VIDEO: Třinec a Kometa uhájily play off, Mora s Boleslaví mají čtvrtfinále

Foto: Ivo Dostál, hc-kometa.cz

1. března 2016, 20:05

Adam Bagar

Až 51. kolo Tipsport extraligy odkrylo všechny karty. Do desítky se nakonec po dramatickém závěru podívají hokejisté Třince a Komety. Černý Petr zbyl na Vítkovice, které trestuhodně prohospodařily tříbrankový náskok a padly s Libercem 5:6. Naopak Brno předvedlo v závěru neuvěřitelný obrat a slavilo v Pardubicích vítězství 4:3. Jasno je také o šesti čtvrtfinalistech, k Liberci, Spartě a Plzni se přidaly Hradec Králové, Mladá Boleslav a Olomouc.

Olomouc přehrála Litvínov a slaví postup do čtvrtfinále

Po dvou porážkách za sebou hájila Olomouc pozici v elitní šestce proti oblíbenému Litvínovu. Úřadující mistr sice déle než třetinu spolehlivě odvracel domácí útoky, ale pak během pěti minut třikrát inkasoval a zazdil tím veškeré naděje na zisk bodů. Mora si vítězstvím zajistila čtvrtfinále, naopak Verva se zase přiblížila psychicky náročným bojům o udržení. Olomoucký gólman Branislav Konrád inkasoval až v závěrečné části z hole Robina Hanzla, dvakrát se mezi střelce zapsal Jakub Herman.

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): "Špatně jsme duel začali a nebylo to z naší strany to pravé. Litvínov hrál ze začátku tak, jak jsme chtěli hrát my. Ve druhé části jsme se o sto procent zlepšili a bylo to vidět. Více jsme stříleli, z čehož padly branky. Se sestavou jsme chtěli v průběhu něco udělat, protože po zranění Laše jsme stále hledali správné složení formací. Po první třetině jsme s tím právě chtěli něco udělat, aby nastal nový impuls. Je fantastické, že jsme ve čtvrtfinále a půjdeme to po zápase oslavit. V play off budeme hrát tak, abychom postoupili. Vždycky máte co získat i ztratit."

Radim Rulík (trenér Litvínova): "Domácí nás svojí agresivní hrou zatlačili k naší bráně a podařilo se jim vstřelit čtyři branky, které rozhodly utkání. Ve třetí třetině si výsledek hlídali, a i když jsme měli nějaké šance, dostali jsme se jen k jedné brance, takže soupeř zaslouženě vyhrál. Věděli jsme, že Olomouc ve druhé třetině přidá a více po nás půjde, ale bohužel jsme na to nedokázali zareagovat."

HC OLOMOUC – HC VERVA LITVÍNOV 4:1 (0:0, 4:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 25. Herman (Holec, Buc), 30. Herman (Holec, Buc), 30. Mikúš (Ondrušek, Jaroměřský), 37. Holec (Řípa, Skrbek) – 46. Hanzl (Pavlík, Duda).
Rozhodčí: Šír, Hejduk – Hlavatý, Tošenovjan.
Vyloučení: 2:2.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 37:27.
Diváci: 4597.
Nejlepší hráči: Miroslav Holec – Filip Pavlík.
HC Olomouc: Konrád – Skrbek, Vyrůbalík, Houdek, Staněk, Jaroměřský, Ondrušek – Rác, Herman, Buc – Eberle, Řípa, Holec – Skladaný, Húževka, Mikúš – Pekr, Kucharczyk, Vodný. Trenéři: Venera a Tomajko.
HC VERVA Litvínov: Petrásek – Pavelka, Chaloupka, Sklenička, Pavlík, Frolo, Gula – Gerhát, Hubl, Jánský – Travníček, Hanzl, Martynek – Hořava, Reichel, Duda – Piroš, Válek, Jurčík. Trenéři: Rulík a Šlégr.

Hradec počtvrté v sezoně srazil Energii a je znovu třetí

Kde jinde než v Karlových Varech měl Hradec Králové ukončit sérii čtyř porážek. Energie se herně i výsledkově trápí, proti východočeskému klubu navíc letos neuhrála jediný bod a doma je suverénně nejhorším týmem z extraligové čtrnáctky. To se potvrdilo i tentokrát. Mlejnkova družina sice dokázala smazat dvoubrankové manko, ale na vítězný gól Tomáše Mertla už odpověď nenašla. Pátou domácí prohru Energie v řadě vidělo jen 1364 fanoušků, sté extraligové utkání oslavil Stanislav Dietz návratem na třetí příčku tabulky.

Karel Mlejnek (trenér Karlových Varů): "Utkání rozhodla standardní situace v našem obranném pásmu, kdy jsme dostali gól na 2:3. Ve třetí třetině jsme si určité příležitosti vytvořili, zejména ta Vachovcova byla velká. Kdybychom je proměnili, mohli jsme možná na bod sáhnout. Soupeř ale po naší hrubé chybě utkání rozhodl."

Tomáš Martinec (asistent trenéra Mountfieldu): "Do Karlových Varů jsme přijeli s pokorou a odhodláním zajistit si vítězstvím přímý postup, což se nám povedlo. V zápase jsme měli velmi dobrý vstup a celou první třetinu jsme hráli velmi dobře. Škoda výpadku ve druhé třetině, kdy domácí srovnali stav utkání. Naštěstí ve třetím dějství jsme se opět zlepšili a bojovností jsme zápas dotáhli do vítězného konce."

HC ENERGIE KARLOVY VARY – MOUNTFIELD HK 2:4 (0:2, 2:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 21. Haščák (Huna), 35. T. Rohan (Bartek, M. Rohan) – 13. Bednář (Dej, Mertl), 13. Červený (Pláněk, Honejsek), 38. Mertl (Vydarený, Dej), 57. Courchaine (Honejsek).
Rozhodčí: R. Svoboda, Úlehla – J. Svoboda, Lhotský.
Vyloučení: 3:6.
Bez využití.
Střely na branku: 23:37.
Diváci: 1364.
Nejlepší hráči: Tomáš Rohan – Martin Pláněk.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Bičánek, Dvořák, J. Tomeček, Benák, Rohan, Redlihs, Baránek – Vachovec, Haščák, Huna – Rachůnek, Marosz, Svoboda – Rohan, Kůs, Bartek – Koblasa, Osmík, Gríger. Trenéři: Mlejnek, Antonik.
Mountfield HK: Kacetl – Vydarený, Pláněk, Plášil, Dietz, Frühauf, Pavlas, Čáp – Dej, Mertl, Bednář – Červený, Ihnačák, Honejsek – Šimánek, Vantuch, Kudrna – Courchaine, Miškár, Köhler. Trenéři: Kýhos, Martinec a Tvrdík.

Vítkovice ztratily vedení 3:0 a zahrají si jen play out

Rozjeté Vítkovice bojovaly o desítku proti Liberci, který si nedělním triumfem nad Zlínem zajistil prvenství v základní části. Ostravský tým začal skvěle a na startu druhého dějství vedl už 3:0, přesto o nadějný náskok v brankově bohatém třetím dějství trestuhodně přišel. Jen do play out ho poslal útočník Petr Vampola, který se mezi 53. a 59. minutou zaskvěl hattrickem a zmrazil slušně zaplněnou ostravskou arénu. Ta se může nyní těšit pouze na boje o udržení s Pardubicemi, Litvínovem a Karlovými Vary.

Ladislav Svozil (trenér Vítkovic): „Začali jsme velmi dobře, dodržovali jsme systém. Za stavu 3:0 jsme ale začali nesmyslně lítat nahoru a pokračovalo to tak celý zápas. Dobré mužstvo by náskok 3:0 a další dvě průběžná vedení nemělo ztrácet. Máme dost zkušených hráčů na to, abychom si to pohlídali. Nesmyslně jsme však ztratili hlavu a zaslouženě prohráli. Víme, že předkolo je ztracené. Teď se musíme dívat dolů.“

Filip Pešán (trenér Liberce): „Do utkání jsme nevstoupili dobře. Prohrávali jsme osobní souboje, respektive jsme je vůbec nepodstupovali. Navíc jsme inkasovali laciné branky. Postupem času jsme se dostávali více do hry. Byli jsme silní na kotouči a jsem rád, že jsme dokázali zvítězit.“

HC VÍTKOVICE STEEL – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 5:6 (2:0, 1:2, 2:4)

Branky a nahrávky: 6. Kucsera (Kolouch, Vandas), 16. Szturc (Burger, Němec), 28. Vandas (Čerešňák, Kolouch), 48. Němec (Burger, Szturc), 53. Kolouch (Hovorka, Vandas) – 29. Valský (Jelínek), 30. Ordoš (Bulíř, Plutnar), 47. Bakoš (Vampola), 53. Vampola, 57. Vampola (Mojžíš, Řepík), 59. Vampola (Krenželok, Plutnar).
Rozhodčí: Hradil, Polák – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 4:4, navíc Bartošák (Vítkovice) 10 minut.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 20:28.
Diváci: 7202.
Nejlepší hráči: Jiří Burger – Petr Vampola.
HC VÍTKOVICE STEEL: Bartošák – Kovář, Čerešňák, Philipp, Štencel, Klok, Sloboda – Kafka, Hlinka, Olesz – Kucsera, Kolouch, Vandas – Hovorka, Balán, Zdráhal – Němec, Burger, Szturc. Trenéři: Svozil a Petr.
Bílí Tygři Liberec: Lašák – Vitásek, Šimek, Derner, Plutnar, Mojžíš, Havlín – Birner, Vampola, Řepík – Ordoš, Bulíř, Bakoš – Krenželok, Jelínek, Valský – Plodek, J. Vlach, Zachar. Trenéři: Pešán a Čermák.

Kometa předvedla neskutečný obrat a je v play off

Kometě to na cizích kluzištích vůbec nejde. Na východ Čech dorazila s bilancí osmi porážek z posledních devíti tripů a dlouho se zdálo, že svou venkovní krizi znovu prohloubí. Když v 50. minutě zvyšoval Tyler Redenbach na průběžných 3:0, na hosty by si v tu chvíli nevsadil ani ten nejvěrnější fanoušek. Jenže Brňané nesložili zbraně, patnáct sekund před třetí sirénou srovnali krok a v prodloužení dokonali nevídaný obrat. Hattrickem se blýskl Jan Káňa, který svému týmu vystřílel účast v předkole play off.

Peter Draisaitl (trenér Pardubic): „Pro hráče je to určitě rána, když prohrají zápas, ve kterém hráli nějaký 45 nebo 50 minut dobrý hokej. Vždycky uděláme jeden krok dopředu a dva dozadu. Ze zápasu si do budoucna vytáhneme to pozitivní. Dokázali jsme tým stabilizovat a podle toho teď také hráli. Problematika posledních minut je v Pardubicích už dlouhodobě. Čím to je? Ať si každý myslí, co chce.“

Kamil Pokorný (asistent trenéra Komety Brno): „Dvě třetiny jsme nehráli dobře a Pardubice ve druhé části odskočily do vedení 2:0. Náš výkon byl diametrálně odlišný od domácího zápasu s Mladou Boleslaví, přitom jsme chtěli začít úplně stejně. Po třetím gólu Pardubic už jsme byli doslova v rakvi, ale hráči to víko vykopli a neskutečným způsobem se vrátili do zápasu. Když jsme viděli výsledky na kostce, tak jsme si šli i zatím druhým bodem, který se nám podařilo získat dřív, než jsme čekali. Celé Brno si zaslouží, aby Kometa hrála play off a neskončila v play out. Jsme rádi, že jsme to zvládli a do dalších zápasů půjdeme s čistou hlavou.“

HC DYNAMO PARDUBICE – HC KOMETA BRNO 3:4 v prodloužení (0:0, 2:0, 1:3 – 0:1)

Branky a nahrávky: 27. Sýkora (Štajnoch, Marcinko), 37. Redenbach, 50. Redenbach (Sýkora, Gregorc) – 50. Káňa (Němec, Kováčik), 57. Káňa (Němec), 60. Kováčik (Kaberle, Němec), 61. Káňa (Kaberle).
Rozhodčí: Pešina, Šindler – Pešek, Jelínek.
Vyloučení: 2:4.
Využití: 1:0.
V oslabení: 1:1.
Střely na branku: 26:33.
Diváci: 6981.
Nejlepší hráči: Petr Sýkora – Jan Káňa.
HC Dynamo Pardubice: Kopřiva – Štajnoch, Čáslava, Ščotka, Gregorc, Bokroš, Zdráhal – Rapáč, Marcinko, Poulíček – Moňa, Redenbach, Orsava – Moučka, Nahodil, Kaut – Voženílek, Tomášek, Beran – Sýkora. Trenéři: Draisaitl, Potajčuk a Král.
HC Kometa Brno: Čiliak – Kozák, Kaberle, Kováčik, Hanzlík, Trška, Malec, Štindl – H. Zohorna, Čermák, Dočekal – Špirko, Němec, Káňa – Ton, Hruška, Ostřížek – R. Zohorna, Raška, Burian. Trenéři: Zábranský, Pešout a Pokorný.

Haloda vychytal výhru, Zlín zvládl přestřelku s Plzní

Hokejisté Plzně se z Třince vydali rovnou do Zlína, kde chtěli přerušit sérii tří porážek v řadě. Nahrávala jim k tomu i marodka PSG, které nastoupilo mimo jiné bez kanonýra Bukartse či brankářské jedničky Kašíka. Mezi tři tyče se od začátku premiérově představil junior Ondřej Haloda, který si vedl lépe než zkušenější Matěj Machovský. Berani potvrdili, že se jim proti Západočechům daří, zvítězili i díky hattricku Daniela Štumpfa 6:4 a dovolili jim letos jen dva body. Jiří Ondráček sehrál čtyřsté extraligové utkání.

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): "Před zápasem jsme si v šatně řekli, že pomůžeme mladému gólmanovi, ale přišlo mně to tak, že hráči chtějí za něho chytat. Dívali se jeden na druhého, nevěnovali se v první třetině hře a výkon podle toho vypadal. Ve druhé třetině jsme zlepšili pohyb, byli jsme důrazní a pomohly nám tři góly v rychlém sledu. Soupeře jsme zaskočili, vytvořili jsme si náskok. Utkání jsme dovedli do vítězného konce, za což jsme rádi."

Ladislav Čihák (asistent trenéra Plzně): "Zápas se nám nepovedl. Vedli jsme 1:0, bohužel jsme ztratili těsné vedení, neboť po našem nedůrazu jsme darovali soupeři tři góly. Poté jsme zápas za stavu 2:5 ještě zdramatizovali. Měnili jsme brankáře a snížili jsme na rozdíl kontaktního gólu, ale dostali jsme další branku z trestného střílení. To se pak těžko dohání, Zlín si náskok pohlídal, vyhrál, má tři body a blahopřejii mu k výhře."

PSG ZLÍN – HC ŠKODA PLZEŇ 6:4 (0:1, 3:1, 3:2)

Branky a nahrávky: 25. Štumpf (Veselý), 30. Čachotský (Urbanec, Holík), 31. Štumpf (Matějíček), 44. Říčka (Holík, Urbanec), 45. Vlach (Kotvan, Cibák), 52. Štumpf z trestného střílení – 5. Bližňák (Johnson), 34. Indrák (Svoboda), 49. Indrák (Svoboda, Jeřábek), 49. Bližňák z trestného střílení.
Rozhodčí: Baluška, Müllner (oba Slovensko) – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 4:4.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 37:33.
Diváci: 4306.
Nejlepší hráči: Daniel Štumpf – Miroslav Indrák.
PSG Zlín: Haloda – Marušák, Kotvan, Matějíček, Žižka, Horák, Urbanec – Čachotský, Holík, Říčka – Štumpf, Vlach, Veselý – Ondráček, Šťastný, Čech – Maruna, Cibák, Sýkora. Trenéři: Vlach a Jurík.
HC Škoda Plzeň: Machovský (45. Polívka) – Kvasnička, Jeřábek, Sklenička, Kadlec, Kudroč, Pulpán – Kubalík, Lev, Indrák – Johnson, Bližňák, Kratěna – T. Svoboda, Preisinger, Hrňa – Poletín, Přikryl, Hollweg. Trenéři: Straka a Čihák.

Sparťané srazili Piráty, vyhráli posedmé za sebou

Už s jistotou druhého místa zajížděla rozjetá Sparta na led Chomutova, který po třech výhrách za sebou pokukoval po elitní šestce. Jeho plány však definitivně zmrazil pražský tým, který se dvě třetiny střelecky trápil, ale v závěrečném dějství přetavil převahu ve dvě slepené branky. Jandačova družina vyhrála posedmé v řadě a celkově šestnácté z posledních sedmnácti utkání. V brance Sparty se představil jistý Danny Taylor, závěr duelu okořenila pěstní výměna názorů mezi Jakubem Chrpou a Janem Švrčkem<strong></strong>.

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): „Neměli jsme dobrý vstup do utkání. Prvních osm minut byla Sparta jednoznačně lepší a naštěstí jsme neinkasovali více než jednu branku. Jinak mohlo být utkání rozhodnuto. Dostali jsme poté možnost hrát pět proti třem a využili jsme toho. Utkání se začalo trochu obracet. Druhá třetina byla poněkud nervózní. Hráli jsme o důležité body, zároveň byla spousta šancí. Kdybychom je proměnili, tak jsme mohli pomýšlet na vítězství. Ve třetí třetině po nás Sparta více šla. Zatlačila nás, což nám dělalo problémy. Byly tam nějaké chyby, oni následně využili přesilovou hru. Poté zaslouženě vyhráli, jelikož rozdíl dvou gólů si pohlídali.“

Zdeněk Moták (asistent trenéra Sparty Praha): „Vinou naší nedisciplinovanosti a vyloučení jsme se nemohli dostat hry. Zápas byl rozdrobený, hlavně v prvních dvou třetinách. Nicméně do třetí části jsme vstoupili zcela jinak. Během krátké chvíle jsme rozhodli o svém vítězství.“

PIRÁTI CHOMUTOV – HC SPARTA PRAHA 1:3 (1:1, 0:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 16. Růžička (Červenka, Skinner) – 7. Piskáček (Dragoun, Kalina), 42. Hlinka (Buchtele, Hlaváč), 43. Hlaváč (Hamilton).
Rozhodčí: Hodek, Hrubý – Komárek, Ondráček.
Vyloučení: 7:11, navíc Červenka (Chomutov) 10 minut.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 23:27.
Diváci: 4901.
Nejlepší hráči: Vladimír Růžička – Danny Taylor.
Piráti Chomutov: Kristan – Skinner, Rutta, Mrázek, Harant, Tejnor, Šidlík, Pereťagin – Tomica, Červenka, Račuk – Sklenář, Růžička, Ölvecký – Hřebejk, Kämpf, Květoň – Chrpa, Dušek, Kaše – Veselý. Trenéři: Růžička, Kopřiva a Šťastný.
HC Sparta Praha: Taylor – Polášek, Eminger, Švrček, Čajkovský, Mikuš, Hrbas, Kalina, Piskáček – Buchtele, Hlinka, Přibyl – Hlaváč, Klimek, Hamilton – Kumstát, Pech, Forman – Černoch, Dragoun, Netík.

Taktická bitva pro Mladou Boleslav, rozhodl Jarůšek

V bitvě Mladé Boleslavi s Třincem šlo o hodně. Zatímco domácí si mohli pojistit vysněnou účast ve čtvrtfinále, Oceláři dál bojovali o účast ve vyřazovacích bojích. Nakonec slavily oba týmy. Takticky svázaná bitva totiž za bezbrankového stavu dospěla až k nájezdům. Ty rozsekl v páté sérii boleslavský Richard Jarůšek. Toho zastínili oba brankáři. David Rittich lapil všech 30 pokusů, třinecký Peter Hamerlík se dokonce ocitl pod palbou 46 střel. Bruslaři jsou pátí, Ocelářům patří kolo před koncem desátá příčka.

František Výborný (trenér Mladé Boleslavi): "Pro oba týmy byl tohle zápas o všechno, my i Třinec jsme body vyloženě chtěli. I proto bylo utkání svázané taktikou, což bylo na hráčích vidět, ve spoustě situací působili staženě, ne tak uvolněně. I tak jsme ale měli nějaké šance, dvakrát tam puk skákal za jejich gólmanem a přes výsledek 0:0 lidi sledovali parádní hokej nahoru dolů, ve kterém jsme viděli dobré věci. Bylo znát, že to hráči chtěli rozhodnout v náš prospěch, ale i v takovém zápase se může stát, že vám soupeř ujede a prohrajete 0:1. Proto mě těší, jak to kluci celé zvládli. Přiznávám, že jsem se na výsledek Sparty a Chomutova ani nedíval, nechtěl jsem to vědět. Někteří kluci to ale určitě sledovali, jak je znám, třeba takový Tronča stoprocentně. Jsem rád za to, jak hráči sezonu zvládli. Před ní jsme si říkali, že bude těžké zopakovat aspoň předkolo, ale přitom jsme se posunuli zase o kousek dál. Klukům patří dík, stejně tak divákům, kteří nás celou dobu vydatně podporovali."

René Mucha (trenér Třince): "Na obou týmech byla znát důležitost tohoto zápasu. Na začátku jsme měli štěstí, že jsme neobdrželi gól, později už bylo vidět, že je utkání hodně svázané taktikou a šlo spíš o boj ve středním pásmu. V nájezdech, které jsme hráli potřetí za sebou, jsme tentokrát neuspěli. Popravdě, vývoj ostatních zápasů jsme nesledovali, až když jsme uhráli bod, na střídače jsme se dozvěděli, jak se hrálo ve Vítkovicích a v Pardubicích. V tu chvíli nám spadl velký kámen ze srdce. Jsme hrozně rádi za to, jak to všechno dopadlo, zvlášť po sezoně, jakou zažíváme. I přes spoustu zraněných jsme to nakonec ukopali. Za tohle utkání děkuji celému týmu, zvlášť Hamerlík v bráně podal fantastický výkon."

BK MLADÁ BOLESLAV – HC OCELÁŘI TŘINEC 1:0 po nájezdech

Rozhodující nájezd: Jarůšek.
Rozhodčí: Fraňo, Lacina – Bláha, Špůr.
Vyloučení: 2:5.
Bez využití.
Střely na branku: 46:30.
Diváci: 3698.
Nejlepší hráči: David Rittich – Peter Hamerlík.
BK Mladá Boleslav: Rittich – Stříteský, Voráček, Robar, Holub, Kučný, Rýgl, Trončinský – Jarůšek, Výborný, Pacovský – Klimenta, Klepiš, Lenc – Hyka, Musil, Bárta – Ďurač, Hruška, Pabiška. Trenéři: Výborný a Jelínek.
HC Oceláři Třinec: Hamerlík – Galvas, M. Doudera, Jank, Nosek, Hrabal, Slovák – Tybor, Kopecký, Irgl – Svačina, Plíhal, Dravecký – Adamský, Polanský, Rákos – Rufer, Kovařčík, Matuš. Trenéři: Dopita a Mucha.

Tabulka Tipsport extraligy po 51. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 51 32 8 3 8 175:110 115
2. HC Sparta Praha 51 29 7 6 9 194:128 107
3. Mountfield HK 51 23 4 8 16 139:137 85
4. HC Škoda Plzeň 51 22 6 6 17 162:141 84
5. BK Mladá Boleslav 51 20 7 9 15 148:135 83
6. HC Olomouc 51 21 5 9 16 115:115 82
7. PSG Zlín 51 20 6 6 19 125:126 78
8. Piráti Chomutov 51 21 4 7 19 129:141 78
9. HC Kometa Brno 51 19 4 4 24 130:145 69
10. HC Oceláři Třinec 51 16 7 6 22 122:124 68
11. HC VÍTKOVICE STEEL 51 17 6 2 26 142:147 65
12. HC Dynamo Pardubice 51 16 2 5 28 112:152 57
13. HC VERVA Litvínov 51 10 9 5 27 108:137 53
14. HC Energie Karlovy Vary 51 13 3 2 33 111:174 47

Program posledního 52. kola základní části TELH

18:20 HC Kometa Brno – PSG Zlín
18:20 Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice
18:20 HC Škoda Plzeň – Piráti Chomutov
18:20 HC Oceláři Třinec – HC Olomouc
18:20 Bílí Tygři Liberec – HC Energie Karlovy Vary
18:20 HC VERVA Litvínov – HC VÍTKOVICE STEEL
18:20 HC Sparta Praha – BK Mladá Boleslav

Předkolo play off startuje v pondělí 7. března, utkají se 7. s 10., respektive 8. s 9. týmem po základní části. Další termíny: úterý 8. března, čtvrtek 10. března, případně pátek 11. března a neděle 13. března. K postupu do čtvrtfinále je zapotřebí tří výher.

V úterý 8. března zahájí extraligová skupina o umístění (tzv. play out). Čtyři nejhorší týmy po základní části se utkají dvoukolově systémem každý s každým, body se započítávají. Dva nejhorší kluby posléze čeká baráž o udržení s dvěma nejlepšími celky WSM Ligy.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz