Když trénink v klubu nestačí. Jak z nedostatků udělat přednosti?

1. března 2017, 14:30

Redakce eSports.cz

Prosadit se v hokeji není jednoduchá věc. Konkurence je obrovská, skoro každý hráč dnes už dělá něco navíc a nespoléhá se jen na tréninkovou práci v klubu. Nikdo není dokonalý a je nutné pracovat hlavně na slabinách. Někdo je horší bruslař, někdo má problémy se střelbou, někdo s vedením kotouče. Jak se tedy zbavit nedostatků? V ideálním případě je nejlepší svěřit se do péče kvalitních trenérů a ty určitě najdete v Czech Skills Hockey Academy. Štáb HOKEJKA TV navštívil tréninkovou jednotku CSHA v Lovosicích.

„Dovednosti jsou jednou z nejdůležitějších součástí výbavy každého hokejisty. Proto se s dětmi na dovednosti zaměřujeme a zkoušíme je vylepšovat. Bruslení, střelba, vedení kotouče, herní situace jeden na jednoho. U každého se zaměřuje hlavně na jeho nedostatky,“ říká trenér CSHA Tomáš Hadrava.

Ten se svými kolegy cílí na systematickou a koncepční práci s hráči, rozvíjí jejich herní schopnosti a dovednosti, odhalí ale i hráčovy slabiny. Právě na nich pak dokáží s hokejistou intenzivně pracovat. „Do akademie k nám chodí hráči ve věku od pěti do patnácti let. Umíme pracovat úplně s každým,“ říká Tomáš Hadrava.

Czech Skills Hockey Academy nabízí několik forem tréninku a výuky. Ideální je samozřejmě celoroční spolupráce, ale hráči se mohou přihlásit i do speciálních tréninků, kempů, soustředění a v akademii vám dokáží poradit třeba i s kompenzačními cviky. Pokud hráčům chybí zápasová praxe, ani to není problém.

V Czech Skills Hockey Academy hráčům zajistí účast na kvalitních tuzemských i mezinárodních turnajích. „Trenéři se u nás téměř nemění, díky tomu se mezi hráči a trenéry vytvoří kvalitní propojení, trenéři přesně ví, jak na tom hráči jsou a podle toho trénink dokáží přizpůsobit,“ přibližuje kvalitu tréninku Tomáš Hadrava.

Trenéři v CSHA se neustále vzdělávají, pravidelně trénují a zlepšují své dovednosti. Demonstrace cvičení jsou díky tomu na vysoké úrovni, a to při tréninku, hráčům hodně pomáhá. Dovednosti dělají hráče „hráčem“, to je motto, které se v Czech Skills Hockey Academy snaží naplňovat.

Kontakty:

Web: www.skillshockey.eu
E-mail: tomas.hadrava@skillshockey.eu

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz