ANKETA: Hlasujte o hráči a trenérovi měsíce října v TELH

1. listopadu 2022, 10:28

Josef Prášek

Redakce hokej.cz vybrala nejlepší sestavu října a fanoušci mají možnost hlasovat o tom, kdo se stane hráčem daného měsíce. Zároveň můžou zvolit nejlepšího trenéra z trojice Radim Rulík, David Bruk a Martin Pešout. Obě ankety končí ve čtvrtek 3. listopadu v 9:00.

Sestava měsíce podle redakce Hokej.cz

DOMINIK FURCH, (G, HC Kometa Brno)
Říjen patřil jemu. Posila Komety se dostala do brankoviště převážně kvůli zranění Marka Čiliaka a Furch ukazuje, že si říká o pozici jedničky. V říjnu nastoupil do šesti zápasů, pětkrát slavil výhru a jednou vychytal čisté konto.

PETER ČEREŠŇÁK (O, HC Dynamo Pardubice)
Jeden z nejlepších obránců celé soutěže odehrál v daném měsíci deset duelů, bodově naprázdno vyšel jen třikrát. Celkově zapsal osm bodů (3+5) a i díky němu jsou Pardubice na prvním místě.

UVIS JANIS BALINSKIS (O, Bílí Tygři Liberec)
Liberec se sice v poslední době trápí, když prohrál šest zápasů v řadě, ale tento lotyšský bek podává nadprůměrné výkony (4+4).

LUKÁŠ RADIL (Ú, HC Dynamo Pardubice)
V září vyhrál hráče měsíce Tomáš Zohorna, tentokrát bude velkým favoritem na tohle ocenění jeho parťák z útoku Lukáš Radil. Ten se vyšvihl do čela bodování a herně patří k nejlepším forvardům ligy. Během října posbíral parádních 15 bodů (7+8).

PETR HOLÍK (Ú, HC Kometa Brno)
Kometa má formu jako hrom a daří se také šikovnému Petru Holíkovi. 30letý útočník sesbíral za říjen 14 kanadských bodů (4+10), své spoluhráče často uvolňuje do obrovských šancí.

MARTIN RŮŽIČKA (Ú, HC Oceláři Třinec)
O hráče měsíce bude bojovat také zkušený střelec Martin Růžička. Lídr Třince překonává jeden milník za druhým. Už se dostal dokonce do elitní desítky historicky nejlepších střelců Tipsport extraligy a zaznamenal i 600. bod v dresu Ocelářů. A jeho bilance za říjen? 12 bodů (6+6), v osmi utkáních nebodoval pouze jednou!

Hráč měsíce?

Kdo byl nejlepším hráčem října v TELH?

2066 hlasů

Trenér měsíce?

V září vyhrál ocenění za nejlepšího kouče vítkovický Miloš Holaň. Za říjen vyslala redakce hokej.cz do boje tyto tři trenéry: Radima Rulíka (HC Dynamo Pardubice), Davida Bruka (HC Energie Karlovy Vary) a Martina Pešouta (HC Kometa Brno).

Brno hrálo v říjnu deset duelů, a hned devětkrát vyhrálo! Dynamo má také parádní formu – ve stejném počtu zápasů má o jednu porážku více – nestačilo právě na Kometu.

A trenér Energie? Pro někoho možná překvapení, ale Karlovy Vary mají za sebou úspěšné období. V jedenácti případech padly čtyřikrát, venku je Energie zatím nejlepší v rámci celé soutěže, v celkové tabulce se vyhoupla na sedmou pozici.

Kdo byl nejlepším trenérem října v TELH?

1817 hlasů

Zleva Martin Pešout, Radim Rulík a David Bruk

Zleva Martin Pešout, Radim Rulík a David Bruk | Foto: hc-kometa.cz, hcdynamo.cz a hokejkv.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz