Antošův syn, navrátilec z Ústí a Rytíř. Slavia zase podepisovala

Foto: hc-slavia.cz

6. května 2020, 18:05

Adam Bagar

Slavia hlásí další podpisy. Tentokrát si pojistila trojici mladých obránců – v Edenu pokračují Milan Antoš a Václav Veber, po krátké anabázi v Ústí nad Labem se vrací Michal Steinocher. Pražané o tom informovali na svých webových stránkách.

Václav Veber přišel do klubu v lednu letošního roku a hned pomohl sešívaným k parádní vítězné sérii. Celkem odehrál za Slavii 18 zápasů, v nichž zaznamenal dva body (1+1) a svými výkony si řekl o místo v kádru i pro příští sezonu.

„Václav po svém příchodu zapadl do mužstva, odehrál dobré zápasy, a proto jsme se rozhodli nabídnout mu novou smlouvu. Věříme, že na tyto výkony naváže,“ říká sportovní manažer klubu Jiří Veber na adresu kladenského beka.

Michal Steinocher byl po osmnácti zápasech v sešívaném dresu na začátku roku vyměněn do Ústí nad Labem právě za Václava Vebera. Slovanu ve třinácti utkání pomohl třemi body (1+2), nyní se ale vytáhlý zadák vrací do Edenu.

„Myslím si, že Michalovi působení v Ústí prospělo, dostal tam hodně prostoru a teď má motivaci porvat se o místo v áčku na Slavii. My v něm pořád vidíme potenciál, proto jsme mu nabídli smlouvu a dali šanci,“ vysvětluje Veber.

Nejmladším z trojice je mládežnický reprezentant Milan Antoš, jenž v první polovině sezony nastoupil k 29 utkáním, v nichž nebodoval. Na konci prosince se ale zranil a v novém roce už žádný další zápas za sešívané nepřidal.

„Milan měl bohužel v minulé sezoně smůlu a trápila ho zranění, tak se nedokázal v áčku naplno usadit. Dáme mu šanci, aby se o místo v kádru popral. Je to mladý, pracovitý hráč,” říká Veber k hráči, jehož otec patří k legendám klubu.

Aktuální kádr HC Slavia Praha

Brankáři:
Roman Málek, Martin Michajlov.

Obránci:
Milan Antoš, Tomáš Duda, Tadeáš Hejda, Ondřej Holý (zkouška), Mikuláš Hovorka (junior), Jan Novák, Michal Steinocher, Dominik Valík, Jiří Veber.

Útočníci:
Jaroslav Brož, Jiří Doležal, Damien Hradil (zkouška), Petr Kafka, Dávid Kohút, Filip Kuťák, Martin Ondráček, David Šteiner, Filip Vlček, Daniel Vrdlovec, Robin Všetečka.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz