Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

Smíšenou radost mohou mít ze startu Tipsport extraligy v ambiciózních Pardubicích, zato v Litvínově by nejradši všechno smazali a začali sezonu od začátku.

Třída

Konrád to pochytá!
Obrana Olomouce patří k těm nejlepším v lize. A když už se někomu podaří ji prolomit, tvrdě narazí – v brance totiž stojí Branislav Konrád, momentální král ligových gólmanů. Letos už má na kontě jeden čistý štít, nicméně vyniká především stabilními výkony. Ve čtyřech zápasech za sebe pustil jen čtyři puky a úspěšnost zákroků atakuje famózní hranici 97 procent.

Oslabení? No a co!
Můžete si být jistí, že když jde Mladá Boleslav do oslabení, nechává to její hráče ledově klidnými. Zatím totiž mají v této disciplíně výjimečnou statistiku. Do početní nevýhody šli Mladoboleslavští už dvacetkrát, ale inkasovali pouze jednou! To dělá úspěšnost přesně 95 %. 

Návrat za všechny prachy
Tenhle návrat se zatím daří. Tomáš Zohorna je po pěti kolech lídrem bodování a v Pardubicích si mohou mnout ruce. Pět utkání, šest branek a dvě asistence, to je moc pěkný základ. Jestli je jedna statistika, ve které vyniká, pak je to úspěšnost střelby. Zohorna totiž zatím střílí se čtyřicetiprocentní úspěšností!

Bída

Will? Chtělo by to přeřadit!
Roman Will přicházel s velkou pompou. Hvězdný gólman, jehož kvality byly několikrát odzkoušeny i na mezinárodním poli, ale zatím tápe. Za sebou má jediný povedený zápas na ledě Plzně, jinak je to špatné. Jasně, v kolonce výher mu svítí trojka, ale jinak? Kromě zmiňovaného souboje v Plzni se Will nedostal přes 88 % v úspěšnosti zákroků. 

Litvínov
Některým fanouškům už musí být Litvínova líto. Litvínovská sezona je zatím jedna velká tragédie. Zdá se, že nefunguje vůbec nic a změna je v nedohlednu. Zatím má Litvínov na kontě dva bodíky. Druhá nejhorší přesilovka, nejméně vstřelených branek, nejvíce obdržených či nejhorší návštěvnost. Jak dlouho tohle ještě potrvá?

Vary, zpevněte to!
Karlovy Vary jsou na tom podobně jako Litvínov, avšak v defenzivě hoří ještě o něco víc. Momentálně dostávají v průměru na zápas nejvíce gólů, a to rovnou čtyři! S takovým číslem nelze myslet ani na nějaký částečný úspěch. Víc se čekalo například i od gólmana Štěpána Lukeše, který se trápí jakbysmet.

Foto: Kateřina Pelikánová, hokejkv.cz

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV