Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

Konečně! Vrchol sezony v podobě světového šampionátu na Slovensku začíná. Máte v plánu jet podpořit český tým v honbě za vysněnou medailí přímo do Bratislavy ? Pak by vám neměl uniknout tento „fanouškovský manuál“. Podrobně v něm zjistíte nejdůležitější informace nebo i to, na co se můžete kromě samotných zápasů těšit.

Všeobecné informace pro fanoušky

  • Vstupenky na ještě nevyprodaná utkání se budou prodávat od 9 hodin přímo na pokladnách stadionů.
  • Stadiony (ať už v Bratislavě, či v Košicích) otvírají brány 1,5 hod před zahájením prvního zápasu v daném hracím dni. 
  • Na jednu vstupenku může projít jen jedna osoba, což mimo jiné znamená, že i děti (v jakémkoliv věku) potřebují mít na stadion vlastní vstupenku.
  • Pokud máte koupenou vstupenku na po sobě jdoucí zápasy, není možné, abyste zůstali po konci předchozího střetnutí v prostorách stadionu. Musíte jej opustit, a to v co nejkratším možném čase. Až pak je možné se do něj vrátit. 
  • Vzhledem k bezpečnostním kontrolám doporučují organizátoři přijít s dostatečným časovým předstihem.
  • V průběhu celého zápasu musí u sebe mít každý fanoušek na zimního stadionu vstupenku a doklad totožnosti.
  • Je možné sedět jen na místě, které vám vaše vstupenka určuje
  • Dejte si pozor na svou hladinku... Vstup na stadiony totiž nebude umožněn fanouškům, kteří budou pod zjevným vlivem alkoholu.
  • Uvnitř stadionu je zakázáno kouřit.
  • Vyjít ven a zase dovnitř můžete kolikrát chcete, je ale nezbytné vždy projít přes turniketový systém.

Co si můžu/nemůžu vzít na stadion?

Mezi zakázané předměty patří střelné zbraně, pyrotechnika, tyče, boxery apod. S sebou si nemůžete rovněž vzít žádné své jídlo nebo pití, píšťalky, vuvuzely, tlakové zvukové spreje či zařízení, jejichž záření působí na ostatní účastníka zápasu (baterky, blikače, laserová ukazovátka apod.) 

Dovnitř nebudete vpuštěni ani s vlajkami na dřevěných nebo železných tyčích. Povolené jsou vlajky s maximální délkou 1,5 metru na plastových tyčích. Nesmíte mít taky deštník. Vstup není rovněž povolen se zvířaty. 

Je zakázané mít i nadrozměrný batoh, čímž se rozumí takový, který byste nebyli schopni uskladnit na svém místě tak, abyste neobtěžovali ostatní fanoušky. Povolené jsou malé ruksaky a kabelky. Pro případ, že byste s sebou měli batoh o větších rozměrech, budou u obou stadionu ZDARMA přístupné úschovny

Cestujete autem? Využijte záchytná parkoviště

Pokud vyrazíte do Bratislavy autem, je pro vás připraveno hned několik záchytných parkovišť.

Seznam záchytných parkovišť:

  • Tyršovo nábřeží (kapacita: 250 osobních motorových vozidel a 25 autobusů)
  • Fotbalový stadion ŠKP Dúbravka (kapacita: 295 osobních motorových vozidel a 30 autobusů)
  • Zlaté písky (kapacita: 350 osobních motorových vozidel a 30 autobusů)
  • Bývalé Technické služby města Bratislava/Technická ulice (kapacita: 250 osobních motorových vozidel)

Zajímat by vás mohly výhody tzv. Bratislava CARD.

Fanzóna v Bratislavě

Výborná atmosféra po dobu celého šampionátu nebude nejen přímo na stadionu, ale taky ve fanzóně, která bude otevřená od 10. do 26. května.

Ta se bude v Bratislavě nacházet pár desítek metrů od Stadionu Ondreje Nepely na Trnavském náměstí před Istropolisem (kulturní dům). 

Do fanzóny, která pojme až devět tisíc lidí, může přijít KAŽDÝ, kdo má zájem. Nehledě na to, jestli vlastní vstupenku na zápasy, nebo ne. 

Otevírací hodiny fanzóny:

Hrací dny se dvěma zápasy v 16:15 a 20:15 – od 14:00
Hrací dny se třemi zápasy v 12:15, 16:15 a 20:15 – od 11:00

Fanzóna jak v Bratislavě, tak v Košicích zavírá hodinu po skončení večerního zápasu.

Foto: visitbratislava.com

Foto: visitbratislava.com

Foto: visitbratislava.com

Fanzóna bude rozdělená na dvě části:

V první z nich budete moci využít nabídku jídel a pití v gastro-stáncích, sednout si s kamarády na lavičku a pozorovat zápasy MS na velkoplošné obrazovce. Mimo to na vás čekají vystoupení zajímavých kapel či známých DJs.

Druhá část je věnovaná partnerům a sponzorům světového šampionátu. V jejich stáncích naleznete různé aktivity a mimo jiné se zde budou každodenně losovat vstupenky na samotné zápasy, takže pokud byste náhodou neměli původně na některé z utkání namířeno, můžete se na něm rázem ocitnout! Chybět samozřejmě nebudou stánky se suvenýry či dresy jednotlivých týmů.

Co si pro fanoušky přichystal partner Českého hokeje Tipsport?

  • Tipovací soutěž o tom, kdo se stane mistrem světa. Co je ve hře? Hokejový zájezd!
  • Probíhat zde bude prezentace live kurzů na utkání MS.
  • Získáte zde kompletní informace k registraci u sázkové kanceláře Tipsport.
  • V neposlední řadě dostanete ZDARMA různé fanouškovské předměty od samolepek s vlaječkami na tváři až po sály.

Mimo to má pro vás Tipsport během MS další speciální akce a nabídky:

  • Bonus 500 Kč zdarma pro každého nově zaregistrovaného klienta + možnost získat reprezentační dres (více ZDE).
  • Od 15. dubna soutěž o 2000 lístků, 3000 reprezentačních dresů a 10 milionů korun na sázení.
  • Pro klienty tipovačka zdarma na výsledky MS o ceny v hodnotě 1 mil. Kč na sázení (více ZDE)
  • Soutěž v pobočkách Tipsportu o 450 000 Kč na sázení (třítýdenní kola o 150 000 Kč)
  • Zástupci Tipsportu jsou rovněž přítomni ve vlacích Českých drah:
    – Tipovačka na výsledky českých utkání s okamžitým vyhodnocením cestou zpět (1000 Kč na sázení + repre dres).
    – Informace k registraci s okamžitým bonusem na sázení.

Vsadit si můžete přímo na stadionu!

Přímo na Zimním stadionu Ondreje Nepely je kamenná pobočka Tipsportu. Bez předchozí registrace si v ní mohou vsadit na utkání MS i čeští fanoušci.

Foto: Alena Zapletalová

Pilsner Urquell má Dům českých fanoušků

Dlouholetý partner českého hokeje pro vás v těsné blízkosti Stadionu Ondreje Nepely nachystal Dům českých fanoušků! V domě se budou po celou dobu šampionátu scházet nejen fanoušci, ale také čestní hosté, bývalí hokejisté, novináři a další, které do Bratislavy přivedou jejich povinnosti.

Dům českých fanoušků bude mít otevřeno každý den šampionátu od 11 do 24 hodin. Již zdálky jej poznáte podle velké Pilsner Urquell brány, před Domem bude také speciální retro auto Pilsner Urquell s čepovaným pivem.

Můžete se zde těšit na plzeňský ležák v té nejvyšší kvalitě, čepovaný z českých výčepů mistry svého řemesla, finalisty soutěže Pilsner Urquell Master Bartender. Budete si také moci vlastnoručně vyzkoušet školu čepování nebo virtuální prohlídku plzeňského pivovaru.

Dům Českých fanoušků naleznete u parku mezi Ondrej Nepela Arenou a Národním tenisovým centrem (vstup z Kalinčiakovej ulice).

Pilsner Expres ve spolupráci s Českými drahami

Sládek Plzeňského Prazdroje Václav Berka, generální ředitel Českých drah Miroslav Kupec a kapitán hokejového týmu z mistrovství světa na Slovensku v roce 2011 Tomáš Rolinek dnes slavnostně pokřtili hokejový vlak Pilsner Expres, který odvezl české hokejové fanoušky na první zápas národního týmu v Bratislavě se Švédskem. 

Součástí vlaku je speciální hospoda na kolejích s pivem Pilsner Urquell v té nejvyšší kvalitě, které budou hokejovým fanouškům čepovat nejlepší výčepní – finalisté prestižní soutěže Pilsner Urquell Master Bartender. Pilsner Expres pojede z Prahy do Bratislavy a zpět také 13. května a 15. května.

Říha a spol. založili speciální várku piva

Trenér českého národního hokejového týmu Miloš Říha, sládek Plzeňského Prazdroje Václav Berka a hokejoví reprezentanti Tomáš Zohorna a Jan Kolář také na konci března založili speciální várku piva Pilsner Urquell určenou pro oslavy českého úspěchu na mistrovství světa v hokeji na Slovensku.

V průběhu šampionátu budou všichni moci ochutnat pivo ze zlaté várky, první český gól pak Pilsner Urquell oslaví pivem zdarma v tisíci restauracích a hospodách po celém Česku. Seznam hospod a restaurací naleznete ZDE.

Buďme všichni #VJEDNOMDRESU

Všichni čeští fanoušci se mohou těšit také na dárky od partnera Českého hokeje Bohemia Chips. Hostesky budou rozdávat křupavé brambůrky už ve speciálních vlacích vypravených na mistrovství Českými drahami. Přímo u fan zóny v Bratislavě si poté budete moci na živo vyzkoušet, jaké je to #VJEDNOMDRESU. Za snahu pak fanoušci obdrží brambůrky nebo nálepky na tvář s českou vlajkou.

Co všechno víte o MS? 

Myslíte si, že víte o světovém šampionátu všechno? Zkuste kapacitu svých vědomostí v našem KVÍZU!

Poznejte účastníky MS

Českému a slovenskému týmu se na hokej.cz věnujeme podrobně hned v několika článcích, jak si ale před startem turnaje stojí ostatních 14 účastníků letošního MS na Slovensku? Přichystali jsme pro vás podrobná představení.

Skupina A (Košice):

» Kanada
» USA
» Finsko
» Německo
» Dánsko
» Francie
» Velká Británie

Skupina B (Bratislava):

» Švédsko
» Rusko
» Švýcarsko
» Lotyšsko
» Norsko
» Rakousko
» Itálie

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV