Bruslaři tvoří kádr pro příští sezonu. Zůstává Krošelj a další tři hráči

Foto: bkboleslav.cz

22. dubna 2022, 11:50

Ondřej Mach

Mladá Boleslav se domluvila na nových kontraktech se čtveřicí hráčů: jedná se o brankáře Gašpera Krošelje, obránce Alexe Lintuniemiho s Tomášem Hanouskem a útočníkem Matyášem Kantnerem.

Klub novinky z tvorby soupisky pro nadcházející ročník zveřejnil na svých webových stránkách.

Už svou pátou sezonu ve městě automobilů přidá gólman Gašper Krošelj. Nově by měl o pozici jedničky bojovat s Filipem Novotným.

„Gašpi v play off potvrdil, že je velmi kvalitní brankář, který nám pomohl dostat se až do semifinále. Je zkušený, už se navzájem velmi dobře známe, víme, co od sebe čekat,“ povídá na jeho adresu sportovní manažer Václav Nedorost.

„Gašpi v play off potvrdil, že je velmi kvalitní brankář, který nám pomohl dostat se až do semifinále.“

Vedení klubu přesvědčil také finský bek Alex Lintuniemi, který do Mladé Boleslavi dorazil v průběhu října. Nakonec včetně play off zvládl 47 utkání.

„Už když jsme Alexe přiváděli, věděli jsme, že bude důležitou součásti týmu, což se potvrdilo. Jeho výkony byly opravdu velice dobré, a proto jsme rádi, že budeme spolupracovat i v nadcházející sezoně,“ pokračuje Nedorost.

O místo v defenzivních řadách Bruslařů se popere ještě Tomáš Hanousek. Perspektivní obránce rozdělil uplynulou sezonu mezi Karlovy Vary, Zlín a právě Mladou Boleslav.

„S rolí mimo sestavu a se silnou konkurencí se ale vyrovnával velmi dobře a my v něm vidíme velký potenciál do budoucna. Věříme, že nám může hodně pomoct, proto jsme se s ním rozhodli podepsat novou smlouvu,“ vysvětluje sportovní manažer klubu.

„S rolí mimo sestavu a se silnou konkurencí se ale vyrovnával velmi dobře a my v něm vidíme velký potenciál do budoucna.“

Posledním do party je další mladý hráč Matyáš Kantner. Plzeňský odchovanec se stal součástí výměny za Jana Dufka, později ho ale v play off zastavilo zranění.

„I s Matyášem jsme byli velice spokojení. Jde o mladého útočníka, který se hodí do našeho herního stylu. Slibujeme si od něho další posun a zlepšení naší produktivity,“ uzavírá Nedorost.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz