VIDEO: Sparta zničila Slavii devíti góly! Třinec doma udolal Liberec

Foto: Jan Beneš, hcsparta.cz

1. února 2015, 17:22

Jan Šimek

Tipsport extraliga měla na programu kompletní 44. kolo před další reprezentační přestávkou a hlavním lákadlem bylo derby pražských S. Poslední Slavie přivítala sparťany a ti potvrdili skvělou střeleckou formu. Po páteční kanonádě proti Energii nasázeli devět gólů také slávistům! Sedm z nich vstřelila Sparta v přesilovce! Hokejoví Oceláři doma přetlačili zbídačený Liberec. Zlín díky raketovému startu do třetí části porazil Vítkovice. Mora padla poosmé za sebou, nestačila na Pardubice. Kometa uvařila Litvínov, Mountfield porazil Energii a znovu vyhrál. Bruslaři smetli Plzeň.

Třinec se protrápil k výhře nad Libercem, Polanský hrdinou

Oceláři vstupovali do zápasu s vizitkou jasného favorita a brzy šli do vedení po trefě Polanského. Třinečtí však svůj náskok nedokázali zvýraznit a ve třetí části přišla na řadu velká komplikace. Liberecký bek Šimek totiž využil přesilovku a srovnal. Zdálo se, že Severočeši dosáhnou alespoň na bod, jenže v čase 59:01 pohotově usměrnil odražený kotouč do liberecké klece Polanský a svým druhým zásahem zařídil ubojovanou výhru Třince. Staronový kouč Bílých Tygrů Filip Pešán při své obnovené premiéře s týmem sahal na body, ale nakonec nemá nic. Jen šestou prohru v řadě.

Václav Varaďa (asistent trenéra Třince): „Za tři body jsme rádi, výkon ale z naší strany byl velmi špatný. Liberci jsme nestíhali pohybem, dravostí a houževnatostí, zaostávali jsme také fyzickou hrou. Obranné pásmo bylo jediným dobrým aspektem naší hry. Byli jsme schopni odklízet odražené puky a nepouštět Liberec k dorážkám. Kluci dnes neodehráli dobrý zápas. Musíme potrénovat věci, které nám nejdou. Před play off bychom chtěli gradovat formu a ne vítězit tak, jak tomu bylo dnes.“

Filip Pešán (trenér Liberce): „Neodehráli jsme špatný zápas. V útočném pásmu jsme se snažili hrát aktivně, proti takhle silné obraně to je ale obtížné. Byl to těžký zápas, Třinec dobře přečísluje prostor, my se přes ně nemohli dostat jeden na jednoho. Zasloužili jsme si alespoň bod. V závěru jsme po chybě inkasovali nesmyslný gól. Na psychické pohodě to do přestávky bohužel nepřidá.“

HC OCELÁŘI TŘINEC – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 2:1 (1:0, 0:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 13. Polanský (Kreps), 60. Polanský (M. Doudera, Dravecký) – 47. Šimek (Radivojevič, Vampola).
Rozhodčí: Hradil, Hejduk – Hlavatý, Tošenovjan.
Vyloučení: 4:4.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 18:29.
Diváci: 5200 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Šimon Hrubec – Petr Vampola.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Hrabal, Klesla, Galvas, Linhart, Nosek, M. Doudera, Trončinský – Rákos, Kreps, Orsava – Dravecký, Polanský, Adamský – Růžička, Plíhal, Matuš – Franek, Cienciala, Chmielewski. Trenéři: Kalous a Varaďa.
Bílí Tygři Liberec: Lašák – Šimek, Výtisk, Gřegořek, Derner, Vitásek, Voráček, Kajínek – Balaštík, Vampola, Radivojevič – Valský, Filippi, Bulík – Bakoš, Jelínek, Krenželok – Hrníčko, Urban. Trenér: Pešán.

Další kanonáda Sparty! Ta v derby přejela Slavii

Pořádně divoké bylo poslední pražské derby. Po necelých třech minutách totiž Slavii poslal do vedení Čermák, sparťan Klimek ale dvěma góly skóre otočil, aby v závěru první části vyrovnal Doležal. Sparta přidala ve druhé třetině další dva zásahy, ale slávisté díky zkušenému Vlasákovi s Pletkou opět srovnali krok – 4:4. Na góly Poláška se Saboličem v téže periodě už ale tým kouče Gregora nenašel odpověď. S velkou chutí hrající Sparta přidala ve třetím dějství další tři góly, potvrdila svou ofenzivní fazonu a vyhrála v poměru 9:4.

Josef Beránek (asistent trenéra Slavie): „Dvě třetiny ještě byly z naší strany slušné, ale ve třetím dějství už Sparta dominovala. Střetnutí rozhodla v přesilových hrách. My jsme naopak neproměnili dvě dlouhé přesilovky pět na tři.“

Josef Jandač (trenér Sparty): „V derby většinou moc gólů nepadá, ale tentokrát to byly brankové hody. Pro diváky určitě skvělé, ale pro nás je dobré pouze vítězství. Utkání jsme rozhodli v přesilovkách, něco takového se povede jednou za čas. Myslím, že Slavii chyběli někteří hráči a v obranných řadách to bylo znát.“

HC SLAVIA PRAHA – SPARTA PRAHA 4:9 (2:2, 2:4, 0:3)

Branky a nahrávky: 3. Čermák (Doležal, Andres), 17. Doležal (Čermák), 25. Vlasák (Šenkeřík, Sklenář), 30. Pletka (Bednář) – 5. Klimek (Hlinka, Réway), 11. Klimek (Réway, Hlinka), 21. Réway (Polášek, Novotný), 23. Buchtele (Vondrka, Piskáček), 32. Polášek (Hlinka, Pilař), 34. Sabolič (Piskáček), 43. Buchtele (Vondrka, Sabolič), 49. Sabolič (Eminger, Buchtele), 57. Polášek (Réway, Hlinka).
Rozhodčí: Hribik, Pešina – Brejcha, Suchánek
Vyloučení: 11:11.
Využití: 2:7.
Střely na branku: 19:42.
Diváci: 10 152.
Nejlepší hráči: Miloslav Čermák – Martin Réway.
HC Slavia Praha: Furch (33. Svoboda) – Šenkeřík, Kolařík, Šulc, Krejčí, Novák, Roupec, Růžička – Pletka, Bednář, Vlasák – Kolář, Vas, Holec – Poletín, Sklenář, Stránský – Čermák, Doležal, Andres. Trenéři: Gregor a Beránek.
HC Sparta Praha: Novotný – Polášek, Pilař, Piskáček, Ďaloga, Mikuš, Eminger, Hrbas – Klimek, Hlinka, Réway – Vondrka, Buchtele, Sabolič – Dvořáček, Rolinek, Kumstát – Chlapík, Volek, Procházka. Trenéři: Jandač a Moták.

Tři rychlé údery za tři minuty a Zlín přehrál Vítkovice

Do Zlína zavítaly Vítkovice, psychicky povzbuzené páteční výhrou v derby nad Třincem. Nezačaly ale úplně dobře. V úvodu sice byly aktivní, jenže v čase 4:23 inkasovaly z hole Veselého. Ve druhé třetině navíc přidal druhý zlínský gól Říčka, který se trefil z levého kruhu parádně pod víko. Ostravanům se ale díky dvěma slepeným brankám podařilo srovnat. Kontaktní zásah obstaral Hlinka, vyrovnání zařídil šťastným průstřelem Štůraly Roman – 2:2. Ševci však předvedli famózní nástup do třetí dvacetiminutovky, kdy v rozmezí necelých tří minut zasypali hosty třemi góly. Nejprve se poprvé ve zlínském dresu prosadil Aleš Holík, po něm zblízka doklepl puk do branky Vlach a na konečných 5:2 uzavřel ranou bez přípravy Okál.

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): „Do prvního gólu bylo utkání vyrovnané. Měli lepší pohyb, byli jsme důraznější v soubojích, vytvářeli jsme si víc gólových příležitostí. Od té nešťastné branky jsme měli zase takovou hluchou pasáž. Za stavu 2:2 se utkání vrátilo v podstatě zpět, a kdyby Vítkovice daly gól, měli bychom to strašně těžké. Určitě nám pomohla přestávka mezi druhou a třetí třetinou, kdy jsme hráli dlouhou přesilovku. Na konci druhé části jsme ji hráli špatně a i led byl špatný. Potom jsme zápas za pět minut zlomili a od stavu 5:2 se utkání jen dohrávalo.“

Jakub Petr (asistent trenéra Vítkovic): „Měli jsme špatný vstup do zápasu a celkově nás domácí v první třetině přehrávali. Měli jsme špatný pohyb a nenavázali jsme na předchozí dvě třetiny z posledního utkání. Proč, to si nedokážu vysvětlit. Další zlomový moment byl ve druhé třetině, kdy byl Zlín zpočátku lepší, ale nám se povedlo dostat se do hry. Za stavu 2:2 jsme měli pár klíčových okamžiků, kdy jsme domácí zaskočili. Bylo těžké hrát tak dlouho v oslabení proti týmu jako je Zlín. Ten se na přesilovku o přestávce připravil a utkání rozhodl.“

PSG ZLÍN – HC VÍTKOVICE STEEL 5:2 (1:0, 1:2, 3:0)

Branky a nahrávky: 5. Veselý (Čajánek, Svoboda), 28. Říčka (Vlach, Matějíček), 41. A. Holík (Matějíček, Svoboda), 42. Vlach (Valenta, P. Holík), 44. Okál (Leška) – 33. Hlinka (Stehlík), 36. Roman (Dlapa, Zíb).
Rozhodčí: Fraňo, Wagner – Gerát, Hynek.
Vyloučení: 8:6, navíc Dlapa (Vítkovice) 5 minut a do konce utkání..
Využití: 2:1.
Střely na branku: 23:25.
Diváci: 4950.
Nejlepší hráči: Aleš Holík – Ondřej Roman.
PSG Zlín: Štůrala – Urbanec, A. Holík, Žižka, Matějíček, Řezníček, Valenta – Veselý, Čajánek, Svoboda – Říčka, Vlach, P. Holík – Čech, Leška, Okál – Kubiš, Šťastný, Ondráček. Trenéři: Vlach a Jurík.
HC VÍTKOVICE STEEL: Dolejš – Stehlík, Kovář, Dlapa, Zíb, Klok, Čerešňák, Pastor, Štencel – Olesz, Hlinka, Káňa – Svačina, Roman, Huna – Němec, Burger, Svoboda – Kucsera, Húževka, Vandas. Trenéři: Svozil a Petr.

Hanáci prohráli poosmé v řadě, Pardubicím stačily dva góly

Olomouc chtěla učinit přítrž své nelichotivé sérii proher v bitvě s Pardubicemi. Začátek utkání nevypadal ze strany extraligového nováčka špatně a domácí se dostali do několika slibných šancí. Ve 14. minutě ale objel olomouckou klec Semorád, nahrál Kautovi a Vošvrda, který předtím vyjel z branky, se do ní nestihl vrátit – 0:1. Na startu druhé dvacetiminutovky přišel pro domácí další šok. Nahodilovu přihrávku usměrnil do vlastní branky Rác a hosté měli rázem dvoubrankový náskok. V polovině třetí třetiny byl faulován domácí Rachůnek, ale nařízené trestné střílení neproměnil. Tým z Hané vstřelil kontaktní gól v čase 54:25, kdy Skrbek přiťukl puk Houdkovi a proti jeho bombě od modré neměl Kristan nárok. Vyrovnat už ale Hanáci nestihli a jsou znovu bez jediného bodu.

Petr Fiala (trenér Olomouce): „Bylo vidět, že hráči bojují s psychikou. Paradoxně po druhém gólu hostů se naše hra zlepšila, začala mít nějaké parametry. Vytvořili jsme si tlak a šance, které sice nebyly velké, a nebylo jich tolik, ale byly tam. Kdyby Tomáš Rachůnek proměnil nájezd, bylo by to možná o něčem jiném, ale na to se nehraje. Zaplaťpánbůh, že je ta pauza. Doufám, že se mužstvo dá dohromady a bude hrát, jak má. My na přestávce můžeme jenom vydělat.“

Miloš Říha ml. (asistent trenéra Pardubic): „Už to minulé utkání před reprezentační pauzou jsme v Olomouci odehráli špatně a podle toho jsme se také na nedělní zápas připravili. Na první třetině to bylo nejvíce vidět, odehráli jsme ji nejlépe, ale pak jsme si problémy dělali sami. Vyloučení ve třetí části jsme přežili jen s jedním inkasovaným gólem. Za tři body jsme rádi. Soupeř je sice ve spodních patrech tabulky, ale toto postavení neodpovídá jeho hře.“

HC OLOMOUC – HC ČSOB POJIŠŤOVNA PARDUBICE 1:2 (0:1, 0:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 55. Houdek (Vyrůbalík, Herman) – 14. Kaut (Semorád), 21. Nahodil.
Rozhodčí: Hodek, Pavlovič – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 7:8.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 28:29.
Diváci: 3968.
Nejlepší hráči: Tomáš Rachůnek – Robert Kristan.
HC Olomouc: Vošvrda – Houdek, Skrbek, Škůrek, Vyrůbalík, Staněk, Jaroměřský, Rašner – Rác, Marosz, Buc – Rachůnek, Herman, Laš – Zuzin, Knotek, Cibák – Jergl, Diviš, Dlouhý. Trenéři: Fiala a Dopita.
HC ČSOB Pojišťovna Pardubice: Kristan – Čáslava, Gregorc, Čutta, Benák, Havlík, Píša – Sýkora, Marcinko, Zohorna – Radil, Nahodil, Tybor – Semorád, Kaut, Cetkovský – Půhoný, Špaček, Gašparovič. Trenéři: Říha st. a Říha ml.

Mladá Boleslav jede, doma sfoukla Plzeň

Mladoboleslavský celek se doma utkal s Plzní, která poslední dva zápasy zvládla na jedničku, ale dnes nezačala nejlépe, když Látal střelou z pravého kruhu poslal Bruslaře do vedení. Indiáni však ještě do konce první části náskok soupeře smazali a po trefách Simona se Schleissem skóre otočili. Úvod druhé třetiny patřil zase domácím a ti si vzali díky Robarovi s Klimentou náskok zpátky – 3:2. Plzeň ještě stačila gólem Jeřábka srovnat, ale ve třetí tercii už vládla Mladá Boleslav. Dvěma zásahy totiž zlomil hostující odpor Mikulík a definitivní tečku přidal krátce nato Pabiška – 6:3.

Marian Jelínek (asistent trenéra Ml. Boleslavi): „Plzeň je pro nás takový „pech soupeř“. Nechali jsme jí už devět bodů, takhle špatnou bilanci máme jen s
Třincem. Takže krom logického důvodu, že potřebujeme body, byla i tohle
jistá motivace. Jsem rád, že jsme to zvládli. Jedinou kaňkou je zranění
Hyky, museli jsme potom hrát na deset útočníků a tak nějak různě to motat.
Ale vyšlo nám to, góly nám tam napadaly. Hráči zaslouží poděkování za celý
zápas, speciálně potom za třetí třetinu, ve které jsme byli lepší z
hlediska agresivity a touhy po vítězství. Za tři body jsme rádi i proto,
že nás díky nim čeká o něco klidnější pauza.“

Michal Straka (trenér Plzně): „Nepředvedli jsme moc dobrý výkon. Nedala
se nám upřít snaha, ale dostali jsme minimálně dva laciné góly. Měli jsme
strašně špatné přesilové hry a naopak v oslabeních inkasovali. Přes to
všechno to po dvou třetinách bylo 3:3 a my jsme alespoň na jeden bod
mysleli. Ve třetí části jsme ale byli vyvedeni z omylu. Sice jsme ubránili
oslabení, ale pak jsme dostali další lacinou branku. Boleslav měla větší hlad
po vítězství a zaslouženě vyhrála.“

BK MLADÁ BOLESLAV – HC ŠKODA PLZEŇ 6:3 (1:2, 2:1, 3:0)

Branky a nahrávky: 12. Látal (Ovčačík, Robar), 27. Robar (Klimenta, Ovčačík), 32. Klimenta (Broš, Látal), 43. Mikulík (Kočí), 48. Mikulík (Lenc, Musil), 49. Pabiška (Jarůšek) – 16. Simon (Mozík), 19. Schleiss (Simon), 40. Jeřábek (Simon, Kadlec).
Rozhodčí: Lacina, Polák – Frodl, Charvát.
Vyloučení: 9:11, navíc Lenc - Johnson, oba 10 minut.
Využití: 2:1.
Střely na branku: 40:31.
Diváci: 4080.
Nejlepší hráči: Milan Mikulík – Dominik Simon.
BK Mladá Boleslav: M. Růžička – Ovčačík, Stříteský, Kočí, Robar, Holub, Trška – Klimenta, Broš, Látal – Bárta, Výborný, Jarůšek – Lenc, Musil, Hyka – Pabiška, Kašpařík, Mikulík – Volf. Trenéři: Výborný a Jelínek.
HC Škoda Plzeň: Machovský (50. Mensator) – Kadlec, Jeřábek, Mozík, Pulpán, Kubka, Moravčík – Sýkora, Simon, Johnson – Indrák, Bližňák, Schleiss – Beran, Lev, Kubalík – Balej, Sýkora, Hollweg. Trenéři: Straka, Čihák a Špaček.

Hradec neměl slitování ani s Energií a vyhrál pošesté za sebou

Hradečtí měli od začátku utkání více ze hry a svou převahu potvrdili gólem. Jeden z karlovarských hráčů chyboval při rozehrávce a domácí Beránek mířil z pravého kruhu přesně do růžku. Na začátku druhé dvacetiminutovky Pláněk nabil Plášilovi a ten se dělovou ránou trefil poprvé v letošním extraligovém ročníku – 2:0. Pak sice snížil karlovarský kapitán Duda, jenže kvůli postavení Bartka v brankovišti rozhodčí gól odvolali. Hosté se tak kontaktní branky dočkali až tři minuty před koncem, kdy Duda perfektně umístěnou pumelicí zmírnil náskok Hradce. V power-play byla Energie blízko vyrovnání, ale následně Čáp ve své letošní premiéře v dresu Mountfieldu poslal kotouč přes celé hřiště do prázdné branky a svým prvním extraligovým gólem zpečetil výhru Hradeckých.

Peter Draisaitl (trenér Hr. Králové): „Z naší strany to nebyl žádný velký hokej, spíš hloupý hokej. Měli jsme zbytečná vyloučení a během zápasu jsme se ještě dostali do problémů. Ale bylo toho na nás v posledních dnech dost, máme teď hokeje plné zuby. Jsme jenom rádi, že tady teď pár dnů nemusíme být a máme nějaký čas od zápasů volno. To je na dnešku úplně nejlepší.“

Jaromír Kverka st. (asistent trenéra K. Varů): „Zápas jsme začali spoustou vyloučení, Hradec jsme nechali rozjet. Paradoxně jsme gól dostali při hře pět na pět, kdy jsme si nerozebrali hráče ve vlastní třetině. Před druhou třetinou jsme si říkali, že nebudeme dělat zbytečné fauly, ale hned jsme soupeře pustili do přesilovky pět na tři, kterou potrestal. Pak jsme měli pár dobrých příležitostí a Hradec taky. Na konci jsme v přesilovce šest na čtyři sahali po vyrovnání, ale nepovedlo se a odjíždíme bez bodů. Nemám hráčům moc co vytknout, byla tam z naší strany bojovnost a nasazení. Bohužel se zase projevila naše slabina, že nedáváme jasné góly, což rozhodlo.“

MOUNTFIELD HK – HC ENERGIE KARLOVY VARY 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 18. Beránek, 23. Plášil (Pláněk, Šimánek), 60. Čáp – 57. Duda (Harant).
Rozhodčí: Šindler, Souček – Komárek, Ondráček.
Vyloučení: 8:10, navíc Skuhravý (Karlovy Vary) 10 minut.
Využití: 1:0.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 29:29.
Diváci: 4323.
Nejlepší hráči: Petr Beránek – Jekabs Redlihs.
Mountfield HK: Kacetl – Dietz, Jank, Pláněk, Plášil, Čáp, Vašíček, Piegl – Kudrna, Mertl, Šimánek – Dej, Knotek, Pospíšil – Skokan, Tvrdík, Červený – Kopta, Troliga, Beránek. Trenéři: Draisaitl a Kučera.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Harant, Sičák, J. Tomeček, Redlihs, Deyl, Šmach, Šidlík – Bartek, Balán, Duda – D. Hruška, Bahenský, Koblasa – V. Tomeček, Skuhravý, Vachovec – Gorčík, Kverka, Micka. Trenéři: Mlejnek, Kverka st. a Kněžický.

Litvínov podlehl Kometě a rekord zatím nepřekonal

Hokejisté brněnské Komety navázali na výhru v moravském derby s Olomoucí a před zaplněným Rondem si poradili s druhým Litvínovem. Úvodní třetina vyrovnaného souboje skončila bez branek, ale hned na startu druhé části se Brno dostalo do dvoubrankového vedení. V čase 23:34 sebral puk po Hanzlíkově nabídce Dočekal, pláchl obráncům, kličkou do forhendu si poradil s Francouzem a mezi jeho betony procpal puk do sítě. Neuběhly ani tři minuty a namlsaná Kometa přidala druhý gól. Pohlednou kombinaci Brňanů po ose Koreis – Burian – Vondráček zakončil posledně jmenovaný rychlou střelou k pravé tyčce. Verva vzápětí udeřila v početní výhodě, kdy do rány Hübla vložil hůl Ručinský a parádně usměrnil puk pod víko – 2:1. Litvínov se hnal do útoku, srovnat ale nedokázal a svůj šest let starý rekord v počtu získaných bodů v základní části extraligy, který činí 86 bodů, tak zatím nevylepšil.

Karel Beran (asistent trenéra Brna): „S výsledkem jsme samozřejmě spokojeni. Přijel druhý tým tabulky, který je nesmírně silný. Duel se rozhodl ve druhé části hry, kdy jsme měli dobrou chvilku a podařilo se nám vstřelit dvě důležité branky. Tým bych chtěl celkově pochválit za bojovnost a dobře odbráněnou třetí třetinu.“

Miloslav Hořava (asistent trenéra Litvínova): „Bylo to vyrovnané utkání, chtěli jsme v Brně udělat co nejlepší výsledek, ale vstřelili jsme jen jeden gól, což je zkrátka málo.“

HC KOMETA BRNO – HC VERVA LITVÍNOV 2:1 (0:0, 2:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 24. Dočekal (Ostřížek, Hanzlík), 26. Vondráček (Burian, Koreis) – 29. Ručinský (Hübl, Kubát).
Rozhodčí: Horák, Šír – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 2:6.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 29:16.
Diváci: 7038.
Nejlepší hráči: Jan Hruška – Martin Ručinský.
HC Kometa Brno: Čiliak – Kempný, Ptáček, Hanzlík, Kováčik, Kuboš, Malec – Honejsek, J. Hruška, Ton – Burian, Koreis, Vondráček – J. Káňa, Čermák, R. Zohorna – Dočekal, Ostřížek, Mrázek. Trenéři: Kýhos, Pešout a Beran.
HC VERVA Litvínov: Francouz – Kubát, Gula, Pavelka, Pavlík, Chaloupka, Štindl – Lukeš, Hübl, Jánský – Ručinský, Hanzl, Petružálek – Trávníček, Gerhát, Martynek – Jurčík, Šrámek, Majdan. Trenéři: Rulík a Hořava.

Tabulka Tipsport extraligy po 44. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Oceláři Třinec 44 29 4 3 8 158:90 98
2. HC VERVA Litvínov 44 23 6 3 12 138:107 84
3. HC Sparta Praha 44 23 5 1 15 161:112 80
4. HC Kometa Brno 44 23 3 5 13 133:118 80
5. Mountfield HK 44 22 3 1 18 118:110 73
6. HC ČSOB Pojišťovna Pardubice 44 22 1 3 18 133:131 71
7. HC Škoda Plzeň 44 17 6 1 20 122:113 64
8. PSG Zlín 44 17 4 4 19 116:130 63
9. HC VÍTKOVICE STEEL 44 17 3 4 20 115:130 61
10. BK Mladá Boleslav 44 17 0 8 19 133:147 59
11. Bílí Tygři Liberec 44 12 7 3 22 98:110 53
12. HC Olomouc 44 13 4 4 23 108:132 51
13. HC Energie Karlovy Vary 44 13 1 8 22 89:125 49
14. HC Slavia Praha 44 10 3 2 29 88:155 38

Další program Tipsport extraligy

Středa 11. února – 45. kolo:

17:00 HC VÍTKOVICE STEEL – HC Slavia Praha
17:30 HC Škoda Plzeň – HC Oceláři Třinec
17:30 HC VERVA Litvínov – Mountfield HK
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Olomouc
18:00 HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – Bílí Tygři Liberec
18:20 HC Energie Karlovy Vary – BK Mladá Boleslav (ČT Sport)
18:30 HC Sparta Praha – HC Kometa Brno

Pátek 13. února – 46. kolo:

17:00 HC Oceláři Třinec – BK Mladá Boleslav
17:30 PSG Zlín – HC VERVA Litvínov
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC VÍTKOVICE STEEL
18:00 HC Olomouc – HC Sparta Praha
18:00 Mountfield HK – HC Škoda Plzeň
18:00 HC Kometa Brno – HC ČSOB Pojišťovna Pardubice
18:15 HC Slavia Praha – HC Energie Karlovy Vary

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz