Verva ukončila sérii Liberce, slaví i Kometa. Oceláře srazila trefa Musila

Foto: Jiří Princ, hcbilitygri.cz

27. listopadu 2016, 17:44

Václav Jáchim

Tipsport extraliga se blíží k první polovině základní části, tu druhou nakrojí v příštím týdnu. Nedělní 25. kolo nabídko kompletní sedmičku zajímavých duelů. Ve šlágru programu ukončili hokejisté Litvínova vítěznou sérii Liberce, Verva porazila soka podruhé v sezoně. Pardubice uspěly v Plzni díky velkému obratu, Vítkovice na svém ledě přetlačily Olomouc. Kometa oslavila 63. narozeniny klubu skalpem Pirátů, zlínskou krizi prohloubil Mountfield. Oceláři podlehli Mladé Boleslavi po trefě Musila 13 vteřin před koncem. V Karlových Varech měla namále Sparta, ale bývalé hvězdy domácích Kumstát s Pechem nakonec dovolili Energii jenom bod.

Tři branky nestačily. Dynamo otočilo bitvu v Plzni

První vzájemný duel patřil 14. října Pardubicím, Západočeši chtěli sokovi oplatit stejným způsobnem – a start duelu se jim povedl. Němockého kanonýra Kubalíka zastoupil Tomáš Svoboda, jenž vstřelil dva góly a na třetí přihrál, zdálo se, že půjde o rozhodující trhák. Ovšem Dynamo, jemuž v sestavě pro změnu chyběl Rolinek, mizerný start nesrazil a svěřenci trenéra Rohlíka zabojovali, Nahodil s Tomáškem trefili v prostředním dějství naději, Redenbach pak vyrovnání. Jelikož dramatická bitva neměla během normální hrací doby vítěze, a Plzeň nezužitkovala výraznou střeleckou převahu, muselo následovat prodloužení. A nakonec nájezdy. V něm domácí mlčeli, Machovského naopak překonali Sýkora s Tomáškem, bodík navíc tedy brali hosté.

Ladislav Čihák (asistent trenéra Plzně): "Chtěli jsme soupeře zatlačit, ale Pardubice se rychle zvedly. Sráží nás, že si nepomůžeme góly v přesilovkách. Do druhé třetiny jsme vstoupili dobře dvěma góly, přesto jsme věděli, že zápas i za stavu 3:0 není zdaleka hotový. Měli jsme šance na to, abychom odskočili na čtyřbrankový náskok. Neproměnili jsme je a Pardubice nám ujížděly do brejků a vyrovnaly. Třetí třetina už byla nervózní z obou stran a v prodloužení byl soupeř lepší a nakonec zvládl lépe i nájezdy. Jeden bod je v naší situaci málo."

Pavel Rohlík (trenér Pardubic): "První třetinu jsme začali dobře, ale Plzeň se dostala do hry v pětiminutové přesilovce, kterou jsme ubránili. Potom se soupeř dostal do vedení a hodně nás srazily dva rychlé góly na začátku druhé třetiny. Vypadalo to s námi beznadějně, ale Plzeň nahlodal náš první gól a pak už jsme byli lepší. Soupeř sice ještě měl další šance, ale kluci dokázali vyrovnat. Morálně jsme si zasloužili dva body, protože už v prodloužení jsme byli lepší. Rozhodli jsme až v nájezdech. Děkuji klukům za to, že se nevzdali a zvládli utkání ubojovat."

HC ŠKODA PLZEŇ – HC DYNAMO PARDUBICE 3:4 (1:0, 2:3, 0:0 – 0:0)

Branky a nahrávky: 9. T. Svoboda (Kracík), 21. T. Svoboda (Kratěna, Kracík), 22. Koreis (T. Svoboda, Moravčík) – 32. Nahodil, 33. Tomášek, 39. Redenbach (Mallet), rozhodující nájezd P. Sýkora..
Rozhodčí: Hejduk, Polák – Gerát, Hynek.
Vyloučení: 1:2, navíc Čáslava (Pardubice) na 5 minut a do konce utkání.
Využití: 0:1.
Oslabení: 1:0.
Střely na branku: 36:18.
Diváci: 3547.
Nejlepší hráči: Tomáš Svoboda – Ondřej Kacetl.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Čerešňák, Kvasnička, Kadlec, Moravčík, Sklenička, Pulpán, Němeček – Kratěna, Kracík, T.Svoboda – Indrák, Stach, Johnon – Kodýtek, Preisinger, Lev – Vondráček, Koreis, Hrnka. Trenéři: Martin Straka, Vlasák, Hanzlík a Čihák.
HC Dynamo Pardubice: Kacetl – Schaus, Ščotka, Nedbal, Čáslava, Leduc, Bokroš, havlík – P. Sýkora, Tomášek, Hubáček – Klimenta, Nahodil, M. Kaut – Panna, Redenbach, Mallet – Poulíček, T. Kaut, Tadina – Beran. Trenéři: Rohlík, Mikeska a Martinec. 

Vítkovický led je pro Hanáky zakletý, na výhru čekají dál

Od roku 1993 nevyhráli na vítkovickém ledě, olomoučtí hokejisté se znovu pokoušeli vydolovat bodíky a konečně vymazat mizernou bilanci. Leč marně. Venerova armáda dříčů tentokrát držela naději do 45. minuty, pak se ovšem prosadili domácí Patrik Zdráhal s Ivanem Barankou a Vítkovičtí dovedli přetahovanou k vítěznému cíli. Svěřenci trenérů Petra a Trnky nadále zápasí s produktivitou, ale po Kometě zdolali podobným poměrem doma i Olomouc, přičemž napravili páteční porážku v Pardubicích. Hanákům se příliš nedaří: po pěti porážkách v řadě sice překonali v pátek Zlín, teď však znovu padli.

Pavel Trnka (asistent trenéra Vítkovic): "Věděli jsme, že nás čeká houževnatý soupeř, který hraje velmi dobře v defenzivě, což se potvrdilo. Jsme rádi za tři body, i když si uvědomujeme, že to asi nebyl nejhezčí hokej. Ale to je nám momentálně tak nějak jedno, protože důležité je pro nás vítězství."

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): "Nemyslím, že bychom podali úplně špatný výkon, ale ve třetím dějství byly Vítkovice důraznější u nás před brankou a jejich druhý gól rozhodl o tom, že jsme nezískali ani bod. Podle mého názoru jsme si vytvořili více šancí než soupeř, ale neproměnili jsme je."

HC VÍTKOVICE RIDERA – HC OLOMOUC 3:1 (0:1, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 25. O. Roman (Baranka), 45. P. Zdráhal (Sloboda, Tybor), 51. Baranka (Kucsera, Kolouch) – 8. Skladaný (Laš)
Rozhodčí: Horák, Hribik – Frodl, Zika.
Vyloučení: 5:5.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 19:29.
Diváci: 5293.
Nejlepší hráči: Ivan Baranka – Marek Laš.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák – Klok, Sloboda, Baranka, Hrbas, Výtisk, Urbanec, Krenželok – Tybor, Roman, D. Květoň – Kucsera, Kolouch, Szturc – Tomi, Hudeček, E. Němec – Zdráhal, Illéš, Kurovský. Trenéři: Petr a Trnka.
HC Olomouc: Konrád – Vyrůbalík, Škůrek, Ondrušek, Jaroměřský, Rašner, Houdek, J. Galvas – Skladaný, J. Knotek, Laš – Holec, T. Mikúš, J. Mikúš – Strapáč, Ostřížek, Eberle – Burian, Herman, Fořt. Trenéři: Venera a Tomajko.

Verva na Bílé Tygry umí, liberecká série je pryč!

Když se utkají druhý se čtvrtým týmem průběžné tabulky, duel pokaždé slibuje parádní podívanou. Hokejisté Liberce a Litvínova to ve vzájemné bitvě potvrdili, výborný hokej nakonec vyzněl lépe pro hosty. Skóre otevřel až osm vteřin před koncem prostředního dějství litvínovský František Lukeš, který se pak ve třetí třetině prosadil ještě jednou. Snížení z hokejky Lukáše Krenželoka dalo domácím naději, nicméně Verva s vydatným přispěním brankáře Januse dovedla duel k vítěznému cíli. Což znamená, že je také pryč úžasná série libereckých výher. Bylo jich dvanáct, rámují je dvě prohry právě s Litvínovem.

Filip Pešán (trenér Liberce): "Začátek zápasu jsme odehráli slušně, mohl tam padnout nejeden gól, ale trochu jsme podlehli tomu, že zase předvedeme dobré utkání. To se nestalo. První výstup byl podceněný kotouč deset vteřin před koncem třetiny, kdy jsme nezvládli situaci a zaslouženě jsme dostali gól. V závěrečné části jsme se těžko zvedali, soupeř byl lepší. Přesilovku 5 na 3 jsme sehráli špatně, což je další perlička do náhrdelníku utkání. Všechny kotouče nám skákaly, v situacích jsme se rozhodovali špatně. Celkově nám zápas mířil na levou stranu, bojovností jsme nešli naproti, jak bychom měli. Litvínov zaslouženě vyhrál."

Darek Stránský (asistent trenéra Litvínova): "Přežili jsme úvodní tlak domácích, protože tři, čtyři střídání nás celkem uzamkli v obranném pásmu. Poté si myslím, že jsme byli lepší my. Třetina byla celkem vyrovnaná. V druhém dějství byla důležitá ubráněná přesilovka 5 na 3, která mohla překlopit zápas na stranu Liberce. Byli jsme produktivnější, povedla se nám naše početní výhoda a v závěru jsme ustáli závěrečnou power play. Myslím, že jsme si body zasloužili. Domů jedeme spokojení."

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – HC VERVA LITVÍNOV 1:2 (0:0, 0:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 51. L. Krenželok (Lakatoš) – 40. Lukeš (Gerhát), 49. Lukeš (V. Hübl).
Rozhodčí: R. Svoboda, Šír – Lhotský, J. Svoboda.
Vyloučení: 2:5.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 30:26.
Diváci: 6517.
Nejlepší hráči: Dominik Lakatoš – František Lukeš.
Bílí Tygři Liberec: Will – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Jánošík, Vitásek – Lakatoš, Jelínek, Krenželok – Svačina, Bulíř, Radivojevič – Bartovič, Vantuch, Stránský – Hrníčko, Hrabík, Víšek. Trenéři: Pešán a Mlejnek.
HC VERVA Litvínov: Janus – Kubát, Gula, Sörvik, Pavelka, Sklenička, Pavlík, Kokeš – Gerhát, V. Hübl, Lukeš – Černý, R. Hanzl,. M. Hanzl – Hořava, Reichel, Trávníček – Stříbrný, Jurčík, Válek. Trenéři: Rulík, Stránský a Šlégr. 

Sladké oslavy Komety! Piráti byli bez šance

Souboje Komety s Chomutovem bývaly občas bohaté na góly a vyrovnaná měření sil, jenže tentokrát to neplatilo. Brněnský klub oslavil 63. narozeniny soustředěným výkonem a jistou cestou k triumfu. Po období, kdy Kometa ze čtyř utkání brala jedinou výhru, přijde plný zisk vhod. Domácím chyběli zkušení Martin Erat s Ondrejem Němcem, nicméně odpovědnost převzali jiní. Brankář Vejmelka udržel poprvé v sezoně čisté konto, v úvodní třetině se střelecky prosadili Čermák a Zaťovič. Když po přestávce přesně mířil ještě Vincour, dalo se tušit, že Piráti tentokrát odjedou s prázdnou. Zvlášť když hosté vyslali na bránu jen 13 střel. Po třech vítězstvích za sebou padli, naopak Kometa si zlepšila náladu a soupeři oplatila porážku 3:4 po prodloužení z 12. kola.

Petr Haken (asistent trenéra Komety Brno): "Kdybychom na začátku prohrávali 1:0, určitě by se nikdo nedivil. Dobrý start Chomutova jsme ustáli a následně nás Leoš Čermák pěknou brankou poslal do vedení. Pak přišla chyba v rozehrávce Chomutova, kterou jsme využili. Od té doby jsme byli až na nějaké drobnosti jasně lepší. Musím pochválit všechny hráče včetně Karla Vejmelky, kterému gratuluji k čistému kontu."

Jan Šťastný (asistent trenéra  Chomutova): "I když nemá Kometa v posledním době dobré výsledky, doma je velmi silná. Pokud chceme uspět, musíme hrát organizovaně, plnit všechny pokyny, což se nám dnes nepodařilo. Klíčové bylo, že jsme v začátku zápasu nedali z úniku branku a nešli do vedení. Pak jsme udělali chybu, soupeř se ujal vedení a zápas kontroloval. Špatně jsme řešili situace v útočném pásmu, Kometa zaslouženě vyhrála. Za Piráty chci popřát Kometě všechno nejlepší k dnešním narozeninám a přeji jí co nejvíce úspěchů.

HC KOMETA BRNO – PIRÁTI CHOMUTOV 3:0 (2:0, 1:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 10. Čermák (M. Kvapil, Dočekal), 15. Zaťovič (V. Němec), 27. Vincour (Zaťovič, Štencel)
Rozhodčí: Čech, Pešina – Flegl, Polonyi.
Vyloučení: 1:4.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 34:13.
Diváci: 7700 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Karel Vejmelka – Juraj Valach.
HC Kometa Brno: Vejmelka – Kováčik, Gulaši, F. Král, Štencel, Trška, Malec, L. Vágner – H. Zohorna, V. Němec, Zatovič – Miklík, Vincour, Kvapil – Dočekal, Čermák, J. Káňa – Dostálek, Nečas, R. Zohorna. Trenéři: Zábranský, Pešout, Pokorný a Haken.
Piráti Chomutov: Laco – Flemming, Kudělka, Valach, Skinner, Mrázek, Dlapa, Havel – Vondrka, Huml, Tomica – Skokan, Šťovíček, Sklenář – Koblasa, Kämpf, Poletín – Hřebejk, Račuk, Lauko. Trenéři: Růžička, Martínek a Šťastný. 

Mountfield skvelě začal a prohloubil krizi Zlína 

Marně čekají na záchytný bod.Nedaří se jim dávat branky, rychle inkasují. Jsou zkrátka v krizi.Hokejisté Zlína si na ledě Mountfieldu připsali sedmou porážku v řadě, prozatím je neoživila výměna trenérů ani odchod generálního manažera Patrika Kamase. Domácí rozhodli bleskovým nástupem, po trefě Červeného a dvou gólech Dragouna vyrazili zdravě sebevědomí Východočeši za třetím vítězstvím v řadě. Zlínští nedokázali výrazněji odpovědět, Rybárovi sice sebrali choutky na čisté konto, ale v tabulce spadli na předposlední příčku. Svěřenci trenérů Sýkory, Hynka a Martince si naopak hlídají tu pátou.

Tomáš Martinec (asistent trenéra Hradce Králové): "Do zápasu jsme šli s pokorou a respektem k soupeři. Přece jenom jsme věděli, že Zlínu se v poslední době nedaří. Trošičku jsme se zápasu báli, chtěli jsme potvrdit vítězství v Třinci, a asi i to byl důvod, proč jsme začali velmi dobře. První třetinu jsme sehráli skvěle, což rozhodlo. Za vítězství jsme moc rádi a musíme poděkovat fanouškům. Podporovali nás až do konce, byť druhá polovina už z naší strany nebyla tak dobrá.“

Martin Hamrlík (trenér Zlína): "Prvních pět minut bylo z naší strany dobrých. Pak horor, děs, jedna z nejhorších třetin, co jsem viděl. Od té doby už se zápas víceméně dohrával, domácí si stav hlídali. Vyměnili jsme gólmana a Kašík nám ve druhé třetině pochytal dalších osm gólů, tam byla jediným světlým momentem naše přesilovka. Pak jsme přeházeli lajny, jenom aby se něco změnilo. Hradec vyhrál zaslouženě.“

MOUNTFIELD HK – PSG ZLÍN 4:1 (3:0, 1:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 6. Červený (Vydarený, Pláněk), 9. Dragoun (Vydarený, Pláněk), 12. Dragoun (Jarůšek, Dietz), 37. Köhler (Newton) – 47. P. Holík (Šťastný, Marušák)
Rozhodčí: Hradil, Petružálek – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 5:4.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 27:16.
Diváci: 4711:
Nejlepší hráči: Michal Dragoun – Petr Holík.
Mountfield HK:  Rybár – Pláněk, Vydarený, Gregorc, Dietz, Štajnoch, Newton, Čáp – Červený, Džerinš, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Köhler – Jarůšek, Dragoun, T. Knotek – Beránek, Šafránek, Pavlík. Trenéři: Sýkora, Hynek a T. Martinec. 
PSG Zlín: Štůrala (12. Kašík) – Marušák, Kotvan, Matějíček, Žižka, Holomek, Blaťák, Bořuta, Horák – Bukarts, Holík, O. Veselý – Kubiš, Chytil, Říčka – Ondráček, Vlach, Šťastný – Gago, Podešva, Maruna. Trenéři: Svoboda a M. Hamrlík. 

13 vteřin pro Boleslav! Přestřelku rozhodl Musil

Soudě podle předchozích výsledků na tom byli podobně - hokejisté Mladé Boleslavi podlehli ve čtyřech z pěti posledních utkání, pro oceláře to platilo pro šest duelů. Snad i proto byla bitva rivalů dramatická a v závěru vyrovnaná. Leč hosté nakonec nezískali ani bod. Středočechy  v listopadových kláních srážely začátky, tentokrát si dali pozor a šli do vedení. Když se ve 40. minutě prosadil Tomáš Urban, měl Bruslařský klub k dispozici náskok dvou branek, jenomže bojovní svěřenci trenéra Kýhose dokázali vyrovnat. Zdálo se, že by mohlo podobně jako ve 12. kole v Třinci dojít na prodloužení, nicméně nestalo se. Třináct vteřin před koncem třetího dějství rozhodl pohotovou akcí Pavel Musil a Mladé Boleslavi trefil velmi cenné vítězství!

František Výborný (trenér Mladé Boleslavi): "Hráče musím vyzdvihnout, vypnuli se k výbornému výkonu. V posledních zápasech se nám střelecky nedařilo, dávali jsme maximálně dva góly. Hra sice nebyla marná, ale na takhle malý počet branek se většinou nedá vyhrát, pokaždé nám to o kousek uteklo, proto jsou dnešní tři body velice cenné. Rozhodující trefa třináct vteřin před koncem byla pro soupeře hodně krutá, ale musím souhlasit s tím, že jsme první dvě třetiny byli lepším celkem, šli jsme si za vítězstvím. Udržet náskok před takovým mužstvem, jako je Třinec, není vůbec lehké, my jsme ale měli dobrý pohyb i důraz a dařilo se nám to. Na druhou stranu jsme také udělali kardinální chyby, chvíli před koncem měl soupeř přečíslení tří proti jednomu, ale naštěstí ho neproměnil."

Vladimír Kýhos (trenér Třince): "Nelze říci, že bychom si procházeli nějakou krizí, ale poslední zápasy, co jsme odehráli, se mi nelíbily. Ať už z pohledu nasazení, nebo bojovnosti. Dnes jsme nezačali dobře, i když jsme byli na soupeře připraveni, věděli jsme o tom, že se prezentuje rychlým a bruslivým hokejem. Od začátku jsme s tím měli obrovské problémy a musím říci, že první dvě třetiny byla Boleslav lepší. Ve druhé třetině jsme sice dali kontaktní gól na 2:3, hned nato jsme ale znovu zbytečně inkasovali. V kabině jsme si něco řekli, do třetí třetiny jsme šli s lehce pozměněnou sestavou a za výkon v ní musím hráče pochválit, ale myslím si, že takhle zkušené mužstvo, jaké máme, by mělo za tohoto stavu být schopné dovést utkání do prodloužení. Je to pro nás zklamání, zároveň ale i poučení, máme na čem pracovat."

BK MLADÁ BOLESLAV – HC OCELÁŘI TŘINEC 5:4 (2:1, 2:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 6. Musil (Hyka), 15. Klepiš (Vampola, Látal), 25. Lenc (Hyka, Vampola), 40. Urban, 60. Musil (Hanzlík) – 8. Martin Růžička (Petružálek, Dravecký), 38. Irgl (Nosek, M. Doudera), 43. J. Sýkora (Martin Růžička, L. Doudera), 53. Petružálek (Irgl, Linhart)
Rozhodčí: Lacina, Pražák – Bláha, Špůr.
Vyloučení: 6:6.
Využití: 2:1.
Střely na branku: 39:38.
Diváci: 2891.
Nejlepší hráči:
BK Mladá Boleslav: Lukáš – Stříteský, Kučný, Trončinský, Holub, Hanzlík, Voráček – Orsava, Žejdl, Jonák – Hyka, Vampola, Lenc – Látal, Urban, Fronk – Pospíšil, Musil, Klepiš. Trenéři: F. Výborný, Jelínek a Vidner.
HC Oceláři Třinec: Hamerlík - Roth, Linhart, Hrabal, L. Doudera, Nosek, M. Doudera – Hrňa, Špirko, Petružálek – Martin Růžička, Marosz, Dravecký – Irgl, Kreps, Rákos – J. Sýkora, Polanský, Adamský – Kane. Trenéři: Kýhos, Mucha a Kopřiva.

Energie má bod, víc jí Pech s Kumstátem nedovolili

Bitvy Karlových Varů se Spartou bývají nevyzpytatelné, byť soupeře třeba dělí většina extraligového pořadí. Aktuálně poslední duel to potvrdil. Na ledě Energie začali lépe hosté, Jiří Černoch s nezdolným Lukášem Pechem poslali do vedení Spartu. Jenomže pak pro změnu třikrát přesně mířili Karlovarští. Když se v 54 minutě prosadil z dorážky Milan Mikulík, vypadalo to na možné překvapení, ovšem Sparta za pouhých 38 vteřin srovnala díky parádní souhře Pecha s Petrem Kumstátem. Někdejší hvězdy domácích mistrů republiky 2009 to na Energii pořád umí, duel poslaly do prodloužení. Rozhodovaly nakonec až nájezdy, v nichž se jako jediný prosadil sparťanský kat karlovarských nadějí Lukáš Pech.

Mikuláš Antonik (asistent trenéra K. Varů): "Nezačali jsme dobře, v první třetině to byl z naší strany takový matný výkon, něco jako jsme předvedli v Plzni. Měli jsme malý pohyb, nedali si puk a soupeř se dostal do vedení. Ceníme si toho, že nám podařilo otočit na 3:2. Je škoda, že jsme hned ze standardní situace po prohraném bully v našem pásmu dostali vyrovnávací branku. Závěr byl trošku hektický, tam se naštěstí Davidovi Honzíkovi podařilo zlikvidovat nařízené trestné střílení. Samostatné nájezdy nám nějak dlouhodobě nejdou, nejsme schopni získat extra bod navíc, který asi zaslouženě získala Sparta."

Zdeněk Moták (asistent trenéra Sparty Praha): "Z naší strany to nebyl úplně optimální výkon. Rychle jsme vedli, ve druhé třetině jsme se připravili o šance, když jsme byli čtyřikrát vyloučeni. Hrát osm minut ve třetině oslabení, to je strašně moc. Proti nadšeně bojujícím domácím se nám ve třetí třetině nepodařilo zachytit jejich tlak a góly jsme si prakticky dali sami. Z naší strany to bylo špatné, naštěstí jsme srovnali. Troufnu si říci, že asi jsme o ten nájezdový gól byli lepší, ač to samozřejmě byl vyrovnaný zápas."

HC ENERGIE KARLOVY VARY – HC SPARTA PRAHA 3:4 po sam. nájezdech (0:2, 1:0, 2:1 – 0:0)

Branky a nahrávky: 32. Gorčík (Skuhravý, Dujsík), 50. Tuominen (T. Rachůnek, Mikulík), 54. Mikulík (Dujsík, Flek) – 3. Černoch (O. Procházka, Piskáček), 19. Pech (Piskáček, J. Hlinka), 54. Kumstát (Pech, Forman), rozhodující nájezd Pech.
Rozhodčí: Hodek, Pavlovič – Brejcha, Suchánek.
Vyloučení: 4:9, navíc Skuhravý (K. vary) na 10 minut).
Využití: 2:0.
Střely na branku: 34:17.
Diváci: 2842.
Nejlepší hráči: Václav Skuhravý – Lukáš Pech.
HC Energie Karlovy Vary: Honzík – Dujsík, Harant, Sičák, M. Rohan, Rýgl, Dvořák – Mikulík, Tuominen, T. Rachůnek –  Mullane, SKuhravý, Vachovec –  Gorčík, Kindl, Stloukal – Harkabus, Gríger, Flek. Trenéři: Tlačil a Antonik.
HC Sparta Praha: Pöpperle –  PIskáček, J. Mikuš, Švrček, Kalina, Gernát, Nedomlel, Barinka –  Vrána, Hlinka, Martin Procházka – Cingel, Kudrna, Klimek – Kumstát, Pech, Uher – Černoch, O. Procházka, Forman. Trenéři: Kalous, Moták a Veber. 

Tabulka Tipsport extraligy po 25. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Oceláři Třinec 25 13 3 6 3 87:20 51
2. HC Kometa Brno 24 14 2 5 3 95:59 51
3 Bílí Tygři Liberec 24 15 1 4 4 67:39 51
4. HC VERVA Litvínov 26 11 8 0 7 66:57 49
5. Mountfield HK 27 10 4 5 8 74:66 43
6. HC Sparta Praha 23 11 1 4 7 74:59 39
7. Piráti Chomutov 24 8 6 2 8 75:75 38
8. BK Mladá Boleslav 25 11 1 2 11 65:74 37
9. HC VÍTKOVICE RIDERA 25 9 4 0 12 51:56 35
10. HC Škoda Plzeň 26 8 2 2 14 64:83 30
11. HC Olomouc 24 7 2 3 12 51:65 28
12. HC Dynamo Pardubice 25 6 3 1 15 63:79 25
13. PSG Zlín 25 6 2 2 15 56:88 24
14. HC Energie Karlovy Vary 25 5 1 4 15 49:87 21

Další program Tipsport extraligy

Úterý 29. listopadu – dohrávka 18. kola:
18:00 Bílí Tygři Liberec – Piráti Chomutov

Úterý 29. listopadu – dohrávka 22. kola:
18:30 HC Sparta Praha – HC Kometa Brno

Čtvrtek 1. prosince – předehrávka 26. kola:
18:00 Bílí Tygři Liberec – BK Mladá Boleslav

Pátek 2. prosince – 26. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – HC VÍTKOVICE RIDERA
17:20 Piráti Chomutov – Mountfield HK (ČT sport)
17:30 PSG Zlín – HC Energie Karlovy Vary
18:00 HC Olomouc – HC Kometa Brno
18:00 HC Dynamo Pardubice – HC VERVA Litvínov
18:30 HC Sparta Praha – HC Škoda Plzeň

Neděle 4. prosince – 27. kolo:
14:00 HC Sparta Praha – HC VÍTKOVICE RIDERA (ČT sport)
15:00 HC Oceláři Třinec – HC Dynamo Pardubice
15:30 HC Energie Karlovy Vary – Piráti Chomutov
15:30 PSG Zlín – HC Kometa Brno
16:30 HC Škoda Plzeň – Bílí Tygři Liberec
17:00 HC Olomouc – HC VERVA Litvínov
17:00 Mountfield HK – BK Mladá Boleslav

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz