Hokej v číslech: Predikce zápasů 18. kola extraligy

Díky našemu modelu Game Score vám přinášíme kromě predikcí sezony i predikce jednotlivých zápasů. Jaké tipy nabízíme (nejen) sázkařům před úterním kolem Tipsport extraligy?

Dnešní kolo

Nový extraligový týden začíná téměř kompletním 18. kolem, které nabízí šest utkání. Duel Sparty s Pardubicemi byl totiž předehrán minulý týden. I dnes nás ale čekají velice zajímavé zápasy. Plzeň hostí Olomouc v souboji dvou týmů s podobným bodovým ziskem. Poslední výhru se bude na domácím ledě snažit potvrdit Liberec, který hostí nepříjemné Karlovy Vary. Plný bodový zisk pak určitě bude chtít získat Mladá Boleslav na ledě Brna, a také Třinec v Litvínově. Těžké venkovní zápasy pak čeká dvojici týmů z chvostu tabulky, Zlín a Kladno.

Naše tipy

Litvínov (2,43)

Souboj Litvínova s Třincem je dnes naším jediným tipem, když zbytek zápasů vidí sázkové kanceláře téměř totožně jako náš model. Litvínov má po zápase s Libercem co napravovat, když ho na svém ledě Bílí Tygři téměř k ničemu nepustili. Třinec pak sice urval vítězství v Plzni, ale rozhodně nepodal přesvědčivý výkon. Před domácím publikem by se měl Litvínov vybičovat k mnohem lepšímu výkonu a na Třinec si vyšlápnout.

Poznámka: Čísla v závorce za jménem týmu jsou vypsané kurzy sázkové kanceláře Tipsport na výhru daného týmu do rozhodnutí.

O modelu Game Score

Jak funguje model Game Score, si můžete přečíst zde. Před letošní sezonou doznal náš model několika změn, o kterých se můžete více dozvědět v tomto článku. Jak z něho vychází samotné predikce, je podrobněji popsáno tady.

V predikcích jednotlivých zápasů hraje hlavní roli aktuální soupiska týmu, která počítá se zraněními nebo zápasovými tresty. Tu zde zobrazuje xWin% daného týmu. Faktorem je i domácí prostředí, když během posledních tří sezon vyhrály domácí celky více než 55 % zápasů.

Šance jednotlivých týmů v zápase jsou stanoveny na základě výsledků 50 000 simulací. A právě z procentuální šance na výhru daného týmu vychází i kurz, který najdete v posledním sloupci. V minulé sezoně náš model správně určil vítěze utkání v 64 % případů.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz