Hokej v číslech: Predikce třetích zápasů předkola play off

Díky našemu modelu Game Score vám přinášíme kromě predikcí všech sérií play off i predikce jednotlivých zápasů. Jaké tipy nabízíme (nejen) sázkařům před dnešními duely Generali Česká pojišťovna play off?

Dnešní zápasy

Po prvních dvou zápasech svých sérií si vezou na led soupeřů komfortní vedení Třinec s Kometou Brno, série mohou dnes ukončit. Naopak Liberec ve druhém domácím duelu zaváhal, a v Plzni se tak bude bojovat o mečbol mezi oběma celky.

Olomouc s Karlovými Vary pak čeká na rozdíl od ostatních duelů teprve druhé střetnutí, přičemž to první zvládla Olomouc. Dnes je ale favoritem domácí Energie, která má v našem modelu šance na výhru přes 60 %.

Mladá Boleslav je pak mírným favoritem proti Kometě díky domácímu prostředí. Ani to ale nepomáhá Litvínovu, který je i dnes v pozici lehkého outsidera. Naopak i přes čtvrteční vysokou prohru vidí náš model jako velkého favorita v utkání Plzeň–Liberec právě hosty.

Naše tipy

Bílí Tygři Liberec (1,87)

Sázkové kanceláře po prohře Liberce ve druhém utkání série výrazně vyrovnaly kurzy, náš model ovšem Liberci stále plně důvěřuje, kurz je tedy na straně Bílých Tygrů dnes opět výhodný.

HC Energie Karlovy Vary (1,86)

V domácím prostředí mají Karlovy Vary velice dobrou šanci otočit sérii s Olomoucí ve svůj prospěch. První krok k tomu mohou udělat dnes, když jsou i u sázkových kanceláří favoritem. S nabízeným kurzem je pak výhoda právě na jejich straně.

Poznámka: Čísla v závorce za jménem týmu jsou vypsané kurzy sázkové kanceláře Tipsport na výhru daného týmu do rozhodnutí, pokud není řečeno jinak.

O modelu Game Score

Jak funguje model Game Score, si můžete přečíst zde. Před letošní sezonou doznal náš model několika změn, o kterých se můžete více dozvědět v tomto článku. Jak z něho vychází samotné predikce, je podrobněji popsáno tady. Přehled predikcí před startem sezony pak naleznete zde.

V predikcích jednotlivých zápasů hraje hlavní roli aktuální soupiska týmu, která počítá se zraněními nebo zápasovými tresty. Faktorem je i domácí prostředí, když během posledních tří sezon vyhrály domácí celky více než 55 % zápasů.

Šance jednotlivých týmů v zápase jsou stanoveny na základě výsledků 50 000 simulací. A právě z procentuální šance na výhru daného týmu vychází i kurz, který najdete v posledním sloupci. V minulé sezoně náš model správně určil vítěze utkání v 64 % případů.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz