Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

Ani Velikonoční pondělí není výjimkou a důvodem, proč by neměla tak jako každé pondělí vyjít nová epizoda podcastu 1. Liga, taky liga. V ní shrneme přestupové veletoče posledních dnů, nové spekulace a taky rozebereme ošemetné a rozporuplné situace ze semifinálových duelů. A jako host tentokrát stanul za mikrofonem litoměřický gólman Tomáš Král.

Litoměřice mohly letos zažít historický úspěch. Ofenzivně laděný tým předváděl akce, ze kterých přecházel zrak, a když se gólman Tomáš Král na konci sezony i v play off rozchytal do parádní formy, postup do semifinále byl na dosah. Jenže poslední krok bývá nejtěžší. Stadion měl soupeře na lopatě, ale ani natřikrát sérii neukončil. Místo toho mu prohra v sedmém mači ukončila sezonu.

Právě brankář Tomáš Král byl ale jedním ze strůjců litoměřického vzestupu tabulkou i postupu z předkola. V obsáhlém rozhovoru nejprve analyzuje klíčové aspekty sezony, hodnotí přínos projektu Dukla a to, jak se tým vyrovnává s neustálými změnami v sestavě.

Také proletíme jeho cestu v litoměřickém brankovišti, v němž si postupně vydobyl neotřesitelnou pozici jedničky, i když růžové to taky vždycky nebylo. Taky se dozvíme, co mu při zápasech pomáhá se soustředěním, čím ho inspiroval Petr Čech nebo kde a s kým po tréninku hrál nájezdy o limonády nebo dokonce svlíkání. A taky jak mu jako Plzeňákovi chutná pivo.

Druhá část exkluzivního rozhovoru pak vyjde příští týden. 

Podcast 1. Liga, taky liga můžete poslouchat na kanále hokejcz na streamovacích službách Spotify, Apple Podcasts či Google Podcasts nebo na YouTube. Sledujte také instagramový účet @prvniliga.takyliga.

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV