VIDEO: Brno má historický rekord! Liberec smetl Piráty, uspěl i mistr

Foto: hc-kometa.cz

Tipsport extraliga v páteční podvečer pokračovala kompletním 34. kolem, které odstartovala výhra Vítkovic nad Mladou Boleslaví v poměru 4:1. Vrchol ale přišel večer, kdy Kometa sice nestačila na pražskou Spartu, stanovila ale historický divácký rekord, když si do Lužánek našlo cestu 21 500 fanoušků! Šampioni v repríze loňského finále otočili duel s Třincem. Plzeňský výběr vyhrál na ledě Hradce, lídr z Liberce rozdrtil chomutovské Piráty. Karlovarská Energie podlehla Zlínu a Olomouc senzačně obrátila bitvu s Pardubicemi.

Vítkovice po třech prohrách slaví, Kantor kryl 45 střel

Vítkovičtí hokejisté z posledních deseti utkání zvítězili pouze jednou a tabulkou se sesunuli až na 11. místo. Pozvednout vadnoucí výkony ostravského celku měl navrátilec ze Švýcarska Olesz a Vítkovice začaly slibně. V závěru první části Kudělkovu střelu tečoval Kolouch a domácí vedli. V úvodu druhé třetiny sice Pabiška v přesilovce se štěstím procpal puk za záda Kantora, hned vzápětí ale vrátil Ostravanům náskok po nahrávce Olesze Hovorka a další zásah přidal Němec, který využil odrazu od zadního mantinelu a z takřka nulového úhlu překvapil Růžičku - 3:1. Ve třetím dějství pak v oslabení ujeli Burger s Kovářem, několikrát si vyměnili puk a prvně jmenovaný uzavřel střelecký účet večera gólem na 4:1. Vítkovický tým tak po třech porážkách v řadě naplno bodoval i díky velké pomoci brankáře Pavla Kantora, jenž zlikvidoval 45 střel soupeře.

Jakub Petr (asistent trenéra Vítkovic): "Vzhledem k situaci v jaké jsme a rozpoložení mužstva v posledních zápasech, tam té krásy z naší strany moc nebylo. Soupeř byl poctivější. Z naší strany tam byla bojovnost, nasazení a od druhé třetiny zlepšení vedení osobních soubojů. Byla vidět ochota a přemýšlení neudělat chyby v defenzivě. Pomohl také výborný výkon gólmana, kdy Kantor vyřešil ošemetné situace. Takhle se nyní musíme vzhledem k postavení v tabulce prezentovat. Nevyhrál lepší tým, ale bereme tři body."

Marian Jelínek (asistent trenéra Mladé Boleslavi): "Zápas se mi těžko hodnotí z jednoho prostého důvodu. Herní projev byl velmi dobrý. Zní to zvláštně, když dostanete debakl 1:4, ale přesto si myslím, že jsme měli velmi dobrý pohyb. Vytvořili jsme si plno šancí, měli jsme taky obligátní tlak do brány, ale bohužel soupeř nás vyškolil v efektivitě. Mužstvu lze velmi těžce něco vytknout, snad jen tu efektivitu a možná trochu nedůraz při dvou obdržených brankách."

HC VÍTKOVICE STEEL – BK MLADÁ BOLESLAV 4:1 (1:0, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 18. Kolouch (Kudělka, Vandas), 27. Hovorka (Olesz, Kudělka), 34. Němec (Tomi), 54. Burger (Kovář) – 25. Pabiška (Urban, Klepiš).
Rozhodčí: Hejduk, Mrkva – Tošenovjan, Hlavatý.
Vyloučení: 4:2.
Využití: 0:1.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 29:46.
Diváci: 4513.
Nejlepší hráči: Pavel Kantor – Tomáš Voráček.
HC VÍTKOVICE STEEL: Kantor – Kudělka, Čerešňák, Pastor, Kovář, Štich, Štencel – Hovorka, Strapáč, Olesz – Kucsera, Kolouch, Vandas – Burger, Balán, Zdráhal – Němec, Hlinka, Tomi. Trenéři: Svozil a Petr.
BK Mladá Boleslav: Růžička – Stříteský, Voráček, Trončinský, Rýgl, Ovčačík, Kučný – Jarůšek, Klepiš, Bárta – Látal, Musil, Lenc – Hyka, Urban, Klimenta – Kubica, Hruška, Pabiška. Trenéři: Výborný a Jelínek.

Litvínov otočil souboj s Oceláři, v závěru rozhodl Hanzl

V repríze loňského finále si to poslední Litvínov rozdal s třineckými Oceláři, kteří v posledních pěti zápasech hned čtyřikrát vyhráli a začínají nabírat slušnou formu. To potvrdili už po necelých čtyřech minutách, kdy Polanský vysunul Tybora, ten ujel po levém křídle a se štěstím propasíroval puk za záda Petráska. V polovině utkání přišla na řadu odpověď domácích. Po rychlém brejku předal Trávníček puk Martynkovi a ten zblízka srovnal. Vyrovnaný výsledek zůstával dlouho beze změny, necelých pět minut před koncem základní hrací doby však Doležal našel Hanzla, jenž propálil Hrubce, a trefil cennou výhru litvínovského týmu.

Jiří Šlégr (asistent trenéra Litvínova): „Povedlo se nám ubránit třineckou přesilovku pět na tři, čímž se zápas rozhodl. Pak jsme dali gól a snažili se ubojovat vítězství. V současné době se snažíme hrát hlavně z obrany a vybojovat góly. Nic jiného nám v naší situaci ani nezbývá.“

Jiří Dopita (trenér Třince): "Zápas jsme neodehráli špatně vyjma prvních deseti minut ve druhé třetině, kdy jsme nebyli tolik na puku. Ve druhé polovině druhé části jsme měli dost šancí a navíc jsme neproměnili přesilovku pět na tři, což se ukázalo jako rozhodující. Soupeř vyhrál víceméně šťastnou brankou a důrazem do brány. Porážka je pro nás docela krutá, ale takový už je sport.“

HC VERVA LITVÍNOV – HC OCELÁŘI TŘINEC 2:1 (0.1, 1:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 35. Martynek (Trávníček, Hanzl), 56. Hanzl (Doležal) – 4. Tybor (Polanský, Slovák).
Rozhodčí: Pešina, Souček – Skopal, Belko.
Vyloučení: 2:7, navíc Gula (Litvínov) 10 minut.
Bez využití.
Střely na branku: 32:31.
Diváci: 4158.
Nejlepší hráči: Michael Petrásek – Radoslav Tybor.
HC VERVA Litvínov: Petrásek – Kubát, Chaloupka, Pavelka, Pavlík, Frolo, Gula – Lukeš, Duda, Hořava – Trávníček, Hanzl, Martynek – Piroš, Gerhát, Vantuch – Doležal, Válek, Jurčík. Trenéři: Rulík a Šlégr.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Linhart, Nosek, Galvas, Klesla, Doudera, Slovák – Dravecký, Žejdl, Irgl – Sýkora, Polanský, Tybor – Adamský, Plíhal, Kopecký – Jašek, Ruffer, Matuš. Trenéři: Dopita a Mucha.

Jeden gól byl málo, Hradec doma nestačil na Plzeň

Pod Bílou věží byl na programu střet tabulkových sousedů. Čtvrtý Hradec totiž hostil třetí výběr plzeňské Škodovky, který se na ledě Mountfieldu ujal vedení. Jeřábek v početní výhodě vystřelil od modré, do dráhy puku vložil hůl Kubalík a otevřel skóre. Hradečtí svému soupeři oplatili stejnou mincí ve druhé třetině, kdy Honejskovu nabídku pohotovou dorážkou využil v poslední sekundě přesilovky Dej a skóre bylo srovnáno. Ještě do konce druhé dvacetiminutovky však Západočechům vrátil vedení Pulpán, jehož ránu pod horní tyčku nedokázal Kacetl zastavit a závěru pojistil plzeňské vítězství gólem na 3:1 z pohledu hostů Indrák. Hradečtí klopýtli podruhé v řadě.

Vladimír Kýhos (trenér Hradce Králové): „Byl to náš nejhorší výkon od doby, co jsem v Hradci. Do zápasu jsme vstoupili, jako bychom byli nepřipravení, bez zájmu, bez pohybu. Byli jsme statisti a jenom díky Ondrovi Kacetlovi jsme první třetinu přežili 0:1. Potom se to trochu zlepšilo, ale ne o moc. Myslím, že nejlepší výkon jsme předvedli ve třetí třetině, tam už jsme hráli v pohybu a byli nebezpečnější. Ale nezasloužili jsme si vyhrát, Plzeň byla ve všem daleko lepší. Jsem z výkonu a z přístupu kluků zklamaný, nelíbilo se mi to. Jestli chceme pokračovat v těchhle výkonech, tak je to špatně.“

Michal Strak (trenér Plzně): „Měli jsme výborný vstup do utkání. Hráli jsme v pohybu, drželi se na kotouči a měli z toho přesilovky. Z jedné jsme dali gól, měli jsme i další šance, které jsme neproměnili. Ve druhé třetině nás soupeř zatlačil, hráli jsme čtyři oslabení. Domácí byli lepší a nakonec srovnali z přesilovky. Ke konci jsme ale dalí šťastný gól, když jel Lukáš Pulpán ze strany a překvapil gólmana. Rozhodl třetí gól v poslední třetině, závěr jsme ubránili. Je to pro nás strašně důležité vítězství.“

MOUNTFIELD HK – HC ŠKODA PLZEŇ 1:3 (0:1, 1:1, 0:1)

Branky a nahrávky:  32. Dej (Honejsek) – 9. Kubalík (Jeřábek, Kracík), 37. Pulpán, 53. Indrák (Kubalík, Kracík).
Rozhodčí: Hribik, Úlehla – Frodl, Bláha.
Vyloučení: 5:7.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 32:25.
Diváci: 5346.
Nejlepší hráči: Antonín Honejsek – Jaroslav Kracík.
Mountfield HK: Kacetl – K. Pilař, Čáp, Pláněk, Jank, Dietz, Vašíček, Hronek – Bednář, Kukumberg, Dej – Kudrna, Knotek, Courchaine – Honejsek, Ihnačák, Červený – Beránek, Nedvídek, Kopta. Trenéři: Kýhos a Martinec.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Jeřábek, Moravčík, Kadlec, Sklenička, Kudroč, Pulpán – Indrák, Kracík, Kubalík – Kratěna, Bližňák, Lev – Hrňa, Preisinger, T. Svoboda – Beran, Přikryl, Poletín. Trenéři: Straka a Čihák.

Liberec na svém ledě opět řádil, sedmi góly přejel Piráty

Extraligový lídr z Liberce změřil síly s chomutovskými Piráty a v první třetině si pro své fanoušky připravil parádní gólovou smršť. V čase 6:48 v oslabení doklepl puk po střele Vlacha za záda Čecha Jelínek a domácí vedli. Pak Derner tečoval střelu Mojžíše, následně Bílí Tygři parádně vyšachovali obranu Pirátů a Birner vyhnal Čecha z branky - 3:0. Liberečtí pokračovali v destrukci Chomutova, další dva góly přidal do konce první části Řepík a hosté 6 sekund před zvukem sirény alespoň snížili díky zásahu Valacha. V závěru druhé periody využil další libereckou přesilovku Valský a stejný hráč pak svou druhou brankou završil skóre na hrozivých 7:1 pro Liberec. Ten si tak upevnil první místo v tabulce Tipsport extraligy.

Filip Pešán (trenér Liberce): "Byli jsme maximálně efektivní v první třetině, což rozhodlo celý zápas. Černou kaňkou byla branka pět vteřin před koncem třetiny, což by se nám bez ohledu na výsledek stávat nemělo. Přestože byl Chomutov těžkým soupeřem, měli jsme vývoj zápasu pod kontrolou a zaslouženě jsme vyhráli."
 
Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): "Nebudu se za nic schovávat. Musím sportovně uznat, že domácí byli ve všech herních činnostech lepší. Utkání jsme absolutně nezvládli, odehráli jsme nejhorší zápas letošního ročníku. Budeme si muset chyby rozebrat a začít úplně jinak, protože to, co jsme předvedli dnes, bych se nebál nazvat ostudou. Gratuluji soupeři k zaslouženému vítězství."

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – PIRÁTI CHOMUTOV 7:1 (5:1, 1:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 7. Jelínek (Vlach), 13. Derner (Mojžíš), 14. Birner (Vampola, Řepík), 15. Řepík (Birner), 18. Řepík (Ševc), 40. Valský (Vampola), 58. Valský (Birner) – 20. Valach (Červenka).
Rozhodčí: Hodek, Čech – Kajínek, Zavřel.
Vyloučení: 7:9.
Využití: 4:1.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 42:25.
Diváci: 5667.
Nejlepší hráči: Michal Řepík – Juraj Valach.
Bílí Tygři Liberec: Lašák – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Vitásek, Výtisk, Plutnar – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Stránský, Lakatoš, Vlach. Trenéři: Pešán a Čermák.
Piráti Chomutov: Čech (14. Kopřiva) – Rutta, Skinner, Valach, Jánošík, Harant, Pereťagin, Dlapa – Červenka, Růžička ml., Vondrka – Květoň, Račuk, Tomica – Hřebejk, Ölvecký, Sklenář – Chlouba, Dušek, Veselý. Trenéři: Růžička, Kopřiva a Šťastný.

Energie podlehla Zlínu, jeho výhru zařídil v nájezdech Holík

Karlovarská Energie na svém ledě přivítala zvedající se Zlín, jenž se už stihl prodrat mezi deset nejlepších extraligových týmů a v lázeňském městě začal výtečně. Už po 28 sekundách jej totiž poslal do vedení Říčka, který měl dostatek času, aby dobře zamířil a přesnou střelou zavěsil pod horní tyčku. Ve druhé části se však u mantinelu s pukem rychle otočil Bartek a střelou z netypické pozice překvapil Kašíka - 1:1. Vyrovnaný duel nakonec dospěl až do prodloužení, ale ani to nerozhodlo o vítězi. Zápas tak rozsekly nájezdy, ve kterých uspěli oba zlínští střelci Bukarts s Holíkem, a bonusový druhý bod si tak připsali ševci.

Peter Oremus (trenér Karlových Varů): "Vážím si každého bodu, i toho dnešního, má pro nás cenu zlata. Samozřejmě kdyby jich bylo více, bylo by to lepší. Je třeba se od toho odrazit, dole v tabulce je to nahuštěné, ale i tento bod nám pomůže. Pochopitelně musíme bodovat i venku. V dnešním zápase patří veliká pochvala Závimu v bráně. Podržel mužstvo a jednoduše je to hráč, který mužstvo v tuto chvíli drží."

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): "Celé utkání se odvíjelo od postavení mužstev v tabulce a důležitosti bodů. Bylo to víc bojovné, se zaměřením do obrany, hlavně tedy v našem podání. Za celý ten průběh pak byla remíza asi spravedlivá. To, že jsme pak urvali ten bod navíc v nájezdech, je pro nás důležité."

HC ENERGIE KARLOVY VARY – PSG ZLÍN 1:2 po nájezdech (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)

Branky a nahrávky: 33. Bartek (Rohan, Kůs) – 1. Říčka (Bukarts), rozhodující nájezd Holík.
Rozhodčí: Horák, Šír – Pešek, Jelínek.
Vyloučení: 5:4.
Bez využití.
Střely na branku: 27:31.
Diváci: 3063.
Nejlepší hráči: Martin Bartek – Robert Říčka.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Bičánek, Dvořák, Sičák, Redlihs, Gulaši, Benák, J. Tomeček – Rachůnek, Marosz, Svoboda – Huna, Kůs, Bartek – Vachovec, Bulík, V. Tomeček – Rohan, Osmík, Gorčík. Trenéři: Oremus a Mlejnek.
PSG Zlín: Kašík – Kotvan, Marušák, Matějíček, Žižka, Urbanec, Řezníček – Bukarts, Holík, Říčka – Ondráček, Maruna, Kubiš – Okál, Vlach, Veselý – Čachotský, Cibák, Sýkora. Trenéři: Vlach a Jurík.

Mora smazala tříbrankové manko a zdolala Pardubice

Trápící se Hanáci, kteří z posledních šesti utkání vyhráli jen jednou, doma vyzvali dvanácté Pardubice a začali vskutku katastrofálně. Dynamo totiž přežilo úvodní oslabení, po něm Bokroš uzmul puk Jaroměřskému, ujížděl sám na Konráda a překonal jej přesnou ranou mezi betony. Druhý gól hostujícího celku přidal v přesilovce Orsava, jenž využil zmatků před olomouckou klecí a propálil Konráda. Ještě hůř mělo být pro Moru na začátku druhé třetiny, kdy volný Sýkora poslal pardubický tým do tříbrankového trháku. Kohouti však nesložili zbraně. V závěru druhé části vstřelil první olomoucký gól Knotek, po něm se trefil Jergl a ve 49. minutě plecharéna radostí explodovala po vyrovnávací trefě Knotka - 3:3. Skvělá bitva dokráčela až do prodloužení, které v čase 62:43 rozhodl nechytatelnou pumelicí pod víko Maxwellovy klece Buc. Mora tak doma zvítězila podruhé v řadě.

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): „Byl to zápas dvou rozdílných polovin. Pardubice byly na začátku jednoznačně lepší, byly na puku. My jsme pokračovali v našem výkonu ze Zlína, ale nakopl nás první gól, pak nás byl plný led, narostly nám křídla. Rozhodnout jsme mohli už na konci zápasu v přesilovce, což se nepovedlo. Ale na druhou stranu i Pardubice nebyly daleko od gólu, takže dva body určitě bereme.“

Richard Král (trenér Pardubic): „Do poloviny zápasu jsme byli lepším týmem, vypracovali jsme si tříbrankový náskok, pak jsme ale nepochopitelně začali hrát něco jiného. Svými chybami jsme dostávali soupeře do tlaku. Rozhodující byly poslední tři minuty druhé třetiny, kdy jsme dostali dva góly. Ve třetí třetině jsme měli obrovskou šanci na 4:2, místo toho přišla naše chyba. V závěru jsme byli rádi za bod.“

HC OLOMOUC – HC DYNAMO PARDUBICE 4:3 po prodloužení (0:2, 2:1, 1:0 - 1:0)

Branky a nahrávky: 37. Knotek (Buc, Skrbek), 39. Jergl (Holec), 49. Knotek (Pekr), 63. Buc (Skrbek) – 16. Bokroš, 19. Orsava (Marcinko, Sýkora), 25. Sýkora (Marcinko).
Rozhodčí: Hrubý, Svoboda – Bryška, Lukš.
Vyloučení: 5:5.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 28:29.
Diváci: 4891.
Nejlepší hráči: Jan Knotek – Tomáš Marcinko.
HC Olomouc: Konrád – Vyrůbalík, Skrbek, Staněk, Houdek, Ondrušek, Jaroměřský – Laš, Knotek, Buc – Vodný, Řípa, Eberle – Mikúš, Húževka, Kucharczyk – Jergl, Holec, Pekr. Trenéři: Venera a Tomajko.
HC Dynamo Pardubice: Maxwell – Nedbal, Čáslava, Bokroš, Gregorc, Štajnoch, Havlík, Šeda, Ščotka – Orsava, Nahodil, Rolinek – Sýkora, Redenbach, Marcinko – Rapáč, Kaut, Poulíček – Moučka, Cetkovský, Voženílek. Trenéři: Král a Zadina.

Brno podlehlo Spartě, ale má rekord! Duel sledovalo 21 500 diváků

Hokejové hry v Brně pokračují a další velkým svátkem byl duel pod širým nebem mezi Kometou a pražskou Spartou. Zápas přilákal rekordní kulisu 21 500 diváků, což je nový divácký rekord na hokejovém utkání na území České republiky i bývalého Československa. Ten minulý ze sezony 1962/63 vydržel více než 50 let! Zápas Spartak Sokolovo – Slovan Bratislava tehdy navštívilo 19 000 fanoušků. První třetina sice gól nenabídla, ale ve druhé části šla Kometa po brankách Kuboše s Čermákem do dvoubrankového vedení. Poté ale snížil Hamilton, na 2:2 srovnal Přibyl a v čase 57:04 poslal sparťany do vedení Čajkovský. Pražané těsný náskok pojistili ještě gólem Klimka a za Lužánkami zvítězili před úžasným publikem v poměru 4:2.

Alois Hadamczik (trenér Komety Brno): "Sparta nás v první třetině přebruslovala a dokazovala, jak je v útoku silným týmem. Díky tomu, že neproměnila svoje šance, jsme se dostali ve druhém dějství do hry. Změnili jsme trošku taktiku a dostali se do vedení 2:0, které jsme však ztratili. Myslím, že to bylo z obou stran vynikající utkání. Chtěl bych poděkovat všem fanouškům za to, že udělali takovou reklamu pro brněnský i celý český hokej."

Josef Jandač (trenér Sparty Praha): "Myslím, že celý večer se povedl. Padl divácký rekord, hrálo se v krásné atmosféře a fanoušci viděli parádní vystoupení obou týmů. Pro nás to bylo o to hezčí, že jsme otočili nepříznivý vývoj a zaslouženě vyhráli. Když to srovnám se střetnutím pod širým nebem ve Svítkově, tak za Lužánkami byla mnohem lepší atmosféra. Brněnští příznivci zaslouží absolutorium."

HC KOMETA BRNO – HC SPARTA PRAHA 2:4 (0:0, 2:1, 0:3)

Branky a nahrávky: 22. Kuboš (Káňa), 31. Čermák (Mrázek, H. Zohorna) – 35. Hamilton (Švrček), 46. Přibyl (Buchtele), 58. Čajkovský (Sabolič), 59. Klimek (Sabolič).
Rozhodčí: Fraňo, Šindler – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 3:2.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 22:35.
Diváci: 21 500 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Marek Čiliak – Jan Buchtele.
HC Kometa Brno: Čiliak – Kaberle, Kuboš, Malec, Kováčik, Trška, Stehlík – Ostřížek, Hruška, Ton – J. Káňa, V. Němec, Špirko – Mrázek, Čermák, H. Zohorna – Koreis, Burian. Trenéři: Hadamczik, Pokorný a Beran.
HC Sparta Praha: Lukáš – Polášek, Eminger, Čajkovský, Švrček, Hrbas, Mikuš, Kalina – Buchtele, Přibyl, Forman – Sabolič, Klimek, Hamilton – Kumstát, Pech, Netík – Kudrna, Dragoun, Procházka. Trenéři: Jandač a Moták.

Tabulka Tipsport extraligy po 34. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 34 21 5 3 5 118:76 76
2. HC Sparta Praha 33 17 3 6 7 117:94 63
3. HC Škoda Plzeň 34 17 4 3 10 112:91 62
4. Mountfield HK 34 16 2 6 10 97:92 58
5. BK Mladá Boleslav 34 14 4 5 11 98:91 55
6. HC Olomouc 34 14 4 4 12 78:78 54
7. Piráti Chomutov 34 14 3 6 11 85:92 54
8. HC Kometa Brno 33 14 2 3 14 86:81 49
9. PSG Zlín 34 10 5 5 14 74:86 45
10. HC Oceláři Třinec 34 11 4 3 16 85:92 44
11. HC VÍTKOVICE STEEL 34 11 4 1 18 87:92 42
12. HC Dynamo Pardubice 34 11 2 2 19 76:97 39
13. HC Energie Karlovy Vary 34 10 2 2 20 77:105 36
14. HC VERVA Litvínov 34 6 7 2 19 66:89 34

Další program Tipsport extraligy

Neděle 10. ledna – 35. kolo:

15:00 HC Dynamo Pardubice – Bílí Tygři Liberec
15:00 HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno
15:30 PSG Zlín – HC VÍTKOVICE STEEL
17:00 HC Sparta Praha – HC Škoda Plzeň
17:00 HC Olomouc – HC Škoda Plzeň
17:20 BK Mladá Boleslav – Mountfield HK (ČT sport)
17:30 Piráti Chomutov – HC VERVA Litvínov

Úterý 12. ledna – předehrávky 36. kola:

18:00 HC Kometa Brno – Piráti Chomutov
18:30 HC Sparta Praha – HC Oceláři Třinec

Pátek 15. ledna – 36. kolo:

17:00 HC VÍTKOVICE STEEL – HC Energie Karlovy Vary
17:20 HC VERVA Litvínov – HC Dynamo Pardubice (ČT sport)
17:30 HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav
18:00 Mountfield HK – PSG Zlín
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Olomouc

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz