Hvězda měsíce: Byl nejlepší Pech, Will, nebo Rolinek?

Foto: Jan Beneš, Jiří Princ, Jan Jedlička

Už potřetí v tomto ročníku Tipsport extraligy budete moci hlasovat v anketě Hvězda měsíce. Redakce webu hokej.cz vybrala do listopadové nominace útočníka pražské Sparty Lukáše Pecha, brankáře Romana Willa z Liberece a kapitána pardubického Dynama Tomáše Rolinka. Kdo z nich dostane váš hlas?

Uzávěrka ankety je v neděli 4. prosince. Hlasování probíhá na Facebooku.

Lukáš Pech

Třiatřicetiletý rodák z Jihlavy má našlápnuto ke skvělé sezoně. Téměř jistě to bude po individuální stránce jeho nejlepší rok v rudém dresu, možná dokonce bude atakovat osobní maxima ze sezony 2012/13, kdy zaznamenal 57 bodů a 22 gólů. V listopadu nasbíral celkem 11 bodů (5+6), pomohl Spartě zpět na vítěznou vlnu a v závěru měsíce se dostal do čela produktivity soutěže, kde se dlouho střídala brněnská dvojice Martin Erat a Marek Kvapil. Aktuálně má na kontě 30 bodů (11+19).

Roman Will

V anketě Hvězda měsíce se jeden z brankářů Liberce objevuje podruhé za sebou, v říjnu to byl Ján Lašák, nyní je to jeho mladší kolega Roman Will. Čtyřiadvacetiletý gólman se objevil ve všech devíti zápasech, v osmi z nich dovedl Bílé Tygry k výhře a hned pětkrát vůbec neinkasoval! Nejvíc se nadřel na nulu v Olomouci, kde si připsal 32 zákroků. Měl obrovský podíl na liberecké jízdě, která se zastavila na 12 vítězných duelech v řadě. Momentálně je statisticky nejlepším brankářem TELH.

Tomáš Rolinek

Pardubice se sice v tabulce stále ani zdaleka nenachází tam, kde by chtěly, ale alespoň se přiblížily pozicím zajišťující předkolo. Velkou zásluhu na zlepšených výkonech Dynama měl jeho kapitán Tomáš Rolinek. Ve třetím hracím měsíci sezony zaznamenal dohromady deset kanadských bodů (3+7), s celkovými 21 body je aktuálně nejproduktivnějším hráčem východočeského klubu. Pokoří šestatřicetiletý mistr světa z roku 2010 své osobní bodové maximu v extralize, které činí 34 bodů? 

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz