Litvínovu chybějí útočníci, z WSM Ligy mu pomůžou Strnad s Veselým

Foto: Josef Poláček, hc-kladno.cz

Litvínovské vedení hlásí po návratu zkušeného zadáka Karla Pilaře další změny v kádru, týmu kouče Rulíka vypomůžou v rámci střídavých startů z WSM Ligy útočníci Jakub Strnad z Kladna či Radek Veselý z Mostu! Chemici tak před podkrušnohorským derby reagují na absence řady svých útočníků, hokej.cz o tom informovali v tiskové zprávě.

„Řada dlouhodobějších zranění, zejména útočníků, s účastí dvou hráčů v přípravě na světový šampionát hráčů do dvaceti let nás přinutily reagovat na vzniklou situaci a sáhnout také jinam, než do naší farmy,“ vysvětluje příchody Jakuba Strnada a Radka Veselého generální manažer litvínovského klubu Robert Kysela.

Mimo hru jsou nadále Rostislav Martynek a Richard Nejezchleb. Oproti situaci před pauzou nově také Jakub Černý a Josef Stříbrný, v juniorské reprezentaci aktuálně působí Jan Dufek s Kristianem Reichlem a zranění jsou navrch také bratři Jiří a Tomáš Doležalovi, Ivan Řehoř nebo osmnáctiletý Martin Havelka.

"Řada dlouhodobějších zranění a účast dvou hráčů v přípravě na MS hráčů do 20 let nás přinutily reagovat na vzniklou situaci a sáhnout také jinam, než do naší farmy."

Proto se v Litvínově před náročným programem rozhodli rozšířit své ofenzivní řady o hráče, kteří už mají s extraligovým hokejem určité zkušenosti. Čtyřiadvacetiletý Strnad, který hájí barvy Kladna, sehrál za Rytíře 61 utkání mezi elitou. O čtyři roky mladší Veselý loni zapsal 19 extraligových startů za Piráty.

Právě Chomutov je nejbližším soupeřem Litvínova a oba noví hráči už mohou do tradičního podkrušnohorského derby nastoupit. Pro Veselého, který si letos zkusil také druhou nejvyšší finskou soutěž, by to byl velmi pikantní mač. Domácím fanouškům se po sedmi letech představí také zadák Karel Pilař.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz