Plzeň šokovala lídra, Hradec přehrál Brno. Sparta srazila Dynamo na dno

Foto: Stanislav Souček, mountfieldhk.cz

23. října 2016, 18:24

Jan Šimek

Tipsport extraliga přinesla kompletní sedmičku zápasů 15. kola. Začalo se v Třinci soubojem prvního týmu tabulky s tím posledním, který překvapivě ovládla Plzeň. V souběžně hraném utkání Sparta přehrála Dynamo rozdílem tří zásahů a poslala pardubický celek na dno tabulky. Liberečtí dokráčeli k pohodové výhře nad karlovarskou Energií. Zlín zastavil rozjeté chemiky, Hanáci zabrali a porazili Mladou Boleslav. Hradečtí přejeli Kometu pěti góly, Chomutov vynuloval Vítkovice.

Sparta udeřila ve druhé části. Dynamo padlo a je poslední

Trápící se Dynamo se představilo na ledě pražské Sparty. Tu posadila na koně dvojnásobná přesilovka, kterou po zhruba půlminutě využil nádhernou střelou z pravého kruhu Čajkovský, a domácí vedli. Pardubičtí odpověděli v polovině zápasu a také v početní výhodě. Po ose Redenbach – Rolinek – Tomášek doputoval puk k posledně jmenovanému a ten srovnal. Vzápětí ale sparťané dvakrát udeřili. Kalina vrátil svému celku náskok, který krátce nato ještě navýšil Kumstát – 3:1. Dynamo to v závěru zkusilo bez brankáře v šesti hráčích v poli, ale to jim k ničemu nebylo. Naopak Pech poslal puk z vlastního pásma až do opuštěné pardubické klece a upravil skóre na 4:1 pro Spartu.

Zdeněk Moták (asistent trenéra Sparty Praha): „Naše vítězství se nerodilo vůbec lehce. Utkání bylo poznamenáno častými vyloučeným - ať už našim, nebo na straně Pardubic. Musím říci, že s výsledkem jsme spokojeni.“

Pavel Rohlík (trenér Pardubic): „Pro nás další těžký soupeř. Myslím, že nás trošku srazilo, když jsme byli v první třetině dvakrát vyloučeni do tří. Dostali jsme tam branku. Pak se nám podařilo vyrovnat v přesilovce, hráčům jsme říkali, že musejí být aktivní a nesmějí se bát. Že se Sparta bude snažit vyvinout tlak a rozhodnout. Bohužel, hned v prvním střídání jsme inkasovali. Je to pořád podobné, ale já mužstvu věřím a nechci na něj házet jenom špínu. Po zápase s Třincem jsme si něco vyříkali, teď jsme prohráli se silnějším soupeřem. Jsem naštvaný, prohráli jsme, nemáme body. Já jsem za to odpovědný. Ale s hráči jsem v kabině, vím, jak se chovají. Věřím, se to otočí.“

HC SPARTA PRAHA – HC DYNAMO PARDUBICE 4:1 (1:0, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 6. Čajkovský (Hlinka, Ihnačák), 35. Kalina (Gernát, Hlinka), 36. Kumstát (Čajkovský, Forman), 57. Pech – 35. Tomášek (Rolinek, Redenbach).
Rozhodčí: Hribik, Pražák – Komárek, Ondráček.
Vyloučení: 7:7.
Využití: 2:1.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 34:26.
Diváci: 7983.
Nejlepší hráči: Michal Čajkovský – David Tomášek.
HC Sparta Praha: Pöpperle – Mikuš, Čajkovský, Gernát, Kalina, Barinka, Eminger, Piskáček – Ružička, P. Vrána, Uher – Klimek, Hlinka, Ihnačák – Kumstát, Pech, Forman – Černoch, Cingel, Kudrna. Trenéři: Kalous, Moták a Veber.
HC Dynamo Pardubice: Maxwell – Ščotka, Čáslava, F. Novák, Bokroš, Leduc, Ovčačík – Hubáček, Redenbach, P. Sýkora – Rolinek, Nahodil, H. Zohorna – Tomášek, Bárta, M. Kaut – T. Kaut, Mallet, Panna – Rohlík. Trenéři: Martinec, Mikeska, Rohlík a Beran.

Plzeň překvapila Oceláře a odlepila se ze dna

Duel v Třinci proti sobě svedl první tým tabulky proti tomu poslední. Oceláři hostili Plzeň a byli velkým favoritem, jenže nejprve nedal tutovku Nosek a v čase 16:25 se hosté ujali vedení. Indiáni dobře napadali, Kodýtek od mantinelu našel Indráka a ten zblízka propálil Hrubce, který dva zápasy po sobě neinkasoval. Plzeň si další zásah schovala do úvodu druhé části, kdy Skleničkovu střelu od modré šikovně tečoval Kracík, a bylo to 0:2. O chvíli později Svoboda vysunul Hrnku, jenž nadvakrát prostřelil Hrubce, a Západočeši šli do tříbrankového trháku. V závěru druhé části ale v přesilovce chytrou tečí snížil Marosz a v čase 50:10 vstřelil Adamský kontaktní gól. O 30 sekund později uklidnil indiány Půlpán, ale Polanský vrátil Ocelářům naději. Vyrovnat však Slezané nedokázali, a tak Martin Straka a spol. slaví první výhru na plzeňské střídačce. Škodovka rázem opustila poslední příčku tabulky.

René Mucha (asistent trenéra Ocelářů): “Do utkání jsme určitě nenastoupili s nějakým podceněním. V úvodu jsme měli dvě dobré šance, ty jsme ale neproměnili. Dostali jsme se do nich ale celkem lehce. Asi to vypadalo, že utkání bude v klidu plynout. Soupeř však na nás byl dobře nachystaný a odvedl výbornou práci. Dohrával nás, byl agresivní v soubojích. My je prohrávali a nebyli moc na kotouči. Ve druhé třetině Plzeň odskočila na rozdíl tří branek, tady ale musím tým pochválit za to, že to nevzdal a bojoval až do konce. Ve třetí části jsme tahali za delší konec, bohužel nás přibrzdila čtvrtá branka. I tak jsme hráli až do konce, bohužel to nevyšlo. Série skončila, musíme se z toho poučit.“

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): “S výsledkem i zlepšenou hrou jsme velmi spokojení. Mělo to úplně jiné parametry, než dva tři zápasy zpátky, kdy to šlo hodně dolů. Byli jsme špatní v základních stavebních kamenech hokeje. V bruslení a v soubojích. Nyní se to velmi zlepšilo a s tím přišel relativně slušný výkon.“

HC OCELÁŘI TŘINEC – HC ŠKODA PLZEŇ 3:4 (0:1, 1:2, 2:1)

Branky a nahrávky: 40. Marosz (Špirko), 51. Adamský (Polanský, Hrabal), 55. Polanský (Irgl, Adamský) – 17. Indrák (Kodýtek), 26. Kracík (D. Sklenička, Pulpán), 32. Hrnka (T. Svoboda), 51. Pulpán (Vondráček).
Rozhodčí: Šír, Mrkva – Tošenovjan, Kotlík.
Vyloučení: 3:7.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 29:24.
Diváci: 4751.
Nejlepší hráči: Rostislav Marosz – Lukáš Půlpán.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Linhart, Nosek, M. Doudera, Hrabal, Galvas, Jank, L. Doudera – Petružálek, Špirko, Martin Růžička – Rákos, Kreps, Dravecký – Adamský, Polanský, Irgl – Jašek, Marosz, M. Kovařčík. Trenéři: Kýhos, Mucha a Sýkora.
HC Škoda Plzeň: Hylák – Kvasnička, Čerešňák, Pulpán, Sklenička, Němeček, Moravčík, Slovák – Kubalík, Kracík, Kratěna – Johnson, Lev, Vondráček – Svoboda, Kodýtek, Indrák – Vracovský, Koreis, Hrnka. Trenéři: Straka, Čihák, Hanzlík a Vlasák.

Liberec porazil Energii. Lašák chytil deset střel a má nulu

Úřadující mistři z Liberce v posledním kole vyplenili plzeňský led a venkovní výhru chtěli potvrdit doma v souboji s Karlovými Vary, které se díky výhře nad Chomutovem posunuly z posledního místa tabulky nahoru. Od začátku ale byli aktivnější Bílí Tygři a brzy se dočkali úvodní branky. Jelínek v přesilovce nabil Krenželokovi, jenž zblízka nechytatelnou bombou prostřelil Závorku. Domácí si vytvořili řadu šancí, ale Závorka držel Energii na dostřel. Liberečtí měli hru pod kontrolou a gólovou pojistku přidal v závěru Lakatoš, jenž proměnil druhou početní výhodu. Bílí Tygři zdolali Karlovy Vary fotbalově 2:0  a Lašák si připsal čisté konto. Stačilo mu k němu deset zákroků.

Filip Pešán (trenér Liberce): „Zápas pro nás nebyl jednoduchý, věděli jsme, že Karlovy Vary odehrály poslední utkání velmi kvalitně. Chtěli jsme je nepouštět do brejkových situací, což se nám dařilo jen částečně, protože během druhé poloviny první třetiny zaútočila Energie několikrát ve dvou proti jednomu. Poté následoval únik ve třetí třetině. V kritických chvílích nás podržel Ján Lašák. Byli jsme silní na kotouči, myslím si, že jsme byli celých šedesát minut lepší, nicméně převahu jsme nedokázali přetavit v branky. Do posledních chvil jsme se strachovali o výsledek, Karlovy Vary mohly z brejku snížit, což se nepodařilo díky výbornému Jánu Lašákovi.“

Mikuláš Antonik (asistent trenéra Karlových Varů): „Bojovali jsme, makali jsme. Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání. Duel rozhodly přesilové hry, Tygři nám oba góly vstřelili při početní výhodě. Poté jsme v poslední periody měli šanci, mohli jsme snížit, ale celkově příležitostí jsme příliš na vstřelení branek neměli. Museli bychom mít velkou produktivitu, což se nestalo. Soupeř zaslouženě vyhrál a mohu mu pouze pogratulovat.“

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – HC ENERGIE KARLOVY VARY 2:0 (1:0, 0:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 8. L. Krenželok (P. Jelínek, Radivojevič), 48. Lakatoš (Bližňák, Svačina).
Rozhodčí: Hejduk, Svoboda – Frodl, Zavřel.
Vyloučení: 6:7.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 29:10.
Diváci: 5169.
Nejlepší hráči: Lukáš Krenželok – Sebastian Gorčík.
Bílí Tygři Liberec: Lašák – R. Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Jánošík, Vitásek, Pyrochta – Lakatoš, P. Jelínek, L. Krenželok – Ordoš, Bulíř, Radivojevič – Svačina, Bližňák, Bartovič – J. Stránský, Vantuch, J. Vlach. Trenéři: Pešán a Mlejnek.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Dujsík, Harant, M. Rohan, Sičák, Rýgl, Tomáš Dvořák – V. Tomeček, Skuhravý, T. Rachůnek – Mikulík, Tuominen, Mullane – Gorčík, Stloukal, Kindl – Flek, Gríger, Harkabus. Trenéři: Tlačil a Antonik.

Vítězná série Vervy je u konce, zastavil ji Zlín

Ševci ze Zlína přivítali rozjetý Litvínov, který vyhrál osmkrát v řadě, ale začali bez respektu. Neuběhly ani čtyři minuty, Blaťákovo nahození tečoval za záda Januse Kubiš a stadion Luďka Čajky vybuchl radostí poprvé. Domácí v závěru první dvacetiminutovky přidali další gól. Tentokrát Bukarts našel rozjetého Říčku, jenž se nádherně protáhl mezi dvojicí chemiků a pěknou akci zakončil přesnou střelou k tyčce – 2:0. Na startu třetí části navýšil zlínské vedení Bukarts, a za hosty pak alespoň snížil Hübl. Poslední slovo měl ale zlínský celek. Konkrétně Holík, jenž přibalil Litvínovu na cestu čtvrtý zásah.

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): „Bylo to vyrovnané utkání, které rozhodla naše aktivita v přesilových hrách. Vytvořili jsme si náskok, a pak nechali tvořit soupeře. Konsolidovanou hrou ve středním pásmu jsme čekali na nějaký ten brejk, který přišel ve třetí třetině a bylo důležité, že jsme odskočili soupeři na 3:0. Sice pak snížili na 1:3, ale už neměli moc času se zápasem něco udělat. Jsme rádi, že jsme porazili třetí mužstvo tabulky.”

Radim Rulík (trenér Litvínova): „Přišlo mi, že dnešní zápas rozhodla lepší efektivita domácích. Věděli jsme, že budou hrát do obrany a na brejky a stejně jsme se tomu nevyvarovali. Z této situace jsme dostali třetího gól, který rozhodl o zápase, protože za stavu 0:2 se s tím dalo ještě něco dělat. Nebyli jsme efektivní v koncovce, góly jsme nedali a proto jsme nemohli myslet ani na nějaký lepší výsledek.”

PSG ZLÍN – HC VERVA LITVÍNOV 4:1 (2:0, 0:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 4. Kubiš (Blaťák, Bořuta), 18. Říčka (Bukarts), 43. Bukarts, 59. Holík – 46. Hübl (T. Pavelka).
Rozhodčí: Lacina, Pavlovič – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 3:4.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 27:31.
Diváci: 4167.
PSG Zlín: Kašík – Horák, Marušák, Blaťák, Bořuta, Žižka, Matějíček  – Říčka, P. Holík, Bukarts – Kubiš, Honejsek, R. Vlach – Maruna, Podešva, Štumpf – Popelka, Chytil. Trenéři: Vlach a Jurík.
HC VERVA Litvínov: Janus – Gula, Kubát, Sörvik, T. Pavelka, Z. Sklenička, Kokeš – Lukeš, V. Hübl, Stříbrný – Gerhát, M. Hanzl, R. Hanzl – Trávníček, Reichel, Jurčík – T. Doležal, Válek. Trenéři: Rulík, Stránský a Šlégr.

Kohouti po pěti prohrách zabrali, přemohli Bruslaře

Na olomoucké mužstvo sedla výsledková krize, ze které se Hanáci potřebovali rychle vymanit. Kohouti začali slibně a ujali se vedení. Staněk se na pravém kruhu opřel do kotouče, do dráhy jeho rány vložil hůl Eberle a Lukáš byl bez šance – 1:0. Bruslaři v čase 31:29 vyrovnali. Stříteský skvěle vysunul Hyku, mladoboleslavský šikula vymíchal Konráda a začínalo se od nuly. Uběhlo však sotva 55 sekund, Knotek se prodral do mezikruží a šťastně propálil Lukáše. Přidat definitivní pojistku mohli Eberle s Jerglem, ani jeden však své šance nevyužili. Navzdory tomu Olomouc zastavila sérii pěti porážek, zvítězila 2:1.

Zdeněk Venera (trenér Olomouce): „Bylo to vydřené vítězství, které už jsme potřebovali. Jako zlomový moment bych viděl, že po vyrovnání Mladé Boleslavi jsme dokázali rychle odpovědět. Takž myslím si, že vítězství je zasloužené. Bylo tam zřejmě i na víc gólů než jen na dva. Na góly se hodně nadřeme, ale počítají se body. Máme tři a já věřím, že i produktivita se ještě zlepší. Kdybychom tam přidali ještě nějakou branku, mohli jsme to dohrát více v klidu. Takhle nás Boleslav ještě zatlačila a bylo z toho drama.“

Marian Jelínek (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „Jeli jsme tady s tím, že jedeme na půdu mančaftu, který hraje ze zajištěné obrany. To nám dělalo problémy už u nás, když jsme je dokázali zatlačit, ale nevytvořili jsme tu finální nahrávku, respektive jasnou gólovou šanci. Tady jsme se na soupeře tak netlačili, chtěli jsme aby trochu otevřel hru, což si myslím, že se nám i celkem podařilo, bohužel efektivita chyběla. Měli jsme i dvě přesilovky a nevytvořili jsme si žádnou šanci. Naopak soupeř nám dal gól z početní výhody, ukázal nám jak se to hraje. Druhá třetina už od nás byla špatná. Měli jsme asi pět střel na bránu, vůbec jsme nehráli ten hokej, na který jsme zvyklí. Soupeř nakonec zaslouženě vyhrál. Rozhodně nejsem spokojený s naším přístupem.“

HC OLOMOUC – BK MLADÁ BOLESLAV 2:1 (1:0, 1:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 17. Eberle (Staněk, Ostřížek), 33. J. Knotek (Rác) – 32. Hyka (Stříteský).
Rozhodčí: Pešina, Horák – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 6:7.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 33:19.
Diváci: 4211.
Nejlepší hráči: Jan Knotek – Jan Lukáš.
HC Olomouc: Konrád – Vyrůbalík, Matai, Staněk, Houdek, Ondrušek, Jaroměřský – Laš, J. Knotek, J. Mikúš – Burian, Ostřížek, Eberle – Skladaný, Herman, Fořt – Holec, Rác, Jergl. Trenéři: Venera a Tomajko.
BK Mladá Boleslav: Lukáš – Trončinský, Kučný, Stříteský, T. Voráček, Hanzlík, Kurka, Pastor – Látal, Vampola, Lenc – Hyka, Klepiš, Jonák – Pospíšil, Žejdl, Pabiška – Jiránek, Musil. Trenéři: Výborný a Jelínek.

Hradec přejel Kometu, třikrát udeřil v závěru

Královehradecký výběr nezvládl tři z posledních čtyř utkání a doma vyzval silnou Kometu Brno. Mountfield vstoupil do zápasu skvěle, když po 18 sekundách napřáhl od mantinelu Šimánek, jeho dělovku tečoval Dragoun a bylo to 1:0. Brňané udeřili pro změnu v závěru první třetiny. Pavlase obral o puk Hruška a kličkou do bekhendu si poradil s Rybárem. V čase 28:01 se puku ve středním pásmu ujal Bulík. Upláchl s ním k Čiliakovi, naznačil střelu a rychlým švihem dokázal procpat puk mezi betony brněnského gólmana. Ve třetí části využil přesilovku Jarůšek a posadil Mountfield do pohody. V závěru ještě skórovali Potulny s Pláňkem a Hradec nakonec zvítězil jednoznačným poměrem 5:1. Kometa prohrála v základní hrací době poprvé v letošním ročníku.

Václav Sýkora (trenér Hradce Králové): „Chtěli jsme jít do zápasu hodně aktivně. Hned v prvním střídání Jirka Šimánek výborně dohrál souboj a vytěžili jsme z toho první branku, ale gól do šatny byl velice nepříjemný. Rozhodující byl náš gól na 3:1 v přesilovce. Celé utkání jsme odehráli ve vysokém tempu a nasazení, což bylo rozhodující. Napadaly nám tam i góly, takže skóre pak narostlo, ale zápas tak jednoznačný nebyl. Chtěl bych ocenit morálku týmu i to, jak jsme odehráli oslabení a zblokovali velké množství střel. Mnohem líp se nám dařily i přesilovky a všechno to bylo podtržené výborným výkonem gólmana. Za tři body jsme velice rádi, tím spíš proti tak silnému soupeři.“

Kamil Pokorný (asistent trenéra Komety Brno): „V první řadě chci pogratulovat domácím k zaslouženému vítězství. Zápas jsme nezačali dobře a hned v první minutě jsme inkasovali, což domácí nakoplo. Od půlky třetiny jsme ale hru srovnali a dali gól do šatny, stav po první třetině pro nás byl příznivý. Výsledek vypadá jednoznačně pro domácí, ale trochu vidím zlom v tom, jak jsme za stavu 1:1 jeli sami na bránu, nedali jsme a potom dostali gól na 2:1. Ve třetí třetině domácí díky přesilovce utekli na dvoubrankový náskok. Byli rozjetí, hráli s obrovským nasazením, obětavě, blokovali střely a chytali to kolikrát i za brankáře. Šli tomu hodně naproti. My jsme po patnácti zápasech poprvé nebodovali, což není příjemné, ale musíme se z toho poučit a vrátit se na vítěznou vlnu.“

MOUNTFIELD HK – HC KOMETA BRNO 5:1 (1:1, 1:1, 3:0)

Branky a nahrávky: 1. Dragoun (Šimánek), 29. Bulík (Vydarený), 47. Jarůšek (Dietz, Šimánek), 52. Potulny (Jarůšek, Bulík), 55. Pláněk (Potulny, Vydarený) – 20. Hruška.
Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Brejcha, Suchánek.
Vyloučení: 7:6, navíc Štajnoch – Káňa, oba 10 minut.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 21:27.
Diváci: 6087.
Nejlepší hráči: Patrik Rybár – Jan Hruška.
Mountfield HK: Rybár – Štajnoch, Gregorc, Newton, Pavlas, Pláněk, Vydarený, Dietz, Čáp – Jarůšek, Dragoun, Šimánek – Köhler, Bednář, T. Knotek – Pavlík, Potulny, Bulík – J. Veselý, Nedvídek, Dvořák. Trenéři: Sýkora, Hynek a Martinec.
HC Kometa Brno: Čiliak – O. Němec, Štencel, Kováčik, Gulaši, Trška, Malec, F. Král – M. Erat, Nečas, M. Kvapil – Vincour, Čermák, Zaťovič – Haščák, V. Němec, Hruška – Dostálek, Dočekal, J. Káňa – T. Havránek. Trenéři: Zábranský, Pešout, Pokorný a Haken.

Piráti řádili v přesilovkách a vynulovali Vítkovice

Chomutov v pátek podlehl Karlovým Varům a chuť si chtěl spravit na Vítkovicích. Ty přijely podpořeny výhrami nad Plzní a pražskou Spartou. První třetina však patřila domácímu výběru. Vyloučení Kloka totiž v 8. minutě potrestal úvodním gólem večera důrazný Poletín a v další přesilovce Růžička skvělou přihrávkou objevil Kämpfa, jenž doklepl puk do poloprázdné branky – 2:0. Pirátům šly početní výhody k duhu. V závěru druhé části natáhl Huml, chirurgicky přesnou střelou zavěsil pod horní tyčku a domácí vedli už o tři góly. Domácí kontrolovali svůj luxusní náskok a přidali ještě čtvrtou branku, kterou v čase 49:55 zařídil Skokan – 4:0.

Vladimír Růžička (trenér Chomutova): „Utkání se nám povedlo. Vítkovice hrály v posledních zápasech dobře a mužstvu bych rád poděkoval za výkon. O to víc si výhry vážíme. Odevzdali jsme maximum, co šlo. Od toho se odvíjel také výsledek.“

Jakub Petr (trenér Vítkovic): „Myslím, že to bylo jednoznačné utkání. Nenavázali jsme na zápasy z posledních týdnů a zejména na ten páteční. Nechceme se vymlouvat na zásahy do sestavy kvůli zranění. Mužstvo se k tomu mělo postavit lépe. Jsme hrubě nespokojeni a našim fanouškům se omlouváme.“

PIRÁTI CHOMUTOV – HC VÍTKOVICE RIDERA 4:0 (2:0, 1:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 8. Poletín (Huml, Vondrka), 14. Kämpf (V. Růžička), 39. Huml (Skinner, Rutta), 50. Skokan (Valach, Vondrka).
Rozhodčí: Polák, Souček – Fiala, Rozlílek.
Vyloučení: 3:6.
Využití: 3:0.
Střely na branku: 33:18.
Diváci: 3851.
Nejlepší hráči: Ivan Huml – Michael Vandas.
Piráti Chomutov: J. Laco – Skinner, Rutta, Dlapa, Flemming, Mrázek, Valach – Vondrka Huml, Skokan – Tomica, V. Růžička, Kaše – Sklenář, Kämpf, Koblasa – Poletín, Račuk, Hřebejk. Trenéři: Růžička, Martínek a Šťastný.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Dolejš – Výtisk, Urbanec, Klok, Hrbas, D. Krenželok, Sedlák, L. Kovář – Szturc, Stastny, P. Zdráhal – Kafka, O. Roman, D. Květoň – Kolouch, Balán, Vandas – Illéš, Hudeček, Tomi. Trenéři: Petr a Trnka.

Tabulka Tipsport extraligy po 15. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Oceláři Třinec 15 9 3 2 1 54:25 35
2. HC Kometa Brno 15 10 1 3 1 61:36 35
3. HC VERVA Litvínov 16 6 5 0 5 43:40 28
4. HC Sparta Praha 15 8 0 3 4 49:37 27
5. Piráti Chomutov 15 6 3 2 4 51:47 26
6. Bílí Tygři Liberec 14 7 0 4 3 35:29 25
7. BK Mladá Boleslav 15 7 1 2 5 40:47 25
8. Mountfield HK 16 4 3 5 4 49:42 23
9. HC Olomouc 15 5 2 2 6 35:38 21
10. HC VÍTKOVICE RIDERA 15 5 3 0 7 28:34 21
11. PSG Zlín 14 5 2 0 7 43:46 19
12. HC Škoda Plzeň 15 2 2 1 10 34:55 11
13. HC Energie Karlovy Vary 15 2 1 2 10 29:54 10
14. HC Dynamo Pardubice 15 2 1 1 11 32:53 9

Další program Tipsport extraligy

Úterý 25. října – předehrávka 34. kola:

17:30 HC Škoda Plzeň – Mountfield HK

Úterý 25. října – předehrávka 16. kola:

18:30 HC Sparta Praha – Bílí Tygři Liberec

Pátek 28. října – 16. kolo:

16:30 HC Škoda Plzeň – Piráti Chomutov
17:00 HC VÍTKOVICE RIDERA – PSG Zlín
17:00 HC Oceláři Třinec – HC VERVA Litvínov
17:00 HC Dynamo Pardubice – HC Olomouc
17:20 BK Mladá Boleslav – HC Kometa Brno (ČT sport)
18:00 HC Energie Karlovy Vary – Mountfield HK

Neděle 30. října – 17. kolo:

15:20 HC Oceláři Třinec – HC Sparta Praha (ČT sport)
15:30 PSG Zlín – BK Mladá Boleslav
15:30 Piráti Chomutov – HC VERVA Litvínov
16:00 Bílí Tygři Liberec – HC Dynamo Pardubice
17:00 HC Olomouc – HC Energie Karlovy Vary
17:00 HC Kometa Brno – HC Škoda Plzeň
17:00 Mountfield HK – HC VÍTKOVICE RIDERA

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz