12 143:100 96
3 HC Oceláři Třinec 51 24 6 7 14 141:119 91
4. HC VÍTKOVICE RIDERA 51 26 3 6 16 154:117 90
5. HC Kometa Brno 51 22 6 9 14 144:121 87
6. HC Dynamo Pardubice 51 20 5 6 20 127:136 76
7. HC Olomouc 51 16 10 7 18 129:133 75
8. Bílí Tygři Liberec 51 18 9 3 21 130:135 75
9. Aukro Berani Zlín 51 18 8 4 21 119:137 74
10. HC Sparta Praha 51 18 5 7 21 138:146 71
11. Piráti Chomutov 51 12 10 9 20 128:153 65
12. BK Mladá Boleslav 51 15 5 8 23 115:137 63
13. HC Dukla Jihlava 51 11 7 7 26 103:139 54
14. HC VERVA Litvínov 51 10 7 6 28 118:164 50

Zbývající program základní části TELH

Neděle 4. března – 52. kolo:
16:20 HC Dukla Jihlava – HC Olomouc
16:20 HC Dynamo Pardubice – Mountfield HK
16:20 HC Kometa Brno – HC VERVA Litvínov
16:20 HC Škoda Plzeň – Aukro Berani Zlín
16:20 BK Mladá Boleslav – HC Oceláři Třinec
16:20 Piráti Chomutov – HC Sparta Praha
16:20 HC VÍTKOVICE RIDERA – Bílí Tygři Liberec

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz