Hokejová tombola pomáhá malým sparťanům, Nadační fond zakoupil výstroje

Foto: hcsparta.cz

9. března 2018, 12:45

hokej.cz

Hokejová tombola pomáhá malým sparťanským hráčům! Na každém domácím utkání v této sezoně probíhal prodej losů, polovina vybrané částky šla vylosovanému výherci a druhá polovina na Nadační fond HC Sparta Praha. Ten nyní za získané peníze zakoupil první várku hokejové výstroje pro malé sparťanské hokejisty ze sociálně slabších poměrů, kterou převzal mládežnický kouč David Štětina. Losy do Hokejové tomboly si můžete zakoupit i na pátečním domácím utkání předkola play off proti Liberci!

Tento formát, který je v zámoří dlouhodobě velmi oblíbený, přišel v sezoně 2016/2017 poprvé i do českého hokeje a pokračuje i v ročníku 2017/2018. Cena jednoho tiketu do Hokejové tomboly je 50 Kč, celková vybraná částka se dělí na půl. 50 % částky získá vylosovaný výherce, druhá polovina jde na podporu Nadačního fondu HC Sparta Praha. Ten částkou podpoří malé sparťanské hráče ze sociálně slabších poměrů. Výtěžek tomboly jim pomůže k nákupu hokejové výstroje. Minimální výhra pro vítěze je 5 000 Kč.

Každý si může zakoupit libovolný počet tiketů, a to jak před zápasem, tak v jeho průběhu. Označené prodejce najdete na chodbách O2 areny a tikety si můžete zakoupit i na mobilní pobočce Tipsportu v hale a na Zákaznickém centru. Prodej tiketů bude ukončen po druhé přestávce utkání, během třetí třetiny proběhne slosování a výherce bude oznámen moderátorem a na multimediální kostce. Výherce se musí o výhru přihlásit do 10 minut po skončení utkání. Hokejová tombola je určena pouze pro osoby starší 18 let.

Více o Hokejové tombole včeteně žebříčků jednotlivých klubů najdete na webu hokejovatombola.cz.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz