Junioři vyzvou Rusko, zlaté hochy z Břeclavi uvidíte ŽIVĚ na hokej.cz

14. října 2016, 15:20

hokej.cz

Po mimořádně úspěšném Memoriálu Ivana Hlinky, z nějž si odnesla poprvé v historii zlato, čeká na reprezentační osmnáctku další domácí akce. Už o víkendu se výběr koučů Varadi, Augusty a Studničky dvakrát utká se silným Ruskem. Duely jsou na příbramském ledě na programu od 17:30 a sledovat je můžete živě na YouTube kanálu hokej.cz!

Hokejisté ročníku 1999 se sešli už ve středu, aby se připravili na těžkou víkendovou zkoušku se sbornou. „Jednoznačně tuto možnost vítám, půjde o velice náročnou prověrku,“ pokyvuje hlavní trenér Václav Varaďa. „Pro nás to bude další možnost, jak vyzkoušet hráče proti těžkému soupeři. V porovnání s Memoriálem Ivana Hlinky jsme kádr trošku pozměnili, budeme mít některé nové hokejisty,“ doplňuje bývalý vynikající útočník se zkušenostmi z NHL.

Nominace reprezentační osmnáctky na přátelské zápasy s Ruskem (15. a 16. října, Příbram):

Brankáři:
Jakub Škarek (Jihlava), Jiří Patera (Č. Budějovice). 

Obránci:
Radim Šalda, Michael Gaspar (oba Mountfield HK), Jakub Galvas (Olomouc), Dalimil Mikyska, Filip Král (oba Kometa Brno), Jan Bednář (Liberec), David Kvasnička (Plzeň), Ondřej Buchtela (Chomutov).

Útočníci:
Martin Kaut, Filip Zadina (oba Pardubice), Filip Chytil (Zlín), Jaroslav Dvořák (Mountfield HK), Ostap Safin (Sparta Praha), Kryštof Hrabík (Liberec), Jan Kern (Slavia Praha), Marek Škvrně, Matěj Novák (oba Kometa Brno), Jan Hladoník, Jan Kalus (oba Třinec), Jakub Pour (Plzeň).

Náhradníci:
Martin Štohanzl, Jakub Muška (oba Mountfield HK), Petr Eret (Plzeň), Dan Przybyla (Třinec), Jan Václavek (Zlín), Jan Svoboda, Dominik Pavlát (oba Chomutov), Radim Toman (Vítkovice), Tomáš Vochozka (Č. Budějovice), Adam Kalaj (Kladno), Vratislav Kunst (Liberec), David Jirásek, Matouš Horský (oba Ml. Boleslav).

Realizační tým:

Manažer týmu: Petr Studnička.
Hlavní trenér: Václav Varaďa.
Asistenti: Patrik Augusta a Petr Studnička.
Trenér brankářů: Radek Jirátko.
Lékař: MUDr. Radek Veselý. 
Fyzioterapeut: Martin Výtisk.
Masér: Václav Vejvoda.
Hospodář: Jan Vejvoda. 

Program utkání v Příbrami:

Sobota 15. října:

17:30 Česko "18" – Rusko "18"

Neděle 16. října:

17:30 Česko "18" – Rusko "18"

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz