Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

Semifinále Generali Česká pojišťovna play off rozhodnou až sedmé zápasy. Co by měla zlepšit Mladá Boleslav a od koho z třineckých hráčů by se hodila větší produktivita?

Třída

Obětavý Knot
Nejčastěji blokujícím hráčem play off je společně s pardubickým Jakubem Nakládalem liberecký Ronald Knot. Oba zastavili svým tělem po 22 střelách soupeře.

Ranař Stránský
Co se týče hitů, nepřekvapí, že na prvním místě se stále drží brněnský Michal Gulaši, byť už má delší dobu po sezoně. O první místo už se ale nově – s osmnácti hity – dělí i mladoboleslavský forvard Jan Stránský (na úvodní fotce).

Machovský drží Spartu
V prvních šesti zápasech play off stál v brance Sparty Alexander Salák. Do třetího semifinálového utkání ovšem z rodinných důvodů nezasáhl a od té doby dostává přednost Matěj Machovský. Sparta totiž nemá sebemenší důvod pro změnu: Machovský má po čtyřech zápasech fantastické statistiky (95,04% úspěšnost zákroků a průměr inkasovaných branek 1,49).

Foto: Jan Beneš, hcsparta.cz

Bída

Mladoboleslavská buly
Z účastníků semifinále se všichni dostali v úspěšnosti vhazování nad 52 %, tedy až na Bruslaře. Ti se při buly trápí, vyhrají jich pouze 46,80 %.

Sparta pod střeleckým tlakem
Sparta vystřelila v dosavadním průběhu play off na branku 275x, kdežto soupeř 314x. To dává 46% poměr.  Z účastníků semifinále jsou Pražané pod největším střeleckým tlakem soupeře.

Marcinko se v produktivitě trápí 
V základní části patřil k nejproduktivnějším hráčům Třince, v play off ale Tomáš Marcinko moc vidět není. V deseti zápasech získal jediný bod (1+0). Ocelářům by se hodila větší podpora od dalších formací, o produktivitu se zatím stará výhradně lajna Petra Vrány.

Foto: Lukáš Filipec, hcocelari.cz

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV