VIDEO: Plzeň jde do čela! Třinec znovu prohrál, slaví Dynamo i Mora

Foto: Pavel Trampota, hcskoda.cz

17. listopadu 2015, 17:57

Jan Šimek

Sváteční den zpestřilo takřka kompletní 20. kolo Tipsport extraligy, které odstartoval souboj Vítkovic s Pardubicemi. Dynamu poslední dva zápasy nevyšly, ale v Ostravě se předvedlo ve velmi dobrém světle a v průběhu utkání si vybudovalo čtyřbrankový náskok. Ten sice Vítkovice zmírnily až na rozdíl jediného gólu, ale nemají ani bod. Karlovy Vary doma nestačily na chomutovské Piráty, jejichž triumf zařídil Roman Červenka. Olomouc doma přetlačila Zlín. Do čela soutěže jde Plzeň, která porazila Brno. Machovský navíc udržel nulu. Mladé Boleslav si poradila s Litvínovem. Oceláři znovu prohráli, nestačili na Mountfield.

Vítkovice dotahovaly marně, Dynamo luxusní náskok udrželo

Vítkovický výběr vstoupil do zápasu s Pardubicemi nebojácně a už po několika sekundách hry upaloval na Maxwella Szturc, jenže nedokázal vměstnat puk do branky. Po pěti minutách se kolem domácího obránce prosmýkl Tomášek a otevřel skóre. Pak sice po nepřesné rozehrávce Dynama získal puk Vandas a Kolouch ranou bez přípravy srovnal, jenže na startu druhého dějství vrátil pardubickému týmu vedení Nahodil, po něm se trefili Rolinek s Čáslavou, a když v úvodu třetí třetiny zvýšil na 5:1 hostující střelec Sýkora, zdálo se, že je hotovo. V čase 50:52 ale snížil Balán, o 80 sekund později se prosadil Kudělka a necelých pět minut před koncem Szturc dodal Ostravanům naději gólem na 4:5. Vítkovičtí pár sekund před závěrečnou sirénou dokonce dostali puk za záda Maxwella, ale po konzultaci s videorozhodčím nebyl gól pro kopnutí nohou uznán, a tak Pardubičtí uhájili všechny tři body.

Jakub Petr (asistent trenéra Vítkovic): "Když pominu naše tradiční vstupy do třetin, tak o vítězi rozhodla druhá třetina. Tři góly jsme Pardubicím darovali po hrubých individuálních chybách. Pardubice byly najednou na koni a zápas měly pod kontrolou. Až v posledních osmi minutách nás byl najednou plný led. Musíme poděkovat hráčům, že to za stavu 1:5 nezabalili. Dynamo ale vyhrálo zaslouženě. Doma nemůžeme inkasovat tolik gólů a co se týká defenzivní práce, musíme se vrátit zpátky na zem."

Richard Král (trenér Pardubic): "Chtěli jsme vycházet ze zabezpečené obrany a vyrážet do protiútoků, protože jsme věděli o tom, jak jsou Vítkovice doma nebezpečné. Padesát minut jsme to zvládali perfektně a nepouštěli domácí moc do hry. Zápas jsme měli jasně pod kontrolou, ale pak jsme si asi mysleli, že je hotovo a vypadli ze hry. Pak už nám přeskakovaly puky přes hokejku a vypadalo to, že soupeř má na ledě osm hráčů a my jen tři. Měli jsme na konci i štěstí a horko těžko vybojovali tři body."

HC VÍTKOVICE STEEL – HC DYNAMO PARDUBICE 4:5 (1:1, 0:3, 3:1)

Branky a nahrávky: 15. Kolouch (Vandas), 51. Balán (Burger), 53. Kudělka (Klok, Ölvecký), 56. Szturc (Kudělka, Čerešňák) – 6. Tomášek (Bokroš), 21. Nahodil (Sýkora), 26. Rolinek (Nahodil), 32. Čáslava (J. Svoboda, Šimun), 41. Sýkora (Rolinek, Nahodil).
Rozhodčí: Polák, Čech – Bryška, Lukš.
Vyloučení: 2:5.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 35:26
Diváci: 5778.
Nejlepší hráči: Tomáš Kudělka – Lukáš Nahodil.
HC VÍTKOVICE STEEL: Kantor (32. Dolejš) – Kudělka, Štencel, Štich, Sloboda, Klok, Čerešňák, Pastor – Ölvecký, Strapáč, Szturc – Kucsera, Kolouch, Vandas – Burger, Balán, Němec – Húževka, Jáchym, Hlinka. Trenéři: Svozil a Petr.
HC Dynamo Pardubice: Maxwell – Gregorc, Štajnoch, Čáslava, Nedbal, Ščotka, Bokroš, Šeda, Havlík – Rolinek, Nahodil, Sýkora – J. Svoboda, Marcinko, Šimun – Voženílek, Tomášek, Poulíček – Moučka, Kaut, Pipek. Trenéři: Král a Zadina.

Energie nestačila Piráty, jejich výhru trefil Červenka

Piráti zavítali na led karlovarské Energie a začali dobře, když v přesilovce využil nabídku Vondrky Růžička a šikovnou tečí poslal kotouč za záda Závorky. V polovině utkání Energie ubránila oslabení a krátce nato Rachůnek nabil Bičánkovi, jenž prostřelil Strmeně - 1:1. O tři minuty později bylo vše jinak, když Závorka vyjel za branku a špatně rozehrál, čehož využil Chlouba, zametl kotouč do poloprázdné klece a hosté opět vedli. Karlovarští ale dokázali s Chomutovem podruhé srovnat krok. Kůs předal puk Koblasovi a jeho puk po jeho bombě zapadl přesně do levého horního růžku branky. Vzápětí ale chyboval domácí Rachůnek, do úniku vyrazil Červenka a přesnou střelou švihem zařídil vítězství Pirátů. Tentýž hráč pak gólem do prázdné branky upravil skóre na 2:4.

Peter Oremus (trenér Karlových Varů): „Na mé straně je do spokojenosti hodně daleko. Chomutov je silné mužstvo, a pokud uděláme tolik individuálních chyb, utkání nemůžeme zvládnout. To se jen potvrdilo. Musíme rychle spadnout na zem, protože takto se utkání vyhrávat nedají. Soupeři gratuluji k zaslužené výhře.“

Vladimír Růžička starší (trenér Chomutova): „Bylo to vyrovnané utkání. Karlovy Vary hrají v poslední dobře a nás čekal těžký zápas, což se potvrdilo. Měli jsme štěstí v tom, že jsme stále vedli. Důležité bylo, že jsme dokázali rychle odpovědět na vyrovnání a máme tři body, které se počítají.“

HC ENERGIE KARLOVY VARY – PIRÁTI CHOMUTOV 2:4 (0:1, 1:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 34. Bičánek (Rachůnek, Huna), 44. Koblasa (Kůs) – 15. Růžička (Vondrka, Jánošík), 37. Chlouba, 47. Červenka (Tomica), 60. Červenka.
Rozhodčí: Hradil, Svoboda – Komárek, Ondráček.
Vyloučení: 4:3.
Využití: 0:1.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 26:26.
Diváci: 4363.
Nejlepší hráči: Radim Bičánek – Roman Červenka.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Bičánek, Tomeček, Sičák, Benák, Gulaši, Dvořák, Redlihs – T. Rachůnek, Marosz, Huna – Vachovec, Bulík, Bartek – Duda, Kůs, Gorčík – Rohan, Osmík, Koblasa. Trenéři: Oremus a Mlejnek
Piráti Chomutov: Strmeň – Skinner, Rutta, Jánošík, Harant, Pereťagin, Šidlík, Dlapa – Tomica, Červenka, Pospíšil – Vondrka, Růžička, Květoň – Hřebejk, Kämpf, Hovorka, Sklenář, Chlouba, Veselý. Trenéři: Růžička, Kopřiva a Šťastný.

Série Zlína skončila na Hané, domácí předvedli skvělý start

Kohouti měli do bitvy se Zlínem doslova raketový start. Už po 40 sekundách hry totiž dostal domácí výběr do vedení Laš, který za záda Kašíka bekhendem usměrnil puk po odražené střele Buce. O pět minut později našel Matai zpoza branky nikým nehlídaného Holce, jenž z ideální pozice v mezikruží propálil Kašíka - 2:0. V čase 13:47 se však olomouckým pásmem prohnala zlínská posila z Havířova Maruna a chirurgicky přesnou bekhendovou střelou vstřelil kontaktní gól. V polovině duelu sice Hanáci ubránili dvě oslabení, ale pak Kotvanovo nahození od modré před brankou tečoval Čachotský a bylo srovnáno. Ve třetí části však Holec zavezl puk až k brankovišti, kde jej předal Hermanovi a ten vrátil domácím těsný náskok, který Olomoučtí udrželi až do konce. Hanáci tak po dvou prohrách slaví, zlínská série tří výher v řadě je naopak u konce.

Zdeněk Venera (trenér Olomouce): „Byl to hodně těžký zápas, my ani jiné nemáme. Začátek nám vyšel parádně, bylo ale jasné, že to tak nepůjde dál. Zlín se hodně zvedl a vytvořil si převahu, hlavně ve druhé třetině, ve které hrál několik přesilových her. V oslabeních se ale naši hráči předháněli v obětavosti. Přesilovky nám sice nejsou, ale oslabení hrají kluci parádně. Důležité bylo, že se chytla čtvrtá lajna. Provedli jsme pár změn, nastoupil Kuba Matai a Míra Holec. Jsem moc rád, že nám zápas vyšel a přidali jsme další tři bodíky. Šlo o hodně, nikdo nechtěl prohrát. Týmy pod námi pár zápasů vyhrály, proti Zlínu to byl zápas o šest bodů.“

Rostislav Vlach (trenér Zlína): „Bylo to vyrovnané utkání, rozhodla ho závěrečná chyba. Po fyzické stránce jsme toho měli dost, což podle mě bylo vidět. Chyběla nám potřebná jiskra, neprosazovali jsme se v soubojích jeden na jednoho. Ke konci zápasu nám chybělo potřebné štěstí. Tomu domácí hráči šli naproti. Víc se snažili, proto se jim také povedlo střetnutí rozhodnout. A jestli byl zápas nějak extrémně vyhecovaný? To si nemyslím.“

HC OLOMOUC – PSG ZLÍN 3:2 (2:1, 0:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 1. Laš (Knotek, Buc), 6. Holec (Herman, Matai), 51. Herman (Holec) – 14. Maruna (Kotvan), 36. Čachotský (Kotvan, Cibák).
Rozhodčí: Hribik, Úlehla – Lučan, Kis.
Vyloučení: 6:3, navíc Staněk (Olomouc) 10 minut.
Bez využití.
Střely na branku: 29:16.
Diváci: 5141.
Nejlepší hráči: Miroslav Holec - Oldřich Kotvan.
HC Olomouc: Vošvrda – Vyrůbalík, Houdek, Jaroměřský, Valenta, Staněk, Ondrušek, Rašner – Laš, Knotek, Buc – Mikúš, Zeman, Kafka – Vodný, Řípa, Eberle – Holec, Herman, Matai. Trenéři: Venera a Tomajko.
PSG Zlín: Kašík – Marušák, Urbanec, Matějíček, Žižka, Kotvan, Horák – Bukarts, P. Holík, Říčka – Havlík, Vlach, Veselý – Čachotský, Cibák, Sýkora – Ondráček, Maruna, Kubiš. Trenéři: Vlach a Jurík.

Třinec padl počtvrté v řadě. Nestačil na Hradec

Třinec se s novým trenérským tandemem Mucha - Malík znovu představil na domácím ledě, kde vyzval v dobré formě hrající Hradec. Ten začal pěkně od podlahy, když Frühauf přihrál od levého mantinelu Kukumbergovi, jenž zblízka nechal vyniknout třineckého gólmana Hrubce. Vzápětí hosté se štěstím přežili dvě tutovky Ocelářů, a tak se skóre v první třetině neměnilo. Na úvodní branku se čekalo až do druhé části, kdy se domácí prosadili v oslabení. Plíhal vysunul Linharta, který potáhl kotouč až do útočného pásma, šikovně mezi dvěma beky prostrčil puk na Rufera a ten otevřel skóre. Na konci druhé periody mohl Třinec přidat další gól, jenže Irgl zazvonil na horní tyčku. Pak ale srovnal Kukumberg a dvě sekundy před koncem prodloužení rozhodl o výhře Mountfieldu Knotek. Slezané tak prohráli počtvrté v řadě.

Marek Malík (asistent trenéra Třince): "Utkání bylo nervózní, možná více bojovné než hokejové. Momentálně jsme trochu v krizi, ze které se snažíme dostat. Je vidět, že na hokejkách nemáme potřebnou pohodu. Klukům ale nemůžeme vytknout to, že by se nesnažili nebo nebojovali. Smolně jsme prohráli, to se ale stává. Je vidět, že na nás ta deka je, proto padl i ten trochu šťastný, ale asi zasloužený, gól na 2:1. Byli bychom radši, kdybychom ten druhý bod získali my. Bod je pěkný, soupeři musím pogratulovat. My se po malých krůčkách musíme zvedat, začít u nejjednodušších věcí a opět se dostat do pohody. Tu snad najdeme dříve, než později, abychom byli opět ten tým, na který jsou fanoušci zvyklí."

Peter Draisaitl (trenér Mountfieldu): "Byl to zvláštní a nervózní zápas, puky skákaly na obou stranách sem a tam. Oba jsme měli spoustu šancí v přesilovkách, kde mohl jeden tým převážit výsledek na svou stranu. To se nestalo. V dalším průběhu se utkání dohrávalo a čekalo se na jednu šanci, která to rozhodne. Tu jsme šťastně našli ve třetí třetině, pak i dvě vteřiny před koncem prodloužení. Celkově jsem za výsledek velmi, velmi rád. Dva body beru s velkou pokorou."

HC OCELÁŘI TŘINEC – MOUNTFIELD HK 1:2 po prodl. (1:0, 0:0, 0:0 - 0:1)

Branky a nahrávky: 28. Rufer (Linhart, Plíhal) – 53. Kukumberg (Bednář), 65. Knotek (Šimánek).
Rozhodčí: Mrkva, Hodek – Hlavatý, Tošenovjan.
Vyloučení: 5:6.
Bez využití.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 30:26.
Diváci: 4115.
Nejlepší hráči: Adam Rufer – Roman Kukumberg.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Linhart, Nosek, L. Doudera, Klesla, M. Doudera, Hrabal – Dravecký, Kopecký, Klepiš – Adamský, Polanský, Irgl – Svačina, Plíhal, Rákos – Rufer, Růžička, Matuš – Hrňa. Trenéři: Mucha a Malík.
Mountfield HK: Kacetl – Vydarený, Pláněk, Frühauf , Pilař, Vašíček, Jank, Hronek – Šimánek, Knotek, Kudrna – Dej, Kukumberg, Bednář – Courchaine, Ihnačák, Červený – Honejsek, Vantuch, Köhler. Trenéři: Draisaitl a Martinec.

Plzeň je v čele, k výhře nad Brnem jí stačil jediný gól

Plzeň šla duelu proti Kometě s vědomím, že v případě zisku tří bodů, půjde do čela extraligové tabulky. A začala dobře. Nejprve sice Lev po Přikrylově přiťuknutí pálil těsně vedle poloprázdné brněnské branky, jenže vzápětí Jeřábek nabil Kubalíkovi a ten tvrdou ranou z pravého kruhu proměnil přesilovku - 1:0. Škodovka pokračovala aktivně i ve druhé části, ale Kubalík ani Kadlec své příležitosti nevyužili. Na druhé straně obrovskou šanci zahodil kapitán Brna Čermák, vzápětí domácí Kracík trefil brankovou konstrukci. Kometa se hnala za vyrovnáním, velkou šanci měl při hře v šesti Ostřížek, jenže z dobré pozice trefil jen boční síťku domácí branky, a tak Západočeši uhájili nejtěsnější možný náskok a minimálně do středy se budou vyhřívat na čele Tipsport extraligy.

Ladislav Čihák (asistent trenéra Plzně): "Věděli jsme, že je Kometa silný tým. Chtěli jsme se na ně dobře připravit, dali jsme gól z přesilovky, kluci to moc dobře sehráli. Od druhé třetiny se hra přelévala, oba týmy měly šance. Ve třetí části nás Kometa přehrávala, neměli jsme tolik šancí, ale chtěli jsme hrát aktivně, protože stav 1:0 je velice těsný. Musím kluky pochválit za hru ve středním pásmu, dobře jsme bojovali, obětavě jsme bránili a samozřejmě Matěj Machovský podal skvělý výkon, díky němu jsme mohli vyhrát tak těsně 1:0. Tři body jsou pro nás velice cenné."

Karel Beran (asistent trenéra Komety Brno): "Nesehráli jsme špatné utkání. Kdybychom hráli v první třetině, jako ve zbytku utkání, určitě bychom gól vstřelili. Bohužel jsme ho nedali a z přesilovky inkasovali. Bez vstřelené branky nemůžeme myslet na vítězství."

HC ŠKODA PLZEŇ – HC KOMETA BRNO 1:0 (1:0, 0:0, 0:0)

Branka a nahrávka: 10. Kubalík (Jeřábek).
Rozhodčí: Lacina, Hejduk – Frodl, Polonyi.
Vyloučení: 5:6.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 17:32.
Diváci: 3456.
Nejlepší hráči: Dominik Kubalík - Marek Čiliak.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Pulpán, Jeřábek, Sklenička, Kadlec, Moravčík, Kubka – Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Bližňák, Kratěna – Lev, Preisinger, Sýkora – Poletín, Přikryl, Schleiss. Trenéři: Straka, Čihák a Špaček.
HC Kometa Brno: Čiliak – Kaberle, Stehlík, Malec, Kováčik, Hanzlík, Kuboš, Štindl – Ostřížek, Hruška, H. Zohorna – Káňa, Němec, Dočekal – Burian, Čermák, Svoboda – Raška, R. Zohorna. Trenéři: Hadamczik, Beran a Pokorný.

Mladá boleslav doma válí, přehrála i Litvínov

Mladoboleslavští hokejisté změřili síly s úřadujícím šampionem, který se zatím v letošním ročníku hodně trápí. Domácí začali dobře, po pěti minutách je do vedení poslal premiérovým zásahem v letošní sezoně Kubica a na jeho trefu navázal Bárta. Verva však skóre dvěma slepenými góly srovnala. V čase 10:53 se trefil Hübl a o necelou minutu později vyrovnal Martynek. Vstup do druhé části však vyšel Bruslařům na jedničku. Nejprve se trefil Jarůšek a hned po něm i Hyka - 4:2. Litvínovský lídr Hübl sice snížil na rozdíl jediné branky, jenže na začátku třetí dvacetiminutovky zamířil přesně Látal a vrátil Mladé Boleslavi dvougólový náskok. Další branku už čtyři tisícovky diváků neviděly, takže mistr z Litvínova zůstává poslední.

Marian Jelínek (asistent trenéra Mladé Boleslavi): "U nás se po reprezentační pauze vytratila ladnost a jednoduchost, předržujeme puky, takže i tentokrát byl náš hokej trošku utrápený a ubojovaný. Tří bodů si hodně ceníme, protože Litvínov má úžasnou ofenzivní sílu, což předvedl - během dvou minut dokázal z 0:2 srovnat na 2:2. Nám vedení možná uškodilo, někteří se už asi viděli v tom, že zbytek zápasu bude snadný. Hodně pak pomohl vstup do druhé třetiny, ve třetí jsme se rozhodli změnit systém - hráli jsme střední pásmo, určili jsme ty, kteří budou hrát jednoznačně dozadu. A to se vyplatilo. Hokej v závěru utkání asi nebyl moc líbivý, ale jsou mužstva, která takhle hrají celou sezonu."

Radim Rulík (trenér Litvínova): "Věděli jsme, co od soupeře očekávat, ale přesto se nám nepovedlo dobře do utkání vstoupit. Prohrávali jsme 0:2. Ale dokázali jsme se vrátit do zápasu, vyrovnali jsme a to nás povzbudilo. Ve druhé třetině jsme však nezvládli začátek, v prvních dvou minutách jsme dostali dva góly - to podle mě rozhodlo. Sice jsme snížili na 4:3, chtěli jsme se dostat ještě víc do zápasu, ale Boleslav to zavřela. Hrála obranu ve středním pásmu a my tam poztráceli moře puků, z jedné situace jsme pak inkasovali popáté. Myslím, že domácí byli živější, o krok dřív v určitých situacích. Nepodali jsme odevzdaný výkon, ale prohráli jsme."

BK MLADÁ BOLESLAV – HC VERVA LITVÍNOV 5:3 (2:2, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 6. Kubica (Stříteský, Hruška), 11. Bárta (Jarůšek, Ovčačík), 21. Jarůšek (Výborný), 22. Hyka (Žejdl), 52. Látal (Urban) – 11. Hübl (Jánský), 12. Martynek (Trávníček, Hanzl), 26. Hübl (Lukeš, Frolo).
Rozhodčí: Šindler, Šír – Frodl, Kajínek.
Vyloučení: 3:3.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 27:27.
Diváci: 4003.
Nejlepší hráči: Richard Jarůšek – Viktor Hübl.
BK Mladá Boleslav: Rittich – Stříteský, Voráček, Kučný, Trončinský, Kučný, Robar, Ovčačík – Jarůšek, Výborný, Bárta – Látal, Urban, Pacovský – Hyka, Žejdl, Lenc – Kubica, Hruška, Klimenta. Trenéři: Výborný a Jelínek.
HC VERVA Litvínov: Petrásek (22. Janus) – Kubát, Chaloupka, Hanzl, Pavelka, Sklenička, Pavlík – Lukeš, Hübl, Jánský – Trávníček, Hanzl, Martynek – Gerhát, Piroš, Jurčík – Válek, Havlíček, Smolka. Trenéři: Rulík a Weissmann.

Tabulka Tipsport extraligy po 20. kole 

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Škoda Plzeň 20 11 3 1 5 72:52 40
2. Bílí Tygři Liberec 18 11 3 1 3 62:43 40
3. BK Mladá Boleslav 19 9 2 4 4 56:46 35
4. Mountfield HK 18 10 1 3 4 52:45 35
5. HC Sparta Praha 18 8 2 6 2 68:55 34
6. HC Olomouc 20 9 2 2 7 46:46 33
7. Piráti Chomutov 20 8 2 3 7 45:47 31
8. HC VÍTKOVICE STEEL 19 7 3 0 9 57:51 27
9. HC Kometa Brno 18 8 1 1 8 52:49 27
10. HC Oceláři Třinec 20 6 2 2 10 49:56 24
11. HC Dynamo Pardubice 19 7 0 0 12 42:57 21
12. PSG Zlín 18 3 3 3 9 33:48 18
13. HC Energie Karlovy Vary 20 5 1 1 13 46:69 18
14. HC VERVA Litvínov 19 2 4 2 11 40:56 16

Další program Tipsport extraligy

Středa 18. listopadu – dohrávka 20. kola:

18:30 HC Sparta Praha – Bílí Tygři Liberec

Pátek 20. listopadu – 21. kolo:

17:00 HC Oceláři Třinec – HC VERVA Litvínov
17:20 BK Mladá Boleslav – HC VÍTKOVICE STEEL
17:30 PSG Zlín – HC Energie Karlovy Vary
17:30 HC Škoda Plzeň – Mountfield HK
17:30 Piráti Chomutov – Bílí Tygři Liberec
18:00 HC Dynamo Pardubice – HC Olomouc

Neděle 22. listopadu – 22. kolo:

15:20 HC Energie Karlovy Vary – HC Olomouc (ČT Sport)
15:30 HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec
15:30 HC VERVA Litvínov – Piráti Chomutov
16:30 HC Škoda Plzeň – HC Sparta Praha
17:00 Bílí Tygři Liberec – HC Dynamo Pardubice
17:00 Mountfield HK – BK Mladá Boleslav
17:00 HC VÍTKOVICE STEEL – PSG Zlín

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz