Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

Soupisky představeny, letošní ročník ENYAQ Hockey League ve hře NHL23 může začít. Středa 30. listopadu nabídla draft soutěže a představení soupisek všech zúčastněných extraligových celků. Volbou číslo jedna se vůbec premiérově stal slovenský gamer Marián Meško, který zamířil do Plzně.

Zatímco loni přestupové okno pořádně zamíchalo šancemi jednotlivých celků, letos se zase tolik změn na esportovém poli neudálo.

Před minulým ročníkem ENYAQ Hockey League přišel do Pardubic Adam „Dzouvi“ Menšík, Litvínov pak přivítal Jindřicha „JiFiho23“ Fencl. Jednalo se a stále se jedná o zcela klíčové gamery.

Na soupiskách, jež kluby představily tuto středu, bychom podobné bomby nenašli. Za nejzajímavější přesun bychom mohli označit přestup Daniela „DannyhoZedla“ Sedláčka, jenž po sezoně v brněnské Kometě oblékne dres třineckých Ocelářů.

Po roční pauze se do výběru Českých Budějovic vrací Vojtěch „Krchy11“ Krcho, hráč univerzitního celku Black Dogs Budweis, jenž s Motorem v sezoně 2020/21 získal na virtuálním kluzišti EHL bronzové medaile.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ENYAQ hokejová liga (@esporthokej)

Teď k samotnému draftu. Vůbec premiérově se stal jedničkou Slovák, a to Marián „Messi12126" Meško. K němu si HC Škoda Plzeň vybrala Jana „Reffyho“ Černíka, Luboše „Derryska82“ Derahu a Jakuba „JR11“ Radkoviče.

Kromě čtyř voleb Západočechů disponovala jednou pozicí na draftu i brněnská Kometa. Ta ukázala na Jakuba „Švikiho“ Švikruha.

Nadcházející ročník ENYAQ Hockey League startuje 19. prosince. O dovršení zlatého hattricku se bude snažit HC Dynamo Pardubice, pachuť z dvou po sobě jdoucích finálových proher zase bude chtít zahnat litvínovská VERVA.

Kompletní soupisky naleznete na tomto odkaze.

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV