VIDEO: Hradec zastavil Spartu, Brno padlo na Hané. Derby pro Vítkovice

Foto: Stanislav Souček, mountfieldhk.cz

7. února 2016, 17:54

Adam Bagar

Naposledy před reprezentační přestávkou, kterou vyplní domácí souboje českého národního týmu s Ruskem, se šlo na elitní tuzemskou soutěž. Kompletní 44. kolo nabídlo několik divácky atraktivních střetnutí. Mountfield ukončil vítěznou sérii Sparty, Mora naopak natáhla bodovou šňůru proti trápící se Kometě a dobrou formu potvrdil také Litvínov, který už v boji o záchranu prohání Pardubice a Vítkovice. Ty v tradičním ocelářském derby přetlačily Třinec.

Ztráta Energie narůstá, Maxwell vychytal třetí nulu

Fanoušci v Karlových Varech sledovali opatrný souboj celků z nejnižších pater tabulky. Ten nakonec rozsekly přesilové hry. Respektive domácí nedisciplinovanost, kterou na konci druhé části potvrdil útočník Martin Bartek ostrým zákrokem na Blaže Gregorce. Za ten inkasoval trest ve hře. Dynamo využilo po trefách Lukáše Nahodila dvě přesilovky a jelikož Brandon Maxwell zapsal třetí nulu, slavilo důležitý triumf. Energie padla pošesté z posledních sedmi střetnutí a na Litvínov ztrácí už sedm bodů.

Mikuláš Antonik (asistent trenéra Karlových Varů): "Hlavně nás mrzí neproměněné šance v první třetině, kdy jsme jeli dvakrát sami na bránu, měli jsme tam i přečíslení dva na jednoho. Bohužel to je klasické: „Nedáš góla, nemůžeš vyhrát.“ Soupeři se podařilo proměnit dvě přesilové hry a v závěru, kdy jsme se snažili a bojovali, tak soupeř svou obětavostí a bojovností ten zápas uhrál. Pokud se nám takové příležitosti v zápasech naskytnou a my je neproměníme, tak se nám pak bude těžko vyhrávat."

Peter Draisaitl (trenér Pardubic): "Asi se nedal očekávat nějaký pěkný, pohledný hokej. Šlo více méně o to, který tým najde cestu k zisku bodů. A za tu obětavost si náš tým zaslouží pochvalu. O nic víc v tomto zápase nešlo."

HC ENERGIE KARLOVY VARY – HC DYNAMO PARDUBICE 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 9. Nahodil (Sýkora, Štajnoch), 40. Nahodil (Orsava, Gregorc), 60. Kaut.
Rozhodčí: Hodek, Souček – Pešek, Jelínek.
Vyloučení: 6:7, navíc Bartek (Karlovy Vary) trest ve hře.
Využití: 0:2.
Střely na branku: 26:24.
Diváci: 2869.
Nejlepší hráči: Tomáš Rachůnek – Brandon Maxwell.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Bičánek, J. Tomeček, Gulaši, Rohan, Sičák, Redlihs, Baránek – Rachůnek, Marosz, Huna – Vachovec, Kůs, Bartek – Gorčík, Gríger, V. Tomeček – Koblasa, Osmík, Flek. Trenéři: Mlejnek a Antončik.
HC Dynamo Pardubice: Maxwell – Čáslava, Ščotka, Gregorc, Štajnoch, Havlík, Bokroš, Šeda – Marcinko, Redenbach, Sýkora – Orsava, Nahodil, Moňa – Beran, Tomášek, Rapáč – Moučka, Kaut, Pouliček. Trenéři: Draisaitl, Král a Potajčuk.

Litvínov jede, v nervózní bitvě si vyšlápl na Plzeň

Litvínovu sice patří až třináctá příčka, ale jeho poslední výsledky musejí budit velký respekt. Úřadující šampióni doma přejeli Mountfield 5:1, v Brně zvítězili dokonce 6:1 a teď si poprvé v sezoně vyšlápli na třetí Plzeň. Ačkoli hosté byli střelecky aktivnější, dokázali se prosadit až v závěru. Michael Petrásek přišel o první nulu 96 sekund před koncem. Vervě vyšla skvěle druhá perioda, v níž si vytvořila klíčový náskok. Duel oživily také dvě bitky v podání Michala Trávníčka, ten vyzval Nicholase Johnsona i Ryana Hollwega.

Jiří Šlégr (asistent trenéra Litvínova): "Začali jsme opatrně, měli jsme myslím zbytečný respekt ze soupeře, který hrál kvalitní, jednoduchý hokej. V kabině jsme si řekli, že to musímě změnit a ve druhé třetině se tak stalo. Začali jsme hrát hokej, co hrajeme už šestý zápas, vycházející z agresivity a zodpovědné obrany. Padly nám tak góly, pak přišlo praní a potyčky, to k tomu patří a divák to má rád. Soupeř, když prohrává, tak to zkusí touhle formou, to je logické. Ale nenechali jsme se úplně do toho vtáhnout, poprali jsme se a šli od toho. Výkon našeho brankáře je vynikající, to bych chtěl zmínit, protože už je to dlouhodobé. Jsme rádi, že jsme vyhráli, protože chceme získávat co nejvíce bodů do konce základní části."

Ladislav Čihák (asistent trenéra Plzně): "Narazili jsme na soupeře, kterému se v posledních zápasech daří. Bylo opravdu otázkou času, kdy se Litvínov chytne. Mají kvalitní tým i hráče a v posledních zápasech to dokázali. V první třetině jsme hráli dobře, byli jsme aktivní, tlačili se do branky. Bohužel ve druhé třetině jsme zaspali a rychle prohrávali 0:2. Potom jsme dostali i třetí branku. Ve třetí části jsme hráli dobře, bylo to vyhrocené, snažili jsme se dát co nejdřív gól, to se nám ale nepodařilo. Litvínov si to pohlídal, dobře bránil a zaslouženě vyhrál."

HC VERVA LITVÍNOV – HC ŠKODA PLZEŇ 3:1 (0:0, 3:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 22. Pavelka (Hanzl, Martynek), 24. Hübl (Gerhát, Lukeš), 33. Kubát (Trávníček, Hanzl) – 59. Poletín (Moravčík).
Rozhodčí: Hrubý, Hejduk – Ondráček, Suchánek.
Vyloučení: 7:8, navíc Trávníček (Litvínov) 10 minut a do konce utkání, Johnson a Hollweg (oba Plzeň) 10 minut.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 21:33.
Diváci: 5437.
Nejlepší hráči: Michael Petrásek – Jaroslav Kracík.
HC VERVA Litvínov: Petrásek – Kubát, Pavlík, Černý, Pavelka, Frolo, Chaloupka – Lukeš, Hübl, Gerhát – Trávníček, Hanzl, Martynek – Piroš, Reichel, Hořava – Doležal, Válek, Jurčík. Trenéři: Rulík a Šlégr.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Jeřábek, Kudroč, Sklenička, Kadlec, Moravčík, Kubka, Pulpán – Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Bližňák, Kratěna – Svoboda, Preisinger, Hrňa – Poletín, Lev, Hollweg. Trenéři: Straka a Čihák.

Zlín už je sedmý, Piráti venku padli podesáté v řadě

Přímá bitva o sedmou příčku extraligové tabulky byla jasně v režii Zlína, který si už v prvním dějství vypracoval náskok dvou branek a pohodlně došel k desáté domácí výhře z posledních jedenácti utkání. I díky skvěle chytajícímu Liboru Kašíkovi, který zneškodnil 30 střeleckých pokusů a inkasoval až v závěrečné třetině z hole Vladimíra Růžičky. Piráti znovu prohloubili své trápení na cizích kluzištích, kde padli podesáté za sebou. Oba soupeři aktuálně ztrácejí pět bodů na přímý postup do čtvrtfinále play off.

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): "Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání. Podali jsme koncentrovaný výkon a v důležitých momentech nás podržel brankář Kašík. Od začátku jsme měli zápas ve své režii. Po zásluze jsme zvítězili a získali tři body."

Břetislav Kopřiva (asistent trenéra Chomutova): "Z našeho pohledu to bylo vyrovnané utkání. Čekali jsme, že domácí budou chtít utkání zvládnut, zatímco my venku nebodujeme, a to se opět potvrdilo. Zlín sehrál velmi dobrou partii, velmi dobře bránil a my jsme se neprosadili ke gólům. Pokud jsme si vypracovali nějakou šanci, tak jsme ji zahodili. Štěstí se od nás odklání, nicméně rozhodují branky a ty jsme bohužel nedali. Ztratili jsme další zápas venku, což je chyba."

PSG ZLÍN – PIRÁTI CHOMUTOV 4:1 (2:0, 1:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 13. Šťastný (Čachotský, Čech), 18. Vlach (Kotvan, Marušák), 31. Říčka (Matějíček, Holík), 58. Vlach (Řezníček) – 47. V. Růžička (Valach, Ölvecký).
Rozhodčí: Hradil, Svoboda – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 2:2.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 24:31.
Diváci: 5192.
Nejlepší hráči: Robert Říčka – Jakub Čech.
PSG Zlín: Kašík – Kotvan, Marušák, Žižka, Matějíček, Urbanec, Řezníček – Říčka, Holík, Bukarts – Maruna, Cibák, Ondráček – Veselý, Vlach, Sýkora – Čech, Šťastný, Čachotský. Trenéři: Vlach a Jurík.
Piráti Chomutov: Čech – Skinner, Valach, D. Růžička, Jánošík, Dlapa, Šidlík, Peretiagin, Harant – Tomica, Červenka, Pospíšil – D. Kaše, V. Růžička, Ölvecký – Hřebejk, Kämpf, Květoň – Veselý, Dušek, Račuk. Trenéři: Růžička, Kopřiva a Šťastný.

Liberec otočil bitvu s Boleslaví, lídra spasil Valský

Bez zraněného Jána Lašáka, jehož místo zaujal Marek Schwarz, se Bílí Tygři pokusili odčinit páteční porážku z Hradce Králové. Po vyrovnané první třetině herně ovládli druhou periodu, vyhráli ji na střely 21:8, ale góly střílela Mladá Boleslav. Ta se v rozmezí šesti minut trefila třikrát a po trefách bývalých libereckých hráčů šla do trháku. Vedení však neudržela a o vítězi rozhodlo až prodloužení. V něm Tygrům vystřelil třináctý domácí triumf v řadě Jakub Valský. Boleslavský David Rittich čelil 48 střelám.

Filip Pešán (trenér Liberce): "Věděli jsme, že přijede nepříjemný a bruslivý soupeř. Měli jsme často problém s jeho forčekingem, nepočítali jsme s takovou rychlostí útočníků. Zápas se pro nás dlouho lámal na špatnou stranu, proto jsme po druhé třetině udělali pár změn a zkusili Boleslav zatlačit do defenzivy, což se podařilo a se štěstím jsme uhráli dva body. Ten bonusový bereme jako odměnu za to, že jsme zápas nevzdali a hráli až do konce."

Marian Jelínek (asistent trenéra Mladé Boleslavi): "Přijeli jsme na led týmu, který dominuje. Před vyprodaným hledištěm to bylo derby jak se patří. Do utkání jsme vstoupili dobře, nakonec jsme si vypracovali dvakrát dvoubrankové vedení. V závěru se však ukázal tlak soupeře a po naší chybě jsme prohráli v prodloužení. S bodem jsme však spokojeni, byť trošku cítíme trpkost. Podle toho, jak se zápas vyvíjel, mohlo dojít k senzaci."

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – BK MLADÁ BOLESLAV 5:4 v prodloužení (1:1, 1:3, 2:0 – 1:0)

Branky a nahrávky: 7. Bakoš (Šimek, Radivojevič), 33. Šimek (Ševc, Bulíř), 52. Radivojevič (Bulíř, Jelínek), 56. Valský (Jelínek, Ševc), 63. Valský (Mojžíš) – 14. Pabiška (Bárta, Jarůšek), 30. Klimenta (Pacovský, Látal), 33. Bárta (Trončinský), 36. Klimenta (Urban, Látal).
Rozhodčí: Hribik, Pešina – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 8:11, navíc Vlach (Liberec) a Voráček (Mladá Boleslav) 10 minut.
Využití: 2:2.
Střely na branku: 48:22.
Diváci: 7500 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Radim Šimek – Tomáš Klimenta.
Bílí Tygři Liberec: Schwarz – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Vitásek, Výtisk, Kajínek – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Ordoš, Stránský, Vlach. Trenéři: Pešán a Čermák.
BK Mladá Boleslav: Rittich – Voráček, Trončinský, Rýgl, Kučný, Kurka, Ovčačík – Pacovský, Urban, Látal – Lenc, Musil, Hyka – Pabiška, Bárta, Jarůšek – Klimenta, Hruška, Ďurač. Trenéři: Výborný a Jelínek.

Nový impuls nepomohl, Kometa nestačila na Moru

Pod taktovkou klubového šéfa Libora Zábranského, který po pátečním debaklu s Litvínovem nahradil rezignujícího Aloise Hadamczika, se Kometa představila na Hané. Jenže ani nový impuls brněnským hokejistům nepomohl. Mora rozhodla derby už v první polovině střetnutí, i díky premiérovým trefám Romana Ráce a Petera Húževky. Hosté v závěru už jen kosmeticky upravili výsledek a prohráli osmé z posledních devíti klání. Zato Hanáci jsou v pohodě, osmý bodový zisk v řadě je zase přiblížil čtvrtfinále.

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): "Už první střídání v první třetině nám to lítalo kolem vlastní branky, kde nás ale podržel Tomáš Vošvrda. První gól nás uklidnil a v prostřední části jsme byli lepší, když jsme vytěžili dvě branky. V poslední periodě jsme trochu polevili, Kometa zvýšila úsilí a přestřílela nás. Velké pozitivum je, že jsme byli hodně produktivní, což rozhodlo zápas. Vošvrda nás drží a pro nás je dobře, že máme dva kvalitní brankáře. Myslím, že Braňo Konrád začne příští týden trénovat."

Kamil Pokorný (asistent trenéra Komety Brno): "Viděli jsme na hráčích, že chtějí zápas uhrát. První třetina z naší strany nebyla špatná. Bohužel jsme šance neproměnili. Soupeř šel se štěstím do vedení po nahozeném kotouči před branku. Přesto jsme na hráčích viděli bojovnost a nasazení. Druhá třetina nám nevyšla, komplikovali jsme si hru. Přihrávkami jsme se dostali do problémů. Ve třetí třetině jsme hráli nejlépe. Z naší strany byla patrná velká bojovnost a nasazení. Měli jsme několik vyložených šancí po sólových únicích Vondráčka a Tona. V závěru jsme hráli vabank. Musíme navázat na náš výkon v poslední třetině. Věříme, že nám pomůže přestávka a dostaneme se zpět do hry."

HC OLOMOUC – HC KOMETA BRNO 5:2 (1:0, 2:0, 2:2)

Branky a nahrávky: 6. Rác (Pekr, Vyrůbalík), 25. Laš (Herman, Buc), 29. Húževka (Mikúš)  51. Pekr (Houdek, Holec), 59. Vodný (Eberle, Řípa) – 48. Ton (Kováčik, Kaberle), 53. Němec (Kováčik).
Rozhodčí: Fraňo, Mrkva – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 6:7, navíc Ondrušek (Olomouc), Kováčik a Vondráček (oba Kometa) 10 minut.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 32:29.
Diváci: 5500 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Matěj Pekr – Petr Ton.
HC Olomouc: Vošvrda – Vyrůbalík, Skrbek, Staněk, Houdek, Ondrušek, Jaroměřský – Laš, Herman, Buc – Vodný, Řípa, Eberle – Mikúš, Húževka, Skladaný – Holec, Rác, Pekr. Trenéři: Venera a Tomajko.
HC Kometa Brno: Čiliak – Kaberle, Dujsík, Kozák, Kováčik, Malec, Kuboš, Trška – Káňa, Hruška, Němec – Dočekal, Špirko, Ton – Burian, Koreis, Vondráček – R. Zohorna, H. Zohorna, Dostálek. Trenéři: Zábranský, Pokorný a Beran.

Třetí formace řádila, Mountfield zastavil Spartu

Hokejisté Mountfieldu narazili na dva nejtěžší možné soupeře, ale víkendové bitvy zvládli s naprostou bravurou. Poté, co přejeli vedoucí Liberec, si poradili také s rozjetou Spartou, jíž přestřihli šňůru devíti výher. Retro dresy ze sezony 1993-94 svědčily především třetí hradecké formaci. Postupně se totiž prosadili Jaroslav Kudrna, Jiří Šimánek i Tomáš Mertl, jenž zápas kvůli vyššímu trestu nedohrál. Dramatický závěr domácí zvládli, poskočili na třetí příčku a proti Spartě slavili po dlouhých sedmi soubojích.

Vladimír Kýhos (trenér Hradce Králové): „Vstoupili jsme do zápasu tak, jak jsme skončili s Libercem. Na našem výkonu je vidět, že forma mužstva stoupá a všichni už vědí, co mají hrát. První dvě třetiny jsme hráli výborně, Sparta mi připadala zakřiknutá. Ve třetí třetině se ale projevila její síla, silový hokej, se kterým jsme měli problémy. Rozhodující podle mě bylo, jak Ondra Kacetl chytl velkou šanci (Netíkovi) deset minut před koncem. Gól potom už přišel pozdě. Musím všechny kluky pochválit, protože jsme to odšlapali. Jsme rádi, že se nám podařilo porazit mužstva ze špičky.“

Zdeněk Moták (asistent trenéra Sparty Praha): „Do zápasu jsme vstoupili celkem špatně. První dvě třetiny jsme byli horším týmem, špatně jsme bruslili. Nepodařilo se nám obsazovat hlavně prostor před naší bránou, a z toho rezultovaly góly domácích. Naproti tomu ve třetí třetině jsme přidali a byli lepší, měli jsme i vyložené šance, které jsme neproměnili. Gól přišel pozdě a domácím samozřejmě gratulujeme.“

MOUNTFIELD HK – HC SPARTA PRAHA 4:2 (1:0, 2:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 17. Kudrna (Šimánek), 26. Šimánek (Courchaine, Mertl), 33. Mertl (Kudrna), 60. Dietz – 37. Hamilton, 59. Buchtele (Hlinka).
Rozhodčí: Šindler, Pavlovič – Kajínek, Zavřel.
Vyloučení: 5:9, navíc Mertl (Mountfield) 5 minut a do konce utkání, Sabolič (Sparta) 10 minut.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 26:31.
Diváci: 6548.
Nejlepší hráči: Jiří Šimánek – Curtis Hamilton.
Mountfield HK: Kacetl – Pláněk, Plášil, Pilař, Čáp, Dietz, Vašíček, Hronek – Bednář, Kukumberg, Dej – Červený, Ihnačák, Courchaine – Kudrna, Mertl, Šimánek – Köhler, Knotek, Bulík. Trenéři: Kýhos, Martinec a Tvrdík.
HC Sparta Praha: Taylor – Eminger, Piskáček, Čajkovský, Švrček, Hrbas, Mikuš, Kalina – Netík, Přibyl, Buchtele – Hamilton, Klimek, Sabolič – Forman, Hlinka, Kumstát – A. Kudrna, Pech, Dragoun. Trenéři: Jandač a Moták.

Derby pro Vítkovice, Bartošák deptal třinecké střelce

Před zraky více než osmi tisíc diváků byl v ostravské aréně na programu čtvrtý díl tradičního derby s Třincem, který naposledy odjížděl z Vítkovic s porážkou 0:7. Tentokrát měl takřka po celé utkání navrch, ale ztroskotával na skvělém Patriku Bartošákovi. Čerstvá posila domácích zlikvidovala 36 třineckých střel a inkasovala jen po trefě Jiřího Polanského. Oceláři nakonec doplatili na velkou nedisciplinovanost. Přesilovku pět na tři využil Rostislav Olesz a obrat zařídil v další přesilové hře Karol Sloboda.

Ladislav Svozil (trenér Vítkovic): „Utkání bylo oboustranně dobré z defenzivy. Rozhodly dvě přesilovky do tří. Byli jsme v tom šťastnější. Obě mužstva hrála výborně s velkým nasazením. Třinec se ohromně zlepšil ve hře bez puku. Výborně bránil a do šancí jsme se moc nedostávali. Za získané dva body jsme moc rádi.“

Jiří Dopita (trenér Třince): „S výkonem týmu jsme maximálně spokojeni, odehráli jsme výborné utkání. Nemůžeme hodnotit ostatní účastníky zápasů, takže se k tomu nebudu vyjadřovat. Nemyslím si ale, že jsme si zápas prohráli sami.“

HC VÍTKOVICE STEEL – HC OCELÁŘI TŘINEC 2:1 v prodloužení (0:0, 0:1, 1:0 – 1:0)

Branky a nahrávky: 48. Olesz (Sloboda, Balán), 62. Sloboda (Kolouch) – 28. Polanský (Hrabal, Nosek).
Rozhodčí: Baluška, Müllner – Hlavatý, Tošenovjan.
Vyloučení: 5:7, navíc Dravecký (Třinec) 10 minut.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 20:37.
Diváci: 8161.
Nejlepší hráči: Patrik Bartošák – Peter Hamerlík.
HC VÍTKOVICE STEEL: Bartošák – Čerešňák, Kudělka, Štencel, Philipp, Sloboda, Kovář – Olesz, Balán, Szturc – Vandas, Kolouch, Kucsera – Zdráhal, Burger, Hovorka – Tomi, Hlinka, P. Kafka. Trenéři: Svozil a Petr.
HC Oceláři Třinec: Hamerlík – Nosek, Hrabal, M. Doudera, Galvas, Slovák, Stehlík – Irgl, Kopecký, Dravecký – Svačina, Žejdl, Matuš – Rákos, Plíhal, Rufer – Tybor, Polanský, Adamský. Trenéři: Dopita a Mucha.

Tabulka Tipsport extraligy po 44. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 44 26 8 3 7 148:94 97
2. HC Sparta Praha 44 24 5 6 9 163:118 88
3. Mountfield HK 44 21 4 6 13 125:114 77
4. HC Škoda Plzeň 44 20 5 4 15 132:114 74
5. BK Mladá Boleslav 44 19 4 7 14 124:114 72
6. HC Olomouc 44 18 5 8 13 99:98 72
7. PSG Zlín 44 16 5 6 17 101:104 64
8. Piráti Chomutov 44 17 3 7 17 106:127 64
9. HC Oceláři Třinec 44 15 6 4 19 111:109 61
10. HC Kometa Brno 44 17 2 3 22 109:123 58
11. HC VÍTKOVICE STEEL 44 13 6 2 23 112:120 53
12. HC Dynamo Pardubice 44 15 2 4 23 99:126 53
13. HC VERVA Litvínov 44 9 9 4 22 97:114 49
14. HC Energie Karlovy Vary 44 12 2 2 28 93:144 42

Další program Tipsport extraligy

Úterý 16. února – předehrávka 45. kola:

17:00 HC Oceláři Třinec – Bílí Tygři Liberec

Středa 17. února – 45. kolo:

17:20 HC Dynamo Pardubice – PSG Zlín (ČT sport)
17:30 Piráti Chomutov – HC Olomouc
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Energie Karlovy Vary
17:30 HC Škoda Plzeň – HC VÍTKOVICE STEEL
18:00 HC Kometa Brno – Mountfield HK
18:30 HC Sparta Praha – HC VERVA Litvínov

Pátek 19. února – 46. kolo:

17:00 HC VÍTKOVICE STEEL – HC Dynamo Pardubice
17:30 HC VERVA Litvínov – BK Mladá Boleslav
18:00 HC Olomouc – PSG Zlín
18:00 HC Kometa Brno – HC Škoda Plzeň
18:00 Mountfield HK – HC Oceláři Třinec
18:00 HC Energie Karlovy Vary – Piráti Chomutov
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Sparta Praha (ČT sport)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz