VIDEO: Mistr rozdrtil Hradec! Slaví také další outsideři, Sparta dál vítězí

Foto: hokej-litvinov.cz

31. ledna 2016, 18:17

David Jahoda

Vzpoura outsiderů! Tak by se ve zkratce daly charakterizovat výsledky 42. kola Tipsport extraligy. Posílené pardubické Dynamo si doma vyšláplo na Chomutov, Kometa po domácí výhře překvapivě padla na ledě Energie a Litvínov doma zametl s královehradeckým Mountfieldem. Roli favorita naopak naplnila Sparta, která veze z Vítkovic sedmé vítězství v řadě. Zlín zase přišel o domácí sérii vítězství, v duelu, který se musel přerušovat jej zdolal Třinec. Fotbalovou výhru si připsala Olomouc nad Mladou Boleslaví. Lídr zapsal pátou výhru v řadě, proti Plzni se na ni ale nadřel.

Posílené Dynamo uspělo! Piráty srazil Sýkora

Dynamo na Piráty vyrazilo s posilami Monjou a Beranem. Do chomutovské klece se postavil Slovinec Kristan, který si tak mohl zachytat na ledě svého ještě nedávného zaměstnavatele. V první třetině měl více práce on, největší šanci však měl Pirát Pospíšil, proti Maxwellovi ale neuspěl. První gól utkání přišel až v polovině utkání, kdy se dělovkou prosadil domácí Sýkora. Ostrostřelec Dynama o pár minut později napřáhl znovu, tentokrát z větší dálky a jeho bývalý spoluhráč Kristan podruhé kapituloval. Když však ve třetí části snížil Ölvecký, bylo zaděláno na pořádné drama. Vedení domácích mohl znovu navýšit debutant Monja, zvládl to však až později Orsava. Pardubice už zápas neztratili a po dvou porážkách zvítězili, Piráti padli podruhé v řadě.

Peter Draisaitl (trenér Pardubic): „Byl to jeden ze zápasů, které vyhraješ nebo prohraješ v přesilovkách a oslabeních. Tam se může stát cokoli. Body jsou body, určitě si jich vážím a hráči dostanou pochvalu za obětavost a vůli, kterou předvedli. Ale je mi jasné, že v naší hře je tolik nedostatků z každé strany. Čeká nás ještě spousta práce a musíme se zlepšit, protože tohle prostě nebude stačit.“ 

Břetislav Kopřiva (asistent trenéra Chomutova): „Problém, který letos máme, nám zůstává dál. Venku se nám nedaří, nebodujeme. Chtěli jsme to prokletí zlomit v Boleslavi a dneska tady, zvolili jsme úplně jiný způsob hry. Myslím, že se nám herně osvědčuje, ale výsledky ani s ním nepřišly. Dneska jsme odevdzali solidní výkon, utkání bylo na hraně a záleželo, kdo dá gól. Rozhodly přesilové hry, které jsou poslední dobou naším velkým problémem. Pardubice v nich sice daly jenom jeden gól, ale velice důležitý, zatímco my jsme přesilovky v rozhodujících momentech zahráli špatně. Víme, že teď doma hraje každé mužstvo nadoraz, ale už konečně musíme venku bodovat.“

HC DYNAMO PARDUBICE – PIRÁTI CHOMUTOV 3:1 (0:0, 2:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 32. Sýkora (Nahodil, Redenbach), 37. Sýkora (Marcinko), 56. Orsava (Gregorc, Beran) – 47. Ölvecký (Jánošík).
Rozhodčí: Čech, Hribik – Flegl, Polonyi.
Vyloučení: 9:7.
Využití: 1:0.
Diváci: 7643.
Střely na branku: 15:25.
Nejlepší hráči: Petr Sýkora – Adam Jánošík.
HC DYNAMO PARDUBICE: Maxwell – Nedbal, Čáslava, Štajnoch, Gregorc, Šeda, Ščotka, Bokroš – Sýkora, Redenbach, Marcinko – Monja, Nahodil, Orsava – Poulíček, Kaut, Voženílek – Moučka, Beran, Rapáč. Trenéři: Draisaitl, Král a Potajčuk.
PIRÁTI CHOMUTOV: Kristan – Jánošík, Skinner, Valach, Mrázek, Dlapa, Pereťagin, Tejnor – Květoň, Červenka, Tomica – Ölvecký, Růžička, Sklenář – Pospíšil, Kämpf, Hřebejk – Kaše, Račuk, Dušek. Trenéři: Růžička, Šťastný a Kopřiva.

Číslo 7 pro Spartu! O prodloužení série rozhodl Netík

Pražská Sparta chtěla přidat na ledě Vítkovic svou sedmou výhru v řadě. Tyto plány jí ale již v páté minutě narušil domácí Vandas, v závěru úvodní periody ale Pražané zásluhou Pecha srovnali. Když se na startu další třetiny trefil Kumstát, Sparta rázem vedla. Vítkovice ale nenechaly svého soupeře odskočit do výraznějšího náskoku, ba naopak vyrovnaly. Vyrovnané utkání rozhodl v 51. minutě Netík, který dokázal odražený kotouč od zadního mantinelu uklidit za Dolejšova záda. I když pak měli Ostravané na konci výhodu přesilovky šesti proti čtyřem, podruhé se jim už náskok Sparty dotáhnout nepovedlo. Jandačova parta tak zapsala již sedmou výhru v řadě! Vítkovice porazila potřetí v sezoně.  

Jakub Petr (asistent trenéra Vítkovic): "Bylo to vyrovnané utkání. Co se týče proměňování šancí, tak velice podobné jako s Hradcem Králové. Rozhodly naše neproměněné šance. Jinak musíme kluky pochválit za přístup. Zvládli jsme také oslabení, protože sparťanské přesilovky jsou velice kvalitní. Bohužel jsme se ale nevyvarovali chyb a dvě ze tří branek soupeři darovali. S naší bilancí a střeleckou potencí nám už nezbývá nic jiného, než se koukat pod sebe."

Zdeněk Moták (asistent trenéra Sparty): "Souhlasím, že to bylo vyrovnané utkání. Vítkovice do něj vstoupily lépe, byly agresivní v bruslení, pohybu i v osobních soubojích. Dostali jsme se do hry přibližně až v desáté minutě. Ve druhém dějství nás potom zastavila série několika vyloučení a bylo to z naší strany takové rozhárané. Důležité bylo, že jsme v závěrečné třetině vstřelili gól, který rozhodl o našem vítězství."

HC VÍTKOVICE STEEL – HC SPARTA PRAHA 2:3 (1:1, 1:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 5. Vandas (Kolouch, Kucsera), 35. Balán (Štencel) – 17. Pech, 23. Kumstát (Forman, Hlinka), 51. Netík (Polášek, Eminger).
Rozhodčí: Baluška, Müllner – Bryška, Lukš.
Vyloučení: 4:7, navíc Hovorka (Vítkovice) 10 minut.
Bez využití.
Diváci: 6228.
Střely na branku: 34:30.
Nejlepší hráči: Michael Vandas – Jaroslav Hlinka.
HC VÍTKOVICE STEEL: Dolejš – Kovář, Kudělka, Štencel, Philipp, Sloboda, Klok – Olesz, Balán, Szturc – Vandas, Kolouch, Kucsera – Zdráhal, Burger, Hovorka – Tomi, Strapáč, Kafka. Trenéři: Svozil a Petr.
HC SPARTA PRAHA:  Pöpperle – Eminger, Polášek, Čajkovský, Švrček, Hrbas, Mikuš, Kalina – Netík, Přibyl, Buchtele – Hamilton, Klimek, Sabolic – Forman, Hlinka, Kumstát . Procházka M., Pech, Dragoun. Trenéři: Jandač a Moták.

Litvínov zaskočil Hradec! Rozhodly čtyři přesilovkové trefy

Litvínovští povzbuzeni dobrý dobrým výkonem z minulého kola, kdy potrápili Liberec, dokázali na toto své představení navázat. Na svém ledě doslova zametli s favorizovaným Mountfieldem! Ten sice otevřel skóre utkání, domácí ale bleskově srovnali. Litvínov si euforii z vyrovnání přenesl do druhé části a během necelých dvou minut vedl o dvě branky. A žlutočerný koncert nekončil! Za dalších deset minut upravil na rozdíl tří branek Hanzl. V pohodě hrající Litvínov dokázal svůj náskok ve třetí třetině ještě o jeden gól vylepšit, když se prosadil Gerhát. Úřadující mistr tak nakonec s Mountfieldem zametl poměrem 5:1, a po pěti utkáních se mohl radovat z výhry. Proti Hradci Králové zvítězil letos poprvé.

Jiří Šlégr (asistent trenéra Litvínova): „Poslední čtyři zápasy hrajeme hodně agresivní hokej, přesně to chceme hrát. Úvodní dějství nebylo od nás úplně ideální, na můj vkus moc opatrná. Pak jsme si ale řekli, že se musíme víc tlačit do branky. A výsledek se nakonec dostavil. Druhou třetinu jsme odehráli velice dobře. Když napadají branky, hráčům se trochu rozváží ruce a nohy. Po dlouhé době jsme dali nějaké branky v přesilových hrách, a to v tomto duelu rozhodlo. Musím celému týmu za výkon poděkovat, zejména brankáři, protože protivník měl v první a druhé třetině vyložené příležitosti,“

Vladimír Kýhos (trenér Hradce Králové): „První třetinu jsme odehráli velmi dobře, dostali jsme se v ní do vedení, poté jsme ale bohužel špatně vystřídali. Věděli jsme o tom, že mají domácí dobré přesilovky. Domácí začali druhou část stejným způsobem, jakým zakončili tu první. Během dvou minut jsme dvakrát inkasovali. A od té doby byl Litvínov lepším mužstvem. Byl lepší v důrazu a nasazení. Hodně akcí jsme nepokryli, naši beci tentokrát soupeři dovolili příliš. Litvínov si připsal zasloužené vítězství.“

HC VERVA LITVÍNOV – MOUNTFIELD HK 5:1 (1:1, 3:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 20. Pavlík (Hanzl), 21. Lukeš (Hübl, Gerhát), 22. Frolo (Piroš, Černý), 32. Hanzl (Pavlík, Lukeš), 53. Gerhát (Hübl, Lukeš) – 18. Courchaine (Ihnačák, Frühauf).
Rozhodčí: Pešina, Mrkva – Jindra, Zíka.
Vyloučení: 5:7.
Využití: 4:1
Diváci: 4248.
Střely na branku: 34:26.
Nejlepší hráči: Filip Pavlík – Peter Frühauf.
HC VERVA LITVÍNOV: Petrásek – Kubát, Pavlík, Černý K., Pavelka, Frolo, Gula – Lukeš, Hübl, Gerhát – Trávníček, Hanzl, Martynek – Piroš, Reichel, Hořava – Doležal, Válek, Jurčík. Trenéři: Rulík a Šlégr.
MOUNTFIELD HK:  Svoboda – Plášil, Pláněk, Frühauf, Hronek, Vašíček, Dietz, Čáp – Dej, Kukumberg, Bednář – Červený, Ihnačák, Honejsek – Courchaine, Vantuch, Köhler – Šimánek, Knotek, Kudrna. Trenéři: Kýhos a Martinec.

Oceláři dobyli zlínskou tvrz, duel byl v průběhu přerušen

Hostující Třinec přijel do Zlína oslaben, avšak s novou posilou v obraně Stehlíkem. První třetina dlouho nenabídla nic zajímavého, pak ale došlo k situaci, kterou nikdo nevidí rád. Jeden z pořadatelů měl totiž zdravotní potíže, duel se tak musel přerušit. První část se dohrála po přestávce, plynule na ni navázala druhá. Skóre po pauze otevřel Kopecký, jeho branka se oficiálně vlezla ještě do úvodního dějství. Na další gól se čekalo až do začátku třetí třetiny a byl to znovu Třinec. O navýšení vedení hostů se postaral zkušený Kanko, povolaný z Havířova. Zanedlouho však vykřesal naději pro Valachy Urbanec, ale i přes veškerou snahu se Zlínu už vyrovnat nepovedlo. Po devíti zápasech tak berani doma padli.

René Mucha (asistent trenéra Třince): "V první třetině byli trošku aktivnější domácí. Měli dvě přesilovky a my jsme rádi, že jsme je zvládli a ubránili. Z naší strany byla nejlepší asi druhá třetina, kdy jsme měli spoustu brejkových situací, škoda, že jsme žádnou další branku nepřidali. Ve třetí třetině se dalo očekávat, že domácí budou víc tlačit. Gól jsme dostali po buly a závěr byl bojovný. Dneska se štěstí přiklonilo k nám. Jsme rádi za tři body a děkuji týmu za bojovný a kompaktní výkon po celé utkání.  

Rostislav Vlach (trenér Zlína): "Třinec hrál velmi dobře. Podle mě to rozhodly dvě naše chyby, které jsme vytvořili v obranném pásmu a hosté toho využili. Jinak byl zápas hodně vyrovnaný. O maličko aktivnější Třinec asi byl, hlavně co se šancí týče a asi zaslouženě vyhrál." 

PSG ZLÍN – HC OCELÁŘI TŘINEC 1:2 (0:1, 0:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 51. Urbanec (Čachotský, Vlach) – 19. Kopecký, 44. Kanko (Svačina).
Rozhodčí: Fraňo,Hejduk, Komárek, Skopal.
Vyloučení: 2:4, navíc Rákos (Třinec) 10 minut.
Bez využití.
Diváci: 5809.
Střely na branku: 34:27.
Nejlepší hráči: Tomáš Čachotský – Peter Kanko.
PSG ZLÍN: Kašík – Marušák, Kotvan, Matějíček, Žižka, Řezníček, Urbanec – Bukarts, Holík, Říčka – Ondráček, Cibák, Maruna – Štumpf, Vlach, Veselý – Čachotský, Šťastný, Čech. Trenéři: Vlach a Jurík.
HC OCELÁŘI TŘINEC: Hamerlík – Hrabal, Nosek, Galvas, M. Doudera, Stehlík, Slovák – Dravecký, Kopecký, Irgl – Kanko, Růžička, Svačina – Rufer, Plíhal, Rákos – Adamský, Polanský, Tybor. Trenéři: Dopita a Mucha.

Kometa stáhla ztrátu, i přesto proti poslednímu celku padla

Dva zápasy za sebou nedala Energie ani gól, jenže netrvalo dlouho a proti Kometě vedla, když se prosadil Marosz. Brno mohlo srovnat, dvojnásobnou přesilovku ale nevyužila a Karlovy Vary trestaly na konci prvního dějství druhým úderem. Zásluhou Kaberleho Brno na startu druhého dějství snížilo, Energetici si ale za nedlouho vzali dvoubrankové vedení zpět. Kometa se ale nehodlala vzdát a v průběhu čtyř minut góly Vondráčka a Tona vyrovnala! Domácí však od vidiny vítězství neupustili. Krátce po začátku třetí třetiny vrátil Energii vedení Vachovec, a když se trefil i Kůs, byla Kometa tam, kde byla předtím. Vary už další náskok nepromrhaly, a tak po čtyřech zápasech konečně vyhrály. Kometa naopak domácí výkon proti polednímu celku tabulky nepotvrdila a padla pošesté z posledních sedmi duelů.

Mikuláš Antonik (asistent trenéra Karlových Varů): "Jsme moc rádi, že nám po čase zase začaly vycházet přesilové hry. Do druhé třetiny jsme vstoupili vlažně, už na jejím začátku jsme měli problémy a vyvrcholilo to vyrovnáním na 3:3. Moc si ceníme toho, že jsme i s trochou štěstí zvládli třetí třetinu. Body jsou to vydřené a klukům za ně chceme poděkovat."

Kamil Pokorný (asistent trenéra Brna): "Utkání rozhodly přesilovky domácích. Řekl bych, že při hře pět na pět jsme byli lepší, i když přes obranu soupeře jsme se prokousávali těžce. Ve druhé třetině jsme dokázali vyrovnat a věřili jsme, že ve třetí třetině zvrátíme zápas na naši stranu. Bohužel při standardní situaci přišla šťastná střela domácích. Štěstí se dnes přiklonilo na jejich stranu, výsledek pro nás není příznivý."

HC ENERGIE KARLOVY VARY – HC KOMETA BRNO 5:3 (2:0, 1:3, 2:0)

Branky a nahrávky: 3. Marosz (Bičánek, Rohan), 18. Huna (Bartek, Gulaši), 25. Bičánek (Marosz), 43. Vachovec (Bičánek, Kůs), 52. Kůs (Bartek, Baránek) – 23. Kaberle (Němec, Špirko), 29. Vondráček (H. Zohorna., Malec), 33. Ton (Burian).
Rozhodčí: Šindler, Hrubý – Brejcha, Suchánek.
Vyloučení: 3:5.
Využití: 3:0
Diváci: 3074.
Střely na branku: 25:32.
Nejlepší hráči: Jaroslav Kůs – Tomáš Kaberle.
HC ENERGIE KARLOVY VARY: Závorka – Bičánek, Dvořák, Gulaši, Rohan, Sičák, Baránek – Rachůnek, Marosz, Huna – Vachovec, Kůs, Bartek – Svoboda, Gríger, Gorčík – Koblasa, Osmík, Tomeček. Trenéři: Mlejnek a Antonik.
HC KOMETA BRNO:  Vejmelka (18. Čiliak) – Kaberle, Koch, Kozák, Kuboš, Malec, Dujsík – Burian, Hruška, Ton – Káňa, Němec, Špirko – Dočekal, Koreis, Vondráček – H. Zohorna. Trenéři: Hadamczik, Pokorný a Beran.

Fotbalová výhra Mory! Vošvrda vynuloval Boleslav

Olomoučtí tři zápasy po sobě brali jen bod a proti Mladé Boleslavi to chtěli změnit. Proti sobě však měli celek, proti kterému dvakrát za sebou padla. Hanáci však byli od prvních minut aktivnější, přetavit v branku to mohl premiérovou brankou v olomouckém dresu Slovák Skladaný, puk po jeho střele ale jen orazítkoval břevno a tyč. Kohouti se gólu dočkali až v 27. minutě, kdy se prosadil jejich nejproduktivnější hráč Buc. Bruslaři se snažili překonat domácí defenzívu všemi možnými způsoby, pokaždé však ztroskotali. Mora nakonec zvládla i dramatickou koncovku, nejtěsnější náskok uhájila a bodově se dotáhla právě na Boleslav. Stěžejní postavou v cestě za vítězstvím Olomouce byl brankář Vošvrda, který po jedenácti zápasech nahradil zraněného Konráda. A zaskočil za něj skvěle, čisté konto mluví za vše.

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): „Ve druhé třetině jsme byli aktivnější, ale vytěžili jsme z toho pouze jednu branku. Posledních pět minut ve třetí část nás Mladá Boleslav přehrávala. Měli jsme trochu štěstíčka, které se od nás odklonilo v Hradci. Za tři body jsme rádi, jsou pro nás velmi důležité. Nejsme produktivní, jak bychom chtěli být, proto bylo důležité takto těsný výsledek ubránit.“

Marian Jelínek (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „Do první třetiny jsme nevstoupili špatně, ale přibrzdila nás tři po sobě jdoucí oslabení. Naštěstí jsme je přežili, a pak dali dvě tyčky. Do druhé části jsme vstoupili pasivně. Soupeř hrál aktivně, na hraně faulů, což se mu vyplatilo. Ve třetí třetině jsme zvýšili aktivitu a posledních deset minut to bylo znát. Utkání skončilo fotbalovým výsledkem, bohužel nepříznivým pro nás.“

HC OLOMOUC – BK MLADÁ BOLESLAV 1:0 (0:0, 1:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 27 Buc (Laš).
Rozhodčí: Hradil, Šír – Gebauer, Lederer..
Vyloučení: 3:3.
Bez využití.
Diváci: 4893.
Střely na branku: 25:28.
Nejlepší hráči: Tomáš Vošvrda – Martin Rýgl.
HC OLOMOUC: Vošvrda – Skrbek, Vyrůbalík, Houdek, Staněk, Jaroměřský, Ondrušek – Buc, Herman, Laš – Eberle, Řípa, Vodný – Skladaný, Húževka, Mikúš – Pekr, Rác, Holec. Trenéři: Venera a Tomajko.
BK MLADÁ BOLESLAV:  Rittich – Voráček, Stříteský, Rýgl, Trončinský, Kučný, Ovčáčik – Pacovský, Výborný, Klepiš – Lenc, Musil, Hyka – Klimenta, Urban, Bárta – Pabiška, Hruška, Jarůšek. Trenéři: Výborný a Jelínek.

Machovský držel Plzeň, Tygrům v prodloužení stačilo 19 vteřin

Od utkání mezi prvním a třetím celkem tabulky si zřejmě veřejnost představovala větší brankovou úrodu, nakonec ale byly k vidění jen tři branky. Kvalita zápasu však byla vysoká, od začátku do konce o šance z obou stran nebyla nouze. Aktivnější byli domácí Tygři, kteří Machovského už v první dvacetiminutovce zasypali 16 střelami, hostující brankář byl ale skvělý. První gól padl na začátku třetí třetiny, na svědomí ho měl plzeňský Johnson. Netrvalo to však příliš dlouho a skóre bylo opět nerozhodné, o vyrovnání se postaral Birner. Za stavu 1:1 se muselo prodlužovat, ovšem nastavení skončilo po pouhých 19 vteřinách. Svůj únik zakončil brankou Bakoš. Tygři zvítězili popáté za sebou, Plzeň i podruhé z ledu lídra odjíždí s body. Děkovat za to může zejména brankáři Machovskému.

Filip Pešán (trenér Liberce): "Narazili jsme na obětavého soupeře a výborného brankáře. Sice jsme měli více vyložených šancí, ale Plzeň byla stále nebezpečná a nenechala nás v klidu. V prodloužení rozhodla individuální dovednost našich hráčů. Bodu navíc si velice ceníme."

Michal Straka (trenér Plzně): "Liberec nám ukázal, proč je na čele tabulky. Prakticky po celý zápas jsme byli pod tlakem. Důležité bylo, že jsme ubránili skoro všechna oslabení, v tom posledním jsme bohužel dostali branku. Za bod jsme každopádně rádi."

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – HC ŠKODA PLZEŇ 2:1 po prodloužení (0:0, 0:0, 1:1 – 1:0)

Branky a nahrávky: 49. Birner (Vampola), 61. Bakoš (Bulíř) – 44. Johnson (Kratěna, Bližňák).
Rozhodčí: Polák, Horák – Kajínek, Zavřel.
Vyloučení: 2:6.
Využití: 1:0
Diváci: 6639.
Střely na branku: 44:13.
Nejlepší hráči: Michael Birner – Matěj Machovský.
BÍLÍ TYGŘI LIBEREC: Lašák – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Vitásek, Výtisk – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Stránský, Jonák, Vlach. Trenéři: Pešán a Čermák.
HC ŠKODA PLZEŇ:  Machovský – Kadlec, Jeřábek, Kudroč, Pulpán, Kubka, Moravčík, Sklenička – Suchý, Kracík, Lev – Kratěna, Bližňák, Johnson – Hrňa, Preisinger, Svoboda – Hollweg, Přikryl, Poletín. Trenéři: Straka, Čihák a Špaček.

 

Tabulka Tipsport extraligy po 42. kole

 

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 42 26 7 3 6 141:85 95
2. HC Sparta Praha 41 23 4 6 8 151:110 83
3. HC Škoda Plzeň 42 20 4 4 14 128:109 72
4. Mountfield HK 41 19 4 6 12 116:109 71
5. BK Mladá Boleslav 42 18 4 6 14 117:108 68
6. HC Olomouc 42 17 5 7 13 92:93 68
7. Piráti Chomutov 41 16 3 7 15 100:118 61
8. PSG Zlín 41 15 5 5 16 93:964 60
9. HC Oceláři Třinec 42 15 2 3 19 107:105 58
10. HC Kometa Brno 42 17 5 3 20 106:112 58
11. HC Dynamo Pardubice 42 14 5 2 23 94:123 49
12. HC VÍTKOVICE STEEL 42 12 2 3 23 105:116 48
13. HC VERVA Litvínov 42 7 9 4 23 88:112 43
14. HC Energie Karlovy Vary 42 12 2 2 26 92:135 42

 

Další program Tipsport extraligy

 

Úterý 2. února – dohrávka 37. kola:

 

17:30 Piráti Chomutov – Mountfield HK (ČT sport)

 

Středa 3. února – dohrávka 41. kola:

 

18:30 HC Sparta Praha – PSG Zlín 

 

Pátek 5. února – 43. kolo:

 

17:00 HC Oceláři Třinec – HC Dynamo Pardubice
17:30 HC Škoda Plzeň – HC Olomouc
17:30 Piráti Chomutov  – HC VÍTKOVICE STEEL
17:30 BK Mladá Boleslav – PSG Zlín 
18:00 Mountfield HK – Bílí Tygři Liberec
18:00 HC Kometa Brno – HC VERVA Litvínov
18:30 HC Sparta Praha – HC Energie Karlovy Vary

 

Neděle 7. února – 44. kolo:

 

15:30 HC Energie Karlovy Vary – HC Dynamo Pardubice
15:30 HC VERVA Litvínov – HC Škoda Plzeň
15:30 PSG Zlín – Piráti Chomutov
16:00 Bílí Tygři Liberec – BK Mladá Boleslav
17:00 Mountfield HK – HC Sparta Praha
17:00 HC Olomouc – HC Kometa Brno
18:20 HC VÍTKOVICE STEEL – HC Oceláři Třinec (ČT sport)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz