Dynamo zaskočilo Kometu, padli také Oceláři. Škarek, Will a Honzík zářili

Foto: Jan Jedlička, hcdynamo.cz

15. listopadu 2016, 19:25

Adam Bagar

Elitní tuzemská soutěž nabírá po reprezentační přestávce ukrutné tempo, většina mančaftů se během sedmi dní představila fanouškům už počtvrté. A bylo se znovu na co koukat. Pardubice zvítězily potřetí v řadě a překvapivě sesadily Kometu z čela tabulky. První jsou opět Oceláře, ti přitom padli po nájezdech v Chomutově. Končí nelichotivá série Sparty, která vyhrála ve Zlíně, poosmé v řadě pak slavil Liberec a v Mladé Boleslavi se radovala také poslední Energie.

Vítkovice zastavily Litvínov, rozhodly rychlým nástupem

Vítkovice se po třech porážkách na cizích kluzištích vrátily do svého domácího stánku a proti rozjetému Litvínovu začaly pořádně zostra. V brance Vervy se premiérově v sezoně představil uzdravený Michael Petrásek, který v prvním dějství čelil osmnácti domácím pokusům, z nichž tři skončily v jeho svatyni. Ostravané už luxusní náskok nepustili, ukončili vítěznou sérii soka a poskočili na devátou pozici. Severočeši prohráli teprve podruhé z posledních patnácti zápasů, na Vítkovice nenašli recept po čtyřech střetnutích.

Pavel Trnka (asistent trenéra Vítkovic): "Myslím, že do zápasu jsme vstoupili solidně a konečně se nám povedlo dát i nějaké branky. Potom se hra srovnala, ale třetí třetina už z naší strany nebyla dobrá. Až moc jsme se zatáhli, což bylo velice nebezpečné proti tak kvalitnímu soupeři jako je Litvínov. Proto jsme se klepali o výsledek. Těsně před utkáním nám navíc vypadl ze sestavy Stastny a zamotalo nám to hlavu. Ale Illéš, který vůbec neměl nastoupit, odvedl velmi dobrou práci."

Darek Stránský (asistent trenéra Litvínova): "Do utkání jsme nevstoupili dobře. Chyběl nám pohyb, hráli jsme příliš komplikovaně a do ničeho se nedostávali. Soupeře jsme pouštěli do šancí, přestože dva ze tří gólů byly laciné. První třetina vyzněla výrazně v náš neprospěch. Od druhé části jsme se zlepšili, i v závěrečném dějství jsme měli náznaky kvalitnější hry. Přesto jsme těch pár šancí neproměnili. Byli jsme horším týmem a proto odjíždíme bez bodu."

HC VÍTKOVICE RIDERA – HC VERVA LITVÍNOV 4:1 (3:1, 0:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 3. Hudeček (Kucsera), 8. Kucsera (Sloboda), 15. Vandas, 60. Tybor – 16. Lukeš (V. Hübl, Gula).
Rozhodčí: Hejduk, Mrkva – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 2:5.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 35:31.
Diváci: 3 759.
Nejlepší hráči: Lukáš Kucsera – Daniel Sorvik.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Dolejš – Sloboda, Klok, Hrbas, Výtisk, D. Krenželok, L. Kovář – Tybor, O. Roman, D. Květoň – P. Zdráhal, Stastny, Szturc – Vandas, Kolouch, Kucsera – Tomi, Hudeček, E. Němec. Trenéři: Petr a Trnka.
HC VERVA Litvínov: Petrásek – Gula, Kubát, T. Pavelka, Sörvik, F. Pavlík, Z. Sklenička, Kokeš – Gerhát, V. Hübl, Lukeš – M. Hanzl, R. Hanzl, J. Černý – M. Hořava, Reichel, Trávníček – Jurčík, Válek, J. Doležal. Trenéři: Rulík, Stránský a Šlégr.

Energie má první venkovní výhru, Honzík chytil 55 střel

Mladá Boleslav vstupovala do zápasu s Karlovými Vary v roli jasného favorita a hned v první části ovládla dění na ledové ploše. Davida Honzíka zasypala dvaceti střelami, ale gól nedala, přestože měla k dispozici i téměř dvouminutovou přesilovku pět na tři. Nevyužité šance pak Bruslaře mrzely. Energie jim udělila lekci z produktivity, během dvanácti minut třikrát udeřila a vyhnala Jana Lukáše z branky. Západočeši zvítězili ve městě automobilů po šesti a půl letech, ačkoli Honzík čelil 56 střeleckým pokusům.

František Výborný (trenér Mladé Boleslavi): "Zápas nebudu hodnotit, ale hráče ano. Protože po takovém výkonu mohou děkovat, že je v Mladé Boleslavi takové publikum, které je ještě žene, aby se aspoň trošku zvedli. Někteří si myslí, jací jsou velcí hráči. Až slezou z vršku a začnou hrát srdcem, a budou hrdí, že mohou hrát v Boleslavi, tak se to možná, možná zase zvedne."

Jan Tlačil (trenér Karlových Varů): "My jsme věděli, že soupeř nastoupí s velkým tlakem. Pak se k tomu ještě přidala dlouhá přesilovka pět na tři, což jsme paradoxně zvládli a to nás posílilo. Výkon se od toho odvíjel. Podržel nás gólman Honzík, kterého musím pochváílit, stejně tak celý tým. Všichni to velice svědomitě odpracovali až do konce."

BK MLADÁ BOLESLAV – HC ENERGIE KARLOVY VARY 1:4 (0:0, 0:3, 1:1)

Branky a nahrávky: 45. Orsava (Žejdl, Stříteský) – 23. Tomáš Dvořák (Vachovec, V. Tomeček), 33. Skuhravý (Mikulík, T. Rachůnek), 35. Tuominen (Mikulík), 48. Tuominen (T. Rachůnek, Kindl).
Rozhodčí: Lacina, Pražák – Barvíř, Špůr.
Vyloučení: 3:7, navíc Skuhravý (Karlovy Vary) 10 minut.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 56:19.
Diváci: 2 679.
Nejlepší hráči: Jakub Orsava – David Honzík.
BK Mladá Boleslav: Lukáš (od 35. Tarkki) – Trončinský, Kučný, Stříteský, T. Voráček, Hanzlík, Kurka, Pastor – Látal, Vampola, Klepiš – Hyka, Urban, Lenc – Orsava, Žejdl, Jonák – Ďurač, Pospíšil, Pabiška. Trenéři: Výborný a Jelínek.
HC Energie Karlovy Vary: Honzík – Harant, Dujsík, Sičák, M. Rohan, Tomáš Dvořák, Rýgl, Benák – T. Rachůnek, Tuominen, Mikulík – Vachovec, Skuhravý, V. Tomeček – Mullane, Kindl, Gorčík – Davídek, Gríger, Flek. Trenéři: Tlačil a Antonik.

Tygři slaví osmý triumf v řadě, Will neinkasoval 153 minut

Hokejisté Liberce potvrdili fantastickou formu také v neoblíbené olomoucké plechárně, z níž se pětkrát z posledních šesti výjezdů vraceli jako poražení. Bílé Tygry nasměroval k vítězství dvougólový Petr Jelínek, jenž se trefil už osmkrát v sezoně. Dobře organizovaný Pešánův tým nedovolil Hanákům skórovat, naplno zvítězil poosmé v řadě a při této sérii popáté udržel čisté konto. Podruhé za sebou vychytal nulu Roman Will, ten nedostal gól už 153 minut. Mora na něj vyslala 32 střel a pokračuje ve střeleckém trápení.

Zdeněk Venera (trenér Olomouce): "Největší rozdíl bych viděl v sebevědomí týmů. Na jedné straně my bez sebevědomí, oproti tomu Liberec si připsal osmou výhru v řadě. Soupeř s přehledem trestal naše chyby. V útočném pásmu jsme si počínali zbrkle, trefovali jsme první hokejku, první brusle. Momentálně máme velmi špatné období, ale musíme se z něj dostat."

Filip Pešán (trenér Liberce): "Nevstoupili jsme do utkání ideálně, šli jsme do oslabení. Hráli jsme ustrašený, pasivní hokej. Posléze jsme srovnali hru. Hrozili jsme z brejků, dva jsme dokázali využít, což nás uklidnilo. Brankář Will předvedl vynikající výkon, čisté konto si zasloužil."

HC OLOMOUC – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 0:4 (0:1, 0:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 16. P. Jelínek (Lakatoš), 39. Bartovič (Radivojevič, Vitásek), 45. P. Jelínek, 58. Lakatoš (Mojžíš, L. Krenželok).
Rozhodčí: Petružálek, R. Svoboda – Lhotský, J. Svoboda.
Vyloučení: 4:7.
Bez využití.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 32:23.
Diváci: 3 345.
Nejlepší hráči: František Skladaný – Roman Will.
HC Olomouc: Konrád – J. Galvas, Jaroměřský, Ondrušek, Plášil, Rašner, Staněk, Vyrůbalík – Burian, Eberle, Fořt – Herman, Holec, J. Knotek – Laš, J. Mikúš, T. Mikúš – Rác, Skladaný, Strapáč. Trenéři: Venera a Tomajko.
Bílí Tygři Liberec: Will – Ševc, R. Šimek, Derner, Mojžíš, Vitásek, Jánošík – L. Krenželok, P. Jelínek, Lakatoš – Radivojevič, Bulíř, Bartovič – Ordoš, J. Mikyska, Svačina – J. Vlach, Hrabík, D. Špaček. Trenéři: Pešán a Mlejnek.

Sparta přerušila sérii proher, Škarek má při premiéře nulu

Zlínský kádr sužují zranění, což se poslední dobou projevuje na výsledcích. Berani prohráli už páté z posledních šesti klání. Tentokrát nenašli recept na Spartu, která tak přestřihla šňůru čtyř porážek. I díky sedmnáctiletému brankáři Jakubu Škarkovi, který prožil fantastickou premiéru mezi elitou. Jihlavský talent pochytal všech 18 zlínských střel a zapsal čisté konto. Sparťané potvrdili, že se jim proti Zlínu daří, porazili ho popáté za sebou a poskočili na šesté místo. Zlín se naopak propadl na dvanáctou pozici.

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): "Průběh utkání jsme si určitě představovali trochu jinak. V první třetině jsme Spartě byli ještě vyrovnaným soupeřem. Strašný zlom byl v první třetině, kdy nám Sparta odskočila na dva góly. Při aktuální situaci a dané formě Sparty už to pak bylo těžké. Ve druhé třetině jsme se snažili, myslím si, že hra byla vyrovnaná, ale když Sparta potřebovala, tak si to pohlídala. Narozdíl od nás si pomohla v přesilových hrách a proto je výsledek, jaký je. Sparta po zásluze vyhrála."

Zdeněk Moták (asistent trenéra Sparty Praha): "Chtěli jsme podat obětavý, poctivý výkon, hlavně v obranné fázi, což se nám nakonec podařilo. Vychytaná nula Kuby Škarka nebyla náhodou."

PSG ZLÍN – HC SPARTA PRAHA 0:4 (0:1, 0:2, 0:1)

Branky a nahrávky: 14. Cingel (Uher, Mikuš), 19. Kudrna (Švrček), 31. Pech (P. Vrána, J. Hlinka), 58. J. Hlinka (Kumstát, Pech).
Rozhodčí: Bulanov (Rusko), Hribik – Komárek, Ondráček.
Vyloučení: 7:7, navíc Gago – Piskáček 10 minut.
Využití: 0:2.
Střely na branku: 18:26.
Diváci: 4 134.
Nejlepší hráči: David Šťastný – Jakub Škarek.
PSG Zlín: Štůrala – Kotvan, Marušák, Blaťák, Horák, Žižka, Holomek – Říčka, P. Holík, Bukarts – Kubiš, R. Vlach, Honejsek – O. Veselý, Podešva, Šťastný – Maruna, Gago, J. Ondráček. Trenéři: Vlach a Jurík.
HC Sparta Praha: Škarek – Mikuš, Piskáček, Kalina, Švrček, Nedomlel, Čajkovský, Gernát – Klimek, J. Hlinka, P. Vrána – Kumstát, Pech, Netík – Kudrna, Cingel, Uher – Martin Procházka, Černoch, Safin. Trenéři: Kalous, Moták a Veber.

Piráti přetlačili Oceláře, Vondrka se zaskvěl hattrickem

S nevídanou bilancí na cizích kluzištích zajížděli Oceláři s novým autobusem do Chomutova, kde neprůstřelnost mimo svůj stadion natáhli „jen“ na 220 minut. Slezané venku inkasovali po více než měsíci, jejich kouzlo přerušil Petr Koblasa. Piráti dvakrát prohrávali o dva góly, ale nesmírnou bojovností si proti favoritovi vynutili prodloužení a následné samostatné nájezdy. V nich dokonal obrat a hattrick Pirát Michal Vondrka. Do té doby nejlepší obrana v lize inkasovala pět gólů, přesto se Třinec vrátil do čela tabulky.

Vladimír Růžička (trenér Chomutova): "Chci hráčům poděkovat za výkon. Byli jsme v nelehké situaci, ale přesto jsme se dvakrát vrátili do zápasu, i když jsme prohrávali o dva góly. Ve třetí třetině jsem hráli výborně, protože se Třinec dostal k nám do pásma asi jednou. Byla škoda, že jsme pátý gól nedali už v normální hrací době nebo v prodloužení. Hráči nechali na ledě úplně všechno."

René Mucha (asistent trenéra Třince): "Dvakrát jsme v utkání vedli o dva góly a měli jsme si odvézt tři body. Nakonec vezeme jeden, s čímž nemůžeme být spokojeni. Vlastními chybami a ztrátami kotouče jsme nechali domácí vyrovnat. Můžeme být rádi, že nakonec díky Šimonu Hrubcovi vezeme aspoň bod."

PIRÁTI CHOMUTOV – HC OCELÁŘI TŘINEC 5:4 v nájezdech (0:2, 2:2, 2:0 – 0:0)

Branky a nahrávky: 23. Koblasa (Poletín, Kämpf), 26. Vondrka (Tomica, Dlapa), 49. Poletín (Koblasa, Kämpf), 52. Vondrka, rozhodující nájezd Vondrka – 5. Adamský (Polanský, Irgl), 7. M. Doudera (Dravecký, Kreps), 30. Petružálek (Dravecký, Linhart), 33. Špirko.
Rozhodčí: Pavlovič, Pešina – Brejcha, Suchánek.
Vyloučení: 2:3.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 37:25.
Diváci: 3 061.
Nejlepší hráči: Michal Vondrka – Vladimír Dravecký.
Piráti Chomutov: Král – Kudělka, Rutta, Dlapa, Flemming, Mrázek, Valach, Skinner – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, V. Růžička, Hřebejk – Poletín, Kämpf, Koblasa – Šťovíček, Lauko, Račuk. Trenéři: Růžička, Martínek a Šťastný.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Roth, Linhart, Hrabal, M. Doudera, Nosek, L. Doudera, L. Galvas, Jank – Martin Růžička, Marosz, Petružálek – Dravecký, Kreps, Rákos – Irgl, Polanský, Adamský – Hladonik, Špirko, J. Sýkora. Trenéři: Kýhos, Mucha a Kopřiva.

Pardubice se rozjely, Kometa doma poprvé nebodovala

Dynamo nepatří k jejím oblíbeným soupeřům, což se potvrdilo také v utkání 21. kola. Kometa doma válí, ale tentokrát se proti nabuzeným Pardubicím těžko prosazovala. Hosté v tradičně po střechu narvané aréně dvakrát vedli a přestože v poslední minutě vykřesal naději na zvrat Martin Zaťovič, mimořádně cenné tři body už uhájili. Brňané tak doma vyšli poprvé v sezoně bodově naprázdno. Dynamo slaví třetí výhru za sebou a podobně jako Škoda nebo Energie se zvedá. Zato Brňané přišli o první místo v tabulce.

Kamil Pokorný (asistent trenéra Komety Brno): "Na začátku se nám nepodařilo vstřelit branku jako v předešlých zápasech, měli jsme špatnou aktivitu. Soupeři poté začalo vše hrát do karet, vytvořil ve středním pásmu obranný val a čekal na šanci, která přišla. Dokázali jsme srovnat, v poslední části jsme chtěli jít do vedení, ale soupeř nám ujel a znovu skóroval."

Pavel Rohlík (trenér Pardubic): "Nechci říct, že jsme se Komety báli, ale víme, jak hraje doma. Nejeli jsme do Brna uhrát remízu. V první třetině jsme byli zbytečně ustrašení, odhazovali jsme puky bekhendem. Kluky jsme uklidňovali, že poslední zápasy, které odehráli, byly dobré. Střel měli domácí více, ale do větších šancí jsme je nepouštěli."

HC KOMETA BRNO – HC DYNAMO PARDUBICE 2:3 (0:0, 1:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 28. J. Káňa (Vincour, Trška), 60. Zaťovič (O. Němec, M. Erat) – 23. Tomášek (Bárta), 45. P. Sýkora (Schaus, Nahodil), 59. Tomášek (P. Sýkora, Schaus).
Rozhodčí: Hradil, Šír – Flegl, Polonyi.
Vyloučení: 1:2.
Bez využití.
Střely na branku: 30:15.
Diváci: 7 700 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Jan Káňa – Brandon Maxwell.
HC Kometa Brno: Čiliak – Štencel, O. Němec, Gulaši, Kováčik, Malec, Trška, F. Král – M. Kvapil, Nečas, M. Erat – Zaťovič, V. Němec, H. Zohorna – J. Káňa, Čermák, Vincour – Dočekal, Raška, Matěj Novák. Trenéři: Zábranský, Pešout, Pokorný a Haken.
HC Dynamo Pardubice: Maxwell – Ščotka, Schaus, Čáslava, Nedbal, Leduc, Havlík, Bokroš – Poulíček, Hubáček, Redenbach – P. Sýkora, Rolinek, Nahodil – T. Kaut, Bárta, Tomášek – Mallet, Panna, M. Kaut – Zadina. Trenéři: Rohlík, Mikeska a Martinec.

Škoda na Mountfield umí, porazila ho potřetí v sezoně

Pamatujete, jak Plzeň nedávno udělila Olomouci lekci z produktivity? Něco podobného se jí povedlo také pod Bílou věží, kde v úvodních dvou třetinách každá její třetí střela skončila za zády Ondřeje Kacetla, který krátce po polovině utkání, po čtvrté inkasované brance, přepustil svoje místo Patriku Rybárovi. Hradec se prosadil až v závěru, neprůstřelnost brankáře Matěje Machovského se zastavila na 125 minutách. I díky němu ale indiáni slavili pošesté z posledních osmi utkání a posunuli se už do nejlepší desítky.

Václav Sýkora (trenér Hradce Králové): „Vůbec jsme nezačali tak, jak jsme si v kabině řekli. Chtěli jsme být mnohem agresivnější, ale to hráči nesplnili a do zápasu jsme se dostávali až ve druhé polovině první třetiny. Prohrávali jsme 0:1, tam byla velká šance výsledek změnit ve třech přesilovkách, ale bohužel jsme z nich nic nevytěžili. I do druhé třetiny jsme vstoupili špatně, ta byla vůbec tragická. Jednak jsme se nedostali do tlaku, i když jsme hledali recept na plzeňskou obranu středního pásma. Navíc jsme asi začali moc myslet jenom na útok a dělali obrovské hrubé chyby v obraně, které Plzeň využila až k vedení 4:0. Samozřejmě nemůžu utkání hodnotit jinak než negativně. Mrzí mě to kvůli divákům, kteří už podruhé doma neviděli od našeho týmu dobrý výkon.“

Ladislav Čihák (asistent trenéra Plzně): „Hradec Králové naposledy porazil Spartu a hrál velmi dobře. Chtěli jsme hlavně dobře bránit a počkat si na protiútoky. Dali jsme první gól, ale potom jsme bohužel byli třikrát vyloučeni, čímž se soupeř dostal trochu víc do hry. V kabině jsme si řekli, že to musíme změnit a hrát v pěti, protože jedině tak můžeme být silní. Druhá třetina se nám povedla, dali jsme tři góly. Věděli jsme, že Hradec po nás půjde a bude chtít s výsledkem něco udělat. Nabádali jsme kluky, aby se zbytečně nenechali někam vytáhnout a dobře bránili střední i obranné pásmo. I díky tomu, že jsme hru trochu kouskovali, jsme si závěr pohlídali a nepustili Hradec do tlaku, ke kterému se nadechoval. Díky celému mančaftu včetně Machyho, který znova předvedl, že je skvělý gólman, jsme získali tři body.“

MOUNTFIELD HK – HC ŠKODA PLZEŇ 1:4 (0:1, 0:3, 1:0)

Branky a nahrávky: 59. Štajnoch (Jarůšek, Džerinš) – 6. D. Sklenička (Hrnka, Koreis), 24. Pulpán (D. Kubalík, Kracík), 30. T. Svoboda (Kracík, D. Kubalík), 31. Vracovský (Kodýtek, Kvasnička).
Rozhodčí: Hodek, Úlehla – Gerát, Hynek.
Vyloučení: 2:5.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 30:17.
Diváci: 4 102.
Nejlepší hráči: Patrik Rybár – Matěj Machovský.
Mountfield HK: Kacetl (od 31. Rybár) – Štajnoch, Newton, Gregorc, Dietz, Pláněk, Vydarený, Čáp – Jarůšek, Dragoun, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Dej – Köhler, T. Knotek, Červený – R. Pavlík, Džerinš, Nedvídek – J. Dvořák. Trenéři: Sýkora, Hynek a Martinec.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Čerešňák, Kvasnička, P. Kadlec, Moravčík, D. Sklenička, Pulpán – T. Svoboda, Kracík, D. Kubalík – Indrák, Kodýtek, Lev – Johnson, Preisinger, Vracovský – Hrnka, Koreis, Vondráček. Trenéři: Martin Straka, Čihák, Vlasák a Hanzlík.

Tabulka Tipsport extraligy po 21. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Oceláři Třinec 21 12 3 4 2 71:37 46
2. HC Kometa Brno 20 13 1 4 2 85:51 45
3. HC VERVA Litvínov 22 9 7 0 6 60:52 41
4. Bílí Tygři Liberec 19 12 0 4 3 53:33 40
5. Mountfield HK 23 8 3 5 7 62:58 35
6. HC Sparta Praha 20 9 0 4 7 63:53 31
7. BK Mladá Boleslav 21 9 1 2 9 53:62 31
8. Piráti Chomutov 20 6 5 2 7 66:66 30
9. HC VÍTKOVICE RIDERA 20 6 4 0 10 41:46 26
10. HC Škoda Plzeň 22 7 2 1 12 55:71 26
11. HC Olomouc 20 6 2 2 10 41:53 24
12. PSG Zlín 20 6 2 2 10 52:67 24
13. HC Dynamo Pardubice 21 5 2 1 13 51:69 20
14. HC Energie Karlovy Vary 21 4 1 2 14 40:75 16

Další program Tipsport extraligy

Pátek 18. listopadu – 22. kolo:

17:00 HC Oceláři Třinec – PSG Zlín
17:20 HC VERVA Litvínov – HC Energie Karlovy Vary (ČT sport)
17:30 Piráti Chomutov – HC Olomouc
17:30 HC Škoda Plzeň – HC VÍTKOVICE RIDERA
18:00 HC Dynamo Pardubice – BK Mladá Boleslav
18:00 Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK

Neděle 20. listopadu – 23. kolo:

15:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – Bílí Tygři Liberec
15:30 HC Energie Karlovy Vary – HC Dynamo Pardubice
15:30 HC VERVA Litvínov – HC Škoda Plzeň
15:30 PSG Zlín – Piráti Chomutov 
17:00 Mountfield HK – HC Olomouc
17:20 HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec (ČT sport) 
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz