Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

Je tu další týden, další pondělí a s ním další epizoda podcastu z prostředí Chance ligy – 1.Liga, taky liga. Ta v úvodu shrne novinky na přestupovém poli, poslední výsledky i vzestupy a pády. A přináší také rozhovor s jednou z největších prvoligových ikon, Tomášem Čachotským.

V sobotním zápase ve Vrchlabí zakulatil svůj zápasový účet v jihlavském áčku na úctyhodných 900. A kdyby si z Dukly dvakrát neodskočil, tisícovku už by měl v kapse.

Jenže Tomáš Čachotský rozhodně brusle na hřebík nevěší, stále se může měřit s nejlepšími. Však je čtvrtý v produktivitě celé ligy a za listopad se dostal do All-Star týmu soutěže. Na Vysočině by měl hrát ještě minimálně dva roky.

V obsáhlém rozhovoru zavzpomínal na své začátky v Jihlavě, na postupovou euforii v letech 2004 a 2017, ale také následné tvrdé pády zpátky o patro níž. A také se naposledy vrátil k oběma barážovým soubojům z let 2017 a 2018, jejichž určité momenty fanoušci ještě teď nemohou rozdýchat.  

Dále prozradil tajemství svého ladného skluzu a netypických bruslí, mluvil také o své cyklistické vášni i své podobizně na vlajce, která při každém zápase hrdě vlaje na tribunách CZ LOKO Arény. Tedy alespoň v dobách, kdy na stadiony ještě mohli diváci.

A jak se Čagy těší na plánovanou novou multifunkční arénu?

Podcast 1. Liga, taky liga můžete poslouchat na kanále hokejcz na streamovacích službách Spotify, Apple Podcasts či Google Podcasts nebo na YouTube. Sledujte také instagramový účet @prvniliga.takyliga.

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV