Luboš Horčička trénuje s Přerovem. Co bude dál, se ještě neví

Foto: Lubomír Tesař, lhkjestrabi.cz

29. července 2016, 9:27

Marek Hedbávný

Zkušený gólman Luboš Horčička se ode dnešního dne připravuje s hokejisty prvoligového Přerova. „Po dohodě se Zlínem s námi půjde do tréninku. V současné době se jedná o jeho dalším působení," stojí na oficiálních stránkách klubu.

„Nejedná se vůbec o nic. Zatím je u nás v tréninku, aby se mohl někde připravovat. Toť vše," řekl pro hokej.cz Pavel Hanák, sportovní manažer Přerova. „Žádné bližší informace ještě dávat nebudu, nezlobte se. Uvidíme, co bude příští týden. I my to samozřejmě se Zlínem řešíme, ale jak to vše dopadne, záleží vesměs na Zlínu. Luboš je jeho hráčem."

Na soupisce Zubrů je dosud jediný brankář – Lukáš Klimeš. V tréninku jsou pak Jiří Slovák s Jakubem Grigárkem a právě sedmatřicetiletý Luboš Horčička.

Bývalý gólman Chomutova nebo Znojma loni chytal za Prostějov. Vedl si výborně a zařadil se mezi nejlepší brankáře soutěže. Teď je ale bez angažmá.

V nejistotě je také produktivní útočník Roman Pšurný, poslední velké jméno, které oproti loňské sezoně ještě nemá smlouvu. S Přerovem sice trénuje, stále však probíhají jednání s Litvínovem o detailech jeho působení.

„O dalších posilách zatím neuvažujeme. Máme na ledě šest pětek. Vybírat budeme z nich," uvedl Hanák. V současné době není ve hře ani návrat obránce Petra Přindiše.  

Roman Pšurný.

Roman Pšurný. | Foto: Jan Gebauer, flashfoto.cz

Soupiska HC ZUBR Přerov

Brankář: Lukáš Klimeš

Obránci: Jakub Ferenc, Jakub Grof, Lukáš Chmelíř, Radomír Pala, Lukáš Vágner, Rostislav Šnajnar, Martin Novotný, Mikuláš Zbořil, Jiří Běhal

Útočníci: Marek Sikora, Tomáš Sýkora, Vlastimil Dostálek, Milan Procházka, Jiří Goiš, Karel Plášek, David Šťastný, Lubomír Kovařík, Michal Popelka, Tadeáš Král, Filip Dvořák, Šimon Kratochvíl, Matouš Kratochvíl, Matěj Blinka, Petr Školoud

O smlouvu se ucházejí brankáři Jiří Slovák s Jakubem Grigárkem. Mezi obránci pak Lubomír Malina, Patrik Marcel a Dominik Cívka. Z útočníků Jakub Ižacký, Tomáš Rousek (z Opavy, nikoliv z Hradce Králové), Pavel Tomaník, Tomáš Ministr, Matěj Málek a Jakub Müller. Přerov nadále jedná o působení Romana Pšurného.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz