Kladno schytalo výprask, trhák pro Spartu. Bruslaři opět v čele

Foto: Roman Mareš, rytirikladno.cz

8. října 2021, 19:42

Ondřej Mach

Česká nejvyšší soutěž měla v pátek na programu sedm utkání. O nejvýraznější výsledek se postarala Plzeň, která Kladnu na jeho ledě uštědřila osmigólový debakl. A co další výsledky?

Mizérie Beranů na domácím ledě pokračuje

Střetnutí těchto dvou soupeřů bylo pikantní zejména s ohledem na výměnu, která přesně před týdnem rozvířila extraligové vody. 

Tomáš Fořt, Oscar Flynn i Adam Zbořil už tentokrát stáli na druhé straně barikády. A prvně jmenovaný dokonce pomohl ke skalpu svého bývalého zaměstnavatele asistencí. 

Bruslaři potvrdili roli favorita a pohodlně dokráčeli k vítězství – gólem a nahrávkou se blýskl Miloš Kelemen. Hostující brankář Jan Růžička si zase připsal první nulu v sezoně.

Luboš Jenáček (asistent trenéra Zlína): „Těžko se mi zápas hodnotí, protože snahu klukům nelze upřít. Měli jsme úvodní tlak, šance, možnosti. Bohužel nevím, jestli rozdávat klukům čokolády za góly nebo jak je motivovat. Klukům to zkrátka momentálně teď nelepí, není psychická pohoda. Nemáme nikoho, kdo by to vzal na sebe, zachoval chladnou hlavu a z vypracovaných šancí dal gól. V podstatě soupeř byl u nás dvakrát v pásmu a dal dva góly. To je tvrdý direkt a při naší produktivitě to rozhodlo zápas. Pak se to srovnalo, soupeř si kvalitou vypracoval šance a brankář Kašík chytl řadu gólů. Za stavu 3:0 už je poté těžké s tím něco udělat. Nepomůžeme si ani v přesilových hrách.“

Radim Rulík (trenér Mladé Boleslavi): „Nevyšel nám vůbec začátek zápasu. Domácí na nás vlítli a vůbec jsme nebyli připraveni, jak jsme měli být. Dostali jsme se pod tlak. Měli jsme štěstí, ale hlavně nám výborně zachytal gólman, který nás podržel po celý zápas. Bylo pro nás důležité, že ze situace, kdy jsme byli pod tlakem, jsme se dokázali prosadit. Byli jsme produktivní a první třetinu vyhráli. Od druhé třetiny se hra srovnala. Ve třetí třetině rozhodl gól na 3:0, do té doby byl Zlín hlavně v našem pásmu nebezpečný.“

PSG BERANI ZLÍN – BK MLADÁ BOLESLAV 0:4 (0:2, 0:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 5. Kelemen (D. Šťastný, Fořt), 6. J. Stránský (Jan Eberle, Bičevskis), 50. Kotala (Kelemen), 56. O. Najman.
Rozhodčí: Jeřábek, Obadal – Malý, Pešek.
Vyloučení: 4:4.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 28:36.
Diváci: 2 290.
Nejlepší hráči: Oscar Flynn – Tomáš Fořt.
PSG Berani Zlín: Kašík – Žižka, O. Němec, Trška, Gazda, M. Novotný, R. Černý, Dluhoš – T. Mikúš, Hejcman, Vopelka – Okál, Honejsek, Šlahař – Karafiát, A. Zbořil, O. Flynn – Köhler, P. Sedláček, Sebera. Trenéři: Hamrlík a Jenáček.
BK Mladá Boleslav: J. Růžička – Pavel Pýcha, Ševc, Jánošík, Pláněk, Bernad, Fillman, D. Moravec – Kelemen, Fořt, D. Šťastný – Lunter, O. Najman, P. Kousal – Adam Raška I, Claireaux, Kotala – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský. Trenéři: Rulík a Patera. 

Odrazí se Országhova parta k lepším výsledkům?

Ostravané do pátku odehráli jen šest duelů, navíc až proti Litvínovu se poprvé představili na svém ledě. Domácí premiéra jim ale zhořkla. 

Hosté se v 9. minutě ujali vedení zásluhou brejkové situace Andreje Kudrny, těsně před polovinou zápasu pak z další rychlé akce udeřil Patrik Zdráhal. O chvíli později zmrazil Rideru ještě Marek Hrbas. 

Denis Godla kapituloval až v poslední části z hole Petra Fridricha. Verva na východě republiky zvítězila po téměř třech letech a navázala na nedělní skalp Motoru. 

Miloš Holaň (trenér Vítkovic): „Chtěli jsme navázat na dobrý výkon z Brna. Kluci byli možná při prvním domácím zápase nervózní. Nevím, musíme si to blíž rozebrat. Nemůžeme se prezentovat takovým výkonem. Chyběla nám lehkost, byli jsme málo zarputilí před bránou, měli jsme málo střel, málo důrazu, kotouče nám odskakovaly. Nějaké šance jsme měli, ale v koncovce jsme selhali. Po druhé třetině za stavu 0:3 jsme proházeli všechny útoky a chtěli mužstvo nakopnout. Zpočátku se nám to povedlo, snížili jsme, ale nestačili na to navázat. Z výsledku jsme zklamaní, ale musíme jít dál. Fanoušci nás celou dobu podporovali a je velká škoda, že jsme jim to nevrátili.“

Vladimír Országh (trenér Litvínova): „Navázali jsme na výkon z Českých Budějovic. Věděli jsme, že domácí budou aktivní, hráli poprvé v sezoně doma. Pro nás bylo důležité, že jsme přečkali první třetinu. Sice jsme ji vyhráli a měli několik dalších šancí, ale soupeř měl zase řadu přečíslení, ze kterých hrozil. Ve třetí třetině jsme si utkání trošku zkomplikovali, ale posledních deset minut bylo z naší strany dobrých. Kluci to odmakali a odvážíme si důležité tři body.“

HC VÍTKOVICE RIDERA – HC VERVA LITVÍNOV 1:4 (0:1, 0:2, 1:1)

Branky a nahrávky: 45. Fridrich (Flick, M. Kalus) – 9. Kudrna (P. Zdráhal, Stříteský), 30. P. Zdráhal (Kudrna, Balinskis), 33. Hrbas (Estephan, Kudrna), 60. Estephan (Hrbas).
Rozhodčí: Pešina, Vrba – Ganger, Klouček.
Vyloučení: 3:2
Bez využití.
Střely na branku: 30:31.
Diváci: 4 925.
Nejlepší hráči: Petr Fridrich – Patrik Zdráhal.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Stezka – Plášil, R. Polák, Galvinš, Gewiese, P. Koch, L. Kovář, Machů – L. Krenželok, Marosz, Roberts Bukarts – K. Afanasjev, J. Hruška, Svačina – R. Bondra, Flick, M. Kalus – Dej, Chlán, Fridrich. Trenéři: Holaň, Philipp a Šimíček.
HC VERVA Litvínov: Godla – Hrbas, Irving, Balinskis, Stříteský, D. Kolář, Demel, D. Zeman – P. Straka, Gerhát, Jarůšek – Kudrna, Estephan, P. Zdráhal – Pospíšil, V. Hübl, F. Lukeš – L. Stehlík, Latta, M. Havelka. Trenéři: Országh a V. Sýkora.

Stíhací jízda Energie se nekonala

Po úvodních dvaceti minutách vše nasvědčovalo tomu, že si Motor ze západní fronty odveze plný bodový zisk. 

Jenže...

Energie na startu prostředního dějství zabrala a do klání se hodně rychle vrátila. Srovnat se jí ovšem nepodařilo a nakonec stejně končí jako poražená. Přestože se dvakrát přiblížila na rozdíl jediné branky.

Vítězství Českých Budějovic režírovali tradiční tahouni: Milan Gulaš zapsal bilanci 1+1, Lukáš Pech se trefil dvakrát a u dalšího gólu asistoval. Karlovy Vary hledají cestu z krize, prohrály už počtvrté v řadě. 

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): „Rozhodla první třetina, kdy jsme nebyli v zápase, prohrávali jsme souboje a pustili jsme soupeře do tříbrankového vedení. I když jsme měli ve druhé třetině dobrou pasáž, tak jsme si nepomohli v přesilovkách. Ve třetí části už jsme neměli síly zápas otočit.“

Jaroslav Modrý (trenér Českých Budějovic): „Měli jsme výborný vstup do utkání, kdy jsme disktovali tempo, měli jsme velice dobrý pohyb, vytvářeli si šance a dali z nich góly. Ve druhé třetině domácí přidali, snížili, ale ve třetí jsme hráli zodpovědně a našli cestu, jak zvítězit. S Matějem Tomanem to nevypadá dobře, podle prvních vyšetření má zřejmě zlomenou ruku.“

HC ENERGIE KARLOVY VARY – HC MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE 3:5 (0:3, 3:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 21. Flek (T. Rachůnek, Hladonik), 23. Koblasa (T. Hanousek), 37. Plutnar (Kohout) – 1. L. Pech (Šenkeřík, M. Hanzl), 8. L. Pech (Vráblík, Štencel), 16. D. Voženílek (Gulaš, Bindulis), 35. Gulaš (Abdul, L. Pech), 49. Holec.
Rozhodčí: Hradil, Svoboda – Lederer, Zíka.
Vyloučení: 4:4.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 33:32.
Diváci: 2 956.
Nejlepší hráči: Jakub Flek – Lukáš Pech.
HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný – Parkkonen, Plutnar, Dlapa, Pulpán, T. Havlín, T. Hanousek, Martin Rohan – T. Rachůnek, Hladonik, Flek – Průžek, Jiří Kulich, O. Beránek – Koblasa, Kracík, Kohout – Redlich, Osmík, Vondráček. Trenéři: Pešout a Mariška.
HC Motor České Budějovice: Hrachovina – Bindulis, Percy, Piskáček, Šenkeřík, Štencel, Vráblík, Štich – Abdul, M. Hanzl, Valský – J. Ondráček, L. Pech, Gulaš – Venkrbec, D. Voženílek, M. Beránek – Holec, M. Toman, Karabáček. Trenéři: Modrý, P. Martinec a Fousek.

Pevná obrana Hradci zařídila další body

Jo, Mountfieldu se zkrátka dávají góly hodně těžko. V pátek se o tom přesvědčila Kometa, pro kterou šlo o čtvrtou ztrátu z posledních pěti zápasů

Východočeši v čase 29:32 ukázali, že se mohou spolehnout na speciální týmy – v přesilové hře totiž otevřel skóre Lukáš Cingel. Dvojitý úder pak svému soupeři zasadili v závěru. 

Brno na obranný val domácích nenašlo recept, jistý výkon opět předvedl také Štěpán Lukeš. Hradec Králové se nevyplatí podceňovat, po třetí výhře v řadě stále drží kontakt se špičkou tabulky.

Ladislav Čihák (asistent trenéra Hradce Králové): „Měli jsme relativně dobrý vstup do utkání, ale první třetinu jsme si sami zkomplikovali dvěma vyloučeními. Kometa se dostala trochu na koně. V zápase jsme si pomohli přesilovou hrou, což bylo hodně důležité, protože to bylo 0:0 a my tak odskočili. Následovala pasáž, kdy nás Kometa tlačila a měla trochu navrch, my se nebyli schopni postarat o puk v útočném pásmu. Ve třetí třetině jsme odškočili na 2:0. Pak jsme to dobře odbránili a Kouky (Petr Koukal) přidal na 3:0. Jsem rád, že jsme těžkému soupeři sebrali tři body a budeme se soustředit na další utkání.“

Jiří Horáček (asistent trenéra Komety): „Pro nás to bylo bohužel neúspěšné utkání, 3:0 pro domácí hovoří za vše. První gól jsme dostali v oslabení, kdy jsme udělali chybu. Soupeř pak přidal na 2:0, další gól jsme dostali v power-play. Bez gólu se nedá vyhrát, ale nedá se nic dělat, musíme se nachystat na další utkání.“

MOUNTFIELD HK – HC KOMETA BRNO 3:0 (0:0, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 30. Cingel (F. Pavlík, Oksanen), 56. Lalancette (Gaspar), 58. Koukal
Rozhodčí: Šír, Mrkva – Frodl, Komárek.
Vyloučení: 3:2.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 28:26.
Diváci: 3 828.
Nejlepší hráči: Jordann Perret – Matej Tomek.
Mountfield HK: Š. Lukeš – Nedomlel, Blain, Gaspar, F. Pavlík, Kalina, McCormack, Jank – Smoleňák, Cingel, Orsava – Lev, Lalancette, Oksanen – Perret, Kevin Klíma, Jergl – R. Pilař, Koukal, Štohanzl. Trenéři: T. Martinec, Čihák a P. Svoboda.
HC Kometa Brno: Tomek – Ďaloga, Roth, Kučeřík, R. Holland, Gulaši, Bartejs – Mallet, Krištof, P. Mueller – Zaťovič, P. Holík, L. Horký – Kusko, Kollár, R. Pavlík – Rákos, Magee, Vincour – Dočekal. Trenéři: Kalous, Horáček a Kováčik.

Rytíři zaplatili za vlastní nedisciplinovanost

Trenéři to v pozápasových rozhovorech často opakují, že v dnešním hokeji jsou rozhodující speciální týmy. 

Plzeň měla proti Kladnu k dispozici sedm přesilových her... A pět z nich se jí podařilo využít. Konečný debakl 1:8 z pohledu domácího týmu si užil třeba Peter Čerešňák, který jako obránce nasbíral neuvěřitelných pět bodů.

Pro Středočechy je to po některých slibných výkonech pořádná facka. Pro indiány naopak povzbuzení, přesně tohle po slabém vstupu do základní části potřebovali.

Miloš Říha (trenér Plzně): „Měli jsme výborný vstup do utkání. Prvních deset, dvanáct minut jsme dominovali, nicméně bylo to pouze 1:0 a následně jsme od naší hry nesmyslně ustoupili. Začali jsme couvat, změnili jsme hru a já nevím proč. Kladno ožilo, vybojovalo přesilovou hru, kterou hned proměnili ve vyrovnání. V kabině jsme si řekli co je potřeba hrát a od druhé třetiny se naše hra opět zlepšila a zaslouženě jsme odskočili. Poslední zlomový moment byl gól na 5:1 zkraje třetí třetiny, čímž jsme eliminovali možný tlak Kladna. Je dobře, že jsme v zápase využívali početní výhody, hráčům dnes patří poděkování.“

RYTÍŘI KLADNO – HC ŠKODA PLZEŇ 1:8 (1:1, 0:3, 0:4)

Branky a nahrávky: 16. Kristo (Plekanec, Baránek) – 6. Čerešňák (Blomstrand, G. Thorell), 25. G. Thorell (Blomstrand, Dzierkals), 29. Čerešňák (G. Thorell, L. Kaňák), 30. Kodýtek (Schleiss), 41. Dzierkals (Blomstrand, Čerešňák), 42. Bulíř (G. Thorell, Čerešňák), 53. Bulíř (Čerešňák), 57. Kodýtek (Jiříček)
Rozhodčí: Pražák, Jiří Ondráček I. – Jiří Ondráček II., Špůr.
Vyloučení: 7:4.
Využití: 1:5.
Střely na branku: 33:36.
Diváci: 2 107.
Nejlepší hráči: Danny Kristo – Peter Čerešňák.
Rytíři Kladno: Bow (41. Stahl) – Kehar, Dotchin, Baránek, K. Wood, J. Suchánek, Donaghey, Nilsen – Hlava, Plekanec, Jágr – J. Strnad, A. Kubík, Dvořáček – Račuk, Filip, Melka – Kristo, Pitule, M. Beran. Trenéři: Čermák, Burger, Paul a Kregl.
HC Škoda Plzeň: Miroslav Svoboda – L. Kaňák, Čerešňák, Graňák, Jiříček, Kvasnička, J. Kindl, Kremláček – Kantner, Kodýtek, Schleiss – Dzierkals, Mertl, M. Lang – Blomstrand, G. Thorell, Bulíř – Malát, F. Přikryl, F. Suchý. Trenéři: Baďouček, Říha a Vlasák.

Mora s Krejčím teprve potřetí prohrála

V olomoucké "plechárně" bylo v pátek poprvé v tomto ročníku vyprodáno. Efekt Davida Krejčího společně s atraktivitou soupeře na lidi prostě zafungoval. 

Diváci mohli sledovat vyrovnanou bitvu, v níž měli dvakrát navrch hosté z Třince. A podruhé už si hubený náskok vzít nenechali. 

Kohouti doplatili na výbornou přesilovku svého protivníka, v 53. minutě v početní výhodě rozhodl Milan Doudera. Oceláři jsou se shodným bodovým ziskem jako Mladá Boleslav na druhé příčce tabulky.

Jan Tomajko (trenér Olomouce): „První třetina nebyla úplně stoprocentní, od té druhé jsme se však do toho dostali. Hráčům nemůžeme vytknout, že by nehráli dobře. Jediná kaňka je řada přesilovek, které jsme nedokázali využít. To zápas rozhodlo. Třinec hrál výborně, bylo velmi těžké se prosadit. Proto nebereme ani bod.“

Václav Varaďa (trenér Třince): „Viděli jsme dobrý zápas v parádní atmosféře. V první třetině jsme si vytvářeli šance a v útočném pásmu jsme hráli celkem slušně na puku. Od druhé části ale domácí přidali a měli jsme to ohromně těžké. Olomouc si vytvářela střelecké příležitosti a hlavně v přesilových hrách nás mačkala. Do poloviny třetí třetiny to z naší strany byla slabota, co se útočné fáze týče. Podařilo se nám to ale přečkat, podržel nás Mazanec. Po gólu jsme ve středním pásmu hráli solidně. Výsledek je pro soupeře možná až krutý, nicméně bereme tři body.“

HC OLOMOUC – HC OCELÁŘI TŘINEC 1:2 (0:1, 1:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 25. Ondrušek (J. Káňa) – 6. Martin Růžička (Jaroměřský, Daňo), 53. M. Doudera (Martin Růžička)
Rozhodčí: Lacina, Hejduk – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 6:8.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 35:27.
Diváci: 5 500.
Nejlepší hráči: Jiří Ondrušek – Marek Mazanec.
HC Olomouc: Lukáš – Ondrušek, T. Černý, Švrček, Škůrek, Řezníček, Dujsík, Rašner – J. Káňa, David Krejčí, Kucsera – Olesz, J. Knotek, Navrátil – Klimek, Nahodil, Kunc – Strapáč, P. Kolouch, Bambula. Trenéři: Moták a Tomajko.
HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec – D. Musil, Kundrátek, M. Doudera, Marinčin, Jaroměřský, M. Adámek – Daňo, P. Vrána, Martin Růžička – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – O. Šedivý, Marcinko, Hrňa – Hrehorčák, Miloš Roman, Kofroň – Dravecký. Trenéři: Varaďa, Zadina a Krátoška. 

Reprízu semifinále jarního play off rozhodly nájezdy

Když se tito dva soupeři v dubnu potkali během vyřazovací části, tak se jejich semifinálová série natáhla na sedm zápasů. Vyrovnaná byla taky páteční bitva pod Ještědem. 

Liberec sice před téměř šesti tisícovkami fanoušků dvakrát prohrával, díky zásahu Jaroslava Vlacha ale mohl bojovat o body v prodloužení a nájezdech. 

Pověstná loterie ovšem přisoudila druhý bodík Spartě, rozhodující nájezd dal Michal Řepík. Pražané po dvou klopýtnutích slaví, Tygři nenavázali na výhru proti Českým Budějovicím.

Patrik Augusta (trenér Liberce): „Myslím si, že jsme viděli velmi kvalitní utkání. Cením si, že jsme dvakrát dokázali vyrovnat. Bojovali jsme až do konce prodloužení, nakonec rozhodly nájezdy, ve kterých byl soupeř lepší. Sice jsme prohráli, ale v našich výkonech je poznat stoupající tendence, je od čeho se odpíchnout.“

Jaroslav Hlinka (asistent trenéra Sparty): „Byl to velmi pohledný zápas s šancemi na obou stranách. Odehráli jsme velmi slušné první dvě třetiny, ale proměnili jsme jen dvě šance, což je málo. S koncovkou máme v posledních zápasech obecně trochu problém, chybí nám lehkost. Škoda, že jsme v třetí třetině dostali vyrovnávací gól, mohli jsme mít tři body, ale jsme rádi i za dva.“

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – HC SPARTA PRAHA 2:3 po samostatných nájezdech (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)

Branky a nahrávky: 27. Filippi (L. Šmíd, Faško-Rudáš), 47. J. Vlach (M. Rosandić) – 11. F. Chlapík (J. Konečný, Sobotka), 30. Z. Doležal (T. Pavelka, F. Chlapík), rozh. náj. M. Řepík
Rozhodčí: Kika, Sýkora – Gebauer, Hlavatý.
Vyloučení: 3:4.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 34:40.
Diváci: 5 948.
Nejlepší hráči: Tomáš Filippi – Filip Chlapík.
Bílí Tygři Liberec: Kváča – L. Šmíd, Vitásek, M. Rosandić, Melancon, Derner, M. Ivan – Birner, Filippi, Ordoš – Záborský, Gríger, M. Zachar – A. Najman, Klepiš, Faško-Rudáš – J. Vlach, P. Jelínek, Rychlovský – J. Šír. Trenéři: Augusta a Kudrna.
HC Sparta Praha: Salák – Mikliš, Moravčík, A. Polášek, T. Pavelka, M. Jandus, Tomáš Dvořák, Tomov – D. Kaše, R. Horák, M. Řepík – E. Thorell, Sobotka, F. Chlapík – Buchtele, Zikmund, Z. Doležal – Prymula, Vitouch, J. Konečný. Trenéři: Jandač, Hamara a Hlinka.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. BK Mladá Boleslav 12 7 1 1 3 37:21 24
2. HC Oceláři Třinec 11 6 2 2 1 39:25 24
3. HC Dynamo Pardubice 11 7 1 0 3 39:30 23
4. Mountfield HK 11 6 2 0 3 29:18 22
5. HC Škoda Plzeň 11 5 1 2 3 38:33 19
6. HC Sparta Praha 10 4 3 1 2 35:30 19
7. HC Motor České Budějovice 12 6 0 1 5 38:39 19
8. HC Olomouc 9 4 2 0 3 25:20 16
9. Bílí Tygři Liberec 12 4 0 3 5 25:35 15
10. HC Energie Karlovy Vary

11

4 0 2 5 31:30 14
11. HC VERVA Litvínov 11 3 1 2 5 34:37 13
12. HC Kometa Brno 11 2 3 1 5 27:35 13
13. HC VÍTKOVICE RIDERA 7 3 0 0 4 14:20 9
14. Rytíři Kladno 11 1 2 1 7 28:44 8
15. PSG Berani Zlín 12 0 1 3 8 22:44 5

Další program Tipsport extraligy

Neděle 10. října – 13. kolo:
16:00 HC Sparta Praha – HC Energie Karlovy Vary
16:30 HC Škoda Plzeň – PSG Berani Zlín
17:00 HC Motor České Budějovice – HC VÍTKOVICE RIDERA
17:20 BK Mladá Boleslav – Rytíři Kladno (ČT sport)
17:30 HC VERVA Litvínov – Mountfield HK
19:00 HC Dynamo Pardubice – HC Olomouc

Úterý 12. října – dohrávka 13. kola:
18:00 HC Kometa Brno – Bílí Tygři Liberec

Středa 13. října – dohrávka 5. kola:
18:00 HC Dynamo Pardubice – HC VÍTKOVICE RIDERA

Čtvrtek 14. října – předehrávky 14. kola:
17:30 HC Energie Karlovy Vary – HC Škoda Plzeň (O2 TV Sport)
18:00 Rytíři Kladno – HC Kometa Brno

Pátek 15. října – 14. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – HC Dynamo Pardubice
17:30 PSG Berani Zlín – HC Sparta Praha (O2 TV Sport)
18:00 HC Olomouc – HC VERVA Litvínov
18:00 Mountfield HK – HC VÍTKOVICE RIDERA

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz