Třebíč slaví 20 let v první lize. Představila loga, dresy a další novinky

Foto: hstrebic.cz

Žádný jiný tým nepůsobí ve druhé nejvyšší soutěži déle než Horácká Slavia. Třebíč se proto dvacáté výročí v první lize chystá důstojně oslavit.

Speciálně pro jubilejní sezonu vytvořila loga, která se objeví i na nových dresech. „Máme být v našem městě a klubu na co hrdí. Tomu bude odpovídat i naše prezentace k výročí dvaceti let od postupu," uvedl pro hstrebic.cz marketingový manažer Daniel Šlapák. Chystáme celou řadu upomínkových předmětů – trička, šály, propisky, samolepky, polštáře, deky, podsedáky a další věci."  

„Připravujeme také tiskoviny, informační materiály v podobě novin, které během sezony vyjdou dvakrát a měly by se distribuovat do každé domácnosti v Třebíči. A to zdarma," poodhalil pro hokej.cz další plány.

„Máme být v našem městě a klubu na co hrdí. Tomu bude odpovídat i naše prezentace k výročí dvaceti let od postupu."

„V současné době jsme také ve finální fázi jednání o přímých přenosech z domácích utkání. Tento projekt bude jednoznačně dalším rozšířením nabídky směrem k fanouškům a dvacáté výročí tomu nahrává."

Dále se na multimediální kostce při každém mistrovském utkání promítne medailonek jedné z týmových legend. Na Facebooku pak vyšly první díly Dvacky, videookénka do dění klubu. Fanoušci budou mít rovněž možnost nakouknout do kabiny HST – pod jakousi pokličku profesionálního hokeje."

Další aktivity třebíčské vedení chystá a představí je v průběhu sezony. „Dvacáté výročí bychom však chtěli oslavit převážně atraktivní hrou a výsledky, kterými potěšíme fanoušky," uzavírá Šlapák.

„Dvacáté výročí bychom však chtěli oslavit převážně atraktivní hrou a výsledky, kterými potěšíme fanoušky."

Třebíč hraje druhou nejvyšší soutěž od roku 1997. U postupu byli například Rostislav Malena, Michal Mikeska, Roman Hlouch, Oldřich Bakus nebo současný trenér Martin Sobotka.

Největší úspěchy přišly na přelomu tisíciletí, kdy klub z Vysočiny skončil třikrát druhý po základní části. Ve vyřazovacích bojích ale nikdy nedokázal přejít přes brány semifinále. Mezi čtyři nejlepší týmy se Horáci dostali i v letech 2013 až 2015, loni však zažili pád a neprobojovali se do play off.

Fanoušci si mohou zakoupit novou edici klubových šál:

Dresy pro sezonu 2016/2017

Foto: hstrebic.cz

Foto: hstrebic.cz

Loga k 20. výročí ve WSM Lize

Foto: hstrebic.cz

Foto: hstrebic.cz

Foto: hstrebic.cz

Foto: hstrebic.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz