Burian srazil Staňka do popelnice. Proč hrála Mora hokej na dlažbě?

Foto: Karolina Martinková, hc-olomouc.cz

28. září 2017, 8:21

Adam Bagar

Ještě před začátkem letošní sezony si několik olomouckých hokejistů vyzkoušelo, jaké je to být v roli herců, obsadili Dolní náměstí a v kompletní výstroji na kamenné dlažbě hráli hokej. Proč? Hanácký klub ve spolupráci s Technickými službami města Olomouce a společností EKO-KOM natáčel zajímavý reklamní spot, který má lidi vybídnout k tomu, aby správně třídili odpad.

Srpnového natáčení se zúčastnila šestka hráčů. Brankář Martin Falter, obránci Robin Staněk a David Škůrek s útočníky Vilémem Burianem, Janem Knotkem a Kevinem Sundherem. V roli rozhodčího se navrch představil nový trenér brankářů Jan Littner.

Olomoučtí obyvatelé se nestačili divit, co že se to na Dolním náměstí odehrává. Šestice hráčů tam strávila přibližně šest hodin a v kompletní výstroji si dokonce na kamenné dlažbě zahrála hokej. To vše v rámci natáčení spotu na propagaci třídění odpadu.

Foto: Karolina Martinková, hc-olomouc.cz

„Natáčení vyžadovalo pečlivou přípravu a bylo taky časově náročné,“ říká na oficiálním webu marketingová manažerka olomouckého klubu Zuzana Němcová. Hráči Mory si to však užili. „Někteří se zmiňovali o změně povolání,“ doplňuje s úsměvem.

„Také fanoušci přišli kluky podpořit a aktivně se zapojili,“ pochvaluje si spokojená Němcová. „Chci poděkovat společnosti EKO-KOM, TSMO a SMO za možnost být součástí takového projektu, ale především hráčům a fanouškům. Byli fakt úžasní!“

Nyní už je celý spot hotov. „Využívá hlavní myšlenky celorepublikové kampaně se sloganem Život dává smysl, když je vše na svém místě. Má to smysl, třiďte odpad.“ prozrazuje Lukáš Grolmus, jenž je ředitelem komunikace společnosti EKO-KOM.

Olomoučtí příznivci mají od letošní sezony možnost třídit odpad přímo při duelech své Mory. „V interiéru stadionu jsou rozmístěny nové sběrné nádoby na tříděný odpad, cílem je umožnit všem návštěvníkům třídit odpady během akcí,“ dodává Grolmus.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz