Mistři potopili Energii, Dynamo podlehlo Spartě. Kometa je v čele

Foto: Jan Čech, hokejkv.cz

11. září 2016, 17:57

Jan Šimek

Tipsport extraliga pokračovala v nedělní odpoledne kompletním kolem a do nového ročníku poprvé vstoupili plzeňští hokejisté. Ti však nestačili na třinecké Oceláře, jejichž výhru trefil dvěma góly Erik Hrňa. Pikantní je, že v Plzni loni hostoval. Skvělý start do nové sezony mají úřadující mistři z Liberce, kteří přehráli Karlovy Vary na jejich ledě v poměru 5:1. Kometa přemohla Hradec, Vítkovice podlehly Pirátům. Sparta vyhrála v Pardubicích, Zlín uspěl v Litvínově a Olomouc ve vyhroceném utkání zvítězila v Mladé Boleslavi.

Plzeň začala prohrou, dvěma góly ji potopil Hrňa

Plzeň na svém ledě přivítala Třinec, proti kterému se jí moc nedaří, a lépe začal celek ze Slezska. V čase 11:56 totiž nabral rychlost Hrňa, prodral se kolem dvou domácích až před Machovského, jehož si položil a forhendem stihl poslat puk k tyčce. Oceláři byli na koni a slibné šance Adamského a Polanského skvěle zneškodnil brankář Machovský. Na startu třetí části mohl srovnat Lev, ale svůj únik v oslabení gólem nekorunoval. Krátce nato Třinec využil přesilovku, když Irgl nabil Hrňovi a třinecký útočník, jenž v uplynulé sezoně právě na západě Čech hostoval, bombou bez přípravy propálil Machovského. Domácí fanoušky pak nadchl překrásným sólem a zakončením v pádu Indrák, který snížil na rozdíl jediné branky. Škodovka už toho ale víc nestihla, Oceláři tak slaví druhou výhru v řadě.

Michal Straka (trenér Plzně): „Ze začátku jsme hráli nervózně, pak jsme se zlepšili. První třetina byla z naší strany dobrá, hrálo se vyrovnaně. Pak jsme ale udělali chybu v rozehrávce a Erik Hrňa skóroval. Ve druhé části jsme měli hrozně moc vyloučených a ztratili jsme mnoho sil. Dobré ale bylo, že jsme ubránili oslabení tři na pět. Vzalo nám to hodně sil, Ondra Kratěna se Lvem byli často na oslabení, což se na nich podepsalo. Chybou bylo vyloučení Nicka Johnsona, který se nechal zbytečně vyloučit a hosté dali druhou branku. To se nesmí stávat, v kabině jsme o tom hned po utkání mluvili.“

René Mucha (asistent trenéra Třince): „V první řadě bych chtěl poděkovat týmu, který předvedl bojovný výkon, ten podpořil i Šimon Hrubec. Měli jsme strach z úvodu utkání, ale bylo to od nás dobré. Dali jsme první gól, což pro nás bylo rozhodující. Rozhodnout jsme mohli v přesilovce pět na tři, tu jsme ale sehráli špatně. Pak jsme byli rádi, že jsme sami neinkasovali. Nakonec jsme to ubránili a vyhráli.“

HC ŠKODA PLZEŇ - HC OCELÁŘI TŘINEC 1:2 (0:1, 0:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 56. Indrák (Kracík, Půlpán) – 12. Hrňa (Polanský, Marosz), 49. Hrňa (Irgl).
Rozhodčí: Souček, Čech – Jelínek, Pešek.
Vyloučení: 8:5.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 29:20.
Diváci: 3214.
Nejlepší hráči: Miroslav Indrák – Erik Hrňa.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Pulpán, Čerešňák, D. Sklenička, Moravčík, Kvasnička, Kubka – D. Kubalík, Kracík, Indrák – T. Svoboda, Stach, Kratěna – Johnson, Hrnka, Lev – Schleiss, Koreis, Suchý. Trenéři: M. Straka a Čihák.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Linhart, Roth, M. Doudera, Hrabal, Galvas, Nosek – Martin Růžička, Špirko, Petružálek – Adamský, Kane, Irgl – Rákos, Kreps, Dravecký – Marosz, Polanský, Hrňa. Trenéři: Kýhos, Mucha a Kopřiva.

Skvělý start mistra! Liberec smetl Energii pěti góly

Liberecký šampion zahájil sezonu na ledě Karlových Varů a začal pěkně od podlahy. Neuběhlo ani pět minut, Jelínek vyslal dopředu Krenželoka, jenž se prohnal kolem obránců a zavěsil pod horní tyčku. Následně klasickou početní výhodu rychle využil Bližňák, když se v mezikruží zmocnil odraženého puku a propálil brankáře Honzíka. Bílí Tygři hráli v pohodě a v polovině utkání napřáhl od modré Vitásek a skrz hradbu těl procedil kotouč do karlovarské klece potřetí. Ve třetí části Šimek parádně předložil puk Bulířovi, jenž bez přípravy ťukl do puku a přidal čtvrtý liberecký gól. Vzápětí se parádně pod víko trefil Jelínek. Energetici se dočkali aspoň čestného úspěchu, který v závěru zařídil Vachovec. Ten tak upravil skóre na konečných 1:5 z pohledu Karlových Varů.

Mikuláš Antonik (asistent trenéra Karlových Varů): „I přes prohru musím kluky pochválit. Makali, bojovali a ani za stavu 0:5 nic nevypustili. Mrzí nás přesilovka pět na tři, ve které jsme se k ničemu nedostali. Kdybychom vstřelili branku, možná bychom Liberec víc potrápili. Soupeř byl dobře organizovaný, silný v soubojích a proměnil šance, které se mu naskytly. Byl nad naše síly.“

Filip Pešán (trenér Liberce): „Odehráli jsme poctivé bojovné utkání proti velmi nepříjemnému týmu domácích. Jsem rád, že za vedení jsme kontrolovali hru a dobrou organizací jsme došli do vítězného konce.“

HC ENERGIE KARLOVY VARY - BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 1:5 (0:2, 0:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 57. Vachovec (Kindl, Gorčík) – 5. L. Krenželok (Jelínek, Šimek), 12. Bližňák (Lakatoš, Bartovič), 36. Vitásek (D. Špaček, J. Mikyska), 51. Bulíř (Šimek, Radivojevič), 54. Jelínek (Mojžíš).
Rozhodčí: Pešina, Pražák – Suchánek, Svoboda.
Vyloučení: 6:6.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 20:25.
Diváci: 2874.
Nejlepší hráči: Václav Skuhravý – Ján Lašák.
HC Energie Karlovy Vary: Honzík – Sičák, Dujsík, Harant, M. Rohan, Benák, Tomáš Dvořák – T. Rachůnek, Matuš, Stloukal – T. Rohan, Skuhravý, V. Tomeček – Vachovec, Kindl, Gorčík – Harkabus, Gríger, Flek. Trenéři: Tlačil, Antonik a Potajčuk.
Bílí Tygři Liberec: Lašák – Šimek, Mojžíš, Derner, Jánošík, Vitásek, Plutnar – Svačina, Bulíř, Radivojevič – Bartovič, Jelínek, L. Krenželok – J. Stránský, Bližňák, Lakatoš – D. Špaček, J. Mikyska, Vlach. Trenéři: Pešán a Mlejnek.

Vítkovice ztratily vedení 2:0, výhru Pirátů trefil Huml

Vítkovický celek sehrál doma také druhé utkání sezony a do duelu proti Chomutovu vstoupil parádně. V čase 5:36 využil přesilovku vůdce Ostravanů Olesz, jenž z ostrého úhlu vystřelil a Kudělka puk rukavicí "zasmečoval" do vlastní branky. Pak Urbanec předal puk Květoňovi, ten vypálil zpoza obránce a Laco kapituloval podruhé – 2:0. Piráti se dostali zpátky na dostřel v polovině zápasu. Koblasa nabídl puk Valachovi, jehož dělovka propadla Bartošákovi do branky. Na začátku třetí třetiny se navíc Illéš nezbavil pod tlakem včas puku, odzbrojil jej Koblasa a vyrovnal na 2:2. To ale nebylo z chomutovské strany vše. V čase 56:25 projel mezi dvěma obránci Huml a povedenou střelou zařídil vítězství Pirátů.

Jakub Petr (trenér Vítkovic): „V krátké době jsme sehráli už třetí domácí utkání a všechna měla podobný vývoj. S Krefeldem jsme vedli 3:0, nad Spartou 2:0 a s Chomutovem rovněž 2:0. Ale tentokrát jsme v první třetině nebyli tak dominantní jako v předchozích zápasech. Za stavu 2:0 jsme měli několik šancí, přesilovku a jednu tutovku. Ale neříkám, že by třetí branka rozhodla, protože kvalita Chomutova je vysoká. Musím přiznat, že po využité přesilovce pět na tři byli hosté lepším týmem. Ve třetí třetině jsme hráli možná až s přílišným respektem, udělali jsme individuální chyby. Hráče neomlouvám, ale jsou to pořád mladí kluci. To je ta nezkušenost, kterou Chomutov dokázal trestat. Ve druhé polovině utkání jsme tahali za kratší konec, ale nic se neděje. Hlavy nahoru, už v úterý nás čeká další zápas.“

Petr Martínek (asistent trenéra Chomutova): „Přijeli jsme do Vítkovic s tím, že budeme bránit a snažit se eliminovat domácí protiútoky. Čekali jsme úvodní tlak, ale myslím, že od druhého dějství jsme začali hrát naši hru. Pomohla nám i dvojnásobná přesilovka, od té doby jsme byli lepším týmem na ledě. Pro nás to jsou výborné tři body.“

HC VÍTKOVICE RIDERA - PIRÁTI CHOMUTOV 2:3 (2:0, 0:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 6. Olesz, 14. Květoň (Urbanec) – 34. Valach (Koblasa, Flemming), 46. Koblasa, 57. Huml (Vondrka, Skinner).
Rozhodčí: Hradil, Horák – Bláha, Špůr.
Vyloučení: 6:6.
Využití: 1:2.
Střely na branku: 24:39.
Diváci: 3377.
Nejlepší hráči: David Květoň – Petr Koblasa.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák – L. Kovář, Baranka, Klok, Sloboda, Urbanec, Výtisk, D. Krenželok – P. Zdráhal, O. Roman, Květoň – Vandas, Kolouch, Kurovský – Olesz, Illéš, Szturc – Tomi, Balán, E. Němec. Trenéři: Petr a Trnka.
Piráti Chomutov: J. Laco – Rutta, Kudělka, Flemming, Dlapa, Valach, Skinner, Mrázek – Račuk, Huml, Vondrka – Skokan, V. Růžička, Tomica – Koblasa, Kämpf, Sklenář – Poletín, Šťovíček. Trenéři: V. Růžička st., Martínek a Šťastný.

Kometa zdolala Hradec a je v čele Tipsport extraligy

Do Brna zavítal Hradec Králové, který v úvodním kole promarnil tříbrankové vedení s Mladou Boleslaví, a nedařilo se mu ani na Moravě. V 15. minutě se na modré opřel do puku obránce Trška a v přesilovce otevřel skóre. Hradečtí odpověděli v prostřední části. Dej poslal střílenou přihrávku před branku a Knotek usměrnil kotouč pod horní tyčku – 1:1. Kometa získala svůj náskok zpátky ve třetí dvacetiminutovce. Odražený puk na pravém kruhu zpracoval Haščák a napálil jej pod víko. 45 sekund před koncem základní hrací doby pak potvrdil druhé vítězství Brna v sezoně Němec, jenž dal výsledku 3:1 konečnou podobu.

Martin Pešout (asistent trenéra Komety Brno): „Začali jsme výborně, psychicky nám pomohlo, že jsme hned na úvod ustáli čtyři minuty přesilovky soupeře a Hradecké k ničemu nepustili. Stejně jako ve Zlíně jsme zvládli hru v oslabení. Od půlky zápasu jsme trochu začali ztrácet půdu pod nohama a jen díky výbornému Čiliakovi a fanouškům jsme tlak soupeře ustáli a utkání zlomili na svoji stranu. V závěru se prokázaly zkušenosti našeho mužstva, kdy jsme utkání dovedli do vítězného konce. Za to jsme rádi. V prvních sedmi kolech se body počítají dvojnásob, aby mužstvo získalo klid.“

Václav Sýkora (trenér Mountfieldu HK): „Hráli jsme s Kometou dvě přípravná utkání a věděli jsme, co můžeme v Brně očekávat. Začátek nebyl úplně podle našich představ, hned v úvodu jsme nevyužili dlouhou přesilovku, stejně špatně jsme naložili i se všemi dalšími přesilovkami v dnešním zápase. To byla negativní stránka našeho výkonu. I když se domácí dostali do vedení, náš výkon postupně gradoval. Rozhodující byla třetí třetina, po ubránění oslabení jsme měli herně nahoru, začali jsme Kometu přehrávat, měli jsme i trestné střílení a mohli jsme skóre překlopit na svoji stranu. Když to vypadalo nejnadějněji, Kometa vstřelila vítězný gól, čímž se utkání zlomilo. Jako rozhodující vidím, že Brno v přesilovce gól dalo a my ne.“

HC KOMETA BRNO - MOUNTFIELD HK 3:1 (1:0, 0:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 15. Trška (Čermák), 49. Haščák (Štencel, O. Němec), 60. V. Němec (O. Němec) – 39. T. Knotek (Dej).
Rozhodčí: Mrkva, Šír – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 6:6.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 26:25.
Diváci: 7700 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Marek Čiliak – Ondřej Kacetl.
HC Kometa Brno: Čiliak – Štencel, O. Němec, Gulaši, Kováčik, Malec, Trška – H. Zohorna, V. Němec, Haščák – M. Erat, Nečas, M. Kvapil – Vincour, Hruška, Zaťovič – T. Vondráček, Čermák, Dočekal. Trenéři: Zábranský, Pešout a Pokorný.
Mountfield HK: Kacetl – Čáp, Gregorc, Dietz, Štajnoch, Vydarený, Plášil, Barák – Červený, Džerinš, Bednář – Šimánek, Potulny, Jarůšek – Dej, Kukumberg, Köhler – Pavlík, T. Knotek, Bulík. Trenéři: Sýkora, Hynek a Martinec.

Premiéra Štěpánka bez bodu, Sparta poprvé vyhrála

Pardubické Dynamo v domácí premiéře hostilo Spartu a do branky nasadilo také čerstvou posilu Jakuba Štěpánka. Duel odstartovali domácí dobře, ale Havlík ani Hodgman slibné šance neproměnili. Naopak Pražané využili hned první přesilovku po krásné kombinaci, kdy Netík nahrál Uhrovi, ten poslal puk Formanovi, jenž propálil Štěpánka. Pardubičtí srovnali krátce nato v početní výhodě, když nahození Hodgmana šťastně tečoval Nahodil, platnost branky ještě posvětilo video a bylo srovnáno. Ještě do konce první třetiny si sparťané vzali svůj náskok zpátky, když se kotouč po nahození Mikuše překvapivě odrazil přímo do jízdy Cingelovi a Štěpánek inkasoval podruhé. Další gól přidali hosté na začátku třetího dějství, kdy Pech našel úplně volného Vránu, jenž pověsil puk pod horní tyčku – 1:3. Ve třetí třetině Ovčačík přímočaře projel až před Pöpperleho a skóroval. Pardubicím chyběl krůček k vyrovnání, ale ten už neudělaly a podruhé padly.

Peter Draisaitl (trenér Pardubic): „Bylo to podobné utkání jako v Třinci. Musíme hrát zezadu, ale to se nám nedaří. Přesilovky nás nedostanou do hry, když se postupně dostáváme do hry, je tam spoustu zbytečných faulů hokejkami, které se táhnou už nějakou dobu. Čeká na nás hodně práce ve všech zónách.“

Jiří Veber (asistent trenéra Sparty): „Získali jsme tři důležité body a naše hráče musím pochválit. Podali jsme kolektivní výkon a vyhráli jsme. Pro nás bylo důležité, že jsme šli v první třetině do vedení. Pak jsme inkasovali, i když to bylo v přesilovce, ale na podobné situace jsme hráče upozorňovali. Věděli jsme, že Pardubice chodí do brány a tečují. Hlavní bylo, že jsme byli vždy o gól napřed.“

HC DYNAMO PARDUBICE - HC SPARTA PRAHA 2:3 (1:2, 0:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 12. Nahodil (Hodgman, Rolinek), 45. Ovčačík (Schaus, T. Kaut) – 11. Forman (Uher, Netík), 18. Cingel (Mikuš, Čajkovský), 41. P. Vrána (Pech).
Rozhodčí: Pavlovič, Hejduk – Frodl, Zavřel.
Vyloučení: 8:8.
Využití: 1:2.
Střely na branku: 18:29.
Diváci: 7707.
Nejlepší hráči: Ctirad Ovčačík – Lukáš Cingel.
HC Dynamo Pardubice: Štěpánek – Ščotka, Schaus, Havlík, Leduc, Ovčačík, Bokroš, Rýgl – Rolinek, Hodgman, P. Sýkora – Hubáček, Nahodil, Zadina – Klimenta, Tomášek, Bárta – Mallet, T. Kaut, Rapáč. Trenéři: Draisaitl a Beran.
HC Sparta Praha: Pöpperle – Mikuš, Čajkovský, Barinka, Eminger, Švrček, Kalina, Hrbas – Ružička, P. Vrána, Kudrna – Uher, Cingel, Forman – Kumstát, Pech, Netík – Volek, Černoch, Komárek. Trenéři: Moták a Veber.

Chemici v přestřelce podlehli Zlínu, ten udeřil ve druhé části

Ševci na úvod letošní sezony podlehli v moravském derby Kometě a na led Litvínova mířili s cílem bodovat. Zlín šel do vedení ve 14. minutě, kdy v početní výhodě Veselý prudkou přihrávkou našel Vlacha a ten se štěstím vstřelil úvodní gól zápasu. Ve druhé části moravský celek rozhodl o své výhře. Nejprve krásnou střelou zdvojnásobil zlínský náskok Podešva, a pak po parádní nahrávce Okála dopravil puk do odkryté klece. Domácí Lukeš sice bombou snížil, ale tříbrankový náskok vrátil další luxusní trefou Honejsek – 1:4. Ševci v úvodu třetí třetiny přidali pátou branku díky zásahu Bukartse a bylo hotovo. Hübl s Trávníčkem sice slepenými góly upravili na 3:5, poslední slovo však měl zlínský Vlach, jenž uzavřel střelecký účet dne trefou na 6:3 pro Zlín.

Darek Stránský (asistent trenéra Litvínova): „Moc jsme nezvládli první deset minut utkání. Nevím proč, ale nehráli jsme tak jako v Olomouci. Zlín byl agresivnější a měl lepší pohyb. Nedokázali jsme využít dlouhou přesilovku. Druhá třetina nám vůbec nevyšla, byla špatná. Byli jsme nedůrazní. Rozhodl vstup do třetí části. Pak se nám podařilo dát nějaké góly, ale to nestačilo.“

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): „Chtěli jsme začít aktivně, což se nám podařilo. V prvních minutách jsme si vytvořili pár šancí, jenže branku jsme nedali. Pak jsme se štěstím ubránili dvojnásobnou přesilovku domácích a následně se dostali do vedení. To nás uklidnilo. Ve druhé třetině jsme byli lepší a napadaly nám tam i nějaké góly. Ve třetí části jsme dali rychlou branku, kterou se nechali hráči trochu ukolébat, ale zvítězili jsme zaslouženě.“

HC VERVA LITVÍNOV - PSG ZLÍN 3:6 (0:1, 1:3, 2:2)

Branky a nahrávky: 31. Lukeš (Sorvik, V. Hübl), 46. V. Hübl (Reichel, Pavelka), 48. Trávníček (Kokeš, J. Černý) – 14. Vlach (O. Veselý, Honejsek), 25. Podešva (Kubiš, Matějíček), 30. Honejsek (Okál, Blaťák), 35. Honejsek (Podešva), 41. Bukarts (Říčka, Kotvan), 59. Vlach.
Rozhodčí: Hribik, Krob – Komárek, Ondráček.
Vyloučení: 5:6.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 38:32.
Diváci: 4523.
Nejlepší hráči: Viktor Hübl – Antonín Honejsek.
HC VERVA Litvínov: Janus (41. Halász) – Kubát, Gula, Z. Sklenička, F. Pavlík, Sorvik, Pavelka, Kokeš – Lukeš, V. Hübl, Reichel – Nejezchleb, R. Hanzl, M. Hořava – Trávníček, J. Černý, Martynek – M. Hanzl, Gerhát, Jurčík. Trenéři: Rulík, Stránský a Šlégr.
PSG Zlín: Kašík – Marušák, Kotvan, Bořuta, Matějíček, Žižka, Blaťák – Bukarts, P. Holík, Říčka – O. Veselý, Honejsek, Vlach – Okál, Podešva, Kubiš – Šťastný, Chytil, J. Ondráček. Trenéři: Vlach a Jurík.

Ostrý duel v Boleslavi ovládla Mora, Konrád vychytal nulu

Mladá Boleslav v pátek skvěle obrátila duel proti Hradci Králové a doma chtěla výhru potvrdit. Začala aktivně, jenže své tutovky spálila a hosté trestali. Čas 4:36 znamenal úvodní branku zápasu. Knotek předložil puk Jaroměřskému, který si vychutnal Lukáše, a Hanáci vedli. Neuběhla ani minuta a olomoucký výběr přidal další branku. Odražený puk získal Ostřížek, předal jej do jízdy Skladanému a ten se trefil krásně pod horní tyčku. Ve druhé třetině se na ledě rozpoutala solidní šarvátka a spousta dalších mel a strkanic zpestřila celý zbytek zápasu. V závěru druhé dvacetiminutovky mohl snížit Hyka, jenže trefil tyčku. V závěru pak nejprve neuspěl v samostatném úniku Laš, pak Vampola zacinkal na brankovou konstrukci. Kohouti tak těsný náskok uhájili a Konrád mohl slavit první čisté konto v nové sezoně. Za zmínku stojí fakt, že rozhodčí rozdali v utkání celkem 101 trestných minut.

František Výborný (trenér Mladé Boleslavi): „Chtěli jsme do utkání vstoupit aktivně, což se nám podařilo. Hned na začátku jsme měli pár gólovek. Ať už Pabiška, Orsava nebo Lenc. Bohužel jsme je nedali a z protiútoku jsme klasicky dostali dva rychlé góly na 0:2. Olomouc hraje výborně defenzivně, takže to proti ní bylo těžké. Má obětavé hráče, kteří vylehávají spoustu kotoučů. Snaha našich tam byla. Nemyslím si, že by klesali na mysli, ale bohužel jsme to nedali. Není to první zápas Olomouce a my dobře víme, že oni to takhle umí hrát. Když nedáte gól, nemůžete vyhrát.“

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): „Na začátku zápasu jsme udělali pár chyb a Boleslav měla několik vyložených šancí, které jsme přežili. Potom jsme během minuty dali dva góly, což nás uklidnilo. Pak následovala spousta vyloučení ve druhé a ve třetí třetině a hokej už byl spíše takový rozháraný. Jsme rádi, že jsme vedení udrželi a poprvé bodovali. To je pro nás nejdůležitější.“

BK MLADÁ BOLESLAV - HC OLOMOUC 0:2 (0:2, 0:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 5. Jaroměřský (J. Knotek, Laš), 6. Skladaný (Ostřížek).
Rozhodčí: Lacina, Úlehla – Rozlílek, Kokrment.
Vyloučení: 14:14, navíc Pacovský a Pabiška (Mladá Boleslav) 10 minut a Jaroměřský (Olomouc) 5 minut a do konce utkání.
Bez využití.
Střely na branku: 37:21.
Diváci: 3267.
Nejlepší hráči: Dominik Pacovský – Marek Laš.
BK Mladá Boleslav: Lukáš – Stříteský, T. Voráček, Trončinský, Štich, Hanzlík, Kurka – Hyka, Klepiš, Pospíšil – Pacovský, Urban, Pabiška – Látal, Vampola, Jonák – Orsava, Žejdl, Lenc – Ďurač. Trenéři: Výborný a Jelínek.
HC Olomouc: Konrád – Vyrůbalík, Škůrek, Staněk, Houdek, Ondrušek, Jaroměřský – Laš, J. Knotek, Holec – Strapáč, Ostřížek, Eberle – T. Mikúš, J. Mikúš, Skladaný – Burian, Herman, Fořt. Trenéři: Venera a Tomajko.

Tabulka Tipsport extraligy po 2. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Kometa Brno 2 2 0 0 0 8:4 6
2. HC Oceláři Třinec 2 2 0 0 0 6:2 6
3. Piráti Chomutov 2 2 0 0 0 6:4 6
4. HC Sparta Praha 2 1 0 1 0 5:5 4
5. Bílí Tygři Liberec 1 1 0 0 0 5:1 3
6. PSG Zlín 2 1 0 0 1 9:8 3
7. HC Olomouc 2 1 0 0 1 3:3 3
8. HC VERVA Litvínov 2 1 0 0 1 6:7 3
9. HC VÍTKOVICE RIDERA 2 0 1 0 1 5:5 2
10. BK Mladá Boleslav 2 0 1 0 1 5:6 2
11. Mountfield HK 2 0 0 1 1 5:8 1
12. HC Škoda Plzeň 1 0 0 0 1 1:2 0
13. HC Dynamo Pardubice 2 0 0 0 2 3:7 0
14. HC Energie Karlovy Vary 2 0 0 0 2 3:8 0

Další program Tipsport extraligy

Úterý 13. září – 3. kolo:

17:00 HC Oceláři Třinec – HC VERVA Litvínov
17:10 Bílí Tygři Liberec – HC Sparta Praha (ČT sport)
17:30 Piráti Chomutov – HC Škoda Plzeň
17:30 PSG Zlín – HC VÍTKOVICE RIDERA
18:00 HC Olomouc – HC Dynamo Pardubice
18:00 HC Kometa Brno – BK Mladá Boleslav

Pátek 16. září – 4. kolo:

17:00 HC VÍTKOVICE RIDERA – Mountfield HK
17:10 HC VERVA Litvínov – Piráti Chomutov (ČT sport)
17:30 BK Mladá Boleslav – PSG Zlín
17:30 HC Škoda Plzeň – HC Kometa Brno
18:00 HC Dynamo Pardubice – Bílí Tygři Liberec
18:00 HC Energie Karlovy Vary – HC Olomouc
18:30 HC Sparta Praha – HC Oceláři Třinec

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz