Derby ovládl Hradec, Plzeň sfoukla Zlín. Kometa padla, narazila i Sparta

Foto: Stanislav Souček, mountfieldhk.cz

3. února 2017, 19:39

Jan Šimek

Tipsport extraliga servírovala kompletní 44. kolo, jehož program odstartoval v Ostravě, kam dorazila Kometa. Ve vyrovnané bitvě nakonec uspěly Vítkovice. Plzeň doma převálcovala Zlín rozdílem šesti branek. Litvínov v přestřelce udolal Mladou Boleslav, východočeské derby patřilo Hradci Králové a Oceláři urvali výhru v Karlových Varech. Piráti vyloupili Liberec, k pěti gólům potřebovali jen 16 střel na branku! Sparta před návštěvou sezony nestačila na Olomouc, která vyhrála potřetí za sebou.

Kometa padla potřetí v řadě, výhru Vítkovic trefil Květoň

Vítkovičtí hokejisté povzbuzeni dvěma venkovními výhrami ze Sparty a Hradce hostili Kometu. Ta v Ostravě nasadila dvě nové posily – Krejčíka i Brabence – a začala dobře. V čase 16:06 totiž ukončil neprůstřelnost Bartošáka Káňa a hosté vedli. Domácí odpověděli 56 sekund před zvukem první sirény, kdy srovnal Tybor, a hned na startu druhé části otočil skóre Stastny – 2:1. Kometa ale stačila srovnat po trefě Hynka Zohorny a šlo se do prodloužení. V něm ale propálil střídajícího Vejmelku Květoň a Vítkovice braly před více než osmi tisíci diváky dva body.

Pavel Trnka (asistent trenéra Vítkovic): „Vždycky je složité takřka po týdnu vstoupit do utkání. Ale nám se to celkem podařilo. První třetina byla z naší strany dobrá, ale od poloviny střetnutí jsme přešli do pasivity. To se nám málem vymstilo. Kometa přidala na pohybu, vypracovala si několik dobrých šancí. Jsme rádi, že jsme to ustáli a sebrali dva důležité body.“

Petr Haken (asistent trenéra Komety Brno): „Nesehráli jsme špatný duel. Myslím, že jsme si nezasloužili prohrát. Domácí dobře sehráli přesilovku, nepokryli jsme tam prostor před bránou, u druhé branky byla znovu dorážka hned po buly. Ale potom už Vítkovice tolik šancí neměly. Od půlky zápasu jsme tlačili. Jsem moc rád, že jsme vyrovnali. Věřím, že to bude povzbuzení. Teď totiž posloucháme spoustu věcí, které na naši adresu nepatří. Ukázali jsme, že máme sílu. Ale pereme se s proměňováním šancí. Věřím, že příště budeme produktivnější.“

HC VÍTKOVICE RIDERA – HC KOMETA BRNO 3:2 po prodloužení (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)

Branky a nahrávky: 20. Tybor (Kucsera, Sloboda), 21. Stastny (Baranka, Tomi), 62. D. Květoň (Kucsera) – 17. J. Káňa (Čermák), 52. H. Zohorna (M. Kvapil, Brabenec)
Rozhodčí: Hejduk, Mrkva – Hlavatý, Tošenovjan.
Vyloučení: 4:5.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 24:38.
Diváci: 8 042.
Nejlepší hráči: Patrik Bartošák – Leoš Čermák.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák – Sloboda, Klok, Hrbas, Baranka, Urbanec, Výtisk – Tybor, O. Roman, D. Květoň – Tomi, Stastny, Olesz – Vandas, E. Němec, Kucsera – Kurovský, Balán, Szturc – P. Zdráhal. Trenéři: Petr a Trnka.
HC Kometa Brno: Čiliak (21. Vejmelka) – O. Němec, J. Krejčík, Kováčik, Gulaši, Trška, Štencel, Zábranský – Haščák, Čermák, J. Káňa – H. Zohorna, Hruška, M. Kvapil – Mallet, V. Němec, Brabenec – Vondráček, Dočekal, R. Zohorna. Trenéři: Zábranský, Pešout, Pokorný a Haken.

Indiáni rozebrali Zlín. Berani chytili v Plzni sedmičku

Devátá Plzeň hostila v bitvě o šest bodů desátý Zlín. Ten se na západě Čech držel jen necelých deset minut. Pak indiány poslal do vedení Kubalík, po něm se trefili Indrák, Lev a Stach a po první části drželi domácí luxusní čtyřbrankový náskok. Škodovka pokračovala v kanonádě také ve druhém dějství, kdy Preisinger, Kratěna a Lev upravili na hrozivých 7:0. Plzeňští pak trochu zvolnili, hosté dostali trochu čichnout a v čase 48:07 Gago čestnou trefou alespoň upravil skóre na 7:1. Indiáni vyhráli potřetí v řadě.

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): „Měli jsme výborný vstup do zápasu, hráli jsme s velkým elánem. Pomohli jsme si v úvodu přesilovkami, v nichž jsme se dostali do vedení. Mužstvo vždy nakopne, když se mu vydaří početní výhody. Chtěl bych kluky pochválit, že jsme se neuspokojili a nedovolili jsme, abychom ztratili dobře rozehraný zápas. Není lehké hrát za jednoznačného stavu utkání. Samozřejmě tam byly pasáže, kdy to nebylo ono, ale utkání jsme uhráli pro nás a výsledek dopadl jednoznačně.“

Martin Hamrlík (trenér Zlína): „Musím pogratulovat soupeři. Utkání se mi nehodnotí vůbec lehce. Jsme zklamaní, že jsme zápas o desítku prohráli takovým výkonem. Byli jsme v Plzni o den dříve, ale vůbec nám to nepomohlo. Viděli jsme něco špatně už během první desetiminutovky, kdy se nám zcela nedařili přesilovky, v nichž jsme ani nevystřelili. Hráči si určitě poté vzpomněli během zápasu na Třinec, aby to nedopadlo podobně. Takhle se nebojuje o desítku. Jediné plus pro nás je, že máme šanci na tuto facku zapomenout v neděli proti Pardubicím.“

HC ŠKODA PLZEŇ – PSG ZLÍN 7:1 (4:0, 3:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 10. D. Kubalík (Němeček, Kracík), 13. Indrák (Lev, Stach), 15. Lev (Indrák, P. Kadlec), 20. Stach (D. Kubalík), 22. Preisinger (T. Svoboda, Moravčík), 34. Kratěna (Němeček, D. Kubalík), 35. Lev – 49. Gago (Popelka).
Rozhodčí: Hribik, Petružálek – Barvíř, Gerát.
Vyloučení: 4:3.
Využití: 2:0.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 32:36.
Diváci: 4 755.
Nejlepší hráči: Jakub Lev – Michal Gago. 
HC Škoda Plzeň: Machovský – Pulpán, Čerešňák, Němeček, P. Kadlec, Moravčík, D. Sklenička – D. Kubalík, Kracík, Kratěna – Lev, Stach, Indrák – T. Svoboda, Preisinger, Martin Procházka – Kodýtek, Koreis, Hrnka. Trenéři: Martin Straka, Vlasák, Hanzlík a Čihák.
PSG Zlín: Kašík (21. Štůrala) – Kotvan, Marušák, Blaťák, Matějíček, Žižka, Řezníček, Gazda – Říčka, P. Holík, Bukarts – O. Veselý, Chytil, Okál – J. Ondráček, Honejsek, Šťastný – Gago, Ostřížek, Popelka. Trenéři: Svoboda a Hamrlík.

Verva udolala Bruslaře, Hübl odehrál 1000. zápas

Litvínovští hostili Mladou Boleslav, která se toužila dobrým výsledkem probít mezi desítku. Chemici ale začali skvěle a po dvou slepených gólech Hanzla a Hořavy držel dvougólový náskok. Bruslaři ale nesložili zbraně a ještě do konce první třetiny po trefách Urbana s Musilem srovnali skóre. Navíc uběhlo jen 80 sekund ze druhé části a Orsava otočil skóre – 2:3. Domácí sice vývoj utkání opět překlopili na svou stranu, jenže Pospíšil gólem v čase 59:21 posunul duel do prodloužení. V něm měl hostující gólman Maxwell problém s výstrojí, odjel střídat, náhradníka Lukáše překonal Hanzl a Verva urvala dva body. Bruslaři se navzdory prohře posunuli na desátou příčku.

Radim Rulík (trenér Litvínova): „Pro mě je strašně těžké zápas hodnotit. Vstup byl výborný, pak přišla sporná situace, kdy se dlouho zkoumalo video. Hrálo to pro Boleslav, která se potřebovala nadechnout, kdežto my jsme absolutně vypadli z tempa. Třetina, jež byla výborně rozehraná, skončila nerozhodně. Pak jsme měli dobré, ale i špatné okamžiky. Jsme rádi, že jsme uhráli dva body. Měli jsme na víc, ale vlastními chybami jsme soupeře postavili na nohy a mohli jsme i prohrát.“

Boris Žabka (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „Měli jsme slabší vstup do utkání. Dostali jsme dva góly a museli jsme se s tím vypořádat. Dokázali jsme proměnit dvě přesilovky a ve druhé třetině jsme šli do vedení 3:2. Snažili jsme se uhlídat střední pásmo, bohužel se nám to nepodařilo a dostali jsme gól na 3:3. Neproměnili jsme trestné střílení. Dostali jsme gól, ale v hodině dvanácté jsme vyrovnali na 4:4. Prodloužení těžko komentovat. Musíme si prohlédnout video, protože si myslíme, že soupeř dohrával ve čtyřech. Nechceme se na nic vymlouvat. Podíváme se na video.“

HC VERVA LITVÍNOV – BK MLADÁ BOLESLAV 5:4 po prodl. (2:2, 1:1, 1:1 - 1:0)

Branky a nahrávky: 8. M. Hanzl (K. Pilař, R. Hanzl), 9. M. Hořava (Trávníček, Válek), 31. Martynek (Lukeš, V. Hübl), 45. J. Černý (F. Pavlík), 64. R. Hanzl (M. Hanzl) – 14. Urban (Orsava, Štich), 19. Musil (Pacovský, Stříteský), 22. Orsava (Urban, Pospíšil), 60. Pospíšil (Orsava, Pacovský).
Rozhodčí: Pešina, Pražák – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 5:9.
Využití: 0:2.
Střely na branku: 45:34.
Diváci: 4370.
Nejlepší hráči: Karel Pilař – Tomáš Urban.
HC VERVA Litvínov: Petrásek – Gula, Kubát, K. Pilař, T. Pavelka, F. Pavlík, Z. Sklenička – Martynek, V. Hübl, Lukeš – M. Hanzl, R. Hanzl, J. Černý – M. Hořava, Válek, Trávníček – Jurčík, K. Reichel, J. Doležal. Trenéři: Rulík, Stránský a Šlégr.
BK Mladá Boleslav: Maxwell (64. Lukáš) – Kučný, Stříteský, Hanzlík, Kurka, Holub, Bernad, Štich, Hrdinka – Lenc, Musil, Hyka – Látal, Urban, Pacovský – Orsava, Žejdl, Pospíšil – Musliu, L. Volf, Jonák. Trenéři: Výborný, Žabka a Vidner.

Dynamo v derby vedlo, Hradec otočil skóre čtyřmi góly

Pardubice hostily vyhecované východočeské derby, kterému přihlížela vyprodaná Tipsport arena. Dynamo vstoupilo do utkání výtečně, když po necelých třech minutách využil trestné střílení střelec Sýkora a domácí vedli. V polovině úvodní třetiny ale srovnal Picard a čas 18:04 znamenal po bombě Vydareného obrat – 1:2. Další góly přišly až v závěru utkání. Pardubickým se vyrovnat nepodařilo, naopak Dej uklidnil hradecký výběr třetím zásahem a na konci potvrdil výhru Mountfieldu Červený. Hradec po třech prohrách zabral a bere tři body.

Miloš Holaň (trenér Pardubic): „Chtěl bych v první řadě poděkovat fanouškům za fantastickou atmosféru, kterou jsme bohužel nedokázali využít na svou stranu. Vstup do utkání jsme měli velice dobrý, byli jsme aktivní a vynutili si trestné střílení, ze kterého jsme šli do vedení. Měli jsme ještě dvě tři tutovky, ale nepodařilo se nám odskočit. Pak jsme udělali dvě chybičky a výsledek se obrátil proti nám. Ve druhé třetině to byl větší boj, hlavně oslabení nás stála hodně sil. Do třetí třetiny jsme vrhli všechno na útok, vynutili jsme si dvě přesilovky, kde jsme mohli zápas strhnout na svoji stranu. Nepodařilo se a v závěru jsme udělali chyby, které nás stály góly. Hlavně ve druhé třetině nás držel Martin Růžička, hráčům nemůžu vytknout dřinu a snahu. Soupeř byl dneska prostě lepší.“ 

Tomáš Martinec (asistent trenéra Hradce Králové): „Do zápasu jsme měli špatný vstup, stejně jako v předešlých utkáních s Pardubicemi, a hned jsme dostali gól. Tak do desáté minuty jsme byli pod velkým tlakem, tam nás podržel Patrik Rybár. Pak jsme se postupně dostávali do zápasu. Důležité bylo, že se nám podařilo ještě v první třetině otočit skóre na 2:1. Druhou třetinu to byl spíš boj než krásný hokej, ale vytvořili jsme si spoustu příležitostí a domácí držel brankář Růžička. Zlomovým okamžikem bylo, že jsme ve třetí třetině ubránili dvě oslabení. Obětavostí a týmovým výkonem jsme nedovolili domácím vyrovnat. Vítězství si moc vážíme a klukům děkujeme.“

HC DYNAMO PARDUBICE – MOUNTFIELD HK 1:4 (1:2, 0:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 3. P. Sýkora – 12. Picard (Knotek, Vydarený), 19. Vydarený (Pláněk, Kukumberg), 56. Dej (Kukumberg), 60. Červený (Dragoun, Šimánek).
Rozhodčí: Šír, Horák – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 6:5.
Bez využití.
Střely na branku: 30:34.
Diváci: 10 194 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Petr Sýkora – Patrik Rybár.
HC Dynamo Pardubice: Růžička – Schaus, Trončinský, Nedbal, Čáslava, Chaloupka, Havlík, Ščotka, Zajíc – P. Sýkora, Špirko, Rolinek – J. Sýkora, Nahodil, Hubáček – Beran, Tomášek, Zadina – Starý, T. Kaut, Bárta. Trenéři: Holaň, Marek a Janecký.
Mountfield HK: Rybár – Pláněk, Vydarený, Gregorc, Dietz, Štajnoch, Newton, Čáp – Červený, Dragoun, Šimánek – Jaroslav Bednář, Kukumberg, Dej – Jarůšek, T. Knotek, Picard – R. Pavlík, Nedvídek, Köhler. Trenéři: V. Sýkora, Hynek a T. Martinec.

Energie trápila Oceláře, Slezané předvedli otočku

Poslední Karlovy Vary přivítaly těžkého soupeře. Do oblíbené lázeňské destinace dorazil Třinec, který naposledy vybouchl na Spartě. Ideálně nezačal ani na ledě Energie, když v čase 3:50 inkasoval úvodní branku. Tu zařídil přesnou trefou od modré Sičák a domácí vedli. Slezský velkoklub dostal zpátky do hry Růžička, jenž v polovině zápasu srovnal, a krátce nato bylo na třinecké střídačce ještě veseleji. To když Rákos našel před Závorkou, který nic neviděl, puk po střele Rotha a pohotově jej poslal do sítě. Oceláři těsný náskok ubránili až do konce a mají tři body.

Mikuláš Antonik (asistent trenéra Karlových Varů): „Do zápasu jsme vstoupili dobře a první třetinu odehráli velmi slušně. Ve druhé části přišel výpadek. Přestali jsme hrát, co jsme chtěli a soupeř toho využil. Mrzí mě, že jsme nevyužili dva nájezdy, což je obrovská škoda. V závěru pro nás bylo těžké zápas srovnat nebo otočit, protože soupeř obětavě bránil. Kluci bojovali, ale body nás stal ten výpadek.“

René Mucha (asistent trenéra Ocelářů): „Začátek utkání se pro nás nevyvíjel optimálně. Hned při prvním oslabení jsme inkasovali. Naštěstí jsme dokázali utkání otočit. Vedení jsme udrželi i díky Šimonovi Hrubcovi, který to v bráně zavřel. Jsou to pro nás cenné tři body. Tím spíš, že se tady pro body jen tak nejezdí. Už tady prohrála silná mužstva.“

HC ENERGIE KARLOVY VARY – HC OCELÁŘI TŘINEC 1:2 (1:0, 0:2, 0:0)

Branky a nahrávky: 4. Sičák (Mullane) – 29. Marek Růžička (Klimenta, Nosek), 31. Rákos (Roth, Redenbach).
Rozhodčí: Hodek, Bejček – Rozlílek, Kokrment.
Vyloučení: 3:4.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 28:19.
Diváci: 2 712.
Nejlepší hráči: Tomáš Závorka – Šimon Hrubec.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Sičák, M. Rohan, Harant, Dujsík, Tom. Dvořák, Baldajev – T. Rachůnek, Dušek, Mikulík – Vachovec, Skuhravý, V. Tomeček – Mullane, Tuominen, Gorčík – O. Beránek, Gríger, Flek. Trenéři: Tlačil a Antonik.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – L. Galvas, Roth, Jank, Krajíček, M. Doudera, Nosek – Rákos, Kreps, Netík – Redenbach, Marosz, Hrňa – Adamský, Kane, Irgl – Klimenta, Cienciala, Marek Růžička. Trenéři: Kýhos a Mucha.

Liberec padl s Piráty. Ti se trefili pětkrát z 16 střel

Liberecký šampion dvakrát za sebou prohrál a potřeboval zabrat v duelu s Chomutovem. Piráti mu ale hned ze startu narušili plány po přesilovkové trefě Vondrky. Na tu sice odpověděl Derner, ale pak se trefil Mrázek a Růžička zásahem v oslabení poslal chomutovský tým do trháku. Jelínek přispěchal s kontaktním gólem, Pirátům dodal klid Račuk. Další snížení zařídil Radivojevič, jenže Huml pátou branku upravil na 3:5 a Valský při power play už jen snížil. Chomutovští ukázali úžasnou produktivitu. Vypálil 16 střel na branku a dali pět gólů. Ve třetí části jim na dvě trefy stačily čtyři střelecké pokusy!

Filip Pešán (trenér Liberce): „Alfou a omegou bylo proměňování šancí. Hlavně ve druhé polovině zápasu jsme hráli v optickém tlaku, ve třetí třetině soupeř vystřelil třikrát na branku a dal nám dva góly. Selhali jsme v naprosto vyložených šancích, které musí končit gólem, jinak naše snaha padá na neúrodnou půdu. Zápas byl téměř identický s duelem proti Pardubicím, opět jsme nezískali ani bod.“

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): „Připomněli jsme klukům poslední dvě utkání, které jsme absolvovali s Libercem. Vždy nám chyběla jedna třetina k tomu, abychom se pokusili o bodový zisk. Hráči si to vzali k srdci. Od začátku utkání jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem domácích a jsme nesmírně rádi, že se nám podařilo získat tři body, s nimiž jsme úplně nepočítali. Nesmírně si jich vážíme. Hlavním faktorem bylo, že i když je Roman Will výborný gólman a Tygry dlouhodobě drží nad vodou, náš brankář podal výtečný výkon. Kluci fárali do úmoru a jsme strašně rádi, že jsme to zvládli.“

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – PIRÁTI CHOMUTOV 4:5 (1:1, 1:2, 2:2)

Branky a nahrávky: 16. Derner (Bartovič, J. Stránský), 35. P. Jelínek (Pyrochta), 52. Radivojevič (Valský), 60. Valský (Bulíř, P. Jelínek) – 10. Vondrka (Huml, Rutta), 25. Mrázek (Huml, Rutta), 28. V. Růžička, 47. Račuk, 54. Huml.
Rozhodčí: Polák, Pavlovič – Frodl, Zavřel.
Vyloučení: 7:7.
Využití: 1:2.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 43:16.
Diváci: 5 892.
Nejlepší hráči: Branko Radivojevič – Ivan Huml.
Bílí Tygři Liberec: Will – Ševc, R. Šimek, Vitásek, Jánošík, Derner, Pyrochta – L. Krenželok, P. Jelínek, Svačina – Radivojevič, Bulíř, Valský – Bartovič, Bližňák, J. Stránský – J. Vlach, Vantuch, Ordoš – J. Mikyska. Trenéři: Pešán a Mlejnek.
Piráti Chomutov: Laco – Dlapa, Flemming, Kudělka, Rutta, Mrázek, Valach, Skinner – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, V. Růžička, Skokan – Poletín, Kämpf, Koblasa – Hlava, Kaše, Račuk. Trenéři: Růžička starší, Martínek a Šťastný.

Mora se škrábe nahoru, vyšlápla si na Spartu

Sparťané v duelu s Olomoucí opět vzdávali hold členům složek záchranného systému a brzy potěšili více než 14 tisíc fanoušků brankou, kterou zařídil v čase 16:06 Řepík. Druhá část patřila Hanákům, kteří góly Knotka a Eberleho strhli vedení na svou stranu. Když pak ve třetí dvacetiminutovce upravil hostující Laš na 3:1 pro Olomouc, Sparta musela vše vrazit do útoku. Povedlo se, brzy snížil kanonýr Vrána. Uběhla sotva minuta po jeho kontaktní trefě, když se podruhé prosadil Laš a definitivně zlomil odpor Pražanů. Mora tak vyhrála potřetí v řadě, tentokrát před nejvyšší návštěvou sezony, a ukazuje, že návrat mezi desítku myslí vážně.

Zdeněk Moták (asistent trenéra Sparty): „To, co jsem říkal po minulém utkání s Třincem, tentokrát přesně nastalo. Jeden den vám tam napadá všechno, další nemůžete dát góly. Vypracovali jsme si několik slušných šancí, které jsme měli proměnit. Na druhou stranu je třeba uznat, že jsme se těžko prosazovali. Olomouc hrála bojovně. Čtyři inkasované góly jsou hodně.“

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): „My jsme odehráli výborné utkání. Tři body mají v naší situaci cenu zlata. Jsme spokojeni jak se ziskem bodů, tak výkonem. Zkrátka se vším.“

HC SPARTA PRAHA – HC OLOMOUC 2:4 (1:0, 0:2, 1:2)

Branky a nahrávky: 17. Řepík (J. Hlinka, P. Vrána), 49. P. Vrána (J. Hlinka, Řepík) – 27. J. Knotek (Laš, R. Vlach), 32. Eberle (Vyrůbalík), 47. Laš (Škůrek, R. Vlach), 50. Laš (Škůrek).
Rozhodčí: Lacina, Hradil – Bláha, Špůr.
Vyloučení: 2:4.
Využití: 1:2.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 33:25.
Diváci: 14 370.
Nejlepší hráči: Michal Řepík – Marek Laš.
HC Sparta Praha: Novotný – Gernát, Piskáček, Kalina, Švrček, Nedomlel, Eminger, Mikuš – J. Hlinka, P. Vrána, Řepík – Klimek, Smejkal, Forman – Kumstát, Pech, Ihnačák – Uher, Cingel, Kudrna. Trenéři: Kalous, Moták a Veber.
HC Olomouc: Konrád – Vyrůbalík, Škůrek, Ondrušek, Jaroměřský, J. Galvas, Houdek – Laš, J. Knotek, R. Vlach – Burian, Sundher, Eberle – Holec, Herman, T. Mikúš – Matai, Mrázek, Kotala. Trenéři: Venera a Tomajko.

Tabulka Tipsport extraligy po 44. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 45 27 2 5 11 121:88 90
2. HC Oceláři Třinec 44 21 7 7 9 136:106 84
3 HC Sparta Praha 43 21 4 5 13 137:100 76
4. Mountfield HK 44 20 4 7 13 135:106 75
5. HC VERVA Litvínov 44 17 11 1 15 109:109 74
6. HC Kometa Brno 43 19 3 9 13 139:117 72
7. Piráti Chomutov 44 16 9 4 15 130:134 70
8. HC VÍTKOVICE RIDERA 43 16 8 2 17 100:102 66
9. HC Škoda Plzeň 44 16 4 6 18 112:117 62
10. BK Mladá Boleslav 44 16 2 6 20 111:132 58
11. PSG Zlín 44 15 5 3 21 106:133 58
12. HC Olomouc 43 13 6 4 20 104:111 55
13. HC Dynamo Pardubice 44 9 5 4 26 108:143 41
14. HC Energie Karlovy Vary 44 10 1 8 25 89:139 40

Další program Tipsport extraligy

Neděle 5. února – 45. kolo:
15:00 HC Sparta Praha – Piráti Chomutov
15:20 HC Oceláři Třinec – Bílí Tygři Liberec (ČT sport)
15:30 PSG Zlín – HC Dynamo Pardubice
17:00 HC Kometa Brno – HC Energie Karlovy Vary
17:00 Mountfield HK – HC VERVA Litvínov
17:00 HC Olomouc – HC Škoda Plzeň
17:30 BK Mladá Boleslav – HC VÍTKOVICE RIDERA

Středa 15. února – 46. kolo:

17:00 HC Oceláři Třinec – HC Olomouc
17:20 HC VERVA Litvínov – HC Kometa Brno (ČT sport)
17:30 HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav
18:00 HC Energie Karlovy Vary – HC VÍTKOVICE RIDERA
18:00 HC Dynamo Pardubice – Piráti Chomutov 
18:30 HC Sparta Praha – Mountfield HK

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz