<

Kapitán Dvořák představuje osmnáctku: Kdo dělá DJe, kdo je vtipálek a kdo ranař?

(RED DEER, od našeho zpravodaje) Česká hokejová osmnáctka si na Hlinka Gretzky Cupu připsala tři vítězství v řadě a postoupila do semifinále z prvního místa skupiny B. Mladý český tým se pyšní řadou zajímavých jmen a hokejových předností, kdo ale má v kabině jakou roli a jací hráči se v mužstvu sešli? To poodhalil kapitán Jakub Dvořák.

Se všemi hráči je legrace a v týmu panuje skvělá atmosféra. Přesně to je cítit ze slov kapitána Dvořáka, který popsal, kdo je kdo v týmu osmnáctky. O sobě moc mluvit nechtěl, nakonec ale přiznal, že plní roli diskžokeje.

„Letos na mě padla role dýdžeje, takže jsme se s klukama domluvili, udělali nějaký playlist a já to tam vždycky pouštím. Snažím se být dobrou oporou týmu. Na kluky jsem zatím strašně pyšný a uvidíme, jak to půjde dál,“ řekla reprezentační dvacítka s přezdívkou „Dvořka“. A postupně představila všechny členy týmu.

Michael Hrabal (Hrabi): Hrabi je hodně svůj. Všichni ho tady máme rádi, protože nás neskutečně drží. A je opravdu dobrý ve FIFĚ.

Adam Dybal (Dybi): Je to skvělý gólman. Vím o něm, že strašně miluje sladké, takže když náhodou nechytá a je na střídačce, tak s kustodem pořád něco ukusují.

Jan Kasal (Kasi): Jelikož to je třetí gólman, tak je nám hodně k ruce v kabině a dost nám pomáhá a hecuje nás. Myslím, že má v týmu velice důležitou roli.

Vojtěch Vochvest (Vochvi): Je to takový rabiát a ranař týmu. Postava i jeho vzhled tomu odpovídají.

Josef Eichler (Eichlik): Je to kvalitní bek a pravák, hodně důležitá součást týmu. V kabině s ním je hodně sranda.

Matteo Kočí (Kočka): Dost často se se všemi hádá. Ale hádá se v dobrém, takže ho máme všichni v kabině rádi.

Marek Ročák (Roči): Je to velký gambler, protože s námi chce pořád hrát poker. Jinak je dobrý do party.

Martin Matějíček (Matějda): Je to můj spoluhráč v obraně, takže si s ním hodně rozumím a myslím si, že je to dobrý parťák na ledě i do života.

Dominik Badinka (Badi): Badi je hlavní šoumen kabiny, umí udělat srandu a má dobré hlášky.

Adam Židlický (Židla): Nejčastěji tráví čas s Dominikem Badinkou, takže je to taky velký šoumen. A často se mu smějeme za jeho přízvuk.

Adam Jecho (Jecháč): Je to benjamínek týmu, takže to kolikrát odnáší, ale dělá to s láskou.

Adam Csabi (Čaboch): S Čabochem sdílíme pokoj, takže jsme velice dobří kamarádi. Furt se štengrujeme. On je takový malý a zarputilý a je to s ním fajn.

Eduard Šalé (Šalina): Eda je super kluk. Z ničeho si nedělá velkou hlavu a tím nás kolikrát dost drží. Myslím si, že to je taky důležité.

Matyáš Adámek (Adáma/Maty): Je to super kluk do party, je s ním sranda a na ledě podává dobré výkony.

Andrej Fábry (Andy): To je další šoumen kabiny. Andy je taky malý a zarputilý, a to mu dodává to šoumenství.

Tomáš Holčák (Holči): Je většinou tichý, ale když je mezi ženami, tak nezná hranice.

Pavel Šimek (Šimi): Drží zdravé jádro kabiny a myslím, že ho tady všichni máme rádi. Je s ním fakt sranda.

Jiří Felcman (Feli): Musím říct, že Jirka je pohodový kluk. Kolikrát má svůj svět, ale to na něm máme rádi.

Jakub Štancl (Štáca): O něm vím, že si s klukama vždycky rád zazpívá v autobuse, takže to je slyšet až dopředu. Je s ním sranda a mám ho rád.

Jan Šprynar (Špína): Je to super kamarád, akorát občas něco řekne a až potom přemýšlí. Ale má strašně vtipné hlášky, takže ho máme moc rádi.

Jan Kučera (Kůča): Má skvělý účes a je skvělý hráč do týmu. Je s ním taky sranda.

Dominik Petr (Domin): Domča je jeden z mých nejlepších kamarádů v týmu. Známe se fakt velice dlouho, mám ho rád a je to pro mě srdcová záležitost.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz