Litvínov zvládl derby a dál vede. Boleslav zaskočila Kometu!

Foto: Jiří Grulich, hc-kometa.cz

Lídrem zůstává i po čtvrtém kole Tipsport extraligy Litvínov, který v krušnohorském derby porazil Chomutov 4:1. Poslední místo tabulky opustila Mladá Boleslav, jež zaskočila Brno.

Machovský se vyplácí, Sparta znovu vyhrála

Sparta bere třetí výhru v sezoně. Další výborný výkon ukázal brankář Matěj Machovský, jehož příchod se zatím Pražanům opravdu vyplácí – Sparta inkasovala za čtyři zápasy jen šestkrát. Zatímco Kruppovi svěřenci stoupají tabulkou, Pardubice prohrály potřetí za čtyři kola. Rozhodla první třetina, ve které se domácí dostali do vedení 2:0 a na střely svého soka přestříleli 19:3. Dynamo může trápit především ofenziva, zatím dalo jen šest gólů. K bodovému zisku v hlavním městě nepomohl Východočechům ani obránce Jacob Cardwell, který navzdory rodinným problémům (má vážně popálenou manželku) ohlásil comeback do extraligy.

Jaroslav Nedvěd (asistent trenéra Sparty Praha): „Chtěli jsme využít pozitivní energie, kterou jsme získali po výhře v Plzni. Aktivitu, pohodu a zdravé sebevědomí se nám povedlo přenést do první třetiny, v níž jsme dominovali, přestříleli jsme soupeře 19:3 a už tam mohlo být rozhodnuto. Od druhé části se hra srovnala, Pardubice přidaly, ale my jsme nepanikařili. Až ve třetí třetině za stavu 3:0 jsme malinko přestali dělat věci na sto procent, soupeři jsme nabídli snížení a dali mu na chvíli vítr do plachet. Čtvrtý gól nás však uklidnil, závěr už jsme odehráli parádně. Výborný výkon podal také Matěj Machovský, který nás v rozhodujících chvílích opět podržel."

Miloš Holaň (trenér Pardubic): „Přesto, že jsme se připravovali na úvodní tlak Sparty, tak jsme první třetinu absolutně nezvládli. Byli jsme pomalejší, soupeř nás jasně přestřílel a jenom díky Ondrovi Kacetlovi byl pro nás výsledek 2:0 ještě mírný. Od druhé třetiny se náš výkon pomalu začal zlepšovat, ale nemáme ten efekt. Když jsme se trošku nadechli gólem ve třetím dějství, tak potom uděláme individuální chybu, která definitivně rozhodla. Sparta zaslouženě vyhrála, v zápase dominovala. S jedním gólem nemůžeme pomýšlet na dobrý výsledek, hlavy nahoru a musíme začít pořádně hrabat."

HC SPARTA PRAHA – HC DYNAMO PARDUBICE 4:1 (2:0, 1:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 7. Buchtele (Kudrna, Pavelka), 17. Košťálek (Blain, P. Vrána), 35. Piskáček (Jarůšek), 52. Černoch (Kalina, Sill) – 46. Marosz (P. Sýkora).
Rozhodčí: Pavlovič, Pražák – Gerát, Hynek.
Vyloučení: 5:6.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 38:29.
Diváci: 8335.
Nejlepší hráči: Matěj Machovský – Rostislav Marosz.
HC Sparta Praha: Machovský – Blain, Kalina, T. Pavelka, Košťálek, Piskáček, Delisle, Tomáš Dvořák – Říčka, P. Vrána, Jarůšek – Smejkal, Sill, Černoch – Kumstát, Pech, Forman – Buchtele, Klimek, Kudrna. Trenéři: Krupp a Nedvěd.
HC Dynamo Pardubice: Kacetl – Wishart, Cardwell, Hrabal, Trončinský, Čáslava, Budík, Holland – T. Svoboda, Bubela, Treille – Rolinek, Marosz, P. Sýkora – Perret, Poulíček, Miromanov – Vondráček, Dušek, Mandát. Trenéři: Holaň, Janecký a Marek.

Nováček doma ztratil

V prvním domácím zápase Karlovy Vary porazily Mladou Boleslav 4:0, tentokrát ale nováček soutěže narazil. Zlín si z lázeňského města přiveze zpátky na Moravu všechny body. A to i přesto, že do zápasu nemohl nasadit obránce Jakuba Ference a Daniela Gazdu, kteří dostali disciplinární trest za fauly v předchozím kole. Z Chance ligy proto povolal Martina Matějíčka a Martina Novotného. Oba týmy měly dosud bilanci jedné výhry a dvou proher – zatímco Zlín se po nedělním kole dostává na 50% úspěšnost, Energie bude na spodku tabulky. Pro nováčka to není úplně vydařený start...

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): „Chtěli jsme dobře vstoupit do utkání a vstřelit první branku. To se nám povedlo, ale bylo klíčové, že se nám nepovedlo udržet vedení až do konce první třetiny. Jenže po ztrátě puku a propadnutí ve středním pásmu jsme soupeři nabídli, aby se dostal do vedení. Byť jsme chtěli hrát ze zabezpečené obrany, dovolili jsme poté Zlínu tři brejkové situace, což poté nekompromisně potrestal. Z našich šancí jsme vytěžili pouze dvě tyčky a nepodařilo se nám vstřelit nějaký šťastný gól, který by nás vrátil do zápasu. Jakmile se Zlín dostane do vedení, je nesmírně organizovaný a obětavý do obrany, což se ukázalo, když si ve třetí třetině zkušeně pohlídal zápas a už nás do něj nepustil. Myslím si, že rozhodlo to, že jsme nedokázali udržet vedení minimálně do konce první třetiny, a že jsme nevyužili naše šance.“

Robert Svoboda (trenér Zlína): „Jsme velmi rádi, že jsme získali tři body. Věděli jsme, že domácí v domácím prostředí hrají dobře, bojovně a mají i výsledky. Pro nás to bylo velmi těžké, neboť nejsme kompletní, máme spoustu zraněných nebo potrestatných hráčů. Bylo dobré, že jsme se udrželi v kontaktu a byli jsme schopní odpovědět na vedoucí branku domácích. Ve třetí třetině jsme utkání odehráli velmi dobře. Nedopustili jsme, aby domácí utkání zdramatizovali. Naopak jsme mohli náskok ještě zvýšit.“

HC ENERGIE KARLOVY VARY – PSG BERANI ZLÍN 2:4 (1:1, 1:3, 0:0)

Branky a nahrávky: 15. Šenkeřík (Kohout), 25. T. Rachůnek (Gríger) – 17. Kubiš (E. Kulda, M. Novotný), 24. Poletín (P. Sedláček, Valenta), 33. Šlahař (J. Ondráček, Nosek), 37. Fořt (J. Ondráček, Šlahař).
Rozhodčí: Pešina, Veselý – Frodl, Komárek.
Vyloučení: 2:5.
Využití: 2:0.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 25:20.
Diváci: 3323.
Nejlepší hráči: Tomáš Mikúš – Jakub Šlahař.
HC Energie Karlovy Vary: Novotný – Sičák, Krejčí, L. Vágner, M. Rohan, Kovačevič, Šenkeřík – T. Rachůnek, Balán, Flek – O. Beránek, Gríger, Kohout – Lapšanský, Skuhravý, Gorčík – T. Mikúš, Kverka, T. Havránek. Trenéři: Pešout a Mariška.
PSG Berani Zlín: Sedláček – Freibergs, Nosek, Žižka, Valenta, Řezníček, Matějíček, M. Novotný – Kubiš, Fořt, E. Kulda – Šlahař, Herman, J. Ondráček – Karafiát, P. Sedláček, Poletín – Werbik, Fryšara, Popelka. Trenéři: Svoboda a Hamrlík.

Liberec napravuje dojem, Oceláři ne

Roman Will páteční utkání vynechal. Měl k tomu pádný důvod: v den zápasu s Chomutovem se mu totiž narodilo dítě. Proti Třinci už opět stál v brance a jistým výkonem pomohl Bílým Tygrům k druhé výhře za sebou. Zdá se, že rozpačité výkony z prvních dvou kol, během nichž Liberec ani jednou neskóroval, jsou zapomenuty. Dvěma body se připomněli Martin Ševc a Marek Kvapil. Naopak pro Oceláře je nedělní prohra už jejich třetí v sezoně. Měli by přitom patřit k nejužšímu okruhu extraligových favoritů. Nutno dodat, že Tipsport extraliga má za sebou jen čtyři kola...

Filip Pešán (trenér Liberce): „Do utkání jsme vstoupili celkem slušně, první třetina byla naprosto vyrovnaná. Na začátku druhé třetiny Třinec tahal za delší konec, tam nás podržel vynikající Roman Will. Od půlky druhé třetiny jsme začali hru otáčet, náš výkon se stabilizoval. Přidali jsme branky a zaslouženě získali tři body.“

Marek Zadina (asistent trenéra Třince): „Přijeli jsme sem uhrát lepší výsledek a získat body. Bylo to hodně těžké, Liberec se pomalu zvedá. První třetinu jsme neodehráli špatně, bylo to hodně vyrovnané. První branku jsme dostali po chybě u modré čáry, pak se nám povedlo vyrovnat v přesilovce. Vstup do druhé třetiny jsme měli velmi dobrý. Byl tam pohyb, drželi jsme se v útočném pásmu. Neproměnili jsme ale žádnou šanci a pak dostali gól na 2:1. Po další chybě padl další gól, pak se naše hra sesypala. Soupeř se dostal na koně, začal lépe bruslit a měl více ze hry. Výsledek je takový, jaký je. Chtěl bych vyzdvihnout našeho brankáře, který nás v těžkých chvílích podržel. Šimon Hrubec odchytal výborné utkání. Vstup do sezóny jsme si představovali jinak, ale je to tak, jak to je. Musíme se poučit z chyb a jít dál. Kluci pracují, samozřejmě máme nějaké připomínky, ty si ale necháme pro sebe.“

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – HC OCELÁŘI TŘINEC 4:1 (1:1, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 13. Bulíř (L. Krenželok, Stříteský), 34. M. Kvapil (Derner, Lenc), 45. Ševc (M. Kvapil), 50. Redenbach (Valský, Ševc) – 19. Adamský (Bukarts, Krajíček).
Rozhodčí: Hribik, Horák – Jindra, Zíka.
Vyloučení: 3:6.
Využití: 2:1.
Střely na branku: 29:21.
Diváci: 5629.
Nejlepší hráči: Michal Bulíř – Ondřej Kovařčík.
Bílí Tygři Liberec: Will – Stříteský, Derner, Doherty, Šmíd, Havlín, Ševc – L. Hudáček, P. Jelínek, L. Krenželok – Lenc, Bulíř, M. Kvapil – Valský, Redenbach, Ordoš – Teplý, Lakatoš, J. Vlach – M. Zachar. Trenéři: Pešán a Augusta.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – M. Doudera, Krajíček, Adámek, D. Musil, Haman, Gernát – Chmielewski, Marcinko, Roberts Bukarts – Svačina, Cienciala, Adamský – Hrňa, Viedenský, Dravecký – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Hladonik – R. Vlach. Trenéři: Varaďa, Zadina a Raszka.

Vítkovice poprvé v sezoně prohrály

Vítkovice po špatné přípravě zabraly a vyhrály tři zápasy v řadě. Postupně porazily Pardubice, Spartu a Mladou Boleslav. O stoprocentní bilanci je až v neděli připravili hokejisté Plzně. Ostravané nicméně berou alespoň bod – za prohru v prodloužení, ve kterém rozhodl David Stach. Vítkovice i přes prohru opět ukázaly, že se proti nim nebude prosazovat snadno. Patrik Bartošák chytá skvěle a ve čtyřech zápasech dostal pouze šest gólů. Jen pro zajímavost: domácí hokejisté poprvé v sezoně oblékli třetí sadu dresů, v červené barvě a s rytířem Vítkem na prsou. Vítkovický hokej slaví 90. narozeniny, jde tedy o trikoty inspirované klubovou historií.

Jakub Petr (trenér Vítkovic): „Hra se kouskovala spoustou vyloučenýma. Chyběla nám rychlost nejen v pohybu, ale i ta herní – rychlé rozhodování a podobně. Na druhou stranu tam byla bojovnost. Zvládali jsme situace, kdy jsme byli pod tlakem v obranném pásmu. Zápas byl podobný těm v posledních letech s Plzní, které tady hrajeme. Rozhodovaly maličkosti, ale druhý bod jsme si nezasloužili.“

Ladislav Čihák (trenér Plzně): „Viděli jsme bojovné utkání se spoustou vyloučených a přesilovek. Z naší strany to nebylo ideální. Věděli jsme, že Vítkovice jsou na vítězné vlně. Chtěli jsme za každou cenu urvat body, což se nám podařilo. Jsem rád, že jsme v takto těžkém zápase urvat dva body. Štěstí se přiklonilo na naši stranu.“

HC VÍTKOVICE RIDERA – HC ŠKODA PLZEŇ 1:2 po prodloužení (1:1, 0:0, 0:0 – 0:1)

Branky a nahrávky: 15. Baranka (Hrbas, O. Roman) – 16. V. Němec (Preisinger, Gulaš), 63. Stach (Gulaš).
Rozhodčí: Hodek, Kubičík – Kajínek, Zavřel.
Vyloučení: 7:9, navíc Olesz (Vítkovice) a Gulaš (Plzeň) 10 minut a Allen (Plzeň) do konce zápasu.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 27:27.
Diváci: 5703.
Nejlepší hráči: Marek Hrbas – Vojtěch Němec.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák – Hrbas, Baranka, Šidlík, de la Rose, Výtisk, Trška – Szturc, O. Roman, Tybor – Olesz, Lev, Schleiss – Dej, Mahbod, D. Květoň – Kucsera, Š. Stránský, P. Zdráhal – Pytlík. Trenéři: Petr a Trnka.
HC Škoda Plzeň: Milčakov – J. Kindl, Čerešňák, Allen, L. Kaňák, Pulpán, Vráblík – Kantner, Nedorost, Gulaš – Stach, Kratěna, Indrák – D. Kindl, Kracík, V. Němec – Straka, Kodýtek, Eberle – Preisinger. Trenéři: Čihák, Hanzlík a Špaček.

Olomouc poprvé nebodovala

Olomouc druhý zápas ve dvou dnech nezvládla a poprvé v sezoně nebodovala. Hradečtí hokejisté o svém vítězství v podstatě rozhodli už v prvních 27 minutách, kdy Hanákům odskočili na 3:0. Postupně skórovali Tomáš Vincour, Petr Koukal a Patrik Miškář. Ve třetí třetině už se žádné drama nekonalo. Domácímu týmu pomohla ke třetí výhře v sezoně a k posunu tabulkou (mimo jiné právě na úkor Olomouce) staronová posila Radek Smoleňák, který nastoupil v elitní formaci vedle Koukala a Matěje Chalupy. Zato Janu Lukášovi extraligová premiéra v olomoucké brance zhořkla.

Petr Svoboda (asistent trenéra Hradce Králové): „Myslím, že rozhodoval pohyb, ve kterém jsme byli lepší. Podařilo se nám dát tři góly z předbrankového prostoru, na čemž v poslední době pracujeme. Musím vyzdvihnout týmový výkon, který mančaft podal.“

Jan Tomajko (trenér Olomouce): „Řekl bych, že Hradec byl lepší úplně ve všem. Daleko líp se pohyboval, vyhrával souboje, vytvořil si daleko víc šancí a zaslouženě vyhrál. Od nás to byl špatný výkon. Nedá se nic dělat, v pátek se hraje zase.“

MOUNTFIELD HK – HC OLOMOUC 4:1 (1:0, 2:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 13. Vincour (Piché, Koukal), 21. Koukal (Zámorský), 27. Miškář (Zámorský, Berger), 43. Paulovič (Bičevskis, Miškář) – 52. Laš (J. Káňa, J. Knotek).
Rozhodčí: Hradil, Kika – Lederer, Ganger.
Vyloučení: 3:3.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 34:20.
Diváci: 4420.
Nejlepší hráči: Matej Paulovič – Jan Káňa.
Mountfield HK: Pavelka – Zámorský, Piché, Cibulskis, Graňák, F. Pavlík, Rosandić, Nedomlel – Smoleňák, Koukal, M. Chalupa – Vincour, Cingeľ, R. Pavlík – Berger, Bičevskis, Miškář – Paulovič, Kukumberg, Bezúch. Trenéři: Martinec, Krátoška a Svoboda.
HC Olomouc: Lukáš – Škůrek, Vyrůbalík, J. Galvas, Ondrušek, Jaroměřský, Staněk, Dujsík – J. Káňa, J. Knotek, Laš – Irgl, Kolouch, Burian – Skladaný, Strapáč, Holec – V. Tomeček, Mráz, Ostřížek. Trenéři: Tomajko a Moták.

Boleslav zaskočila Kometu a má první body

Mladé Boleslavi vstup do sezony nevyšel, platilo to i pro Gašpera Krošelje, který měl po dvou zápasech pouze 79% úspěšnost zákroků. V Brně však Bruslaři konečně zabrali a slovinský brankář nedostal z 27 střel ani jeden gól! Úřadující šampión poprvé v sezoně prohrál, naopak Mladá Boleslav bere první body a v tabulce už není poslední. Na čtrnácté místo poslala Chomutov. Protože chytal dobře nejen Krošelj, ale i Langhamer, skóre bylo až do závěru třetí třetiny nerozhodné. Pak však hosté udeřili a po gólech Dominika Pacovského a Jakuba Klepiše (do prázdné branky) slaví překvapivé vítězství.

Kamil Pokorný (asistent trenéra Brna): „Byl to zápas plný šancí na obou stranách. Stejně jako předešlý den v Olomouci, tak i tentokrát vynikli oba dva gólmani. Přežili jsme dvouminutové oslabení ve třech, poté ve třetí části jsme měli několik početních převah po sobě, ve kterých jsme si vytvořili několik šancí, ale gól jsme bohužel nedali žádný. Zaváhali jsme po standardní situaci u nás ve třetině a Boleslavi se podařilo vstřelit první gól. Z výsledku jsme zklamáni, měli jsme řadu šancí, ale ani jednu jsme nevyužili.“

Vladimír Čermák (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „Do Brna jsme přijeli s pokorou. Věděli jsme, že to je pro nás čtvrté utkání a tři zápasy před tím jsme nebodovali. Byl to těžký zápas, ale jsem rád, že kluci plnili to, co jsme si před duelem řekli. Víme, že Brno je silné na přesilovkách, což se nám podařilo uhlídat. Od vynikajícího výkonu našeho gólmana se odvíjeli naše vítězství.“

HC KOMETA BRNO – BK MLADÁ BOLESLAV 0:2 (0:0, 0:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 54. Pacovský (Dlapa, Kotvan), 60. Klepiš (Hanzlík).
Rozhodčí: Jeřábek, Obadal – Špůr, Polák.
Vyloučení: 5:5.
Bez využití.
Střely na branku: 27:34.
Diváci: 7012.
Nejlepší hráči: Marek Langhamer – Gašper Krošelj.
HC Kometa Brno: Langhamer – D. Mikyska, Mikuš, Štencel, Gulaši, Bartejs, Malec, Barinka – Mallet, P. Holík, Zaťovič – Kašpar, Hruška, Plášek ml. – L. Horký, Nahodil, R. Zohorna – Köhler, L. Čermák, Dočekal. Trenéři: Zábranský, Pokorný, Horáček a Oslizlo.
BK Mladá Boleslav: Krošelj – Hanzlík, Bernad, Němeček, Pláněk, Dlapa, Kurka, Kotvan – Orsava, Žejdl, Klepiš – Pacovský, Skalický, Vondrka – Šťastný, P. Musil, Látal – Pabiška, Najman, Martin Procházka. Trenéři: Kýhos, Čermák a Žabka.

Litvínov zvládl derby a dál vede

Litvínov zůstává i po čtyřech kolech stoprocentní a dál vede tabulku. Jeho krajský rival je v opačné situaci: stále čeká na bod. Piráti opět doplatili na svojí nedisciplinovanost a na špatnou hru v oslabení. Verva dala dva ze čtyř gólů v přesilovce. Kromě toho, že se jednalo o krušnohorské derby a o souboj dvou týmů z opačných konců tabulky, měl zápas ještě jeden zajímavý příběh. A to souboj bratří Lukešů: starší František dal svému sourozenci Štěpánovi dva góly! 

Radim Skuhrovec (asistent trenéra Litvínova): „Utkání budeme hodnotit zase pozitivně, protože se nám podařilo vyhrát. Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř bez ohledu na to, kde se nachází v tabulce. Bylo to velmi dobré utkání z obou stra, ale jazýček vah jsme překlopili po kostrbatém začátku na naši stranu v přesilovce pět na tři. Celý zápas jsme si šli za naším cílem, který jsme si vytyčili. V poslední třetině jsme předvedli dobrý výkon směrem dozadu, měli jsme hodně zblokovaných střel a zjednodušili jsme hru. Přístup hráčů zaslouží pochvalu. Podařilo se nám sice počtvrté zvítězit, což je pro nás důležité, ale pořád krotíme emoce. Začátek sezóny se vyvíjí velmi dobře, ale nesmíme usnou na vavřínech.“

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): „Připravovali jsme se na soupeře, který se nachází v lepším rozpoložení než my. Věděli jsme, že zajíždíme na horkou půdu a bude hrozně těžké zachytit začátek. Myslím, že začátek nebyl úplně špatný, ale polovinu první třetiny jsme strávili v oslabení. I když jsme srdnatě bránili, hráli jsme oslabení velice dobře, inkasovali jsme v oslabení tři proti pěti. Gól domácí nakopl a uklidnil. Chtěli jsme hrát agresivně, vyvolávat souboje a hrát na hraně, protože to je jediná šance, jak můžeme uspět. Bohužel jsme dostali trochu nešťastný druhý gól a hned vzápětí třetí. Když jsme snížili na 1:3, věřili jsme, že se můžeme kontaktním gólem dostat znovu do utkání. Ale právě proto, že je Litvínov v herní pohodě, konec zápasu si zkušeně pohlídal a zaslouženě zvítězil.“

HC VERVA LITVÍNOV – PIRÁTI CHOMUTOV 4:1 (1:0, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 17. F. Lukeš (Petružálek), 24. V. Hübl, 26. F. Lukeš (V. Hübl), 56. D. Tůma (Gerhát) – 30. A. Dlouhý (Huml).
Rozhodčí: Šír, Sýkora – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 5:7.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 31:19.
Diváci: 6011 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: František Lukeš – Stanislav Dietz.
HC VERVA Litvínov: Janus – Baránek, L. Doudera, Hunkes, Kubát, Romančík, Ščotka, Šesták – Gerhát, M. Hanzl, V. Hübl, Jurčík, J. Černý, F. Lukeš, Matoušek, J. Mikúš, Myšák, Petružálek, Trávníček, D. Tůma. Trenéři: Razým a Skuhrovec.
Piráti Chomutov: Š. Lukeš – Dietz, Jank, Knot, Štich, Valach, Mrázek, Trefný, Váchal – A. Dlouhý, J. Havel, Huml – Chlouba, Chrpa, Klhůfek – Růžička mladší, Sklenář, J. Stránský – Šťovíček, Tomica, Vantuch. Trenéři: Růžička starší, Martínek a Šťastný.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC VERVA Litvínov 4 4 0 0 0 19:8 12
2. HC VÍTKOVICE RIDERA 4 3 0 1 0 9:6 10
3. Mountfield HK 4 3 0 0 1 9:8 9
4. HC Sparta Praha 4 2 1 0 1 13:6 8
5. HC Kometa Brno 4 2 1 0 1 9:7 8
6. HC Olomouc 4 2 0 1 1 9:9 7
7. HC Škoda Plzeň 4 1 1 1 1 10:7 6
8. PSG Berani Zlín 4 2 0 0 2 11:11 6
9. Bílí Tygři Liberec 4 2 0 0 2 7:8 6
10. HC Energie Karlovy Vary 4 1 0 0 3 7:10 3
11. HC Oceláři Třinec 4 1 0 0 3 7:11 3
12 BK Mladá Boleslav 4 1 0 0 3 6:11 3
13. HC Dynamo Pardubice 4 1 0 0 3 6:12 3
14. Piráti Chomutov 4 0 0 0 4 6:14 0

Další program Tipsport extraligy

Úterý 25. září – předehrávka 27. kola:
18:30 HC Sparta Praha – Mountfield HK (ČT sport)

Pátek 28. září – 5. kolo:
15:00 BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha (O2 TV Sport)
15:30 Piráti Chomutov – HC Škoda Plzeň
17:00 HC Olomouc – HC VÍTKOVICE RIDERA
17:00 PSG Berani Zlín – Bílí Tygři Liberec
17:30 HC Energie Karlovy Vary – HC VERVA Litvínov
18:00 Mountfield HK – HC Oceláři Třinec

Sobota 29. září – dohrávka 5. kola:
15:00 HC Dynamo Pardubice – HC Kometa Brno (O2 TV Sport)

Neděle 30. září – 6. kolo:
15:00 HC Sparta Praha – Piráti Chomutov
16:00 Bílí Tygři Liberec – BK Mladá Boleslav
16:30 HC Škoda Plzeň – HC Dynamo Pardubice
17:00 Mountfield HK – HC Energie Karlovy Vary
17:30 HC VERVA Litvínov – HC Olomouc
18:20 HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec (ČT sport)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz