Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

Díky našemu modelu Game Score vám přinášíme kromě predikce celé sezony i predikce jednotlivých zápasů. Jaké tipy nabízíme (nejen) sázkařům před dnešními zápasy Tipsport extraligy?

Dnešní kolo

V nedělním programu mělo všech pět odehraných zápasů poměrně jasného favorita, nakonec se ale radoval pouze jeden, když na domácím ledě uspěla Sparta proti Plzni. I o tom ale je hokej.

Dnes naopak Tipsport extraliga nabízí velice vyrovnané duely, i když se tedy najdou tři týmy, jejichž šance jsou lehce nad 60 %. Konkrétně jde o Spartu, Pardubice a Litvínov. Ani jeden z týmů ale nečeká nic lehkého, i když by na tom týmovou silou měly být lépe než soupeři.

Vyrovnané zápasy z pohledu modelu náš čekají v Brně, kde Kometa hostí Třinec, v Mladé Boleslavi a také v Plzni.

Naše tipy

Liberec (2,14)

Zatímco náš model vidí zápas Mladé Boleslavi s Libercem téměř jako hod mincí, sázkové kanceláře výrazně favorizují domácí. Výhoda je tak na straně Bílých Tygrů, kteří čekají na první tříbodovou výhru.

Karlovy Vary (2,66)

Karlovy Vary si dokázaly poradit s Třincem, v neděli pak byl jejich zápas s Olomoucí odložen. Mohly se tak připravit na souboj s Plzní, která se zatím s nulou na svém bodovém kontě trápí na chvostu tabulky. Získají Vary další zářez? Rozhodně by neměly být v tomto souboji takovým outsiderem, za jakého je považují sázkové kanceláře.

České Budějovice (2,76)

Náš model kromě Karlových Varů letos ve srovnání se sázkovými kancelářemi výrazně výše hodnotí České Budějovice. A to především díky vlivu dvojice Milan Gulaš–Lukáš Pech, kteří prožívají výborný vstup do sezony. Hradecký Mountfield se navíc momentálně potýká s početnou marodkou, a Motor by tak mohl z Hradce Králové odvézt body.

Poznámka: Čísla v závorce za jménem týmu jsou vypsané kurzy sázkové kanceláře Tipsport na výhru daného týmu do rozhodnutí, pokud není řečeno jinak.

O modelu Game Score

Jak funguje model Game Score, si můžete přečíst zde. Před letošní sezonou doznal náš model několika změn, o kterých se můžete více dozvědět v tomto článku. Jak z něho vychází samotné predikce, je podrobněji popsáno tady. Přehled predikcí před startem sezony pak naleznete zde.

V predikcích jednotlivých zápasů hraje hlavní roli aktuální soupiska týmu, která počítá se zraněními nebo zápasovými tresty. Faktorem je i domácí prostředí, když během posledních tří sezon vyhrály domácí celky více než 55 % zápasů.

Šance jednotlivých týmů v zápase jsou stanoveny na základě výsledků 50 000 simulací. A právě z procentuální šance na výhru daného týmu vychází i kurz, který najdete v posledním sloupci. V minulé sezoně náš model správně určil vítěze utkání v 64 % případů.

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV