Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

Jan Brož vévodí brankářským statistikám Chance ligy a zatím patří k objevům sezony. V dobré formě jsou i útočníci Silvester Kusko a Petr Kanko.

Třída

Nový objev?
Povedenou nováčkovskou sezonu zatím zažívá jihlavský Jan Brož. S úspěšností zákroků 92,98 % je statisticky nejlepším gólmanem soutěže a v průměru inkasovaných branek (1,74) je druhý. Navíc v deseti utkáních hned čtyřikrát udržel čisté konto! Jeho švédský kolega Niklas Lundström má úspěšnost zákroků o více než dvě procenta nižší. Boj o post jedničky Dukly začíná být zajímavý...

Kuskova razítka na vítězství
Všestranný forvard Silvester Kusko dal už čtyři vítězné góly. Žádný jiný prvoligový hokejista mu v tomto ohledu nestačí. Kusko dvakrát rozhodl o výhře Třebíče v nájezdech.

To jako fakt? 
Porubský veterán Petr Kanko má nejvyšší úspěšnost střelby ze všech prvoligových hokejistů. Na branku zatím vystřelil pouze 24x, přesto dal už deset gólů. To dává neuvěřitelnou úspěšnost přes 41 procent! 

Foto: Lukáš Bajgar, hcporuba.cz

Bída

Ve čtyřech, dostávají góla ve čtyřech...
Benátky nad Jizerou inkasovaly za dvacet zápasů 28 gólů v oslabení. Úspěšně přečkají pouze 72 % soupeřových přesilovek. Hůř je na tom už jen Ústí nad Labem (71,28 %).

Což takhle přivést Kašpara?
Tři zápasy Rytířů zatím dospěly do samostatných nájezdů, Kladno však ani jednou nezískalo bod navíc. Náhoda, nebo problém, který bude mít delší trvání a může zkomplikovat boje v play off?

Mikulík bude mít Mikulášovi (a čertům) co vysvětlovat
Nejvylučovanějším hráčem soutěže je Milan Mikulík, který dostal od rozhodčích už 60 trestných minut. Zkušený útočník si zároveň odseděl nejvíc dvouminutových vyloučení v Chance lize: hned patnáct. I proto je Frýdek-Místek nejméně disciplinovaným týmem soutěže. Nepomáhá mu ani to, že v oslabení nemá zrovna vysokou úspěšnost (80,37 %).

Milan Mikulík na trestné lavici.

Milan Mikulík na trestné lavici. | Foto: Kateřina Velčovská, hcf-m.cz

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV