Partnerství Hankook Tire ČR a HC Sparta Praha

17. prosince 2016, 8:00

Redakce eSports.cz

Společnost Hankook Tire Česká republika se stává v hokejové sezoně 2016/2017 jedním z významných sponzorů hokejového týmu HC Sparta Praha. Podpis dohody oběma stranami proběhl v O2 areně v Praze.

Hankook, výrobce prémiových pneumatik, uzavřel nové partnerství s jedním z nejúspěšnějších hokejových týmů české historie, s hokejovým klubem HC Sparta Praha. HC Sparta Praha je špičkový hokejový klub s více než stodesetiletou historií, vítěznou tradicí (8 extraligových titulů) a velkým renomé v celé České republice a také v Evropě. To vše z něj dělá silnou značku s dobrou pověstí. To jsou ve spojení s vysokou popularitou hokeje v Česku důvody, proč se společnost Hankook Tire Česká republika rozhodla spojit své jméno s tímto hokejovým velkoklubem. „Vnímáme sílu společnosti Hankook na trhu s pneumatikami a o to více jsme potěšeni, že jsme se zařadili po bok takových významných brandů jako je Real Madrid a UEFA Europa League, které Hankook také podporuje,“ říká Petr Bříza, předseda představenstva HC Sparta Praha.

Značku prémiových pneumatik Hankook tak budou nově moci diváci vnímat při všech domácích zápasech Sparty. Součástí dohody je reklamní značení Hankook v pražské O2 areně, která je jednou nejmodernějších víceúčelových hal v Evropě s kapacitou více než 17 tisíc diváků. Logo Hankook bude umístěno na ledě, hráčské střídačce a na dalších nosičích a bude tak viditelné během všech domácích zápasů přenášených Českou televizí. „Věřím, že spojení naší značky s nejpopulárnějším sportem v České republice posílí pozici naší společnosti na trhu,“ říká Jae Hyun Park, ředitel společnosti Hankook Tire ČR.

O společnosti Hankook

Společnost Hankook se na základě objemu výroby řadí mezi pět předních výrobců pneumatik na světě. Jeho výrobní portfolio zahrnuje inovativní a oceňované radiální pneumatiky v prémiovém segmentu, určené pro osobní vozidla a vozidla typu SUV, terénní vozidla, lehká užitková vozidla, nákladní vozy a autobusy a závodní vozidla (rallye a okruhy).

Společnost Hankook neustále investuje do výzkumu a vývoje s cílem poskytovat zákazníkům produkty nejlepší možné kvality, které díky nejmodernějším technologiím zajistí mimořádné uspokojení z jízdy. Proto po celém světě provozuje pět vývojových center a produkci zajišťuje v sedmi velkých výrobních závodech. Specifické požadavky kladené na pneumatiky uživateli i výrobci automobilů v Evropě při vývoji zohledňuje Technické centrum v Hannoveru, v Německu. Výroba pneumatik pak probíhá ve vysoce moderním výrobním závodu v Rácalmási, v Maďarsku, který byl uveden do provozu v roce 2007 a jehož výrobní kapacity se nadále rozšiřují. Ve výrobním závodu aktuálně působí 3 000 zaměstnanců, kteří vyrobí až 19 miliónů pneumatik ročně, určených pro osobní vozidla, vozidla typu SUV a lehká užitková vozidla.

Evropské hlavní sídlo výrobce se nachází v Německu, v Neu-Isenburgu poblíž Frankfurtu nad Mohanem. Pobočky společnosti Hankook se nachází v další evropských zemích, a sice ve Velké Británii, Francii, Itálii, Španělsku, Holandsku, Maďarsku, České republice, Rusku, Turecku, Švédsku a Polsku. Do ostatních zemí Evropy prodej pneumatik Hankook probíhá přímo přes regionální distributory. Společnost má po celém světě 22 000 zaměstnanců a své produkty dodává do více než 180 zemí. Špičkoví výrobci automobilů vyjadřují používáním pneumatik Hankook na svých nových vozidlech tomuto výrobci plnou důvěru. Přibližně 30 procent globálního obratu společnost vykazuje ve státech Evropy.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz