Hvězda měsíce: Zvítězí Pech, Konrád, nebo Jarůšek?

Foto: hcsparta.cz, hc-olomouc.cz, mountfieldhk.cz

Naposledy v ročníku 2016/17 hokejové Tipsport extraligy budete moci hlasovat o nejlepším hráči za uplynulý měsíc, nyní konkrétně za únor. Redakce webu Hokej.cz do nominace za druhý kalendářní měsíc roku 2017 vybrala sparťanského útočníka a vítěze produktivity základní části Lukáše Pecha, olomouckého brankáře Branislava Konráda a útočníka Mountfieldu HK Richarda Jarůška. Kdo z nich dostane váš hlas?

Uzávěrka ankety je ve středu 8. března. Hlasování probíhá na Facebooku.

Lukáš Pech

Dominik Kubalík, Petr Vrána ani Jaroslav Bednář. Na první místo bodování celé soutěže za základní část se nakonec díky parádnímu únoru vyšvihl Lukáš Pech. Útočník, který dres Sparty obléká už čtvrtým rokem, se stal vítězem produktivity poprvé v kariéře. Základní část zakončil s 52 body (20+32) v 50 duelech, ovšem o jeho osobní maximum se nejednalo. Toho dosáhl v poslední sezoně za Karlovy Vary (2012/13), kdy zapsal 57 bodů. Během devíti únorových duelů přibylo na jeho konto jedenáct bodů (4+7).

Branislav Konrád

Olomouc bojovala o účast v předkole do posledního dechu a gólman Branislav Konrád pro ni byl stěžejní postavou. V únoru nastoupil dohromady k sedmi zápasům, v pěti z nich vyšli Hanáci jako vítězové, hned třikrát pak slovenský brankář nepustil za svá záda ani jeden kotouč. S šesti nulami zaostal za lídry této statistiky Šimonem Hrubcem a Romanem Willem jen o jeden čistý štít. Během února dokázal olomoucký brankář pochytat celkem 95,04 % všech střel, které na něj mířily. 

Richard Jarůšek

Vousatý útočník, který zaujal zejména během loňského mistrovství světa, zažil v dresu Hradce Králové svou nejlepší extraligovou sezonu. V 52 zápasech základní části nasbíral 45 bodů (19+26) a jen o dva body zaostal v týmové produktivitě za Jaroslavem Bednářem. V bodování celé soutěže obsadil šesté místo. V únoru se mu povedlo v osmi střetnutích zaznamenat jedenáct bodů za pět branek a šest asistencí. Vydařil se mu hlavně duel proti Plzni, kdy zapsal čtyři body (1+4). Byl to jeho vůbec nejlepší zápas v ročníku.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz