Cenné rady. Třebíči pomáhá jako skills kouč Roman Erat

Třebíč se už v červnu připravuje na ledě – dvakrát týdně kvůli tomu jezdí do nedalekého Brna. Speciální tréninky má na starosti Roman Erat, jenž s hráči piluje především bruslení.

Erat patří k nejúspěšnějším odchovancům Horácké Slavie. Řádil také v dresech Znojma a Komety a dotáhl to až do národního týmu.

Poté, co v roce 2018 ukončil kariéru, se v Brně vrhl na trénování mládeže. 

Nyní pomáhá i třebíčskému áčku. „Kluci začínají na ledě. Moje úloha je s nimi pracovat na technice bruslení," popisuje v rozhovoru pro hstrebic.cz.

Coby skills kouč by měl Horácké Slavii předávat rady i v dalších fázích sezony. „Myslím, že budeme spolupracovat i dál. Uvidíme, jak se domluvíme," říká prozatím.

„Kluci to uvítali. V minulosti jsme tuto možnost neměli a kluci si platili individuální tréninky na ledě. Takže jsem rád, že tady všichni společně můžeme pracovat na technice bruslení a na dalších věcech," těší asistenta trenéra Jaroslava Barvíře.

Po nástupu Kamila Pokorného je letní příprava opravdu pestrá. Třebíč na led vždy chodívala až po letní dovolené, tým má za sebou navíc i soustředění.

„Loni bylo všechno zavřené a trénovalo se po skupinkách, co to šlo. Takhle je to určitě lepší," potvrzuje na třebíčských stránkách útočník Václav Krliš.

Aktuální kádr SK Horácká Slavia Třebíč

Brankáři: Pavel Jekel, Jan Mičán, Lukáš Vejmelka.

Obránci: Lukáš Forman, Michal Furch, Lukáš Chalupa, Jan Mlčák, Jakub Novák, Adam Svoboda, Lukáš Zukal.

Útočníci: Ladislav Bittner, Radim Ferda, Adam Gajarský, Václav Krliš, Tomáš Křehlík, David Michalčuk, David Michálek, Lukáš Nedvídek, Matěj Psota, Vojtěch Střondala, Martin Šťovíček, Zdeněk Vedral, Michal Vodný.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz