Přichází Hokejka, zapiš se už dnes a sleduj živé přenosy z TELH zdarma!

20. září 2015, 16:44

hokej.cz redakce

Se začátkem letošní sezóny byl web obohacen o sekci Hokejka, která není pouze další sekcí. Hokejka je novým komunitním programem, který má za cíl sjednotit lidi, jenž mají rádi český hokej. Nejedná se pouze o hráče, ale také o rodiče hráčů či fanoušky - zkrátka všechny, kteří se okolo hokeje pohybují. Právě těmto lidem se Hokejka snaží přinášet různé výhody nejen z hokejového světa. Sekce je nová a na výhodách se intenzivně pracuje. Co však Hokejka nabízí již nyní?

Možná jste si v úvodních zápasech Tipsport extraligy všimli neobvykle podobného loga na dresech všech extraligových klubů, možná jste si všimli loga na mantinelech, v zápasových programech či na hrablech zametačů ledu. Ať je to tak či tak, Hokejka je tady a je připravena usnadnit hokejový život všem, kteří o to budou stát. Zápis do Hokejky začal ve středu 16.9. 2015 a je ZDARMA. Než se však tento komunitní program rozjede naplno, shrňme si, co nabízí jejím členům již nyní, v samém počátku.

Přenosy všech zápasů Tipsport extraligy zdarma!

Od začátku této sezóny se internetové přenosy z Tipsport extraligy nachází také přímo na www.hokej.cz, jedná se o převratnou věc, která se nyní nachází v sekci Hokejka TV. Vedle kompletního internetového přenosu zde jsou také statistiky z daného utkání v reálném čase. Člen Hokejky tak má přehled o tom, jak si jeho tým vede i v zápasových statistikách.

 

"Jsem tu na pomoc mladým hokejistům, rodičům a fanouškům."

 Diskuze s osobnostmi českého hokeje

Mezi jednu z největších novinek patří přímá diskuze hokejové veřejnosti s osobností českého hokeje, které se můžete zeptat na cokoliv z její profesní, hokejové, kariéry. Jako první byl pozván David Moravec, olympijský vítěz a dvojnásobný mistr světa, který na otázky členů Hokejky odpoví začátkem října. Sekci Ptejte se naleznete ZDE.

Hokejka HUB - pohled na sociální média

Pro fanoušky sociálních sítí je k dispozici Hokejka HUB, který přináší pohled na profily klubů na sociálních sítích. Bez nutnosti registrace na všech sociálních sítích tak máte přehled napříč celou soutěží, která vás zájímá. K dispozici jsou záložky Tipsport extraligy a reprezentace, brzy přibudou také WSM liga či druhá liga. 

Hlasování v anketě Zlatá helma SENCOR

Členům Hokejky bude umožněno také hlasovat v tradiční anketě Zlatá helma SENCOR, ve které se jednou měsíčně vyhlašují nejlepší hokejové akce Tipsport extraligy.

Prioritní předprodej vstupenek na zápasy reprezentace

Při utkáních reprezentace budou navíc členové programu Hokejka odměněni možností pořídit si vstupenky na domácí zápasy s předstihem. Budou si tak moci vybrat preferované místo o týden dříve, než bude spuštěn běžný předprodej vstupenek.

Soutěže o zajímavé ceny

 Nedílnou součásti sekce Hokejka budou také pravidelné soutěže o zajímavé ceny. Soutěžit se bude nejen o dárkové puky Tipsport extraligy, podepsané dresy reprezentace, ale především o zájezd na mistrovství světa 2016, které se koná na konci této sezóny v Rusku.

Zápis do programu Hokejka probíhá ZDE

To hlavní teprve přijde, zapsat se můžete ještě dnes

Hokejovými výhodami to nekončí. Po zápisu do Hokejky bude na uvedenou adresu odeslán dopis s kartou Hokejka a výhody budou spuštěny. Nyní je karta vybavena nejlepšími technologiemi a připravena obsloužit veškeré potřeby držitelů. Výhody od partnerů Hokejky, při kterých budou moci členové Hokejky ušetřit se však budou přidávat postupně. 

Jak mám začít?

Zapsat do programu Hokejka se můžete ZDE. Vyplňte kratičký zápis a staňte se součástí našeho světa - světa Hokejky! Veškeré informace o programu naleznete ZDE.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz