Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

Zbyněk Irgl už se připravoval na svůj nájezd a Miroslav Svoboda pomalu zaujímal brankářské postavení, když v tom dramatickou zápletku v Plzni oddálil rolbař. Respektive jeho stroj. Ten na ledové ploše nechal spoustu sněhu a musel se vracet. Ani druhý pokus ale úplně úspěšný nebyl a samostatné nájezdy mohly začít až po zásahu čárového rozhodčího, který si vysloužil potlesk za práci s hrablem.

Moc často se nestává, aby pozornost všech aktérů směřovala k rolbaři. Toho před televizními kamerami zradil stroj, jenž za sebou zanechával stopy sněhu. Zpočátku to bylo bez odezvy, ale nakonec kvarteto rozhodčích povolalo muže obsluhujícího rolbu zpátky.

Problémy s rolbou a čárový rozhodčí ledařem

Fanoušci se bavili. "Ještě jednou!" skandoval plzeňský kotel poté, co už několikrát obkroužil hrací plochu. Když pak zajížděl zpátky do garáže, nechal domácím střelcům v cestě pořádnou hromadu sněhu, což už pobavilo i nervózně vyčkávající hráče a trenéry.

"Tohle jsem ještě nezažil. Bylo to veselé pro diváky, aspoň jsme se všichni zasmáli."

"Tohle jsem ještě nezažil. Bylo to veselé pro diváky, aspoň jsme se všichni zasmáli, ale jelo se dál," říká ke kuriózní situaci olomoucký lodivod Zdeněk Venera. Vše nakonec vyřešil až čárový rozhodčí, ten popadl hrablo a za potlesku tribun zbytek sněhu odklidil.

Foto: Milan Podpera, hcskoda.cz

Nájezdy tak mohly začít. Čekání bylo nepříjemné především pro domácího brankáře Miroslava Svobodu a hostujícího útočníka Zbyňka Irgla, kteří už se chystali na první nájezd. "Aspoň jsem mohl uvažovat nad tím, co na něj udělám, protože ho znám," culí se Irgl.

Olomoucký hrdina zvolil blafák do bekhendu a skóroval. Nájezd si pak zopakoval v šesté sérii, v níž dokonal hattrick a rozhodl o překvapivém vítězství Mory 3:2 po nájezdech. Vítěz základní části musí v sérii dotahovat, druhá bitva se uskuteční už v pátek od 17:30.

Zbyněk Irgl hrdinou, indiány sestřelil hattrickem

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV