Fryčer telefonoval během zápasu, chtěl si stěžovat na rozhodčí. Ale marně

Foto: Rostislav Pfeffer, hcorli.cz

19. března 2019, 13:29

Adam Bagar

Tak tohle se jen tak nevidí! Znojemský trenér Miroslav Fryčer během třetího čtvrtfinále ve Vídni telefonoval přímo ze střídačky supervizorovi utkání. Chtěl si stěžovat na rozhodčí.

V Rakousku se z toho hned stalo velké téma, šokovaný byl i realizační tým soupeře. „Už jsem v kariéře viděl hodně, ale ještě nikdy kouče na střídačce s mobilem v ruce," cituje vídeňského trenéra Davea Camerona server hokejportal.cz.

„Už jsem v kariéře viděl hodně, ale ještě nikdy kouče na střídačce s mobilem v ruce."

„Před utkáním za mnou přišel do kabiny supervizor, který je Kanaďan, a řekl mi, že kdyby se mi cokoliv nelíbilo, můžu se hned ozvat,“ popisuje situaci Miroslav Fryčer, jenž vzal nabídku doslovně a vytáhl telefon rovnou během zápasu.

Příště ho pošlu do háje a vynesu v zubech

„Když se mi teda něco nelíbilo, tak jsem mu volal přímo ze střídačky, ale on mi telefon prostě nezvedal. Přitom byl přítomen přímo na zimáku, takže nevím, k čemu to je. Příště ho pošlu do háje a vynesu v zubech," zlobil se trenér Orlů.

Poměr vyloučených byl 4:8 v neprospěch Orlů, útočník Patrik Novák navíc dostal trest na pět minut plus do konce utkání. Vídeň právě v přesilových hrách Znojmo zlomila. Využila dvě a slavila jak výhru 5:2, tak vedení 2:1 na zápasy.

Ať si ty svoje řeči strčí za klobouk

„Některé zákroky byly od nás zbytečné, ale bylo tam mnoho věcí, které mi prostě do hlavy nepasovaly. S těmi lidmi od rozhodčích a disciplinárky se už do konce sezony nehodlám bavit. Ať si ty svoje řeči strčí za klobouk,“ uzavřel Fryčer.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz