VIDEO: Liberec má pohár i bodový rekord! Vítkovice dál stahují desítku

Foto: Jiří Princ, hcbilitygri.cz

28. února 2016, 17:19

Martin Voltr

Hokejisté Liberce získali v 50. kole Tipsport extraligy jistotu prvního místa po základní části, tedy i Prezidentského poháru, a se 112 body zároveň překonali dosavadní rekord Pardubic! Zlín porazili po jednoznačném průběhu 8:4. Důležitou výhru proti Olomouci zapsaly Vítkovice, které tak snížily ztrátu na postupovou desítku na dva body, neboť Třinec i Kometa zvítězily až po nájezdech. Nejlepší formu v soutěži prokázala čtvrtým skalpem Pardubic pražská Sparta, bitvu dvou nejslabších týmů ovládl Litvínov a po nájezdové výhře v Hradci Králové ztrácí Chomutov už jen jeden bod na šesté místo.

Sparta v dětském utkání rozebrala Dynamo

Nejvyšší rozdíl v tabulce panoval před nedělním kolem mezi druhou Spartou a dvanáctými Pardubicemi. A do výsledku se to jednoznačně promítlo. Úvodní trefu obstaral už po 20 sekundách Jan Buchtele a přestože Dynamo rozhodně nepodalo odevzdaný výkon, po dvou třetinách bylo za stavu 4:0 rozhodnuto. Po čtvrté brance nahradil Maxwella v pardubické brance Kopřiva, ten inkasoval v závěrečné části ještě dva góly, zatímco Tomáš Kaut zaznamenal čestnou trefu hostů. Za domácí mířili dvakrát do černého Pech i Buchtele, Sparta zdolala Východočechy i počtvrté v sezoně a vyhrála už patnáctý z posledních šestnácti zápasů.

Zdeněk Moták (asistent trenéra Sparty Praha): "Ačkoli je výsledek poměrně jednoznačný, úplně spokojeni asi nemůžeme být. Zejména obranná fáze byla z naší strany poměrně lehkovážná. V první třetině jsme měli spoustu okének, avšak vstřelit doma šest gólů a vyhrát – to je z naší strany dobré. S tím jsme spokojeni."

Peter Draisaitl (trenér Pardubic): "Nemělo by se stávat, abychom sehráli takové první střídání. Abychom se hned po začátku dostali do problémů. Celkově si myslím, že jsme na naše poměry měli v první třetině dobré šance a akce. Ale pokud na Spartě prohráváte o dva nebo o tři góly, potřebujete kvalitu a správý den, abyste se vrátili do zápasu. U nás je to tak, že když nám nevyjde nějaká přesilovka a perfektně nezachytá gólman, tak to máme těžké. Na Spartě obzvlášť. Když domácí vedou, vědí, jak to sehrát."

HC SPARTA PRAHA – HC DYNAMO PARDUBICE 6:1 (2:0, 2:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 1. Buchtele (Eminger, Hlinka), 14. Pech (Kumstát, Forman), 26. Hlinka (Eminger, Přibyl), 28. Pech (Forman), 55. Polášek (Buchtele), 57. Buchtele (Hlaváč, Polášek) – 52. Kaut (Beran).
Rozhodčí: Hodek, Fraňo – Frodl, Bláha.
Vyloučení: 4:7, navíc Čajkovský (Sparta) 10 minut.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 31:30.
Diváci: 9082.
Nejlepší hráči: Tomáš Pöpperle – Tomáš Kaut.
HC Sparta Praha: Pöpperle – Eminger, Polášek, Čajkovský, Švrček, Hrbas, Mikuš, Kalina – Přibyl, Hlinka, Buchtele – Hamilton, Klimek, Hlaváč – Forman, Pech, Kumstát – Netík, Dragoun, Kudrna. Trenéři: Jandač a Moták.
HC Dynamo Pardubice: Maxwell (28. Kopřiva) – Štajnoch, Čáslava, Ščotka, Gregorc, Bokroš, Zdráhal, Havlík – Sýkora, Nahodil, Marcinko – Moňa, Redenbach, Orsava – Rapáč, Tomášek, Poulíček – Voženílek, Kaut, Beran. Trenéři: Draisaitl, Potajčuk a Král.

Plzeň nezlomila prokletí třineckého ledu

30. listopadu 2012. Přesně od té doby plzeňští hokejisté marně vzpomínali, jak chutná vítězství na ledě Třince. A vzpomínat mohou i dál. Fanoušci ve WERK areně viděli stejně jako v pátek proti Spartě čtyři góly ze hry, znovu po dvou na každé straně a znovu už během první poloviny utkání. Indiáni nakonec mohli slavit, jenže Johnsonův druhý gól 18 sekund před koncem základní hrací doby neuznali rozhodčí kvůli postavení v brankovišti, byť se o něj postaral především bránící Adamský. V páté sérii nájezdů pak Jiří Polanský přisoudil veledůležitý druhý bod Ocelářům.

René Mucha (trenér Třince): "Měli jsme dobrý vstup do utkání, v první třetině jsme byli lepší a zasloužili si víc než pouze jednu vstřelenou branku. Bohužel jsme udělali drobnou chybu, po které padl vyrovnávací gól. Od druhé třetiny se hra trochu srovnala, chvilkami to bylo čekání na šance. Jsme rádi, že se i nám povedlo srovnat, ve třetí třetině už to z naší strany bylo trochu nervózní. Těší nás, že jsme duel doklepali ke dvěma bodům, v nájezdech jsme konečně byli úspěšní."

Michal Straka (trenér Plzně): "V první třetině jsme měli problémy s pohybem, domácí dobře bruslili a my ztráceli puky ve středním pásmu. Od druhé třetiny jsme se zvedli, zlepšili se, povedlo se nám otočit. Výsledek 2:2 po dvou třetinách pro nás byl výborný, protože kdy jsme tady dali víc než jednu branku, to už si nepamatuju. Hru jsme stáhli na tři lajny a snažili se dát vítěznou branku. Škoda je především šance, kdy jsme ve dvou jeli sami na bránu. Bohužel. V nájezdech vyhráli domácí, bod je pro nás dobrý."

HC OCELÁŘI TŘINEC – HC ŠKODA PLZEŇ 3:2 po sam. nájezdech (1:1, 1:1, 0:0 – 0:0)

Branky a nahrávky: 4. Irgl (Kopecký, M. Doudera), 30. Matuš (Kopecký, Hrabal), rozh. náj. Polanský – 8. Johnson (Kratěna), 26. Kadlec (Svoboda, Kratěna).
Rozhodčí: Hribik, Čech – Lederer, Gebauer.
Vyloučení: 2:4.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 38:18.
Diváci: 4722.
Nejlepší hráči: Tomáš Kopecký – Ondřej Kratěna.
HC Oceláři Třinec: Hamerlík – M. Doudera, Galvas, Nosek, Jank, Slovák, Hrabal – Irgl, Kopecký, Tybor – Dravecký, Plíhal, Svačina – Rufer, Polanský, Adamský – Matuš, Kovařčík, Růžička. Trenéři: Dopita a Mucha.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Jeřábek, Kvasnička, Kadlec, Sklenička, Kubka, Pulpán – Indrák, Kracík, Kubalík – Kratěna, Bližňák, Johnson – Hrňa, Lev, Svoboda – Hollweg, Preisinger, Poletín. Trenéři: Straka, Čihák a Špaček.

Litvínov odskočil Varům, Reichel dal dva góly

Dva nejhorší týmy soutěže se utkaly na litvínovském ledě. Ve prospěch předposledního týmu domácích rozhodly především přesilové hry, které Verva využila dvě ze sedmi, a také výkon mladíčka Kristiana Reichla. Ten poprvé skóroval už v páté minutě a podruhé krátce před druhou sirénou. Za Energii ještě včas odpověděl Vachovec, ale obránce Pavlík v závěru přisoudil Litvínovu vítězství, které pro něj znamená už šestibodový náskok na poslední příčku Varů. Severočeši zároveň znovu stáhli náskok Pardubic na tři body.

Jiří Šlégr (asistent trenéra Litvínova): "Dva góly z přesilovek, to je samozřejmě dobrá známka, přesilovky jsou dnes v zápasech rozhodující. Dva góly sedmnáctiletého Kristiana Reichla nás taky těší, je to něco do budoucnosti klubu. Pro tak mladého kluka paráda. Ale hlavně nás těší výhra. Teď musíme jít dál."

Mikuláš Antonik (asistent trenéra Karlových Varů): "První gol jsme dostali po chybě, kdy jsme propadli v útočném pásmu soupeře, který nám odjel tři na jednoho. Potom další věc, která rozhodla – nedokázali jsme využít přesilové hry, zatímco soupeř dvě využil, a tím pádem zápas vyhrál."

HC VERVA LITVÍNOV – HC ENERGIE KARLOVY VARY 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 5. Reichel (Kubát), 37. Reichel (Duda, Hořava), 59. Pavlík (Kubát, Hořava) – 41. Vachovec (Svoboda, Benák).
Rozhodčí: Šír, Hrubý – Komárek, Ondráček.
Vyloučení: 5:7.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 28:18.
Diváci: 4176.
Nejlepší hráči: Kristian Reichel – Tomáš Závorka.
HC VERVA Litvínov: Petrásek – Chaloupka, Kubát, Pavlík, Pavelka, Gula, Frolo – Jánský, Hübl, Gerhát – Martynek, Hanzl, Trávníček – Duda, Reichel, Hořava – Jurčík, Válek, Piroš. Trenéři: Rulík a Šlégr.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Dvořák, Bičánek, Benák, J. Tomeček, Redlihs, M. Rohan, Baránek – Huna, Haščák, Vachovec – Svoboda, Marosz, Rachůnek – Bartek, Kůs, Koblasa – V. Tomeček, Osmík, Gorčík. Trenéři: Mlejnek, Antonik a Kněžický.

Vítkovice dál bojují, na desítku ztrácí dva body

Po pátečním kole chyběly Vítkovicím na postupovou desítku už jen tři body, a manko na Třinec i Kometu teď snížily o další bod. V prvních dvou třetinách bitvy s Olomoucí si vyměnili role Petr Kolouch s Lukášem Kucserou a domácí vedli o dvě branky. Ani po přestávce nedokázala Mora s vývojem nic udělat, naopak Hlinka s Balánem uklidnili domácí mužstvo, které poprvé inkasovalo až vzápětí. Kosmetická úprava z hole Kucharczyka ale nemohla hostům stačit, Olomouc se tak na vrtkavé šesté příčce dostala do ještě větších problémů.

Ladislav Svozil (trenér Vítkovic): "Vstup do utkání jsme měli pomalejší. V Karlových Varech jsme přitom přespali, abychom byli čerstvější, přesto jsme první dějství nezačali dobře. O přestávce jsme si řekli, že musíme přidat v osobních soubojích i v bruslení. To, že jsme vedli, ale nebyli jsme lepším týmem, nás nakoplo. Od druhé třetiny už jsme byli lepší, hráli jsme dobře dozadu, organizovaně ve středním pásmu a čekali jsme na chyby soupeře. Tři body jsou pro nás velmi důležité."

Zdeněk Venera (trenér Olomouce): "První třetinu jsme sehráli slušně, byli jsme aktivní, vytvořili si nějaké šance, ale bohužel se moc nadřeme na góly. Věřím, že by se utkání vyvíjelo jinak, kdyby se nám podařilo vstřelit nějakou branku. Jako první skórovali domácí, kteří si už od druhé třetiny, za podpory velmi dobře zaplněné arény, náskok hlídali. Byli aktivnější a do ničeho nás v podstatě už nepustili."

HC VÍTKOVICE STEEL – HC OLOMOUC 4:1 (1:0, 1:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 8. Kolouch (Kucsera), 21. Kucsera (Kolouch, Štencel), 43. Hlinka (Olesz), 55. Balán (Klok, Sloboda) – 57. Kucharczyk (Eberle).
Rozhodčí: Šindler, Polák – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 5:5.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 25:28.
Diváci: 7823.
Nejlepší hráči: Lukáš Kucsera – Pavel Skrbek.
HC VÍTKOVICE STEEL: Bartošák – Čerešňák, Kovář, Štencel, Philipp, Sloboda, Klok – Olesz, Hlinka, Kafka – Vandas, Kolouch, Kucsera – Zdráhal, Balán, Hovorka – Szturc, Burger, Němec. Trenéři: Svozil a Petr.
HC Olomouc: Konrád – Skrbek, Vyrůbalík, Houdek, Staněk, Jaroměřský, Ondrušek – Rác, Herman, Buc – Eberle, Řípa, Holec – Skladaný, Húževka, Mikúš – Pekr, Kucharczyk, Vodný. Trenéři: Venera a Tomajko.

Kometa měla namále, ale nakonec Bruslaře udolala

Odpoledne rozdílných nálad prožilo sedm a půl tisícovek diváků v brněnské DRFG Areně. Mladá Boleslav vlétla do utkání skvěle, díky premiérové trefě Ivana Ďurače a gólu Lence vedla v páté minutě už 2:0. Kometa ale s nožem na krku zvedla svůj výkon: Ještě v první třetině snížil Špirko, ve druhé srovnal Němec a ve třetí dokonal obrat Kováčik. V pravou chvíli ovšem Pacovský poslal utkání do prodloužení. Bruslaři v nastaveném čase nevyužili výhodnou přesilovku, a tak se museli spokojit s jedním bodem. Ze tří nájezdů totiž nepřekonali náhradníka Faltra ani jednou, Kometě stačila hned v úvodní sérii přesná trefa hrdiny Kováčika. Jeho tým vyhrál nájezdy vůbec poprvé v sezoně.

Kamil Pokorný (asistent trenéra Komety Brno): "Boleslav je v trošku jiné pozici než my, byl to velmi složitý zápas. Všichni jsme do utkání šli s velkým odhodláním, ale hlava pracuje, dostali jsme nešťastný gól a pak hned ještě jeden. To jsme byli téměř pohřbeni. Chci ale poděkovat klukům, jak se k tomu postavili. Zvedl nás gól na 1:2, ve druhé třetině jsme hráli nátlakovou hru a nakonec sahali i po třech bodech. Ty jsme chtěli, ale díky za ty dva, které máme. Stálo nás to dnes spoustu psychických sil, ale kluci si body plně zasloužili."

Marian Jelínek (trenér Mladé Boleslavi): "Navázali jsme na poslední třetinu s Plzní, kde jsme měli úžasný pohyb a celý zápas vyhráli. Proti Brnu jsme si vedení zasloužili, pak jsme ale podlehli forčekingu soupeře, udělali chybu a soupeř snížil. Druhá třetina patřila domácím, byli v ní lepší. Přesto jsme měli dvě nebo tři tutové šance, které jsme však nedali. Ve třetí třetině jsme byli rádi, že se nám podařilo vyrovnat. S bodem jsme spokojeni."

HC KOMETA BRNO – BK MLADÁ BOLESLAV 4:3 po sam. nájezdech (1:2, 1:0, 1:1 – 0:0)

Branky a nahrávky: 11. Špirko (Káňa), 33. Němec (Káňa), 47. Kováčik (Káňa, Němec), rozh. náj. Kováčik – 4. Ďurač (Stříteský, Kučný), 5. Lenc, 57. Pacovský (Jarůšek, Výborný).
Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Brejcha, Suchánek.
Vyloučení: 2:3.
Bez využití.
Střely na branku: 32:27.
Diváci: 7543.
Nejlepší hráči: Jozef Kováčik – Ivan Ďurač.
HC Kometa Brno: Čiliak (nájezdy Falter) – Kuboš, Kaberle, Kováčik, Hanzlík, Trška, Malec, Kozák – Vondráček, Čermák, Dočekal – Špirko, Němec, Káňa – Ton, Hruška, Ostřížek – R. Zohorna, H. Zohorna, Burian – Dvořák. Trenéři: Zábranský, Pešout a Pokorný.
BK Mladá Boleslav: Rittich – Voráček, Stříteský, Holub, Robar, Rýgl, Kučný – Pacovský, Výborný, Jarůšek – Lenc, Klepiš, Klimenta – Bárta, Musil, Hyka – Pabiška, Hruška, Ďurač. Trenéři: Výborný a Jelínek.

Rekordní Liberec slaví Prezidentský pohár

V základní části sezony 2002/03 nasbíraly Pardubice 111 bodů, čímž vytvořily rekord české extraligy. Po třinácti letech ale padl! Dvě kola před koncem ho překonali suverénní hokejisté Liberce, kteří si výhrou 8:4 nad Zlínem navíc zajistili také první místo v dlouhodobé části a Prezidentský pohár. Ševcům nasázeli tři branky v první třetině a čtyři ve druhé, při absenci Kašíka i Štůraly si mladí gólmani Zavadil s debutantem Halodou vypili hluboký kalich hořkosti. Ve třetí třetině ale Bílí Tygři výrazně polevili a Zlín zmírnil debakl na přijatelný rozdíl čtyřmi góly.

Filip Pešán (trenér Liberce): "Myslím, že kluci předvedli skvělý výkon. Makali celých šedesát minut, tvrdě šli za vítězstvím a neponechali nic náhodě. Jsem rád, že se nám podařilo získat tři body před domácím publikem a že jsme získali Prezidentský pohár."

Rostislav Vlach (asistent trenéra Zlína): "Musím říct, že jsme přijeli do Liberce s problémy se skládáním sestavy. V týmu řádí nějaký chřipkový virus, kvůli kterému nemohli hrát někteří klíčoví hráči. Někdo dnes dokonce hrál s teplotou. Bylo to pro nás hodně těžké, do hry musel naskočit třetí brankář. Připsal si teprve druhý extraligový start a hráči mu navíc moc nepomohli. Liberec hrál výborně. Byli jsme jen rádi, že jsme to mohli zkorigovat čtyřmi brankami. Domácí dnes vyhráli zaslouženě."

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – PSG ZLÍN 8:4 (3:0, 4:0, 1:4)

Branky a nahrávky: 7. Valský (Radivojevič, Bakoš), 10. Derner (Bakoš, Mojžíš), 14. Plodek (Derner), 32. Řepík (Vampola, Mojžíš), 33. Stránský (Valský), 35. Bakoš, 35. Vampola (Řepík, Birner), 52. J. Vlach (Ordoš, Šimek) – 41. Holík, 44. Štumpf (R. Vlach, Veselý), 57. Veselý (Urbanec), 58. R. Vlach (Čachotský).
Rozhodčí: Pavlovič, Hejduk – Flegl, Polonyi.
Vyloučení: 1:3.
Využití: 1:1.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 35:31.
Diváci: 5096.
Nejlepší hráči: Lukáš Derner – Petr Holík.
Bílí Tygři Liberec: Schwarz – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Vitásek, Výtisk, Plutnar – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Plodek, Krenželok – Ordoš, Stránský, J. Vlach. Trenéři: Pešák a Čermák.
PSG Zlín: Zavadil (33. Haloda) – Řezníček, Kotvan, Matějíček, Urbanec, Horák, Stuchlík – Bukarts, P. Holík, Říčka – Štumpf, R. Vlach, Veselý – Ondráček, Cibák, Maruna – Čachotský, Šťastný, Čech. Trenéři: Vlach a Jurík.

Hradec musel dotahovat, nájezdy vyšly Pirátům

Se čtyřmi porážky z pěti zápasů už hradečtí hokejisté nutně potřebovali zabrat a také snížit naděje Chomutova na posun do šestky. Jenže v letošní sezoně ještě Piráty neporazili a i tentokrát měli namále – v polovině utkání prohrávali po premiérových gólech mladíků Tejnora a Chrpy už 0:2. Svou převahu však Mountfield proměnil ve vyrovnání, když rychle snížil Červený a zkraje třetí části vymazal ztrátu Ihnačák. Střelecký poměr 48:24 sice mluvil jasně pro domácí, ovšem vítězství nakonec slavil soupeř s výtečným Janem Strmeňem v brance. Ve čtvrté sérii samostatných nájezdů rozhodl nejproduktivnější muž extraligy Roman Červenka, jehož tým ztrácí na šestou Olomouc už jen bod. Hradec má však první čtyřku stále ve svých rukou.

Vladimír Kýhos (trenér Hradce Králové): "Věděli jsme o dobré formě Chomutova, který se vyznačuje dobrou obrannou hrou, což tady potvrdil. Měli jsme v začátku zápasu velký problém dostat se do tempa. Dá se říct, že střely, které jsme měli, nebyly pro hosty velkým ohrožením. Ve druhé třetině to bylo lepší, zhuštěná obrana soupeře pro nás ale byla překážkou, stejně jako brankář Strmeň. Nás dostal do hry náhodný vlastní gól. Myslím, že ve třetí třetině jsme měli velký tlak, zaslouženě jsme vyrovnali. V nájezdech jsme měli stejně jako minule mečbol a nedotáhli jsme to, což je škoda."

Vladimír Růžička (trenér Chomutova): "Přijeli jsme do Hradce s taktikou bránit. Myslím, že hráči podali dobrý výkon, náš brankář byl vynikající. Hráli jsme, co jsme potřebovali, i když bych řekl, že soupeř měl více ze hry, přehrával nás. Poměrně dobře jsme ale bránili. Škoda byla, že jsme nedohráli zápas za tři body. Jsem ale hrozně rád, že se nám povedlo vyhrát v nájezdech, protože to se nám letos moc nedaří. Chtěl bych poděkovat hráčům za obrovskou bojovnost."

MOUNTFIELD HK – PIRÁTI CHOMUTOV 2:3 po sam. nájezdech (0:1, 1:1, 1:0 – 0:0)

Branky a nahrávky: 33. Červený, 42. Ihnačák (Frühauf) – 15. Tejnor, 29. Chrpa (Mrázek, Chlouba), rozh. náj. Červenka.
Rozhodčí: Pešina, Horák – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 5:4.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 48:24.
Diváci: 5096.
Nejlepší hráči: Rudolf Červený – Dominik Tejnor.
Mountfield HK: Kacetl – Pláněk, Vydarený, K. Pilař, Frühauf, Pavlas, Dietz – Köhler, Bednář, Dej – Honejsek, Ihnačák, Červený – Kudrna, Mertl, Šimánek – Knotek, Vantuch, Courchaine. Trenéři: Kýhos, Martinec a Tvrdík.
Piráti Chomutov: Strmeň – Rutta, Skinner, Valach, Mrázek, Šidlík, Tejnor, Harant – Račuk, Červenka, Tomica – Květoň, Kämpf, Hřebejk – Ölvecký, Dušek, Sklenář – Chlouba, D. Kaše, Chrpa. Trenéři: Růžička, Kopřiva a Šťastný.

Tabulka Tipsport extraligy po 50. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 50 31 8 3 8 169:105 112
2. HC Sparta Praha 50 28 7 6 9 191:127 104
3. HC Škoda Plzeň 50 22 6 6 16 158:135 84
4. Mountfield HK 50 22 4 8 16 135:135 82
5. BK Mladá Boleslav 50 20 6 9 15 147:135 81
6. HC Olomouc 50 20 5 9 16 111:114 79
7. Piráti Chomutov 50 21 4 7 18 128:138 78
8. PSG Zlín 50 19 6 6 19 119:122 75
9. HC Oceláři Třinec 50 16 7 5 22 122:123 67
10. HC Kometa Brno 50 19 3 4 24 126:142 67
11. HC VÍTKOVICE STEEL 50 17 6 2 25 137:141 65
12. HC Dynamo Pardubice 50 16 2 4 28 109:148 56
13. HC VERVA Litvínov 50 10 9 5 26 107:133 53
14. HC Energie Karlovy Vary 50 13 3 2 32 109:170 47

Další program Tipsport extraligy

Úterý 1. března – 51. kolo:

17:20 HC Olomouc – HC VERVA Litvínov
17:20 HC Energie Karlovy Vary – Mountfield HK
17:20 HC VÍTKOVICE STEEL – Bílí Tygři Liberec
17:20 HC Dynamo Pardubice – HC Kometa Brno
17:20 PSG Zlín – HC Škoda Plzeň
17:20 Piráti Chomutov – HC Sparta Praha
17:20 BK Mladá Boleslav – HC Oceláři Třinec (ČT sport)

Pátek 4. března – 52. kolo:

18:20 HC Kometa Brno – PSG Zlín
18:20 Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice
18:20 HC Škoda Plzeň – Piráti Chomutov
18:20 HC Oceláři Třinec – HC Olomouc
18:20 Bílí Tygři Liberec – HC Energie Karlovy Vary
18:20 HC VERVA Litvínov – HC VÍTKOVICE STEEL
18:20 HC Sparta Praha – BK Mladá Boleslav

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz