U-Áčko.cz

Hokejka pro tebe připravila slevu 200 Kč při nákupu nad 1000 Kč na www.u-acko.cz.

Pro využití této nabídky zadej do poznámky svoje HOKEJKA ID a heslo HOKEJKA. Při zadávání metody platby zvol dobírku a nebo osobní odběr. Celková částka ti pak bude ponížena o 200 Kč.

UNDER ARMOUR

Vše začalo jednoduchým plánem dělat špičková trička. Trička, která budou kompresní a zároveň budou odvádět nepříjemný pot, místo aby jej nasávala. Trička, která budou pomáhat tělu regulovat tělesnou teplotu a zvyšovat výkon.
Under Armour založil v roce 1996 bývalý hráč amerického fotbalu Marylandské Univerzity, Kevin Plank. Značka se stala tvůrcem sportovního oblečení - oblečení, které udržuje tělo sportovců nepřehřáté a suché, a to ať už při tréninku, nebo při zápase. I přesto, že Under Armour nabízí produkty určené pro muže, ženy a mládež, má komplexní systém dělení, který je jasný a srozumitelný. Kolekce HeatGear® je ideální, když je horko, ColdGear® když je zima a AllSeasonGear® když nejsou extrémní podmínky.

Cílem Under Armour je nabídnout komukoli na světě špičkové produkty s námi vyvinutou strukturou látek, exkluzivními vlastnostmi odvodu potu a osvědčenými inovacemi. Každý produkt Under Armour dělá něco pro Tebe, dělá Tě to lepším.

Přejít na web www.u-acko.cz

Zpět na VÝHODY HOKEJKY

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV