Vítkovice dál povedou Petr s Trnkou: Ocenění naší práce, ale i závazek

Foto: hc-vitkovice.cz

8. března 2018, 15:44

Adam Bagar

Hokejisty Vítkovic povedou i v příští sezoně trenéři Jakub Petr a Pavel Trnka, kteří dnes krátce po poledni podepsali s klubem víceleté kontrakty! Petr bude zároveň i v dalších letech působit jako vítkovický generální manažer. Ostravané o tom informovali v tiskové zprávě.

„Prodloužení smlouvy se současnými trenéry a pokračování dosavadního realizačního týmu je jenom potvrzením naší koncepční práce. Mám velkou radost, že Jakub Petr s Pavlem Trnkou, jako i zbytek realizačního týmu, pokračují na svých postech, budou dál odvádět profesionální výkony a jejich snahou bude pomáhat Vítkovicím dosahovat co největších úspěchů,“ těší majitele klubu HC VÍTKOVICE RIDERA Aleše Pavlíka.

„Víme, že navzdory zatím velice dobře rozehrané sezoně, máme ještě rezervy.“

Jakub Petr působí ve Vítkovicích od sezony 2008-09, první tým vede druhým rokem a nyní je jasné, že další sezony v pozici hlavního trenéra a generálního manažera přidá. „Mám radost, že můžeme pokračovat v naší práci. Vnímám to jako takové ocenění, ale i jako závazek do budoucna. Před dvěma lety jsme nastoupili cestu nové vize a koncepce a naší snahou je v těch dalších sezonách pomáhat rozvoji vítkovického hokeje.“

Foto: Petr Kotala, hc-vitkovice.cz

O tom, že jdou Vítkovice správnou cestou, svědčí také jejich skvělé umístění v základní části, když vyrovnaly svůj bodový rekord ze sezony 2011-12 a skončily čtvrté. „Ale víme a jsem si toho moc dobře vědom, že navzdory zatím velice dobře rozehrané sezoně, máme ještě pořád rezervy. Stejně tak si uvědomuju, že i my trenéři ještě nedosahujeme takové úrovně, jako ti nejzkušenější kouči,“ doplňuje šéf vitkovické střídačky.

„Mám velkou radost, že se mohu i nadále podílet na rozvoji vítkovického hokeje.“

Na té bude čtyřiačtyřicetiletý trenér působit po boku svého o tři roky mladšího asistenta Pavla Trnky. „Mám velkou radost, že se mohu i nadále podílet na rozvoji vítkovického hokeje. Jsem rád, že můžu pokračovat s Jakubem Petrem i dalšími v práci, která má být odrazem naší dlouhodobější klubové koncepce a vize. Já osobně se s touto vizí velice ztotožňuju a proto mě těší, že můžu být dál součásti její realizace,“ líčí Trnka.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz