Hokejová tombola míří k hranici 3 500 000 Kč! Rekordní výhra v Liberci

8. února 2018, 17:26

Tomáš Čekal

Skvělá zpráva. Do konce základní části bude jistě překročena hranice 3 500 000 Kč. Začátek Generali play off TELH přinese Hokejovou tombolu i do Plzně. Pevně věříme, že si ji plzeňští fanoušci oblíbí a budou atakovat hodnoty, které vynáší na vrchol liberecké.

V Home Credit Areně dlouhodobě drží první místo mezi kluby. Celkem se v Liberci povedlo od začátku sezony vybrat 650 000 Kč a rozdělit spravedlivě 50:50 mezi šťastné výherce a klub. V zápase proti Spartě padl i stávající rekord klubu, který byl překonán zhruba o pět tisíc. Vítěz si odnesl domů krásných 22 075 Kč! Není divu, že měl z vybrané částky nesmírnou radost. K tomu, aby vyhrál, mu stačilo zakoupit tiket za 50 Kč a mít štěstí. O nový rekord se postarali malí hokejisté ze 7. třídy, kteří s pomocí rodičů tikety pilně prodávali. Stejná částka, kterou získal výherce putuje také na konto těchto malých nadějí Bílých Tygrů. Získané prostředky jim pomůžou rozvíjet hokejové dovednosti například na turnajích.  

V Třinci drží mezi kluby krásnou druhou příčku. Díky Hokejové tombole 50:50 a hlavně fanouškům připutovalo v této sezoně na Nadační fond Ocelářů již 320 000 Kč. Poslední výhru, 11 625 Kč, si odnesl divák z Mělníka, který, jak sám uvedl, je neutrální fanoušek. Ocelářům ale moc pochválil krásnou WERK ARENU. 

Pomyslnou bronzovou příčku drží ve Vítkovicích kde mají v posledních dvou domácích zápasech základní části velkou šanci překonat celkovou částku půl milionu korun! Vzhledem k tomu, že chybí pouhých 24 000 Kč tak je to s ohledem na dosavadní průměr téměř jisté. Obzvláště když mají Vítkovice tak skvělé fanoušky, jako je například poslední výherkyně paní Marie Stránská. Tato elegantní dáma je babička jednoho hráčů Vítkovic (Šimona) a nejen že poctivě podporuje svého vnuka na domácích zápasech, nosí jeho číslo na čepici, ale hlavně pravidelně kupuje tikety Hokejové tomboly, aby podpořila vítkovickou hokejovou mládež. K zasloužené výhře gratulujeme!

Děkujeme všem fanouškům, kteří zakoupením tiketu za pouhých 50 Kč podporují děti a projekty svých klubů. Stále platí, čím více fanoušků se zapojí, tím větší částku si mohou odnést a tím více podpoří projekt či jinou aktivitu svého klubu! Veškeré souhrnné informace najdete na adrese www.hokejovatombola.cz  

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz