Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

Po třech zápasech je ještě brzy na soudy, ale... Výkony slávistického útočníka Tomáše Knotka nebo frýdecko-místeckého beka Mikuláše Zbořila stojí za pozornost. Po změně angažmá se naopak trápí střelec Tomáš Šmerha (na fotce).

Třída

Zbořil ukazuje ofenzivní schopnosti
Tajný adept na nejproduktivnějšího obránce Chance ligy? Mikuláš Zbořil po příchodu do Frýdku-Místku naplno ukazuje svoje útočné schopnosti, po třech zápasech má už tři asistence a kromě toho zaujal hned dvanácti střelami na branku. O jeho dominantní roli u rysů svědčí i ice time okolo 23 minut.

Knotek je skvělý i dozadu
Tomáš Knotek má po třech utkáních už jedenáct bodů, ale pozor! Skvělý je zatím i směrem dozadu. Slávistický centr byl při hře 5 na 5 hned u sedmi vstřelených gólů a dosud ani u jednoho inkasovaného.

Střelec ze čtvrté lajny
David Michálek prožívá mimořádný start sezony: skóroval v každém z úvodních tří duelů. Hraje přitom až ve čtvrté formaci a jeho průměrný ice time činí pouhých devět minut. V přepočtu na čas je tak nejefektivnějším střelcem v Chance lize (6,68 gólu za 60 minut). Kromě toho má 77,27% úspěšnost na buly.

Foto: Markéta Křížová, hstrebic.cz

Bída

Šmerha se trápí
Tomáš Šmerha v posledních dvou sezonách platil za jednoho z nejlepších útočníků v Chance lize. Po přesunu do Sokolova se ale hledá... Po třech zápasech zůstává bez bodu, na branku vystřelil jen třikrát a ve statistice +/- se propadl na -5. Jeho průměrný ice time klesl pod třináct minut.

V čem má Šumperk rezervy?
Draci zatím bodovali ve všech třech utkání: obrali Porubu, Přerov i Vrchlabí. Přitom má Šumperk zatím jednu velkou rezervu – přesilové hry. Z deseti početních výhod nevyužil ani jednu.

Ach ta oslabení...
Kolín má aktuálně skvělou obranu v čele s Radimem Šaldou, Zdeňkem Čápem, Ondřejem Kachyňou, René Pieglem nebo Václavem Čížkem. Přesto se Kozlům vůbec nedaří v oslabení: Kolín z třinácti početních nevýhod inkasoval už pětkrát, to dává mizernou 61,54% úspěšnost. Tedy spíš neúspěšnost...

Foto: Jan Kobzáň, jackfoto.cz

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV