1:3? Nevěšíme hlavy, zní z Třebíče. Týmu přišel vzkaz z NHL

Foto: Sabina Prokešová, hstrebic.cz

Semifinále mezi Třebíčí a Zlínem nabízí vyrovnané a vyhrocené bitvy. V domácích zápasech nakonec uspěli Berani, celek z Vysočiny se ale rozhodně nevzdává a chce se vrátit ještě do Zlína.

„Hrajeme s nimi vyrovnané partie. Většinou to bývá tak, že vyhraje ten šťastnější. Ale takhle to je, někdo musí být smutný a někdo naopak šťastný,“ má jasno kapitán Ladislav Bittner.

„Dva zápasy měli štěstí oni, ale my nevěšíme hlavy. Hraje se na čtyři vítězné zápasy, my jedeme teď domů a musíme vyhrát. Pak se uvidí, co bude dál,“ dodává třebíčský útočník.

Horácká Slavia byla ve středu i čtvrtek kousek od toho, aby si přivezla domů bod v sérii. Ve středu vyrovnala na 1:1 a ve třetí části měla více ze hry, ovšem devět sekund před koncem rozhodl Martin Lang.

„Hraje se na čtyři vítězné zápasy, my jedeme teď domů a musíme vyhrát."

A ve čtvrtek? To zase dvakrát vedla, ale Zlín vyrovnal v 59. minutě na 2:2 a v nájezdech slavil díky brance Zdeňka Sedláka.

„Je to škoda, vedli jsme celý zápas. Když už vyrovnali, vzali jsme si to zpátky, ale zase se to vyrovnalo. Je vidět, že to je vždy o gól. Jednou jsou lepší oni, pak zase my. Je to hokej, rozhoduje i štěstí. Oba brankáři chytají famózně. Chtělo by to trošku víc štěstíčka,“ myslí si Bittner.

„Kluci se vydali ze všech sil, odehráli výborné utkání. My se ale nevzdáváme, vyspíme se z toho a v sobotu hrajeme doma. Chtěl bych pozvat diváky. Věřím, že kluci jim ukážou hokej, ve kterém ještě neřekli poslední slovo. Věřím, že bude parádní atmosféra. Chceme se ještě vrátit do Zlína,“ zmiňuje hlavní trenér Kamil Pokorný.

Pokud chce Třebíč pomýšlet na postup do finále, nesmí už ani jednou prohrát a musí se pokusit o menší zázrak.

„Poslední krok bývá nejtěžší, my do toho zápasu půjdeme s tím, že ho chceme zcela určitě vyhrát. Tak snad to tak bude,“ věří Bittner, který zatím v play off posbíral pět bodů (1+4).

„Věřím, že kluci jim ukážou hokej, ve kterém ještě neřekli poslední slovo. Chceme se ještě vrátit do Zlína."

„Chceme pro naše fanoušky hlavně vyhrát. Já doufám, že se nám to podaří,“ naráží na sobotní duel, který startuje od 17:30. Ve Zlíně bylo na oba zápasy skoro pět tisíc fanoušků, v Třebíči se očekává také parádní atmosféra.  

Vzkaz svému mateřskému klubu poslal z NHL i Karel Vejmelka. Ve videu pozval diváky a poté promluvil i k hráčům.

„Klukům přeji hodně štěstí, ať se daří a vyhrajte!“ přeje si brankář Arizony, který odchytal v první lize za Horáckou Slavii 77 soutěžních zápasů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený SK Horácká Slavia Třebíč (@hstrebic)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz